Wescape

4.97 van 5 sterren (128 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
WESCAPE ZOETERMEER BRILJANT EN SUPER SPANNEND!!
Gezellig ontvangst en na wat te drinken wordt gelijk de spanning opgebouwd en begint het avontuur! Wat zit deze escape room briljant in elkaar!! Echt een uitdaging met heel veel afwisseling en alles klopt gewoon perfect. Ook de aankleding van de rooms zijn met oog voor zeer veel detail gedaan! Je zit echt midden in een goed en spannend verhaal en de klok blijft maar door tikken...super spannend tot het einde!! Zeker weten een echte aanrader!!!
16 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superspannend
De ontvangst was leuk en spontaan, de ontvangstruimte ziet er gezellig en leuk uit. De Kidnapped room is spannend en bijzonder, maar wel haalbaar. Tof dat we de foto gelijk kregen opgestuurd.
11 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top kinderfeestje 10/11jaar
Super leuk kinderfeestje gegeven met vriendjes/vriendinnetjes van mijn zoon.
Hartelijk ontvangst met limonade/koffie/thee.
Erg leuk opgezet met verschillende te openen ruimtes. Rekenen, techniek en behendigheid worden op de proef gesteld.
Kindvriendelijk met tips als ze vast lopen.
5 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende spannende room
Leuke ontvangst met een bakkie koffie of thee. Na de speluitleg begint het avontuur. Opdrachten waarbij je zowel logisch en out of the box moet denken. Het verhaal en de beleving zitten zo goed in elkaar dat je van de eerste tot de laatste seconde er helemaal in zit. Dikke aanrader
5 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room
We hebben hier de verjaardag van onze zoon (11) gevierd met zijn vrienden. De Escaperoom is top; juiste balans tussen spanning, intelligentie, actie, puzzel... Ook de verdere verzorging voor een verjaadagsfeest (taart, eten) is prima geregeld. Echt een aanrader.
29 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wescape is een aanrader.
Ontzettend leuke hartelijke ontvangst. Voor de eerste keer een escaperoom gespeeld. Puzzels oplossen en samenwerken met onze oudere kinderen. Een top uitje. Wscape is een aanrader.
26 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Toffe thema, leuke puzzels, personeel vriendelijk.
Super ervaring!
11 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Het was mijn tweede escape-room en ook de tweede keer met (andere) collega's. Wat een ervaring, wat een belevenis. Goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid, gastvrije ontvangst en vanaf de eerste seconde zit je in het spel. Alles klopt. De spanning, de diversiteit, het vernuft, de creativiteit, het team-work, chapeau voor de creatievelingen die deze escaperoom gemaakt hebben. Wij zijn binnen de tijd ontsnapt en hebben nog lang nagepraat (en gedacht) over alle dingen die we hebben gezien en gedaan.
30 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Zeer gastvrije en goede ontvangst! De kamer was heel gaaf! Zeer mooi gemaakt alles. Je zit meteen in de sfeer van het thema.
Zeker een aanrader!
30 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijk avondje uit in combinatie met El Muchachos
Nog redelijk onervaren in Escape Rooms gingen we als gezin deze uitdaging aan, en het bleek erg leuk. We mogen hier natuurlijk niet vertellen wat we allemaal moesten doen enzo, maar het zat leuk en goed in elkaar. En we hadden zelfs nog 8:39 min over toen we er uit kwamen. Terwijl maar 33% op tijd er uit is.
26 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch
Onze eerste escaperoom. Wat een onwijs gave ervaring. Super aardig personeel. Van te voren recencies gelezen over deze room. Las alleen maar goede recencies, ik snap nu waarom. Fantastische ervaring. Kwaliteit/prijs is lastig te beoordelen omdat wij geen verdere escaperoom ervaring hebben. Ik vond het in ieder geval het geld dubbel en dwars waard.
18 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wescape
Goede ontvangst, uitdagend, goede tips, gewoon hele leuke ervaring geweest.
25 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Super tof
Fantastische escape room! De beleving is fantastisch, vanaf het begin zit je er helemaal in. Toffe puzzels zowel logisch nadenken als behendigheid. Zeker een aanrader!
22 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
SUPER
Ontvangst was heel netjes. Gratis koffie en thee en een gezellig praatje van tevoren. Waren (soms) met wat hints te doen. Ik vind het een aanrader ik heb al vaker escaperooms gedaan en deze steekt wel boven alles uit! Je moet goed samenwerken en dat is dan ook leuk voor het familie of vrienden gevoel!
19 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape kidnapped
Met collega's voor de eerste keer de escape room gedaan en alleen maar lof voor jullie opzet. Tot in detail super geregeld en tot laat in de avond nog met adrenaline op de bank nagenoten.
Helaas hebben we het niet gehaald maar toch heeft dat het gevoel van een fantastische avond gehad hebben niet mogen bederven.
18 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Adrenaline!
Niet gelukt, maar was heel spannend en hartstikke goede puzzels!
18 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Met vier kinderen in de leeftijd van 12 - 14 jaar hebben we gepuzzeld, gezocht en gelachen in de Kidnapped room. De kinderen hadden nog nooit een escape room gespeeld en moesten er even in komen maar zijn nu verslaafd. De eigenaar dacht goed mee, gaf wat extra hints zodat we ver gekomen zijn, net niet gehaald maar dat mag de pret niet drukken. Verrassend, goed doordacht. Wat een fantasie hebben sommige mensen toch. Absoluut een aanrader!
10 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Deze room was erg uitdagend... maar, we hebben het gehaald!
27 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning
Leuke en spannende escape room. Helaas niet gelukt om eruit te komen.
23 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wescape Zoetermeer, big fun
Hartelijke ontvangst door de enthousiaste eigenaren van Wescape die deze escape room samen zelf hebben bedacht en gebouwd. Naast een aantal bekendere ook een aantal hele zeer innovatieve en verrassende technische 'puzzels'. Tijdens en na afloop veel gelachen samen. Zowel geschikt voor volwassenen als ook prima te doen met een stel basisschool kinderen uit groep 8 (11 tot 12 jaar)
18 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Hele mooie escaperoom!
Goede verhaallijn en veel originele verschillende soorten puzzels.
Een mooie totaalbeleving van ontvangst tot eind!
Zeker een aanrader!
15 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Hele leuke kamer met uitdagende puzzels! Daar komt nog bovenop dat de eigenaren erg gastvrij waren! Echt een aanrader en wij komen zeker terug als de tweede kamer klaar is!
15 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend uitje!
Eerste keer in een escape room. Superleuke ervaring! Was heel spannend. We hebben ons uiterste best gedaan om de fantasierijke opdrachten binnen de limiet op te lossen, maar helaas net niet gelukt.
Bedankt voor de hartelijke ontvangst. We hopen dat de volgende kamer snel af is, dan komen we zeker terug.
12 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wescape
Wij vonden het top. Fijne ontvangst. Super gave kamers. Wij komen zeker terug als de 2de kamer klaar is. Een aanrader.
9 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gave avond uit!
Gave kamer! Je zit volledig in het verhaal en de puzzels passen in het thema. De kamer is mooi gebouwd/aangekleed.

Ontvangst is leuk en fijn dat je nog even kan napraten. Echt een volledige experience. Bedankt, we komen zeker terug als de 2e kamer open gaat!
8 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super gave kamer!!!
Allereerst wil ik de eigenaren bedanken voor de super leuke avond! Dit is zeker één van de gaafste kamers die ik tot nu toe heb gedaan. De sfeer is leuk, het verhaal klopt en de puzzels zijn heel origineel. Ik kan niet anders zeggen dan dat hij super goed in elkaar zit. Zeker de moeite waard om langs te gaan. We komen ook zeker terug voor de volgende kamer die gebouwd gaat worden.
2 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
super!!!
Inmiddels hebben wij een paar escape rooms gedaan. Maar dit was absoluut een topper. Ontvangst zeer gastvrij. Spel zat geweldig in elkaar. Mooie puzzels. Een echte aanrader!
1 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top entertainment!
Het was voor ons de eerste keer dat we een escaperoom hebben gedaan. Wij, gezin, vonden het super gaaf. Goede gastheer, top locatie en een paar goede schrikmomenten. Wij kunnen dit iedereen aanraden!!!
1 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend familie uitje
Na twee escape rooms met collega's te hebben gedaan leek het me leuk nu dit eens met man en kinderen (pubers) te proberen. We werden hartelijk ontvangen met koffie en thee waarna we nog even op ons beurt moesten wachten. De SNES-console in de wachtruimte maakte nostalgische gevoelens bij ons los en we werden al snel opgehaald. De ruimtes passen perfect in het verhaal. Leuke vondsten, fijne tips. We hebben keihard ons best gedaan en waren heeeeel blij dat we met nog maar 14 seconden op de klok toch buiten wisten te komen.
Een mooie escape room met pittige puzzels en creatieve ideeën. Echt een aanrader. Leuk voor het hele gezin. Wij zijn fan en komen zeker terug als de tweede kamer klaar is.
26 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf
Wij als team hebben het als super gaaf ervaren, zoveel leuke en onverwachtse spelelementen !!!! Een regelrechte aanrader.
22 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
interessant met wat nieuwe dingen
ontzettend leuk dat terwijl je wacht je even op wat consoles kan spelen.
de room zelf ook interessant vanwege wat nieuwe concepten.
19 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Superleuke escaperoom, mooi verhaal, gave puzzels! DOEN!
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Toffe room!
Mijn 20e kamer (last minute geboekt) en ik heb ervan genoten! Je wordt meegezogen in het verhaal en voelt de spanning om op tijd te ontsnappen. Het ontvangst is dik in orde, de kamer ziet er goed uit en je hebt elkaar nodig om het voor elkaar te krijgen. Toppie! Aanrader!
28 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top avondje
Escaperoom zit goed in elkaar met een aantal leuke verrassingen. Erg leuk, ook als je al meerdere secaprerooms gespeeld hebt. Ontvangstruimte ziet er goed uit.
26 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke!
Een erg leuke kamer! De combi van originele puzzels en spanning was een unieke ervaring. Daarnaast werden wij hartelijk ontvangen en hebben nog lang nagepraat over de room. Heb een paar escaperooms gehad maar deze behoort zeker tot mijn favorieten!
22 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg gaaf!!!
Super leuke mooie ontvangstruimte,aaridge enthousiaste mensen,en een super gave escaperoom,met heel veel verschillende soorten puzzels en opdrachten erin!!! Helaas heeft een tweede keer spelen geen zin,maar anders zou ik m nog een x willen doen!
18 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt
Kidnapped is een onwijs leuke kamer met verschillende elementen. Door echt als team te werken, kom je uit de kamer. Je wordt goed ontvangen en er hangt een relaxte sfeer, ook was er genoeg ruimte om nog gezellig na te kletsen. Zeer vriendelijk personeel, absoluut een aanrader!
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wescape
Deze geweldige room laat je vanaf de eerste seconde beleven hoe het is om gekidnapt te zijn. Mooie combinaties van puzzels, goed lichtspel en perfecte achtergrondmuziek zorgen voor een perfecte belevenis. Vol energie kwamen we er uit, zo blij en opgelucht dat het ons gelukt was. Wescape is bezig een tweede kamer te bouwen. Wij gaan die zeker uitproberen! Aanrader!!!
8 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Leuke escape-room, goede ontvangst, spannende kamer met veel uitdaging en afwisseling.

Kan wat ons betreft in de categorie "moeilijk" (wel ontsnapt overigens!).
5 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke kamer!
We hebben reeds diverse kamers in Nederland gedaan, maar deze kamer behoort bij de top. Van begin tot eind blijft de kamer verrassend en vooral leuk! Creatieve onderdelen in een goed verzorgde omgeving.
Kan 'm iedereen aanbevelen!
4 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wescape
Wescape steekt er echt bovenuit! Hele toffe ervaring gehad. Zat een goed verhaal en met leuke puzzels. Wij raden iedereen deze escape room aan.
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt!
Na een warm welkom werden we ontvoerd. Met veel denk-, zoek-, en samenwerk waren we de ontvoerders te slim af.
Zeker de moeite waard!
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!
Goede escaperoom! Wij waren met ons gezin (kinderen 15 en 12) en hebben deze kamer, maar ook de ontvangst als zeer goed ervaren! Alle lof voor de medewerkers!
2 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superkamer, een en al lof
De ontvangst was prima, mogelijkheid om een spelletje te doen, we kregen wat drinken en konden onze jassen/spullen in lockers opbergen. Daarna kregen we speluitleg en werden we geheel in stijl naar de kamer gebracht. Deze zit ontzettend goed in elkaar, leuke puzzels in een logische volgorde. De kamer zit vol met verrassingen en is daardoor een top-kamer! Personeel is zeer vriendelijk, achteraf een leuke nabespreking en we zien uit naar jullie volgende kamer. Aanrader!!
28 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bedrijfsuitje GOODZO
Super warm welkom, allemaal positieve jonge jongens. Goede sfeer. Mega bizar toe we letterlijk werden ontvoerd. Heel vet en super ziek!
Bedrijfsuitje, puzzels, 4 personen
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uitje, prima service
Leuke escaperoom ervaring gehad met 6 personen als teamuitje. Vriendelijk onthaald en leuk begeleid, thema en uitdaging van de kamer waren ook top.
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wescape feb 2017
Wij hebben met zijn 5ven deze escape room gedaan, het personeel was zeer vriendelijk vooraf kregen we koffie en achteraf nog wat fris. De escape room is zeer goed en ook mooi opgezet en wij hebben een hele leuke avond gehad!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We didn't escape maar was toch super!
Super room! Gezellige gasten die er echt plezier in hebben we deden het voor het eerst maar komen zeker terug voor de 2e room die ze aant bouwen zijn! Echt een aanrader
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top room!
Erg leuke kamer met orginele puzzels en hints. Zitten goed en logisch in elkaar. En elke keer kwam er weer een verassing als je dacht dat je er was.

Enthousiaste medewerkers met duidelijk plezier in hun werk.
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
WeEscaped!
Echt een hele leuke ervaring! Als onervaren groep van 5 moesten we tot het uiterste gaan om al puzzelend naar het einde van de room te komen. Mede door een aantal hints (heel netjes steeds op het juiste moment) is het ons uiteindelijk gelukt om met nog 38 seconden op de klok te ontsnappen!

Daarna was er tijd om nog even na te praten en gingen we met een mooie ervaring weer naar huis. Zou iedereen aanraden deze kamer eens te gaan doen!
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Ik was gisteren hier met 4 andere vrienden. Van ontvangst tot eind hebben wij enorm genoten van deze ervaring. Bij aankomst werd ons drinken aangeboden en een speciale game ruimte beschikbaar gesteld (voor de PS4 en Xbox verslaafden tussen ons).

Een reële kidnapped belevenis is wat ik heb mogen ervaren. Leuke puzzels en raadsels hebben dit tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Keep it up WESCAPE!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
We zijn hier geweest als onderdeel van een bedrijfsuitje. Dit is zeer goed bevallen, zowel bij diegenen die al bekend waren met escape rooms, maar ook bij de nieuwelingen. Ze zijn speciaal nog iets voor ons gaan halen wat ze op dat moment niet hadden. Dit werd echt gewaardeerd! Wat ook echt heel leuk was, dat we extra opdrachten via de beeldschermen konden toevoegen om een collega een beetje te sarren. Even aan de jongens vragen wat er kan! We zijn benieuwd naar de nieuwe room!
15 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke afwisselende escape room met fijne begeleiding door het personeel!
12 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Goed opgezette escaperoom. Leuke ervaring door goede aankleding en beleving. Het is ons helaas niet gelukt om op tijd te ontsnappen maar we waren er wel dichtbij!
8 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring! Een echte aanrader!
Mooie kamer, veel uitdagende puzzels en spannende momenten beleefd!
7 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer!!
In 1 woord GEWELDIG !! Ten eerste feliciteer ik de 2 gastheren die deze originele en perfect aangekleedde kamer hebben ontworpen en hebben omgebouwd. Last minute geboekt en wat voor één:) . Vriendelijk en warm verwelkomt wat je vaak niet ziet in andere Escaperooms. Goed gelegen locatie met gratis parkeer gelegenheid. Vooraf nog wat spelletjes gespeeld, maar daar kwamen we niet voor. Er is veel te vertellen over deze kamer , maar ik zou zeggen: ervaar het zelf!! Goede intro, duidelijke verhaallijn die in volgorde gaat waardoor je niet alles doormekaar haalt, licht- en geluidseffecten zijn uitstekend meegedraaid. In alle ervaring vind ik voor deze kamer dat je goede inzicht moet hebben dat het niet je tijd gaat kosten . Uiteindelijk tog ontsnapt met nog maar 24 seconde. Met meer dan 10 escaperooms gespeeld, zit deze in mijn top 3 ,, Binnenkort openen ze nog de 2e kamer waarvan ik hoop dat het ook zo spectaculair wordt als 'Kidnapped' . Ik zou zeggen : doen!!! Succes heren ;)
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige eerste ervaring
Het was voor ons de meeste van ons de eerste ervaring met een escape room. Wat een geweldige ervaring was dat!
De sfeer bij Wescape is geweldig. Je zit na een paar minuten echt in het spel.
De puzzels waren moeilijk, maar zeker goed te doen.
Met een aantal aanwijzingen bijna gehaald.
We gaan dit zeker vaker doen en kijken uit naar de 2 kamer bij Wescape!
3 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wescape Zoetermeer Aanrader!!
Wat een gave escaperoom! Spannende elementen leuke puzzels en uiteraard top ontvangst door de gastheren. In de ontvangstruimte kan je vooraf op verschillende spelcomputers spelen of puzzels oplossen en na de kamer te hebben gespeeld is er genoeg tijd om na te praten.
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top Room
Een zeer leuk en goed ontvangst, koffie, thee en een gezellig praatje. Goed ingerichte ontvangst kamer, zelf bij het wachten kun je gamen!! De room was erg leuk, vele leuke puzzels en......meerdere kamers die ook steeds gebruikt moeten worden. Dat maak het spel extra actief! De room zat goed in elkaar. Na het spelen werd er tijd gemaakt voor een praatje, koffie, thee of iets fris.
21 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Dit was onze eerste escape room en we wisten niet goed wat te verwachten, maar het was in een woord geweldig. Vriendelijke ontvangst, verschillende kamers, leuke puzzels met verrassende wendingen, spannende sfeer. Helemaal leuk. Ondanks dat het prijzig is, is het een echte aanrader.
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Kidnapped
Top escape room ben zeer benieuwd naar de volgende
17 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Mooi gemaakte escaperoom, in een spannende setting. Met veel voorwerpen die je soms wel en soms niet moet gebruiken.
Een flinke uitdaging, maar je krijgt op de juiste tijd een hint via de schermen.
Als je al wat ervaring hebt met adventure games (zoals Tomb Raider) komt dat handig van pas. Leuke en verrassende puzzels en mechanieken. Hier is heel goed over nagedacht! Plezierige ontvangst en leuk napraten na afloop met een drankje, met de enthousiaste escaperoombouwers die dit met plezier hebben gerealiseerd en je tijdens het spel op afstand begeleiden met hints. Top!
16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Dit zou de norm moeten zijn!!!
super ontvangst, en een hele mooie room met diverse kamers.
er zitten weinig rekenpuzzels in en het is vooral zoeken en verbanden leggen waarbij de volgorde niet vast ligt en er in het begin meerdere wegen naar Rome lijken te gaan. uiteindelijk heb je natuurlijk alle items nodig om er uit te komen.
Na deze kamer ben ik toch een beetje bang dat alles wat ik hierna doe wat gaat tegenvallen. De heren hebben de lat hooggelegd wat mij betreft in escape room land en ik kan niet wachten tot dat de tweede escape room op deze locatie af is.
Onderstaande recensies zeggen genoeg toch, niet twijfelen. Deze moet je doen!!!
15 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Van begin tot eind TOP
Een erg goed opgebouwde, super gave escape room. Allereerst een goede, fijne zeer gastvrije ontvangst met koffie of wat je wilde. leuke ontvangst ruimte. Bijzondere leuk opgebouwde kamer, met veel diversiteit aan puzzels, en elementen. Dit is een echte aanrader. Zeker doen!
12 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Super leuke ontvangst ruimte met twee top gastheren.
Met zijn zessen deze kamer gespeeld. Voor een aantal was dit de 6e kamer en voor sommige de eerste. Het spel begon gelijk leuk waardoor je er meteen nog meer zin in hebt! De kamer was echt heel goed in elkaar gezet met leuke puzzels en is daarom ook 1 van onze favoriete kamers die we hebben gespeelt! De tweede kamer is in de maak en die willen we heel graag doen!!
8 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs gave en grote kamer
Onwijs gave kamer, veel originele puzzels en verassingen. Zeker een aanrader.
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal af!
Bij aankomst een hartelijke ontvangst inclusief een kopje koffie. Mooie ontvangstruimte, duidelijk aandacht aan besteed. De kamer was heel mooi ingericht en goed afgewerkt. Vanaf begin tot eind zit je helemaal in de sfeer. De puzzels waren erg leuk om te doen, teamwork staat centraal. Met iets meer variatie in de puzzels was het helemaal perfect geweest. Toch 5 sterren omdat de puzzels wel goed in het thema pasten. Uitgebreid nagepraat achteraf, je merkt dat ze erg betrokken zijn en benieuwd zijn naar je ervaring. Van de 5 rooms die ik heb gespeeld staat deze in mijn top 2.
7 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
TOP!!!
Spannende escaperoom, bestaande uit een aantal verschillende ruimtes. Uitdagende puzzels waar we samen fanatiek aan een oplossing moesten werken. Helaas hebben we het net niet gehaald, maar het was geweldig. Leuke, gezellige ontvangst en nabespreking gehad.
6 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
aanrader
Na al wat escape rooms te hebben gedaan op verschillende locaties kozen we voor wescape in onze woonplaats. In 1 woord geweldig. Prima ontvangst, super veel uitdaging in de kamer, je moet echt samenwerken, een kamer die je gewoon gedaan moet hebben!!!!!!!!!!!!!! Ook de aandacht achteraf en het praatje achteraf is zeker geweldig. De jongens die dit hebben opgezet verdienen een grote pluim. Dus alle escaperoom fanaten, maar ook alle 'escaperoom maagden' DOEN


31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Vettt
Hele leuke escaperoom! Ik zat meteen in het spel en tot het laatste element zat ik in het spel! Super bedacht! Op naar de kamer 2 bij deze organisatie
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke middag gehad!!
Met een aantal vriendinnen ben ik naar Escaperoom geweest.
Was echt geweldig. In het begin was het maar een gegil doorelkaar heen.
Later begonnen we samen te werken.
We werden heel vriendelijk ontvangen.
Was echt heeeeel leuk!!
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nog een keer! Nog een keer!
Wij (7 personen) hadden allemaal nog nooit een Escaperoom beleefd. We hadden ook geen idee wat we konden verwachten. Met enige terughoudendheid belden wij dus aan bij Wescape in Zoetermeer. We werden goed ontvangen in een leuke ontvangstruimte. De mannen vermaakten zich tijdens het wachten met een racespel. Toen was het moment daar. We werden gekidnapt !!! Twee aan twee werden we gehandboeid en naar de eerste kamer geleid. Wat werd er nou van ons verwacht?? Wat mag wel en wat mag niet?? Hoe komen we hier uit?? Na wat aarzelend rondkijken en de aanwijzingen volgend, gingen we aan de slag. Eerst nog vrij behouden, maar al snel super enthousiast. Het lukt! Het lukt! Volgende kamer…. Wat nu?? Wat een enthousiasme. Wat een samenwerking. Wat een lol. En….. het is ons gelukt binnen een uur te ontsnappen (met nog 5 minuten en 12 seconden op de klok. Yeah! De hele dag hebben we er nog over nagepraat. De foto die we later ontvingen was/is geweldig. Al met al…. 5 sterren met een pluim. We zijn nu al aan het rondkijken welke escaperoom we hierna gaan kraken. ?
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Groot succes
Enthousiaste mensen die je vriendelijk ontvangen. Spannende kamers met moeilijke, originele ontknopingen. Onze pubers waren erg enthousiast en wij ook. Erg geslaagd dus!
29 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toppie!!!
Ontvangst prima, kregen een drankje aangeboden en het is een gezellige ruimte met spelcomputers, spelletjes etc. om je te vermaken als je moet wachten. De escaperoom was erg leuk, toppie!! Zit goed in elkaar. Echt een aanrader.
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een Must!
Warm ontvangen door de vriendelijke crew van WeScape waardoor we ons dan ook direct op ons gemak voelden. Daarbij ook een zeer meelevende als meedenkende crew met hoogwaardige technische kennis.

Bedankt voor deze geweldige ervaring!
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring!
Voor ons de eerste keer. Vriendelijke ontvangst met een drankje. Goede uitleg en ontzettend leuke kamer.

Tijdens het spel goed begeleid en na afloop een praatje met een drankje.

Met een nieuwe kamer in het vooruitzicht komen wij zeker weer terug!
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg Gaaf
Spannende, goed opgezette, met mooie puzzels en veel variatie in het hele thema, goed gedaan, we zijn benieuwd naar de volgende....
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top
Goede sfeer, goed ontvangst, vriendelijk,
De kamer zelf is heel goed in elkaar gezet.
Spannend zodra je binnen bent ga je er meteen in op.
Echt een aanrader !!!
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch
Het was een fantastisch uur in de escape room van WESCAPE in Zoetermeer. Leuke puzzels en zeker te doen.

Heren bedankt voor de escape
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een top kamer en een ontspannen ontvangst
Samen met het hele gezin deze kamer bezocht.
Leuk ontvangst en lekker ongedwongen.
Na een rustige uitleg een zeer leuke puzzeltocht door de kamer(s)..... Meerdere wegen mogelijk en soms moet je toch even terug. Ze geven op tijd een hint en maken het gewoon leuk...
een echte aanrader...
en je kan er goed parkeren...
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een hele mooie maar ook zeer uitdagende room
T was een superleuke ervaring! Je wordt echt op de proef gesteld, ik ben nu al benieuwd naar de volgende kamer! Zeker een dikke aanrader om te doen!
11 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wescape, een absolute aanrader!
Bijzonder gastvrije ontvangst en een heel leuk, (in)spannend uur mogen ervaren. Aanrader!!
11 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker voor herhaling vatbaar!! Top avondje met vrienden
Super toffe avond gehad! Gaaf in elkaar gezet en enthousiast personeel wat leuk op situaties in speelde! Komen zeker nog een keer terug .
10 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Echt super gaaf! Wat een super leuk concept, zeker een aanrader!
Groetjes het team van daarnet :-)
10 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom
Bij binnenkomst welkom geheten door de gastheer, waar we wat konden drinken. Nette wachtruimte met spelcomputers om je van te voren mee te vermaken. Eenmaal binnen in de ruimte is er een grote diversiteit aan opdrachten waarbij verschillende disciplines aan bod komen. Er zitten leuke verrassingen tussen. Kortom, een bijzonder goed besteed uur in deze escaperoom! Keep up the good work!
9 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Actief en spannend
Een goed idee voor het bedrijfsuitje.
8 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
We hebben een onwijs leuke middag gehad vanaf ontvangst tot afscheid. Ontzettend enthousiast personeel en de room was erg leuk.
Echt een aanrader!
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
SUPERRR....
Het was gisteravond de eerste keer in escaperoom, dus ik heb
geen vergelijking maar, WESCAPE is echt heel erg vet En zeker een aanrader! Wij hadden nog 4.5 minuuten over toen we ontsnapte : -)
Kortom... hier moet je een keer geweest zijn!
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Voor mij de nummer 1 escaperoom!
Alles aan deze kamer is vet! Zeker de moeite waard!!!
1 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Was super leuk om een keer te doen! Dit was mijn eerste kamer maar zeker niet de laatste! Jammer genoeg niet kunnen ontsnappen maar wel een onvergetelijke evaring... Voor de volgende kamer kom ik zeker terug!
30 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Vernieuwend en uitdagend
Wát een gave kamer. Met zijn tweeën misschien iets té uitdagend, maar deze kamer zit fantastisch goed in elkaar en is zeer professioneel. De ontvangstruimte was ook één van de betere die we gezien hebben.
29 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wescape Zoetermeer is een top locatie
Heel professionele aanpak van de heren!
Leuk op gebouwd tot in detail je gaat er helemaal in op.
Dit is de leukste die ik tot nu toe heb gezien zeker een aanrader!
28 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Echt een hele leuke, mooie escape room! Na heel veel kamers toch nog weer nieuwe technieken gezien! Met nog 34 seconde op de klok, tot het einde in spanning gezeten of we het zouden halen! Op naar de volgende kamer!!
28 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
.
Echt een super leuke escape room! De kamer zelf zit fantastisch in elkaar. Het ontvangst en de begeleiding tijdens het ontsnappen waren ook super!
28 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom gewonnen en wat was dit leuk!
Het spel zit heel leuk in elkaar. Veel verschillende spelelementen en er zit echt een verhaal achter. Dit is zeker tot nu toe de leukste room die ik heb gespeeld. Ook erg leuk ontvangst gehad! En ook nog eens chicoladeletters in schoenen en een wijntje aangetroffen! Er staat een heel leuk team op je te wachten. Zeker een aanrader!
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verassende room met special effects
Goede ontvangst bij de escape room! Een van ons was wat later, maar dit werd goed opgepakt, waardoor we alsnog konden spelen.
De room zat goed in elkaar, met veel versassende elementen en diverse media werden betrokken in de game. Kortom een aanrader!
26 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
.
Super leuke room. Was onze eerste room maar zeker niet de laatste. Ga zo door!
26 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnappen zoals t moet zijn..
Goede ontvangst, relaxed. Een escape room met weer veel leuke kronkels. Goed te doen, duidelijk verloop in het spel. Desnoods goede begeleiding gedurende het spel. Na de uitbraak tijd om met de makers de ontsnapping door te nemen. De makers zijn met een nieuwe kamer bezig die we zeker weer gaan proberen.
25 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch speeluurtje
Geweldig puzzel-uurtje voor avontuurlijk vermaak! Alles in deze escape-room is mooi gemaakt, vindingrijk bedacht en geeft je 1 uur lang fanatiek denken, rekenen en uit je doppen kijken met je groepje. De napret was ook geweldig - we bleven maar lachen. Super activiteit voor teambuilding, een feestje of zomaar voor de mega-lol.
25 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een (W)Escape!!
Hele toffe kamer! Zelfs na ongeveer 50 escapes nog nieuwe dingen gezien. Heel goed nagedacht over de sfeer/ puzzels en meer kan ik eigenlijk niet verklappen.
Als ik uit ervaring mag spreken; dit is er 1 die je gedaan moet hebben!!
Komen zeker terug als er nog een kamer geopend word!!

1klein minpuntje, jammer dat we niet nog even "na konden praten"/ wat drinken..
Dit omdat de volgende groep al aankwam..
Maar heeft overigens niets te maken met de vriendelijkheid van de eigenaren!
24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Vandaag met het team (verschillende leeftijden) geweest. Behalve een persoon was de rest nog nooit in een escape room geweest en het bleek geweldig te zijn.

We kunnen niet wachten om de 2de room te spelen.
Team Wescape, bedankt voor deze leuke avond!




24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Op en Top Escaperoom
23 november 2016 was mijn eerste bezoek aan een Escaperoom, met name " Wescape" te Zoetermeer.
Ten eerste was de ontvangst buiten gewoon booming. Vervolgens zijn we de rooms ingegaan en moet ik eerlijk bekennen, dat Ik van begin tot eind met volle teugen genoten.
Wescape Zoetermeer is zeker voor herhaling vatbaar en zonder enige twijfel een aanrader.
24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vette escaperoom
Vette escaperoom, goed ontvangst ook.
Moet je zeker gedaan hebben, goed over nagedacht!
We komen zeker terug als de 2e kamer gereed is!
24 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wescape
Leuk, voor de eerste keer een Wescape room, bijna ontsnapt zeer zeker een aanrader.

Top.
23 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Deze enthousiaste mannen hebben een escape room gemaakt met veel variatie. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.


22 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer!
Geweldige escape room! Zit in onze top-3 tussen de bekende grote namen. Veelzijdige puzzels, prachtige aankleding en goede sfeer. Aanrader!
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room
En kamer waar alles inzat spanning, humor ,puzzels, en opdrachten en nog veel meer.
Wij hebben echt zn lol gehad .
Tot gedaan bouwers van de kamer ,echt goed over na gedacht.
Prijs is het dubbel en dwars waard.
Een gezellige locatie ,super vriendelijk allemaal .
Bedankt voor een leuke beleving .
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super cool
Wat een supergave room hebben jullie neergezet. Helaas nét niet ontsnapt. Voor jullie nieuwe kamer komen we zeker terug. Leuke puzzels, goede spanning, geluidseffecten en goede twist.
Fijn welkom en leuke sfeer meteen.
Top. Thnx
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon top
Heb hier een leuke avond gehad! Sfeervolle decoratie, creatieve puzzels en vriendelijke staf. Doen!
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader
Zeer vriendelijke ontvangst, met kopje thee of koffie.
Tijdens het wachten kon je jezelf goed bezig houden ( gamen, iq spelletjes en tijdschriften)
Kamer(s) was zeer netjes aangekleed en mooi opgezet.
Puzzels waren zeer afwisselend en spannend.
Wij zouden het echt bij iedereen aanraden!
12 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onder de indruk!
Super vette kamers en vele originele puzzels! Ook de sfeer met de muziek en geluidseffecten waren echt goed. Alles is gebaseerd op samenwerking wat het erg leuk maakt.

Goed ontvangst en super relaxte gasten.

Zeker een aanrader om hier heen te gaan!
12 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
v.whooley
Coole ervaring, goed uitgewerkte realistische puzzels, spannende sfeer.

7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke ervaring!
Samen met mijn vrouw naar deze Escape Room geweest.
Je moet echt samen in team verband werken om de puzzels op te lossen, wat echt een hele leuke ervaring voor ons 2en was.
Leuk opgebouwd, de sfeer is echt goed in de kamers, mooie special effects, goed geluid, de puzzel zit goed in elkaar. Het verhaal is ook leuk bedacht. Alsof je in een echte film terecht bent gekomen!
Leuk en enthousiast personeel!
5 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Super leuke middag gehad!! Ontvangst was goed, room zag er top uit en originele puzzels. Een ervaring die je meegemaakt moet hebben!
4 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
super escaperoom
Ongelooflijk goed. Meerdere escaperooms gespeeld, maar deze was ongelooflijk goed.
3 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super
Meerdere escaperooms gedaan. Deze was ongelooflijk goed. Onvergelijkbaar.
1 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom
Gelijk vanaf de binnenkomst een fijne ervaring gehad hier! De 'wachtkamer' is voorzien van ruime bioscoopstoelen die heerlijk zitten! Verder staan er spelcomputers die je terughalen naar je jeugd (voor mij tenminste wel ????).
De room zelf was echt super opgezet! Je vergeet dat je bent opgesloten en gaat helemaal op in de uitdaging.
Ik kan niet wachten tot deze heren hun nieuwe kamer openen! Ik hoop dat deze room net zo'n goede sfeerbeleving heeft, want dit had ik nog niet eerder gehad bij de andere rooms!
Zeker een aanrader!!
1 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer uitgebreide escape room!
Gisteren deze escape room gedaan, wat een top kamer! Er zitten leuke elementen in en het is ook echt een 'actieve' kamer.
De afwerking is mooi en de puzzels zijn (op een enkele na) ook erg origineel.
We hebben nog wat tips gegeven na afloop en daar werd ook zeker naar geluisterd.
Het is een nieuwe kamer, maar ga deze zeker proberen!
1 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom !
Zeer goede sfeer, waanzinnige puzzels en zeker een gave uitdaging. Gelukkig waren we met een team van vijf mensen en konden we goed samenwerken (erg belangrijk) waardoor we er uiteindelijk uitkwamen (helaas niet binnen de tijd).
Als er een nieuw kamer komt ben ik er zeker weer bij !
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape virus
Voor eerste keer een escaperoom gespeeld. Hele vriendelijke ontvangst door relaxte boys. Er werd veel aandacht aan ons besteed en we werden langzaam in het spel gezogen. Eenmaal begonnen, ging al onze aandacht naar puzzels, games en verrassende technische hoogstandjes. Sensationeel. We hebben het niet gehaald, maar hebben er wel het escaperoomvirus aan overgehouden.
Complimenten Wescapers!!!!
30 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
We E(s)caped
Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen met een heerlijk bakkie koffie. We konden genieten van de koffie terwijl we heerlijk lui onderuit gezakt zaten in de game stoelen met leuke race game en evt kon je op de super nintendo gamen. Eenmaal toen we onze koffie ophadden kon het spel beginnen. De kamer is goed doordacht en er is veel aandacht besteed aan het design. Kortom zit er strak uit. De puzzels gaan van makkelijk tot moeilijk en het belangrijkste het is origineel. Toen we klaar waren en met de nieuwe record tijd ontsnapt hebben we gezellig na gepraat onder het genot van een lekkere cola. Al om al leuke avond gehad en weer een leuke ontsnapping mogen plegen.
29 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Hardstikke leuke ervaring.
Goed opgezet en super leuk om te doen.
Aardige mensen en een leuk ontvangst.
Je kan er ook nog diverse dingen doen buiten de escape room zelf.
Zeker een dikke aanrader.
29 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Mooi opgezette room met afwisselende puzzels. Fijne sfeer en erg leuk om te doen! Helemaal top!
28 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zo gaaf!
Afgelopen vrijdag de room Gedaan bij Wescape. Zo gaaf! We waren met zn vijven en hebben vreselijk gelachen maar ook bijna in mijn broek gedaan van schrik. Beste room die ik ooit gedaan heb. Hoop dat er snel een Nog een room komt van hun. Dan ben ik de eerste die boekt. ????
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team de zachte g!
In 1 woord gewoon top. Wij zijn er vanuit Brabant speciaal naartoe gereden omdat we echt escape room gek zijn en ik kan niet wachten tot de volgende kamer klaar is... Tot dan!
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Kidnapped
Leuke gasten, en ff gamen terwijl je wacht. De room is goed in elkaar gezet! Kan niet wachten tot de volgende room hier opengaat! We komen zeker terug!
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt van de ontvoerders
Na het spelen van 1 van de beste escaperooms in Delft lag de lat hoog. De locatie is goed aan te rijden vanaf de A12 en er kan gratis geparkeerd worden. De ontvangstruimte geeft een verzorgde indruk. Hier stond ook een Super Nintendo, die gaf mij flashbacks naar mijn jeugd. Even Super Mario World gespeeld.
In het spel zaten de bekende puzzels met een originele twist.
Wescape rooms geven een vakkundig indruk waar veel werk in heeft gezeten, zoals de weggewerkte schermen voor de tips. Deze hits hadden wij zeker nodig, omdat de room moeilijk waren.

De Escape room van Wescape zich meten aan deze in Delft. Ik vindt `m beter. Kortom gewoon doen de room.
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Wescape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Kidnapped & got out again
Bij ons aan de overkant van het bedrijf, dus lokatie bijzonder geschikt :) Leuke multi-room escape room. De sfeer zit er goed in. We zijn er uit gekomen met iets minder dan drie minuten over, dus was spannend tot het bittere einde. Puzzeltjes bieden genoeg uitdaging; laat je niet in de luren leggen door misleiding! Geluid op het einde (countdown geluid) mag wel wat zachter, was iets te hard.