Xcape Logix Escape Room Nijmegen

4.69 van 5 sterren (36 recensies) (id:127)
OVER DEZE KAMER (id:394)
De meeste escape room thema’s zijn qua moeilijkheidsgraad ontworpen voor grote groepen deelnemers. Dit maakt het voor kleinere groepen (2 deelnemers) bij voorbaat al een quasi onmogelijke taak om binnen de tijd te ontsnappen. Om ook de kleinere groep te bedienen en ze een leuke escape ervaring te geven, heeft Xcape Logix speciaal voor kleinere groepen de escape room thema Escape from the dark in het leven geroepen.

In dit avontuur word je wakker in een donkere ruimte , vastgeketend aan de muur. Er flitsen veel onsamenhangende beelden door je hoofd, maar je kan niet herinneren waarom je er bent beland. Een donker gevoel vertelt je wel dat je niet alleen bent in de kamer.

Langzaamaan beginnen je ogen aan de duisternis te wennen. Met halfwazige ogen probeer je de ruimte te observeren en tot je grote afgrijzen zit er een bloederige lichaam aan een stoel geketend. Tijd om bij te komen van de schrik is er niet, want je hoort voetstappen de kamer naderen. Met angst realiseer je dat de moordenaar wellicht aan de andere kant van de muur staat.

Kan je ontsnappen voordat hij terugkomt? Of word je het volgende slachtoffer….
Info
Capaciteit escape room2-2 personen
Aanbevolen grootte2 personen
Moeilijkheidsgraaduitdagend
Ontsnappingspercentage70%
Leeftijdsgrens16+
Puzzel typeslogica, raadsels, zintuigelijke waarnemingen, verborgen objecten, behendigheid