Xitroom Eindhoven

3.61 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

1 dec 2017
3.67 ( 3.67 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
De room van de professor was de eerste escape room die ik ooit heb gedaan. Ik heb er inmiddels 4 gedaan en deze vond ik de leukste. Vooral omdat je niet ongevraagd hints krijgt en je het echt op eigen kracht kunt doen. En er zit geen medewerker overduidelijk aan de knoppen: wat je in de ruimte doet, heeft daadwerkelijk een direct logisch samenhangend gevolg voor een ander element in de kamer (bv. trek aan iets en iets anders gaat open). De aankleding was goed: er is duidelijk moeite gedaan op het ontwikkelen van de mechanismes in de requisieten. De puzzels zijn wel relatief makkelijk want we stonden na een half uur alweer buiten. Binnenkomen was een bijna nog grotere uitdaging dan eruit komen: we stonden bijna 10 minuten buiten omdat we eerst de verkeerde deur probeerden, daarna de correcte deur ook gesloten bleek, we pas even later een bel ontdekten, en we er pas na 3x bellen in slaagden om het ding daadwerkelijk te laten rinkelen...
21 nov 2016
2.67 ( 2.67 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Niet zo goed
Deze escaperoom een tijdje terug gedaan. Dit is de derde die ik heb gedaan en ook meteen de slechtste van die drie. Bij de andere 2 had ik direct zin om nog een keer een escaperoom te gaan doen, maar bij deze totaal niet.
9 okt 2016
2.00 ( 2.00 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Matig
Het verhaal miste en het was erg veel van hetzelfde. Niet de beste die ik gedaan heb.
21 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer
Veel puzzels in de kamer. Was echt een super leuke gezellige en uitdagende kamer!!

We gaan zekers nog een keer terug komen voor de andere kamer met mijn escape buddies!!

Kamer is zeker een aanrader!!
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
crack the safe
Vorige week woensdag deze kamer gespeeld. Een erg leuke kamer met verrassende elementen.

Ontvangstruimte was wel wat aan de kleine kant, maar een erg goed ontvangst.

Als we in de buurt zijn komen we zeker terug om de andere kamer ook te spelen!!
14 jun 2016
2.67 ( 2.67 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie escape room
Eerste escape die we speelden, waren maar met 3 personen en voor de eerste keer net wat de lastig. Ontvangstruimte was er niet of nauwelijks, en jammer was dat de codes werden voorgezegd in plaats van dat er hints werden gegeven. Toch is dit het begin geworden van een leuke hobby daar we inmiddels 20 kamers hebben gespeeld.
8 nov 2015
3.33 ( 3.33 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke intro in exit rooms
We hebben de professor gespeeld. Ontvangst & sfeer was prima. De professor is een prima introductie in escape room. Je wordt als het ware door de puzzels heen geleid dmv kaartjes die her en der gevonden worden. Als je al vaker hebt gespeeld erg simpel.
18 okt 2015
3.67 ( 3.67 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke kamers
Kamers zijn erg mooi aangekleed, puzzels zijn logisch en houden je groep goed bezig. Voor ons tot nu toe de beste.
Als ik het deuntje hoor wat ze spelen bij binnenkomst krijg ik al goede zin :)
6 mei 2015
4.00 ( 4.00 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke kamer
Deze Escape Room ligt een beetje achteraf (al weet ik niet hoe dat met andere Escape Rooms is) maar het is zeker een leuke ervaring.
De klok werd gestart en we gingen als een dolle tekeer om alle hints te verzamelen.
Voor mij persoonlijk was het de tweede Escape Room, na een ervaring in Berlijn maar dat maakte het niet makkelijker, gelukkig net gehaald met 5 minuten op de klok over!
3 mei 2015
4.00 ( 4.00 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Beide kamers bezocht
Mooie goed ingerichte kamers. Gedetailleerd ingericht. Leuke puzzels, ene aanwijzing duidelijker dan de ander. Met genoeg uitdaging. Beetje moeilijk, maar met logisch nadenken en out of the box denken goed te doen. Erg leuk!
27 apr 2015
4.00 ( 4.00 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuke "starters" kamer
Dit is een ideale escape room om het te leren kennen. Alles is duidelijk en overzichtelijk en volgens ons niet te moeilijk, maar wel voldoende uitdaging.
Zeker de moeite om te doen.

(Enkel The Professor gedaan)
28 mrt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Xitroom Eindhoven
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Goede mix!
Een goede mix van fysieke puzzels en nadenken over wat je met de gevonden aanwijzingen kunt doen. Sommige aanwijzingen zijn heel makkelijk, letterlijke instructies. Maar er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om iets over het hoofd te zien. Heel geschikt voor breed publiek. Helaas geen wachtruimte.