VRescaperooms

4.89 van 5 sterren (3 recensies) (id:242)
OVER DEZE KAMER (id:779)
Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel! Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El profesor de meest uitdagende puzzels! Naast pittige real life puzzels zullen jullie ook in een Virtuele wereld goed moeten samenwerken! Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven!! Weten jullie daarna ook te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

HOE WERKT HET?_
Net als onze escape room TIME zullen jullie in Virtual Reality en Real Life puzzels op moeten lossen om zodoende je doel te bereiken. Het grote verschil is echter dat jullie ook tegen elkaar gaan strijden om als eerste miljoenen euro’s te verdienen! Het spel is met 6 tm 36 personen tegelijk te spelen. Uiteraard spelen jullie het spel wel allemaal tegelijk en zul je dus goed op je medespelers moeten letten. La Casa de Papel is dus GEEN escape room, maar meer een escape game.

Je hoeft niet fysiek sterk te zijn of een goede conditie te hebben, veel speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met “echte” puzzels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. Maar pas op! Roep antwoorden niet te hard! De concurrenten luisteren mee!!
Info
Capaciteit escape room6-36 personen
Aanbevolen grootte6-36 personen
Moeilijkheidsgraadmakkelijk
Ontsnappingspercentage80%
Leeftijdsgrens14+
Puzzel typesVirtual Reality, Samenwerkingsopdrachten,Raadsels, Special Effects en Technische trucs.