Escape Room Limburg Ospel

4.72 van 5 sterren (24 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

27 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg gave escaperoom!
De escaperoom was leuk en origineel! Meer dan alleen cijfersloten! Goede uitdaging en net gehaald binnen de tijd! Voor de rest is het een gave omgeving waar je nog veel meer kan doen en zien! Zeker een aanrader
14 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie escape room
Wij hebben alle 3 de kamers inmiddels gespeeld, we zijn zeker over de CSI en het Geheim van de Farao zeer enthousiast. De CSI is erg leuk in elkaar gezet en op een juiste manier gebruik gemaakt van de mogelijke technieken. Het geheim van de Farao is zeker een van de origineelste kamers die wij gespeeld hebben vooral omdat er geen gebruik wordt gemaakt van sleutels en codesloten. Naar onze mening is the Night at the Museum iets te snel open gegaan, deze kan nog wel wat finetuning gebruiken, het belangrijkste gedeelte ging al snel kapot bij ons en het verhaal klopte niet helemaal. Daarnaast wordt er wel gebruik gemaakt van moderne technieken maar heeft het soms niets te maken met de op te lossen puzzels, overbodige moeite naar ons idee. Toch is een bezoek aan een van deze kamers zeker de moeite waard.
25 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De spanning steeg met de minuut
De escape room was een ontzettend gave ervaring! De raadsels en opdrachten waren interessant en dynamisch, en het samenwerken was erg leuk! Het was heel spannend maar gelukkig zijn wij eruit gekomen!
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
CSI & Het geheim van de farao
Nadat we rond oud en nieuw het geheim van de farao hadden gespeeld, zijn we afgelopen weekend terug gegaan naar het pittoreske Ospel om de CSI kamer te spelen in de vorm van een battle.
Het zijn de enige twee escape rooms die ik heb gedaan, maar ik denk dat wij er sinds dit weekend allemaal wel een beetje verslaafd aan zijn geraakt.
De ontvangst op de boerderij is heel goed! Er is een locatie waar je -met uitzicht op de koeien- nog een drankje kan drinken of wat kan eten en je spel kan evalueren. Buiten de escape rooms zijn er nog allerlei andere leuke activiteiten mogeiljk bij de boerderij. Ook ideaal voor bijvoorbeeld een familiedag/weekend, vrijgezellendag of vriendenweekend.
Beide kamers zijn mooi opgezet. CSI was iets traditioneler met een kamer en heel veel puzzels om op te lossen. De batte maakte het erg spannend! Zeker nadat maar een team de kamer had gehaald. Het geheim van de Farao is heel uniek en technisch leuk in elkaar gezet. Een klein gebrek hiervan kan zijn dat omdat de kamer nog wat nieuwer is, soms wat onderdelen een beetje stroef zijn. Maar dit wordt ruim gecompenseerd door de hele ervaring.

Kortom: ik zou iedereen aanraden om eens naar Ospel af te reizen om deze unieke escape rooms te spelen! Daarnaast heb ik begrepen dat er een nieuwe kamer in de maak is. Hopelijk kunnen we nog een keer terugkomen om hieruit te ontsnappen :)
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke CSI room, AANRADER!!
De CSI escape room was echt de leukste escape room die ik ooit heb gedaan. De verschillende elementen in de kamer waardoor iedereen ook zelf aan de slag kon om samen tot de oplossing te komen was heel erg leuk. De kwaliteit van de afwerking van de kamer was ook heel erg hoog. Heel knap om zo'n goede kamer in elkaar te zetten! Wij hebben het gered met nog 3 minuten over maar het scheelde niet veel! Lekker veel spanning dus!
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het uur vloog voorbij
Mijn eerste ervaring met een escape room, en ik vond het geweldig! Er waren veel uitdagende puzzels en raadsels waardoor het hele team constant bezig was en de tijd vloog. Hints waar nodig en uiteindelijk erin geslaagd te ontsnappen. Zeker een aanrader!
21 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een andere kamer dan anderen
Het streven van de eigenaren is een andere kamer dan anderen maken, ik denk dat dat wel gelukt is, hier en daar met nog wat verbeterpunten, maar al met al zeker een aanrader! De puzzels zijn goed te doen en we waren dan ook ontsnapt van de boze broer van Osyris.
7 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een stap verder in de ontwikkeling van escape rooms
De locatie is een boerenbedrijf, die niet verraadt wat voor juweeltje in escape room-land hier verborgen ligt. De ontvangst was netjes en er zijn uitgebreide faciliteiten om wat te drinken voor of na het spelen.

Met een team van drie personen hebben we Het geheim van de Farao gespeeld. De room is vrij nieuw en dat is hier en daar te merken aan afwerking en kleine technische onhandigheidjes. Dit is gelijk het enige negatieve wat ik van de room kan melden. Het gevoel dat je op ontdekkingstocht bent in een Egyptische graftombe, grijpt je en laat je een uur lang niet meer los. De kamer is met passie gebouwd, dat blijkt uit de kamer zelf en uit het enthousiasme waarmee de eigenaresse vertelt over het project. Er is heel goed nagedacht over het concept en de beleving en de doelstelling om vernieuwend te zijn; als de kinderziektes zijn opgelost dan is deze room van wereldklasse.

Uitermate aan te raden voor doorgewinterde escape room-spelers. Voor onervaren spelers zou ik de CSI-room eerder aanraden, enerzijds omdat deze meer weg heeft van een traditionele escape room en anderszijds omdat je gelijk wel erg verwend raakt als je aan de Farao begint; erna kunnen veel rooms een beetje gaan tegenvallen.

De ideale groepsgrootte is vier personen.
21 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuke ervaring!
We hebben laatst de battle gespeeld en we hebben hier ontzettend veel lol in gehad. Helaas niet ontsnapt, maar het was zeker een leuke ervaring. De kamer zat goed in elkaar en was een absolute uitdaging. Van te voren hebben wij heerlijk genoten van het tapasbuffet, ook dit is zeker aan te raden! We hebben hier heerlijk van gegeten en komen zeker terug voor de Egyptische kamer!
9 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Het geheim van de farao
Hele mooie kamer. Creatief in elkaar gezet, hij houdt je lekker aan de gang. Hij is niet erg moeilijk (vonden wij), maar dat mag de pret zeker niet drukken.
21 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Wauw! Wat een top ervaring was dit! Erg leuke escaperoom en complimenten aan de makers. Spannende race tegen de klok met leuke puzzels die opgelost moeten worden..
Personeel was erg vriendelijk en leuke locatie voor een drankje en een hapje!
20 jan 2016
3.00 ( 3.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Farao
Er is duidelijk veel werk gestoken in deze escaperoom. Sommige puzzels zijn origineel, andere had ik al eerder gezien. Thematisch zit er een mooie doorloop in, maar door introductie, ontvangst en beperkte muzikale en licht en geluidsondersteuning vond ik het niet spannend (niet dat dat perse hoeft overigens). Ik vind hints via een walkie-talkie ook niet zo leuk.
25 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Het geheim van de farao
Met het geheim van de farao heeft ERLO zichzelf en vele anderen overtroffen. Dit is de thematisch mooiste escape rooms die ik tot heden heb gezien. De infrastructuur van de room, maakt een heus immersief avontuur mogelijk. Zonder sleutels en cijfercodes blijf je helemaal in de sfeer. Tombraider meets escaperoom!
20 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ook Leuk als bestuursuitje!
Wij hebben de escaperoom getest als teambuildings activiteit met ons bestuur, hij was erg geslaagd! Zo leer je elkaar wel snel kennen ;) Met twee groepen gingen we tegelijk, de ene was er net ietsje eerder uit. We vonden het erg leuk en er wel nog lang nagepraat..! Top uitje voor ons, ohja en het eten daarna was helemaal super!
5 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super-ervaring!
Met de vriendengroep bij escaperoomlimburg een geweldige dag gehad. Ondanks dat we net niet de oplossing binnen de tijd hebben gehaald, toch veel plezier gehad. Bedankt.
19 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
De escape room heeft een mooi.verhaal en de puzzels zijn zeer leuk.
Misschien 15 tot 30 min. Langer de tijd geven zodat hii ook iets makkelijker uit te spelen is.
29 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ook voor 50+ een geweldige ervaring
begin juni hebben we een escape room gespeeld.
Wat een ontzettend leuk idee is dat.
Je gaat volledig op in het spel en alle deelnemers zijn actief betrokken bij het spel.
Aanwijzingen zoeken, puzzels oplossen en allerlei zaken met elkaar in verbinding brengen zorgen er voor dat je de tijd bijna vergeet.
Sommige puzzels kun je alleen oplossen voor anderen moet je echt samenwerken.
Enthousiasme, vindingrijkheid en instinct zorgden er uiteindelijk voor dat we met 26seconden speeltijd de kamer konden verlaten.

Een heel leuke ervaring die zeker een opvolging gaan krijgen. We kijken al uit naar 'het geheim van de farao'.
29 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezelligheid kent geen tijd
Onlangs nam mijn zus het hele gezin mee naar de escaperoom in Ospel. En wat hebben wij gelachen. Het is een ontzettend leuk om iets te vinden wat je met meerdere generaties kun doen.

De Escaperoom was zeer goed in elkaar gezet en ik vond de moeilijkheidsgraad goed afgestemd! We hadden maar net genoeg tijd, maar gingen toch met een succeservaring weg. De tijd dus volledig benut.

De locatie was super. Heerlijk rustig gelegen en typisch Limburgs, op een zeer leuke boerderij met lekkere hapjes/drankjes en zeer veel andere spellen.

Een echte aanrader om even een dag weg te gaan met het hele gezin.

Ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe escaperoom en of wij als gezin in staat zijn om ook daar de code te kraken: wij durven de uitdaging in ieder geval aan.
26 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig uitje voor het hele gezin
Een super gezellige ochtend gehad bij de Escaperoom in Ospel. Zeker een aanrader voor het gehele gezin. We hebben erg veel plezier hier gehad.
De locatie is zeer mooi en een leuke gezellige ruimte om ook iets te drinken/ eten.
Graag willen we ook de nieuwe kamer snel gaan bezoeken als deze klaar is!!
31 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning & samenwerking
Vanochtend speelde ik samen met 6 vriendinnen de Escape Room in Ospel. Alle zeven hadden we nog nooit een Escape Room gedaan en wisten dus niet wat me moesten verwachten. We werden hartelijk ontvangen op een leuke locatie en toen we er klaar voor waren bracht een medewerkster ons naar de CSI-ruimte. Al onze telefoons werden in beslag genomen en toen de deur sloot begon de tijd te lopen. Onze vriendengroep bestaat al 14 jaar en door de strijdlust en adrenaline hebben we deze onwijs gave 'room' ruim binnen de tijd gehaald. Sterker nog, we behaalde een nieuwe record! De Escape Room was spannend, slim in elkaar gestoken en gewoon super leuk om gedaan te hebben.
30 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannende room
Enkele weken geleden voor t eerst een escape room gedaan. Super originele puzzels en spannend verhaal. Met 8 minuten nog op de klok hebben we t gered. Marieke, bedankt voor de leuke en de spontane ontvangst. We kunnen niet wachten tot de nieuwe kamer klaar is. Als jullie nog proefkonijnen zoeken, zijn we zeker van de partij. Escape room Limburg raden wij aan, aan iedereen die van een uitdaging houdt.
21 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Nog 1 seconde op de klok....
Gisteren met ons "escapeteam" onze derde kamer gedaan. Oef en deze was spannend. Met leuke onverwachte wendingen. En de tijd tikte maar door. Zaten we een momentje vast dan kwam er een hint (achteraf hoorden we dat we maar weinig hints nodig hadden) Leuke puzzels waar verbanden leggen nodig was. Jaaaa, we hebben de code en met nog 10 seconden op de klok moet ie ingetikt worden. De deur vliegt open en er staat nog 1 seconde op de klok. Jippie, gehaald....De eerste kamer waar wij uit ontsnappen. We kijken al uit naar de nieuwe kamer van Escape room Limburg!
4 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige ervaring voor ons team
Een geweldige ervaring voor ons vriendenteam ! We wisten eigenlijk niet wat het precies te wachten stond. Escaperoom Limburg is onze eerste Escape Room ervaring, maar zeker niet de laatste. Voor ons 14 redelijk intelligente mensen waren het uitdagende en origineel uitgewerkte puzzels vol onverwachte toevoeging, het was een mooi samenhangend verhaal. De adrenaline stroomde door ons lijf terwijl we de klok zagen aftellen en gelukkig lukte het ons te ontsnappen met nog 1 minuut en 43 seconden op de klok.
Een aanrader voor wie van uitdagingen houdt.
3 mei 2015
4.67 ( 4.67 /5) Escape Room Limburg Ospel
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Loeigoed!
Leuke spellen in een goed verhaal.
Actie op het platteland!
Aanrader voor leuk uitje:)