Vuurlinie Beverwijk

4.40 van 5 sterren (135 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

3 mei 2018
2.33 ( 2.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
weinig actie
De ontvangst was prima alleen heel erg weinig actie in de escaperoom.
24 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Te veel tips
Wij waren met z'n vijven naar de escaperoom gegaan.De kamer was in principe goed uitgedacht, maar had naar mijn mening een hoog gehalte aan hangslotjes (waarvoor de codes wel met leuke puzzels konden worden gevonden). Tevens had ik het idee dat er redelijk veel tips werden gegeven. Voor de meesten waarschijnlijk niet erg, maar gaat tegen mijn "zelluf doen" gevoel in.
21 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging!
De kamer heeft uitdagende puzzels en laat je goed nadenken over wat je nodig hebt om op het juiste spoor te blijven. De succeservaring is daarom ook erg positief als je binnen de tijd uit de kamer weet te ontsnappen.
Extra pluspunt: Personeel is erg vriendelijk!
24 jan 2017
3.33 ( 3.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Oke
De escaperoom is "oke". Niet heel mysterieus en/of spannend. Wij vonden het jammer dat er redelijk weinig puzzels waren die elkaar keurig opvolgden (en dus niet meerdere tegelijk/door elkaar).
Wel kwamen we eruit :)
19 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
onder vuur in Beverwijk
Spannende muziek tijdens de ontsnapping, maakt de speurtocht uitdagend. Na lang op 1 puzzel te hebben gezeten, door eigen onhandigheid hadden wel net te weinig tijd om eruit te komen.
Betrokken begeleiders en een goede sfeer zorgden voor een leuke donderdagavond. L
19 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Op een donderdagavond
Overzichtelijke ruimte. Goed intro. Afwisselende puzzels.
19 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escapé
Leuke intro en leuk verhaal. Helaas niet kunnen ontsnappen, maar lekker bezig geweest!
21 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een ervaring
Eerste keer een leuke ervaring.. uitdagende puzzels intrigerend verhaal.. top!
21 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tof uitje!
Heel leuk om te doen. Mooie puzzels, verrassende wendingen. Zou standaards moeten worden ingezet in de werving en selectie procedure van nieuwe werknemers die logica in hun werk moeten toepassen :).
10 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Een leuke kamer, ook voor de ervaren spelers. Wij hebben hem gehaald met 6 min te gaan. Aanrader!
10 dec 2016
3.33 ( 3.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Pittig, maar zeker te doen!
Pittige puzzels, leuk sfeertje, verhaal was een beetje dun naar mijn idee.
Wel erg ver weg gestopt achter op het terrein. De tijd is echt nodig, met krap 6 minuten over gehaald!
10 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Toffe locatie met een escaperoom die uitdagender was dan ik in eerste instantie dacht!
10 dec 2016
3.33 ( 3.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Leuk, redelijk ingewikkelde puzzels. Niet te makkelijk dus, maar goed te doen
4 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
We hebben hem!
Leuke escaperoom. Sommige puzzels gingen snel, anderen gingen een stuk trager. Uiteindelijk de exit code gevonden met nog 2:29 op de klok. De special effects zorgen voor wat extra stress, leuk gedaan.
4 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Leuke Escaperoom met veel uitdagende vraagstukken ! Special effecten. Maken het extra leuk. Fijne kamer om te doen!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer
Met 5 meiden allemaal voor de eerste keer een escaperoom gedaan. Heel spannend en een prima verhaal. De puzzels waren lastig maar zeker te doen. Helaas zelf niet buiten gekomen, maar zeker wel aan te raden!
12 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gek!!!!!
Met 6 meiden vanavond de escape room in geweest. Voor 5 van ons was het de eerste keer en we riepen aan het eind meteen: heel snel een datum voor een andere nieuwe escape room!!! Sander heeft ons af en toe een tip gegeven en dat was precies goed. We hebben uiteindelijk de code gevonden, de deur zelf nog open gemaakt, maar net 10 seconden te laat...

Minpuntje:
Na afloop werd ons een gratis drankje aangeboden als wij een recensie zouden schrijven. Wij moesten echter alleen meteen weg en hadden geen tijd voor een drankje. Toen wij voorstelden om het drankje wat wij vooraf hadden genomen, om die gratis te doen werd dat niet toegezegd en moesten we die toch nog betalen. Beetje jammer...

Escaperoom is super leuk, maar €100 voor een uur is wel prijzig. Gelukkig waren wij met z'n 6en.
12 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fun en spanning
Goede ontvangst door Sander. Goede uitleg van de opdracht voor de Escape room. Moeilijke en iets makkelijkere opdrachten. Leuk bedacht. Best wel spannend om te doen.
Enige minpuntje was de koude ruimte. Verder: top!
29 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
bijna ontsnapt
Leuke kamer, veel cijfers puzzels maar wel te doen ook als je niet zo goed bent met rekenen.
Gezellige ontvangst.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom
Wij hebben met 5 man van ons werk voor het eerst een escape room gedaan. Dit hebben we gedaan bij vuurlinie Beverwijk. Dit is ons zeer goed bevallen, we wisten allemaal niet wat ons te wachten stond en hebben daarom wel wat tijd verloren. We hebben desondanks de puzzels op kunnen lossen. We vonden het een Zeer leuke eerste kennismaking met het fenomeen escaperoom en we kunnen vuurlinie Beverwijk van harte aanbevelen om het ook eens te proberen.
8 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verassend
De escaperoom zit vol verassingen, de puzzels zijn pittig en het personeel zeer gastvrij! Een geslaagd avondje uit.
25 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige puzzels
Veel spanningen waardoor je best zenuwachtig wordt
25 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Team alpha
Erg uitdagende kamer.
17 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familiedag
Vandaag voor het eerst een escape room gedaan. Erg leuke puzzels om toch via een spannende ontknoping weer naar buiten te kunne komen,
17 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamwork
Gezellige sfeer. Leuke puzzels. Moesten echt nadenken en teamwork is onmisbaar.
26 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
vuurlinie beverwijk
Leuk ingericht, goede uitleg vooraf, jammer dat je maar 1 weg kon bewandelen en niet meerdere puzzels tegelijk, zo moest je even op elkaar wachten en is samenwerking vereist.. puzzels zijn niet te makkelijk maar goed te doen.
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familieweekend
Leuke ervaring, het duurde even, maar zelfs nog leren samenwerken!
26 aug 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uurtje
Leuke puzzels, leuk verhaal.
Ook netjes op tangen en uitgelegd
26 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape vuurlinie
Erg leuk, spannend en pittige puzzels.
21 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer escaperoom
Goed verhaal goede puzzels veel misleidingen
21 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!
We zijn met ons gezin geweest en was superleuk om te zien hoe de kids ieder hun eigen invulling gaven om de codes te kraken..
6 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verjaardag Zoë
Dit was erg leuk, de opdrachten zijn best moeilijk, maar heel gaaf om samen te doen. We zijn heel ver gekomen maar net niet binnen de tijd opgelost. Ik zou dit zeker aanraden aan vrienden.
6 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker aan te bevelen
Leuk verhaal, niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Helaas net niet gehaald. Deze is absoluut aan te bevelen.
4 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super escaperoom
Was een super leuke escaperoom. Je wordt een aantal keer op het verkeerde spoor gebracht waardoor er veel uitdaging inzit. Gelukkig wel gehaald! Aanrader!
2 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team uitje Lasergamen en Escaperoom
Spannende Escape Room en lekker stoom afblazen tijdens 2 lasergame sessies. Prima geregeld, leuke bediening. Om het af te sluiten hebben wij nog heerlijk genoten van de BBQ. Alles was top geregeld!
31 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Leuke escaperoom met uitdagende puzzels. We zullen niet verklappen wat, maar wij vonden ze leuk en verrassend. Vriendelijk personeel en leuke sfeer! Zeker aan te raden.
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vuurlinie beverwijk
Leuke locatie, gezellige ontvangst. Escape room zeker aan te raden, valt niet mee maar is erg leuk. Goed voor teambuilding.
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Info@sun-arts.com
Erg naar onze zin gehad. Leuke combinatie met de andere aktiviteiten van de vuurlinie. Ideaal voor zowel kleine als grote groepen.
16 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Leuke escape room! Anders dan de vorige kamers die we gedaan hebben. Een aanrader.
14 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!!
Leuke kamer met verassings elementen! Zeker doordeweeks echt niet duur voor een groep van zes! Goeie diversiteit in puzzels, maar misschien wel beter met maximaal 4 of 5 als je al wat meer ervaring hebt! Wel zeker een aanrader en leuk ontvangst door personeel
14 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom met enkele uitdagende puzzels!
Voor een uitstekende prijs kan je hier een geweldige escaperoom doen. De kamer is goed opgezet en kent een paar uitdagende puzzels. Het verhaal is goed uitgewerkt en sluit goed aan bij de puzzels. De locatie is netjes. Vooraf of achteraf kan je in de ontvangst ruimte even zitten en wat drinken. Het personeel is zeer vriendelijk en helpt graag! Overigens is er naast de escaperoom ook nog de mogelijkheid om meer activiteiten te doen.
14 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
leuk verhaal
leuke escaperoom! we hebben er al een aantal gedaan met onze vaste groep en deze was wederom erg leuk. De puzzels waren wat lastiger dan gemiddeld maar dat maakt het spannend. Wij waren met 6 personen en dit is net even teveel omdat je veel met dezelfde puzzel bezig bent dus 4 pers is een goed aantal. De special effects waren erg leuk en beverwijk is zeker een aanrader
14 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
helemaal top!
Ik heb het superleuk gehad! Veel variatie van puzzels en moeilijkheden! Zeker een aanrader!!!
14 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Familie escape
Met mijn broer en zus deze escape room gedaan. We zijn allemaal meer beta dan alfa en dan is dit een goede keuze. Leuke puzzels in een spannende sfeer. We hadden nog 1.35 min. over toen de deur eindelijk opende.
10 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannende uitdagende puzzels
Leuke kamer, veel puzzels. Aan het begin even de start zoeken en daarna al puzzelend er weer uit gekomen. Yes!!
10 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels
Erg leuke escape room. Precies de puzzels die ik leuk vind.
10 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannende room
Leuke room, vergt wel wat denkwerk soms!
6 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top maar wel een hartaanval
Echt een geweldige escape room, lijkt simpel maar het zijn de kleine dingetjes waar je moeite mee hebt...als de laatste 5 minuten ingaan een alles begint te piepen roken en knipperen dan word het echt spannend, van elk geluid schrik je; een top ervaring
6 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top en ongelofelijk stressvol
Het is echt een top escape room, dit was mijn eerste escape room ooit en ik moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben! Afgezien van enkele technische moeilijkheden (die overigens meteen werden opgelost en waarvoor we compensatie kregen) waren de puzzels en was de sfeer geweldig.
23 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk bedrijfsuitje
Heel gezellig gehad en veel gelachen.
23 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
Was een leuke uitdaging. Wij hebben het als team uitje gedaan.
18 jun 2016
3.33 ( 3.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Erg leuke Escaperoom. Goede instructie en leuke, spannende opdrachten!!! Goed om te kijken of je echt kunt samenwerken! Top prestatie gezet met onze matties
18 jun 2016
3.33 ( 3.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend spel!
Was eerste keer dat ik een escape room speelde. Erg leuk gezellig om met vrienden te spelen
18 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond!
Met vrienden een avond gedaan. Spanning gegarandeerd, erg leuk!
10 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fanatiek
Mooi in elkaar gezet. Pittige puzzels. Werden er erg fanatiek van.
5 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Broncode gekraakt
Het begin was lastig, maar daarna zaten we er goed in. De kamer was leuk ingericht. Je moest wel eerst een puzzel oplossen voordat je als groep verder kon. Dat kan voor oponthoud zorgen. Uiteindelijk de broncode gekraakt, alleen onszelf niet naar buiten gelaten door 1 verkeerd cijfer. Maar de kamer was leuk.
5 jun 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Broncode gekraakt
Leuke kamer, door ervaring wel snelle doorstroom. Soms wel lastig maar wel uitdagend!
Mooie locatie en gezellige sfeer.

Bedankt!
4 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste escape en gelijk een goede indruk
Vriendelijk ontvangst met zeer vriendelijk personeel. De escape was lastig, maar uiteindelijk wel te doen. Helaas net niet in de top5!
4 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Super leuke sfeer en leuke escape room!
29 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk.
Net gehaald, pittige puzzels maar met wat hints lukt het wel. Het nalopen van de puzzels achteraf is leuk. Al met al een goed besteed uur.
29 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ecape, super ervaring!
Duidelijke instructie van vriendelijk personeel. De puzzels waren moelijk, maar te doen al dan niet met (subtiele) hints. Geluid in de kamer was te hard en best wel eens iritant (wel goede afleiding)
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vernuftig
Leuke puzzles, zat goed in elkaar
28 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
First Escape
Onze eerste escape room met een stel vrienden. Wij waren met zijn vieren en hadden geen idee wat we konden verwachten. Maar het was een geweldige ervaring en Vuurlinie Beverwijk heeft hier goed over nagedacht. Ontvangst was vriendelijk en de uitleg was ook goed. De escape room is heel leuk opgezet en zit vol uitdagingen. Voor herhaling vatbaar als de nieuwe room wordt geopend.
25 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
Gewoon een goede kamer, locatie is top en personeel vriendelijk. Voor een volgende kamer misschien iets meer variatie in de puzzels en de mogelijkheid om later in het spel ook met meerdere puzzels tegelijk bezig te zijn i.p.v. een opeenvolging. Maar zeker een aanrader!
24 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
The Playground
Goede ontvangst, kamer was vrij pittig en veel dezelfde soort raadsels, hier zou iets meer variatie in kunnen zitten, je moet het echt zien. Met nog 9 minuten over een top3 tijd neergezet.
24 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke kamer
Leuke kamer, uitdagende puzzels. Vriendelijk ontvangst en met een mooie tijd weer buiten :D
24 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
We zijn er uit!
Mijn vriendin was jarig, dus zijn we hierheen gegaan. Het welkom was heel leuk. Daarna werden we begeleid naar het kamertje. Het valt mee hoe groot het is, maar het is zeker niet makkelijk! Met het groepje meiden zijn we er wel uitgekomen. Super leuk:) we zijn allemaal ongeveer 15 jaar, dus (volgens mij) als verjaardags feestje is het leuk. Wij hadden nog maar 3 minuten over. Zeker een aanrader!
Ps: Max je bent cool.
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Het was echt super leuk. Het verhaal, decor en de puzzels waren allemaal erg leuk gedaan.
O ja, we luf you Max
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom the wizz
Heel leuk bedacht! Het was erg leuk om te doen! We zijn er uitgekomen!
Met speciale dank aan Max!
P.s. Max we krijgen nog 100 p.p. van je, whahha.
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escape room
Het was erg gezellig. De room zat vol verrassingen. We hebben de jongens verslagen door er wel uit de kamer te komen. Vooral bedankt aan Max voor het geduld met een stel tieners. Ps: MAX WE KRIJGEN NOG 600 EURO VAN JE.
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt heel leuk!
Het was heel erg leuk en ook te doen voor een feestje met kinderen (14-15 jaar) we werden goed ontvangen en kregen er zelfs een drankje bij omdat we uit de escaperoom kwamen!

Heel leuk!
22 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Net niet ????
Voor mij was dit nieuw. Erg leuk om te doen en was ook net moeilijk genoeg. Service en uitleg en ook de uitleg achteraf was top !
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Het verhaal was leuk verzonnen. Het was lastig, maar niet té lastig om op te lossen, en dat maakte het erg leuk
20 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk en uitdagend
Het was een goede , leuke ervaring die ik opnieuw zou willen beleven. De escape room was leuk uitgedacht met leuke uitdagende puzzels. Ook de sfeer was zeer goed door de tv/geluidseffecten.
20 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon geweldig
Ik was in de escape room met een aantal vrienden. De storyline werd goed verteld en er waren leuke uitdagende puzzels. Ook was de service goed je werd goed geholpen en het zag er allemaal verzorgd uit. Misschien wel een klein beetje duur :)
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt top!
Ik was met een groep vrienden een avond naar de escaperoom in Beverwijk. Als we net even iets meer tijd hadden was het ons gelukt :) het verhaal en de inrichting waren geweldig! Zeker 5 sterren waard
20 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vuurlinie
Goede variatie aan puzzelsoorten, spannende sfeer, goede ontvangst: veel plezier gehad.
15 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vuurlinie
Helemaal leuk !
Begeleiding van Piet was super ????
15 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vuurlinie
Super leuk om een keer te doen !
15 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vuurlinie
Supergaaf Leuke ervaring, relaxte sfeer en spontane en flexibele leiding
14 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Frustrerend leuk!
Leuke locatie, spannend verhaal en frustrerende puzzels! Een leuke uitdaging om je teamspirit!
14 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke spannende escaperoom
Spannend verhaal, adrenaline verhogend.
Puzzels zijn sterk. Goede test voor je vriendschap
14 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Frustrerend leuk!
Leuke locatie, spannend verhaal en frustrerende puzzels! Leuke uitdaging om je teamspirit te testen!
14 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room
Bij room in Beverwijk geweest , leuke room en uiteraard hebben we het opgelost! Leuke locatie! Aanrader
14 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannende escaperoom
Vandaag bij de Vuurlinie in de escaperoom geweest!
Goed in elkaar gezette escaperoom, leuke effecten en een mooie locatie! Een aanrader!
11 mei 2016
3.33 ( 3.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader
Leuke ervaring! Spannend tot op het laatst. Goed in elkaar gezet.
9 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt conculega's in Beverwijk
De kamer is voor de beginnende Escapers zeker een aanwinst in de regio. Leuke puzzels in een leuk thema. Wij waren met 4 personen en hadden nog ruim 21 minuten over.
Qua aankleding mag de kamer iets minder Ikea gehalte hebben, dit niet te nadele van de beleving.
Wat wij wel vreemd vinden is dat wij 20 euro extra betalen omdat de zaak normaal op maandag gesloten is. Het tarief door de week is 79 euro en in het weekend 99, wij moesten 99 afrekenen.
Al met al een leuke kamer en vriendelijke hosting op een zeer goed bereikbare (auto) locatie!
5 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
J v Zandvliet
Ontzettend leuke ervaring, spannend en verrassend
5 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
R.D
Leuke escape room! Verrassend en een leuk uitje!!
5 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escape room!
Leuk personeel, spannende en onverwachtse nieuwe opdrachten!
5 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Joep N
onwijs mooi opgezet, hele interessante puzzels, mooi dat er word gewerkt met high tech.

Tevens ook lekker dat er een horeca gelegenheid is
3 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging!
Wat een super gave ervaring! Enorm uitdagend en leuk in elkaar gezet. Het verhaal om de escape room heen maakt het des te leuker! Plus punten voor de leuke en vriendelijke benadering door het personeel.
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Zeer hartelijk ontvangen door de medewerkers.
De escaperoom was goed inelkaar gezet. Super goeie puzzels, echte doordenkers. We hebben ons goed vermaakt! Klasse!
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super Leuk Avontuur!
Door zeer vriendelijk personeel in ontvangst genomen,
Het was erg spannend om te doen en ik zou het zeker nog eens willen doen. Meer thema's zou super tof zijn ga zo door!!
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader !!!
Super leuk inelkaar gezet. Zeer gastvrij. Zeker aan te raden om met z'n alle een leuke tijd
1 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Heel leuk bedacht en mooi in elkaar gezet allemaal.
30 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellenfeest
Super voor een vrijgezellenfeest. Zeker een aantal meiden in een kamer wordt een groot melig feest. Top avond.
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeest!
Voor het eerst in een escaperoom geweest. Leuke ervaring! Lastig om te zien waar je moet beginnen. Gelukkig kregen we wat tips ????. Helaas net niet binnen de tijd uit de kamer gekomen.. Wel erg gelachen!
Ervaring rijker!
30 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeest
Voor de 1 e keer in een escaperoom geweest tijdens mijn vrijgezellenfeest! Het was erg spannend en door de tijdsdruk zagen we soms de meest voor de hand liggende oplossing niet. Maar toch hebben we een paar puzzels opgelost. Superleuk!
30 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
gave kennismaking met een Escape room
Prettige ontvangst.
Goede puzzels, mooie mix van wat sneller op te lossen puzzels en wat pittigere.
30 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Mijn eerste ervaring met een escaperoom was een goede! Leuke puzzels en benadering door het personeel. Aanrader.
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Vandaag de escaperoom gespeeld, mooi in elkaar gezet met hele vette opdrachten veel high tech en een leuke verhaallijn.

Ook fijn dat er een horeca gelegenheid bij zit zodat je van te voren een lekkere bak koffie kan nemen en afsluiten met een welverdiende borrel ;)!

Kom zeker terug!
30 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gehaald!
We hebben de broncode vrijgegeven! Leuke escaperoom met goede puzzels en mooi introductiefilmpje. Wel jammer dat je niet tegelijkertijd aan verschillende puzzels kon werken. Leuk dat we na afloop alle puzzels nog even langs liepen.
26 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verrassing!
Het is een leuke locatie met leuke/gezellige jongens die je ontvangen en het spel uitleggen. Ga natuurlijk niets verklappen, maar het is erg verrassend. Wij hebben het gehaald!
26 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk hersenkrakertje op Koningsnacht
Persoonlijke benadering, leuke krakers en opgelost!
26 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaped
Ontvangst was erg netjes. Goede uitleg vooraf. De kamer was leuk ingedeeld met uitdagende opdrachten!
26 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Slimpiess
Leuke sfeer, mooie opdrachten en leuk ontvangst!
26 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lekker gepuzzeld
Een leuke escaperoom met aardige hersenkrakertjes. De temperatuur in de escape room was koud, maar de puzzels maken je warm. Gezellige begeleiding en een mooie locatie
26 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie Koningsnacht
Mooie ervaring met uitdagende opdrachten. De locatie is prima en uitleg en service is erg persoonlijk.
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig uurtje puzzelen
Eerste keer in een escape room, maar wat een leuke en gezellige ervaring! Er waren leuke, maar moeilijke spelletjes. Uiteindelijk toch net niet ontsnapt. Goede teamwork is wel handig en niet alles wat er in de kamer is heb je nodig :) Zeker leuk om te doen met familieleden!
24 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!????
Hele leuke ervaring. Helaas niet binnen de tijd eruit gekomen, maar waren er bijna. Was niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk.
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super dag!
Hele leuke ervaring! Eerste keer in een escape room en ga het zeker nog een keer doen! Zeker aan te raden :)
24 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellige middag!
Super leuk om te doen! We waren goed op weg, maar helaas... Net niet op tijd eruit gekomen. Laat je niet afleiden!
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Mijn eerste ervaring met een escape room, maar wat een leuke ervaring! We werden gastvriendelijke ontvangen, daarna kregen we uitleg over de context van de escape room. Vervolgens los gelaten in de kamer. In het begin was het nog even wat zoeken, maar met hints die af en toe voorbij komen was het prima te doen. Niet te makkelijk maar ook zeker niet te moeilijk. Uiteindelijk het op het laatste moment net niet gehaald helaas.... Desondanks het erg leuk gehad en zou het zeker aanraden aan andere groepen!
23 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Net aan ontsnapt.
De escaperoom van Vuurlinie in Beverwijk biedt een uitdaging met puzzels die het ruimtelijk inzicht en logica op de proef stelt. Met een aantal praktische puzzels tussendoor is het een teamuitdaging voor iedereen.

Het tijdslimiet is eerlijk, maar het is niet simpel te slagen. Was zeer gezellig met goede begeleiding en spelleiding. Zeker de moeite waard voor 2-8 personen!
23 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige ervaring
Het was echt uniek. Uitdagende puzzels en een leuke verhaallijn. Is wel wat koud, maar zeker waard. Je moet echt goed je hersenen gebruiken en goed opletten.
23 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
spannende ervaring
De escaperoom begint onschuldig maar de druk word telkens hoger. Super leuk om gedaan te hebben. Met leuke verassingen.
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk vernieuwend teamuitje
Escapreroom is een leuke hersenkraker.
Afwisselend en zeker niet makkelijk.
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top teamdag!!!
Team uitje. Super voor de samenwerking. Super dag gehad!!!
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
Leek makkelijk maar dat is het niet, goede combinatie voor samenwerking en oplossingen bedenken. was top.
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde escape room
Het was een geslaagde escape room! Hoog niveau maar zeker te doen. Echt goed gedaan!
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super goed opgezet!
Mega leuke escaperoom! Goede opdrachten, goed nadenken nodig!! Erg leuk! Goed verhaal. Prijs zeker waard, echt een absolute aanrader!! Precies teamwork vereist!
16 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Escape Room
Goede Escape Room, vrij lastige puzzels, maar dat maakte het juist heel spannend en uitdagen.

Geweldige ervaring
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De moeite waard!
Super escape room! Leukste van de drie die ik tot nu toe gedaan heb. Een doorlopend verhaal met puzzels: top! Hierdoor teamwerk vereist en adrenaline verzekerd... Diverse puzzels van sterk niveau. Was daarnaast goed geregeld en erg verzorgde uitstraling. Wat mij betreft een absolute aanrader!
14 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf gedaan
Wat een ervaring, super gaaf, hoe verzin je het!
14 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel gaaf!
Een goed opgezet verhaal, waarbij je als team een spannende uitdaging tegemoet gaat. De hele "speurtocht" naar de uiteindelijke code zit super goed in elkaar!! Het is een mooi aangeklede kamer met een reeks hersenspinsels, waarbij een goede samenwerking nodig is om deze op te lossen. De adrenaline gierde door ons lichaam...heel vet!!
14 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs leuk uur gehad!
Mijn 2e escaperoom ooit! Verhaal bij ontvangst is een leuke inkomer. Eenmaal in de kamer was heel even de gedachten: oke en nu...! Uiteindelijk werd het duidelijk en gingen we aan de slag. Het loopt top in elkaar over en achter de schermen houden ze goed bij hoe het gaat. Als ze zien dat je er echt niet uitkomt krijg je een aanwijzing via een beeldscherm. Dit was wel goed want anders kan je echt vastlopen!
Een echte aanrader!! Het is mij met mijn team gelukt eruit te komen! Succes allemaal;)!
10 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Echt top !
Na meerdere escape rooms gespeeld te hebben, is dit wel zeker een aanrader. De puzzels zijn goed gemaakt en de kamer ziet er ook mooi uit. vanaf het begin tot het einde leuke verassingen. De uitleg van het personeel is duidelijk. Ook bij Vuurlini kan je heerlijk op het terras zitten en meer dingen erbij boeken. Ik kijk erg uit naar de beloofde nieuwe escape kamers.
10 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Na 6 andere escaperooms gespeeld te hebben, hebben we vanmiddag escaperoom Beverwijk gespeeld. Wat een geweldige ervaring! Dit was de beste tot nu toe! Alle puzzels zitten goed in elkaar en zijn erg uitdagend! Verder ziet de kamer er super mooi uit. De spanning wordt al opgebouwd nog voordat de klok begint te lopen. Achteraf kun je op een mooi terras relaxed een drankje drinken. Deze escaperoom moet je zeker gespeeld hebben!
10 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Onze tweede escape room. Zat goed in elkaar, goed verhaal eromheen. Ook de ontvangst en horeca waren pluspunt in vergelijking met onze vorige escape room. Mooi terras om even na te genieten.
10 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Broncode, opgelost!
Vrijdag voor het eerst een escape room gedaan. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar fijn, wij heen. We werden netjes ontvangen, waarbij de begeleider direct in het spel zat. Super leuk om te zien dat ze er direct werk van maken, om je in het verhaal mee te krijgen.
Eenmaal begonnen in de kamer kwam de ene verrassing naar de andere. Omdat je een klok ziet wegtikken stijgt de spanning per minuut.
In deze kamer is echt heel veel tijd en werk gestoken, de afwerking is echt top! met nog 32 seconde op de klok waren wij er uit. Zweet stond in me nek.
Ze zijn al met een nieuwe kamer bezig, wij komen zeker terug
9 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Whizz overwonnen!
Een super gave escape room! Werkelijk genoten van het thema. Het hele spel zat echt super goed in elkaar. Om te zwijgen over de special effects :-) Een geweldige ervaring!!
9 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spanning tot de laatste minuut
Net met vrienden gespeeld, wat een spanning!
De beleving is echt goed gemaakt, en je moet creatief zijn om dit op te lossen. En het verhaal zit er goed in, tot het einde.
Wij hebben een top uur gehad en compliment voor de begeleiding!
7 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuke wending
Met mijn nog niet al te grote ervaring betreft Escape Rooms, vond ik deze heel verassend en professioneel. Een gave intro en een paar mooie wendingen maken het een spannend totaal. De puzzels zaten goed in elkaar en is goed afgestemd op de lopende klok.
6 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Vuurlinie Beverwijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en verrassend!
Mijn eerste ervaring met een escape room en ik vond deze echt tegek! Je hebt elkaar echt nodig om hem samen op te lossen (teambuilding) en je gezond verstand wordt goed uitgedaagd. De escape room begeleiding is goed en de uitleg is duidelijk. Ook tijdens het spel kijken ze goed naar de spelbeleving met evt. Tips. Kortom een aanrader voor elk niveau qua escape room ervaring en vooral heel verrassend!