Zoek je een echte horror ervaring?

Rob Canta van escape room Gelderland is druk met het bouwen van de tweede escape room: Face Your Fears! De opening staat gepland in november. Niet geschikt voor kinderen! Een echte 18+ kamer waarvan er maar weinig zijn in Nederland. Alleen de meisjes kamer in Bunschoten en de FreakShow van Escape Challenge in Delft zijn ook 18+ in het horror thema.

Het unieke aan de huidige escape room en de Face Your Fears kamer van Rob Canta zijn de vele kamers die gebruikt worden. Je valt dus elke keer in een nieuwe verrassing. Lees hieronder wat er over verteld wordt.

“De bouw van het 2e Escape Platform, met tunnel, gangenstelsel, diverse kamers en wat verrassingen is op schema en als alles goed blijft gaan eind november klaar voor publiek. Zoals al eerder vermeld, is dit niet voor iedereen geschikt. Het is de bedoeling dat er 8 personen tegelijkertijd in kunnen spelen, die op verschillende startpunten beginnen, en trachten weer bij elkaar te komen, of nog verder verdeeld raken. Geen paniek, de keuze blijft aan jullie wat je beslist. Alvast een tipje van de sluier.”