Wagners Inferno

4.70 van 5 sterren (29 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

6 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Creatief
1 woord, super!. De moeilijkheidsgraad is zodanig dat je heel gedreven wordt om eruit te komen. De verhaallijn is leuk, waardoor het allemaal goed in elkaar overloopt. Tot slot. Het ontvangst bij binnenkomst, wordt je direct enthousiast gemaakt waardoor je er nog meer zin in krijgt.
26 sep 2018
4.00 ( 4.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuk en uitdagend
leuk ,
niet te makkelijk
verrassende elementen
31 jul 2018
4.33 ( 4.33 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuke escaperoom, waarin je veel moet puzzelen. Het verhaal was leuk, de puzzels vrij pittig, en er waren veel slotjes die je moest openen, maar met wat tips hebben we het met ruim een minuutje op de klok gehaald.
19 mrt 2018
4.33 ( 4.33 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Reis door de hel
Hele gave Escape Room. Zeer goed en sterk verhaal. Toffe elementen. Vrij lastige Room, maar uit eindelijk wel gehaald.
24 feb 2018
4.00 ( 4.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room.
Hele leuke escape room.
Helaas net niet gehaald, maar bijna gelukt en we hadden 3 kinderen bij ons, 1 van 10 en 2 van 13.
Dat ging prima, ook voor de kinderen was het erg leuk en konden ze puzzels oplossen.
21 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
Met 6 personen (2 volwassenen en 4 jongeren (15-19jr)) deze escaperoom gedaan. Voor allen de eerste keer. En daar gaan we het niet bij laten ????. Ontvangst was supervriendelijk, opzet heel goed, pittige opdrachten, locatie ook super. Verrassende effecten en we hadden natuurlijk een superteam; met nog 6 seconden (!!!) op de klok hebben we het gehaald!!! Enige nadeel is dat de volgende room waarschijnlijk zal tegenvallen....
3 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wagners inferno
Erg leuke escaperoom. Lastige puzzels, maar met af en toe een tip net buiten de tijd toch gelukt!
28 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Erg leuke escaperoom die 67 minuten had moeten duren haha, net buiten de tijd opgelost.
Voor wie van cijfertjes houd een absolute must!
Al met al weer n superleuke middag gehad met de collega’s. Leuke ontvangst! Dank je Jolanda!
6 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wagners Inferno
Als gezin met tieners hebben we deze erg leuke escape room gedaan en overwonnen. Het was voor ons de eerste escape room en alle puzzels waren uitdagend en spannend in een leuke middeleeuwse setting. Ook de leuke ontvangst en de napraat voegde zeker iets toe aan de hele beleving. Volgens ons dus een echte aanrader!
26 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom!
Onwijs leuke kamer met een leuk thema. Veel afwisselende puzzels met veel verbanden! Echt een aanrader dus!!!
15 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Wagners Inferno is echt een aanrader. Ten eerste werden we ontzettend lief ontvangen. Jolanda was supervriendelijk en geduldig. De kamer zit heel erg goed in elkaar: er zijn veel toffe en uitdagende puzzels die tegelijkertijd opgelost kunnen worden, zodat iedereen continu iets te doen heeft. Wij waren met zijn drieën, maar voor wat meer personen is de kamer ook perfect. De kamer had verder een leuk en goed uitgevoerd thema. Wanneer we ergens niet uitkwamen, kregen we een hint waardoor we niet vastliepen, maar die de puzzel wel leuk hield. Hierdoor waren we continu bezig en hebben we een volledig uur plezier gehad. Als je van escaperooms houdt, moet je deze zeker doen!
30 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
LEUK !!!
Kleine kamer, je denkt hoe kan dit een escaperoom zijn. Tot je moet gaan puzzelen. Zeer gevarieerd, leuke opdrachten en zeker niet de makkelijkste. En dan opeens is 60 minuten niet zo heel erg lang.
31 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs tof!
Voor het eerst in een escaperoom geweest...ontzettend leuk!
Jammer dat we er net niet uitkwamen, maar we zijn tot de laatste puzzel gekomen.
Leuk thema, vriendelijk ontvangst.
30 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde avond
Vanavond met twee groepen de escape room gespeeld. Leuke uitdagende kamer die we net binnen de tijd konden oplossen. Vriendelijk en gastvrij ontvangst door eigenaresse.
10 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De groep van Jeroen.
Vandaag mocht ik met schrijver Jeroen Windmeijer mee de escaperoom in. Met 6 voor mij vreemden mensen een uur de tijd om te ontsnappen. Verrassend hoe snel we een team vormden en samenwerkten. Mooie puzzels en verrassende constructies probeerde ons te stoppen. Met nog 2:15 op de klok is het ons toch gelukt. Ik wil iedereen van team Jeroen en natuurlijk de spelleiding zjolanda en Roberta bedanke voor deze fantastische belevenis. Een aanrader...
27 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super Leuk!
Met de Familie 12 personen allemaal nog nooit een escaperoom gedaan. Wat was het leuk om samen de oplossingen te vinden en in team verband uit te voeren.
Een leuke ervaring en smaakt naar meer!
Beide team niet gehaald hadden we maar een klein beetje meer tijd (haha)
17 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer geslaagd!
Familie-uitje met z'n zessen en voor allemaal de eerste keer in een escape room. We haalden het dus niet, maar met 10 minuten extra tijd en een enkele extra hint hebben we de kist toch open gekregen. Het was heel erg leuk omdat we in groepjes van twee allemaal tegelijkertijd aan opdrachten konden werken die vervolgens weer op elkaar inhaakten. Een aanrader en de moeite waard om vanuit het noorden naar Sassem te rijden.
4 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wagners Inferno
Een leuke kamer, leuk dat je parallel puzzels kan oplossen. Wij waren met een ervaren team, maar ook voor ons was er voldoende uitdaging! Enthousiast ontvangst en begeleiding.
28 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wagners inferno
Het was onze eerste escape room, dus het is moeilijk om te vergelijken met andere, maar we vonden hem echt heel leuk om te spelen! Uitdagende puzzels waarbij je wel goed moet samenwerken, maar waarbij ook delen van het team aan verschillende puzzels bezig kunnen zijn. Zeker aan te raden!
29 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape
Heerlijke avond gehad echt een aanrader .
10 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Die koffer is lastig te openen
Hele leuke escaperoom, met leuke verschillende puzzels, een echte uitdaging! Het verhaal kwam wat minder door echter.
8 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste Escape room.
Leuke ervaring. Smaakt naar meer. Hele gezellige ontvangst.
25 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Gezellige ontvangst. Een hoop leuke puzzels die achteraf hartstikke simpel lijken, maar waarbij je goed als team moet samenwerken. Dit is denk ik de leukste kamer die ik tot nu toe gedaan heb.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wat een leuke, spannende en uitdagende escaperoom is dit!
Dit was de leukste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan. Een leuke verhaallijn met spannende puzzels. Veel variatie en verrassingen. De dames van boekhandel Wagner hebben een topprestatie geleverd. We hebben deze escaperoom met zes man gespeeld en we waren allen zeer enthousiast. Een echte aanrader!
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Wagnersinferno Escaperoom Sassenheim
Escaperoom met bijzonder gaaf thema. Gezellig ontvangst. Speciale locatie. Leuk nog even snuffelen na afloop of juist vooraf. Hij is moeilijk maar onwijs. Aan te bevelen dus. Succes. Goed samenwerken.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De beste en leukste escape room in Nederland en omstreken.
Super escape room met uitdagende puzzels. Een echte uitdaging en aanrader.
Super vriendelijke ontvangst en begeleiding en uitleg voor de minder ervaren deelnemers...
Zeker een aanrader voor actieve escape room bezoekers en beginnenlingen..

Ga zo door...
5 sterren voor Wagners Inferno escape room.
24 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escape room!
Absoluut de leukste escape room die ik heb gedaan! Erg vriendelijke ontvangst en erg uitdagende puzzels. Al met al top!
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room!
Wagner's Inferno is een super gave escape room. Een echte uitdaging met een spannende sfeer. Gezellige ontvangst en aardige mensen. Aanrader dus!
24 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Wagners Inferno
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wagner's inferno
Wagner's inferno is een hele uitdagende escaperoom. Ik deed het met 6 personen en het lukte ons maar net om binnen de tijd er uit te komen. Het is een leuke ervaring, en echt een aanrader. Leuke activiteit om een keer uit te proberen