Xcape Logix Escape Room Nijmegen

4.69 van 5 sterren (36 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

8 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer voor 2 personen
Super goede puzzels en erg leuk verhaal. Mooie prijs voor 2 personen.
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
We hebben Escape from the dark voor 2 personen gedaan. Kamer is leuk en genoeg dingen te doen voor 2 personen. Ook goede samenwerking vereist. We waren heel enthousiast en hebben meteen een voor de week erop de van Gogh Code geboekt en gespeeld. Met extra versterking hebben we de puzzels in de Gogh kamer opgelost. 2 verschillende kamers met leuke verassingen en puzzels die ik elders nog niet heb gezien.
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
van Gogh
In de kerstvakantie met mijn kinderen gespeeld. Ze waren razend enthousiast. We hebben ons goed vermaakt.
9 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super uitje
ging met mijn maten escape uitje doen. Voor sommige een eerste ervaring, voor mij de 3e escape ervaring. De gastvrijheid, met gratis kopje koffie en thee, heb ik niet eerder ervaren bij andere escape rooms. Hier voelen we ons welkom en ze namen ook de tijd voor om rustig alles uit te leggen, voor en na het spel. We hebben de van Gogh Code gedaan. Een verassend en leuk escape room.
19 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape from the dark XL
Met een groep van 8 personen 2 escaperooms bezocht, voor ons een hele nieuwe ervaring, en we wisten dan ook niet wat we moesten verwachten. Bij entree in de kamer(s) waren we 'n beetje sceptisch "is dit alles ?" maar gaandeweg, kwamen we "in het spel" en werd het steeds leuker en spannender, want de klok tikte snel voorbij. Het werd met de minuut leuker en spannender, kortom, we hebben ons echt optimaal vermaakt.
Prima ontvangst en afsluiter met koffie of thee, aardig gastheer en gastvrouw, kortom, een échte aanrader.
ps: parkeren inderdaad zoals vermeld op de site pal voor de deur. Top !
3 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk teamuitje

Met collega’s gingen we de darkroom doen. We hebben goed gelachen en gepuzzeld. Helaas niet binnen de tijd ontsnapt, maar we mochten het wel uitspelen. Dat vinden we echt super. Goede service! We praten er nog steeds over. Aanrader! ????
19 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
De van Gogh Code is een leuke escape room met een verassende wending. Zeer gastvrij en gezellig nagepraat met eennkopje thee.
26 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape from the Dark aan te raden
Escape from the dark was een heel leuke ervaring. Centrale locatie (dichtbij het station), leuk welkom met thee en uitleg en goede raadsels.
5 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Van Gogh
Wij hebben deze gespeeld samen met onze zoons. Hij was erg leuk: leuke opdrachten. Heel gastvrij: eerst koffie of thee, goeie uitleg en prima begeleiding. Doen!
4 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Dark XL ervaring
We hebben de Xcape from the dark XL gespeeld en het is erg leuk opgezet. Verrassende elementen in combinatie met logische puzzels. Soms zaten we in de knoop maar kregen subtiele hints zodat we weer verder konden.
En niet te vergeten: hele gastvrije team!
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dark XL
Zondag de escape from the dark room gedaan. De kamer is vrij eenvoudig in opzet, maar de sfeer zat er goed in. Veel leuke en creatieve puzzels die goed in de thema vallen. Complimenten aan de makers om met redelijk bescheiden middelen toch zo'n sfeervolle en spannende kamer te creëren.
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
first escape experience
My first escape experience . I heard lots of stories about escape room, but never went to one before. It was a great experience. Can't wait for the next one!
31 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
van Gogh & dark XL
Vriendelijke en gastvrije ontvangst. In tegenstelling tot andere escape rooms die ik eerder heb bezocht serveren ze hier gratis koffie en thee met koekjes. We hebben beide kamers gespeeld en beide kamers verassend leuk! Leuke puzzels en moeilijkheidsgraad was net goed. Niet te moeilijk en niet te makkelijk. Aanrader!
25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Great escape room!
These guys were great! They are attentive to detail and have 2 escape rooms available to chose from. They were very quick to respond when I wanted to use the room to surprise my boyfriend. I came from Canada without him knowing and we planned it out so that I would see him for the first time in 4 months here. It was pretty awesome and they were great sports about it all. Even let me watch the people in the room for awhile before the surprise and then sent me the video of the whole thing. It was awesome!

Thank you both for helping us plan this :)
23 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!!
We hebben de escape from the dark XL gedaan en hebben een geweldige ervaring gehad! De kamer is leuk gemaakt en de verschillende puzzels zijn erg uitdagend. We komen zeker terug als we weer een keer in Nijmegen komen.
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Escape from the dark XL
We hadden ons weekend Nijmegen gecombineerd met een uitje naar de escape room. Na het lezen van de enkele slechte recensies hadden we onze twijfels of het wel leuk zal worden. De escape from the Dark was dus boven verwachting goed! Leuke verschillende en heel belangrijk, logische puzzels die ook in de thema passen. Geslaagd uitje en zal het zeker aanraden :-)
24 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Escape from the dark XL
Een weekend in Nijmegen gecombineerd met een uitje naar de escape room. Na het lezen van de slechte recensies hadden we onze twijfels of het wel leuk zal worden. De escape from the Dark was dus boven verwachting goed! Leuke verschillende en heel belangrijk, logische puzzels die ook in de thema passen. Geslaagd uitje en zal het zeker aanraden :-)
20 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top escape rooms!
We hebben de vrijgezellefeest van mijn beste vriendin met 19 meiden in deze escape room gehouden. Van begin tot eind alles tip top geregeld. Mooie prijs en tijdens en na het spel nog gratis drinken!! Echt geweldige service. Zeer gastvrije en attente team. We hebben nog lang over het spel zitten napraten. Iedereen was erg enthousiast!!
13 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke eerste ervaring!!
Op 21 februari gingen we met zijn 4 voor het eerst een Escape room uitdaging aan. En wel bij Xcapelogix.
We hadden van tevoren wel horen zeggen wat het ongeveer inhield. Maar het is zo veel leuker om in het echt mee te maken.
Xcapelogix is ons mega goed bevallen als beginneling. Zoveel creativiteit en details!
Het begon rustig omdat we nog niet wisten hoe we precies te werk moesten gaan.
Maar al gauw kwamen de puzzels 1 voor 1 uit de kast en konden we onze hersenen horen kraken bij elk puzzel.
Hele leuke uitdagende puzzels die in lagen opgebouwd zijn! Xcapelogix is een aanrader, ook voor gevorderden. Dus ga de uitdaging aan bij Excapelogix !

Bedankt voor een leuke en spannende 61 min Xcapelogix!
Yien en Brahm
11 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring dark XL
We hadden eerder al de van Gogh gespeeld in januari en kwamen gisteren terug voor de andere thema; dark xl. Wat een leuke spannende kamer. Het is leuk om in het donker de puzzels op te lossen. We hebben weer veel gelachen en wederom ontsnapt binnen de tijd ;D.
6 apr 2016
1.67 ( 1.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Escape from the dark side of escape rooms
Waar we om 19.30 gereserveerd hadden en keurig om 19.15 arriveerde op locatie, konden we pas om 20.15 terecht. Door de kleine wachtruimte was het voor de groep van 13 gasten niet echt aangenaam vertoeven. Omdat de kamer erg onsamenhangend was en zonder een echt duidelijk verhaal, maar vooral om het donker draaide hadden we weinig spelplezier. Veel puzzels leken ons onsamenhangend en uit de lucht gegrepen. De kamer was ook erg klein en door het thema erg weinig aan aankleding gedaan. Door het ontvangen van hints wel ruim op tijd (48 minuten) kunnen ontsnappen.

De begeleiders zijn wel erg enthousiast en hebben met koffie en thee geprobeerd de pijn van het lange wachten te verzachten. Al met al vind ik deze kamer absoluut geen aanrader als je een achter escape room liefhebber bent.
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Fantastico!!
Ik heb de Dark room gespeeld en het was heel erg leuk! Dit is mijn eerste escape ervaring in het donker en wist niet wat me te wachten stond. Ik heb veel gelachen en vond het een hele leuke ervaring.

Leuke kamer voor 2 personen! Goed te doen.
27 feb 2016
3.33 ( 3.33 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Van Gogh
Leuke puzzels en spellen, alleen misten we de link met het thema in een deel van de puzzels en de spanning tijdens het spel.
22 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Onze eerste escape overleefd, helaas net niet gehaald. Maar wij hebben er ontzettend van genoten en gelachen! De puzzels waren divers en de attributen passen bij het thema. Locatie is top, 1 minuut van cs. Ontvangst: super gastvrij met koffie/thee en chocola!!! In 1 woord samengevat: geweldig!!!
22 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Heel spannend
Afgelopen weekend de escape from the dark gespeeld. Een escape room doen is sowieso een spannende bezigheid, maar puzzels oplossen in het donker maakt alles nog net iets spannender. Uiteindelijk net geen record tijd gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken.
8 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde escape
Handig te bereiken met openbaar vervoer, want vlakbij centraal station. Goede ontvangst door enthousiaste eigenaresse met wat te drinken en chocolaatje. Uitdagende escape met volop verschillende puzzels en goed vormgegeven kamer.
31 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Onze 2e escape room ervaring. We werden heel vriendelijk ontvangen.
Het thema is leuk met een verrassend element erin.
Wel eenvoudig van opzet, maar heel leuk om met kinderen (14 en 18) te spelen.
29 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Familie uitje
Een gezellig familie uitje dat uit de hand zou kunnen lopen is toch uitstekend gegaan ! Alle enorm naar ons zin gehad. Alleen iets meer denk sen minder reken puzzels zou handig zijn voor de minder goede rekenpersonen. Al met al super leuk gedaan !!
22 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Van Gogh
Erg leuke kamer, met een leuk thema!
Ook erg vriendelijke mensen
29 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room met vriendelijke staff!
Dit was een leuke escape room met een paar leuke verrassingen. De staff hielp je waar nodig vooruit met aanwijzingen. De escape room heeft een leuk verhaal en thema, maar is niet super fancy of high tech. De puzzels waren leuk om te doen en waren zeer divers. Zeker een aanrader!
20 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Logisch Leuk!
Logix zegt het al: je moet snel en logisch verbanden leggen. Voor mijn teamgenootjes de eerste keer ze zijn helemaal om! Een leuk uitje en test voor samenwerking & teambuilding.
19 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke activiteit om bezig te zijn.
Dit was onze eerste ervaring met een escape room. We waren met 4 personen en iedereen vond het heel leuk om te doen. Ik kan het iedereen aanraden.
13 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke thema en uitdagende ervaring!
Xcape Logix was onze eerste ervaring met escape rooms en we zijn erg enthousiast! We werden erg vriendelijk ontvangen in de ontvangstruimte. Vervolgens kregen we een intro van het verhaal achter het thema wat erg leuk bedacht is. De kamer is mooi ingericht en heeft veel verrassende en gevarieerde puzzels die samen een interessant geheel vormen met het verhaal en de setting. Na het spelen hebben we leuk nagepraat en werd geluisterd naar onze ervaring van de kamer. Een echte aanrader!!
10 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt uit de van Gogh!
Met een 5 vriendinnetjes heb ik deze escape room in Nijmegen gespeeld. De locatie was super, 1 minuut van station. We werden vriendelijk ontvangen met gratis koffie/thee en ook nog een pot met chocola! De kamer was verrassend met leuke variaties in puzzels en opdrachten en we zijn ontsnapt! Na het spelen namen ze de tijd om na te evalueren onder genot van kopje thee/koffie! Doordeweeks met studentenkorting, geweldig.
22 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend!
Prijs is prima, nu nog extra openingskorting ook :)
Kamer is verrassend in tegenstelling tot veel escaperooms is het niet een donkere ruimte.
Fijne ontvangst en ze nemen ook de tijd om alles na te bespreken.
Locatie is makkelijk te vinden.
Ben benieuwd naar de 2e kamer!
1 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Xcape Logix Escape Room Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Het was een leuke ervaring om bij Xcape Logix te ontsnappen door de Van Gogh code te kraken. De puzzels waren gevarieerd en creatief. Room was mooi ingericht. Ik zal het anderen zeker aanraden!