Zombie Escape Amsterdam

4.64 van 5 sterren (28 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Good but not the best
Nice experience & thrilling atmosphere, overall. What can be improved is a bit of context story, so players realise how they need to do things and what's their aim! For us, it was a bit awkward that we solved all clues but we didn't realised we made it until the organiser entered the room..
Also, we had a bit of tough luck, cause they forgot to place a clue in the right spot..
However, overall it was a good experience and we do recommend it.
19 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Ik en mijn vrienden hebben deze escaperoom gespeeld was een hele leuke ervaring puzzels waren redelijk pittig echt een hersenkraker zeker een aanrader voor mensen en het thema is ook geweldig
8 sep 2016
3.33 ( 3.33 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Nog net niet helemaal af
Opzet was super, het zombie thema zijn we nog niet eerder tegengekomen en de geluiden die we de hele tijd te horen kregen gaven ons een creepy gevoel. Leuke puzzels, niet standaard.
Het doel van deze escape room was niet helemaal duidelijk... moet er nu 'ontsnapt' worden via een deur of moeten we de crisis afwenden? Het mechanisme voor de laatste puzzel werkte niet toen wij in de kamer waren waardoor we niet het 'eindmuziekje' te horen kregen en dus ook niet doorhadden dat we klaar waren. Daardoor hadden we niet echt het overwinningsgevoel dat toch wel bij een ontsnapping hoor!

Met een beetje fine-tuning kan dit een hele leuke escape room worden, op een mooie locatie in Amsterdam!
25 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Super leuke ervaring gehad. Het enigste nadeel is dat je zelf niet op tips/hits kan vragen. Veder leuke kamer en schrikmomenten.
14 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Een spannende setting en toch een paar keer echt geschrokken maar het was super leuk! Dit was onze derde escape room en de leukste tot nu toe.
14 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Ik en een stel vrienden hebben echt een super leuke ervaring gehad! Puzzels zijn redelijk lastig maar niet onmogelijk.
22 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
We got out!
Recommended for everyone who want a challenge.
22 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Unieke ervaring
Nog nooit eerder een escape room gespeeld, maar wel vaak over gehoord. Toch maar geprobeerd, en het was tof. Eén van de moeilijkere kamers in Amsterdam werd verteld, dus vond het knap dat we het hadden gehaald.
22 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Isabelle
Heel tof! Zeker een must-do voor degene die het nog niet gedaan hebben.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lachen, maar moeilijk!
Van het weekend geweest met vijf vrienden. Met al een escape room achter de rug, dachten wij deze veel sneller te behalen, maar hij was erg lastig. Desondanks hebben we ons erg genoten, meer dan de eerste keer.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Eerste keer escape room, en heb ondanks de prijs, er geen spijt van! De puzzels waren leuk en origineel, heel anders dan escape games op de computer! Gauw nog eens een keer doen.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Amusing!
And a bit scary:) Recommended!
11 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Leuke ervaring. Beetje eng, maar zit het puzzelen helemaal niet in de weg. Op de naar de volgende.
8 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Geen idee wat ik van een escape room moest verwachten, maar ben blij dat we het een keer hebben gedaan. Het was super!
8 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Leuke ervaring om te doen. Was een goed ontvangst, leuke sfeer en genoeg variantie. Aanrader voor Amsterdam.
6 mrt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Amusante middemoter
Omdat we er nog geen hadden gedaan met een zombie thema....
Verstopt in een woonwijk in Amsterdam, werden we hartelijk ontvangen. Tijdens je rondleiding door het laboratorium gaat er iets mis met een van de experimenten en word je, voor je eigen veiligheid, opgesloten. Het gekreun en gebrom van de zombies achtervolgt je in de kamer en zet goed de sfeer. Er is aandacht voor geluid en licht en ook beelden komen er aan te pas. De puzzels zijn afwisselend maar niet extreem moeilijk. Op het eind merken we dat de puzzels wat gezocht zijn op sommige plekken. De escape room ziet er prima uit, sfeer is leuk en puzzels zijn oke. Wat mij betreft een prima kamer voor starters. Hij kan niet tippen aan deClaustrophobia en Sherlocked van deze wereld maar is een goede middenmoot.
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Freakin' cool
It was freakin' cool. A bit scary but I managed to keep my pants dry and my brain working. It was a challenge to escape but thats the whole purpose. Well done
20 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top attractie!
Ben blij dat we deze hebben uitgekozen. De sfeer is echt helemaal top!
16 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Een tijdje geleden de zombie escape gedaan. Tot hede een van de beste die ik heb gedaan. Je bleef continu in spanning en voor de kijkers van de walking dead, het is alsof je er zelf in beland bent ;-) leuke en zeker geen makkelijke puzzels.

Zeker het proberen waard!! Adrenaline punten 10/10
15 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Voor de eerste keer escaperoom gespeeld en echt geweldig gehad! Puzzels zijn de makkelijkste niet en daardoor is deze zombie escape zeer uitdagend! Aankleding, muziek, verhaal, het totale plaatje is echt fantastisch, aanrader!!
13 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top top top!
Het was super leuk gedaan!!! Ik raad het zeker iedereen aan. De sfeer was goed, het ontvangst en de uitleg was goed. Ik vond het zeker ook een pluspunt dat we tips kregen toen we in tijdsnood zaten!
10 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Kevin
Goede locatie, prettig ontvangst. De puzzels zijn goed inelkaar gezet. Zeker een aanrader!
9 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
aanrader!
verhaal, sfeer, puzzels, prettige ontvangst en extra's zijn top!
29 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Horror setting, unbelievable!
Played a few rooms before, but not a scary theme. And I'm glad I did now. They balanced scare effects quite well. Not over the top, so we could still focus on the puzzles, but enough to enjoy the parts. Recommend it to everyone!
12 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
Erg leuke, spannende en pittige escape room! Zeker een aanrader
30 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super gave escape room
Zeer goede escape room. Prijs/kwaliteit in orde. Goed bereikbaar en vriendelijk ontvangst. Goed en samenhangend verhaal. Leuke en uitdagende puzzels. Goede sfeer, je hoeft niet bang te zijn dat het te beangstigend is. Zeer geschikt voor iedereen. Er worden ook wat extraatjes geboden!
8 nov 2015
3.00 ( 3.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Redelijk leuke puzzels, matige uitvoering
Dit was mijn eerste escaperoom en vind het een leuk een concept.

De puzzels waren leuk, echter er waren problemen met de computers en daardoor konden we de puzzels niet succesvol oplossen. Ook waren sommige onderdelen van de puzzels kapot. Dit was wel een domper. Ook geven de rode bloedvlekken op de muur en de labjassen af en zaten mijn kleren onder de rode vlekken.

Kortom: de op zet is leuk, maar de uitvoering laat veel wensen te over
2 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Zombie Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
WOW ik ben verslaafd!
Super leuk, het uur leek in 5 minuten voorbij te zijn.
Goed verhaal in de puzzels! Logische volgorde.
Heel goede sfeer! Het hele totaal plaatje was helemaal goed, aankleding, geluid, licht, effecten. Ook de kleine details waren goed, alles klopte.