NK Escape Rooms 2020 gaat van start!

NK Escape Rooms 2020: wie wordt Nederlands kampioen Escape rooms? 

Hoe gaaf, er is een Nederlands kampioenschap Escape rooms! Het NK Escape Rooms is het officiële Nederlandse kampioenschap voor Escape room spelers. Deelnemen kan in teams van 4 of 5 personen. Het is een open kampioenschap dus iedereen kan zich aanmelden, zowel ervaren als beginnende Escape room spelers. 

NK Escape rooms: het grootste Escape room avontuur van Nederland 

Het NK Escape Rooms is een meerdaags evenement in de periode februari – maart – april 2020. Als team speel je in totaal 4 of 5 speelrondes. Dat is gegarandeerd 5 uur aan Escape room plezier en zelfs nog veel meer voor de teams die de finale weten te halen. De grote finale vindt plaats op 4 of 5 april. De winnaar van die finale wordt Nederlands kampioen Escape rooms 2020.   

Wat krijg je als deelnemer?

  • Gegarandeerd 5 uur aan Escape room plezier
  • 4 speelrondes én een spectaculaire finale als je bij de beste teams zit (dit is een ruim aantal teams) 
  • Originele escape games, gemaakt met toffe technieken zoals Augmented reality en Virtual reality 
  • Je maakt kans op veel prijzen: te winnen per ronde en als hoofdprijs een stedentrip naar Moskou 

Ga de strijd aan met The Firm 

Doe je mee aan het NK Escape rooms? Dan ga je de strijd aan met The Firm. Dit bedrijf werkt zich radicaal naar de top van de wereld door middel van het verzamelen van data. Oftewel: dankzij de gegevens die onder andere jij (digitaal) voor ze achterlaat. Wat kan er gebeuren als een kwaadwillende organisatie al die data in handen krijgt? En daarmee de macht kan grijpen in de wereld? Dat is precies wat er dreigt te gebeuren tijdens het NK. 

The Firm heeft een geheim plan, wat een ramp kan veroorzaken voor de wereld. Jij moet het geheim van The Firm ontdekken om een wereldwijde ramp te voorkomen. Maar let op: You’re being watched! Wat deze teaser precies betekent, daar ga je pas achter komen als je deelneemt.

Maar liefst 100 prijzen waaronder een stedentrip naar Moskou 

Denk je dat jullie een goed Escape room team zijn? Dan maken jullie grote kans op het winnen van één of meerdere prijzen. De top 25 van iedere ronde wint een prijs, zoals een uitje voor een grote groep of het spelen van een Escape room in Nederland. Worden jullie de nieuwe Nederlands kampioen Escape rooms? Dan wint jullie team de absolute hoofdprijs: een lang weekend naar Moskou met het gehele team, inclusief het spelen van 3 escape rooms. 

Reviews NK Escape rooms 

Vorig jaar werd het NK Escape rooms voor het eerst georganiseerd. Met meer dan 3000 deelnemers was het een succesvolle eerste editie. En de editie van 2020 belooft een nog groter spektakel te worden. Wil je graag weten hoe de deelnemers van vorig jaar het NK hebben ervaren? Bekijk hier de reviews NK Escape rooms.  


Aanmelden kan nog steeds


Het gaat hard met de aanmeldingen, maar er is nog plek voor meer deelnemers. Nieuwe teams kunnen zich aanmelden via de website www.nk-escaperooms.nl.