Unlock Scheveningen

4.87 van 5 sterren (13 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

19 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Het was een geweldige ervaring! Goed in elkaar gezet! Al meerdere escapes gedaan maar deze is wel echt mijn favoriet!
19 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goede escaperoom
Hele leuke escaperoom. Mooie ruimtes en leuke puzzels. Zeker een aanrader!
19 nov 2017
4.67 ( 4.67 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Het was een geweldige ervaring. Heel veel variatie . Erg veel spannende effecten. Je voelt je een echte top spion. Kortom een echte aanrader !!
2 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Awesome escape room!
This escape room was very cool. It involved multiple rooms, cool effects, fun puzzles and science. I would definitely recommend it to anyone who enjoys more difficult puzzles!
20 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mission impossible
Super leuke escape room!
Wel best lastig, ondanks het niet behalen binnen de tijdslimiet wel het spel af mogen maken.. Alles is goed op elkaar afgesteld waardoor de spanning verhoogt! De ondersteuning die je van de organisatie krijgt is geweldig!! Hij is leuk, grappig neemt je echt mee het spel in! Kortom zeker een aanrader!!!!

Groetjes
Team wakmi.com ????
9 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super leuk en verrassend
spannende geluiden, verrassende kamers, en een coole gadget.
We waren met een groep meiden en hebben het echt heel leuk gehad.
raad deze escape room zeker aan en kan niet wachten op hun volgende escape room THE MUMMY

De locatie is trouwens prima te bereiken en gratis parkeren.
6 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topervaring!
Het was echt heel leuk. Extra spannend door de muziek/geluiden. Ook fijn dat als je het niet hebt gehaald je toch door mag spelen tot het eind.
18 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk uitje voor het gezin!
Met zijn vieren (2 volw. en 2 kids van 12 en 15) deze escaperoom bezocht. Verrassende ruimtes (vooral eentje; als je bent geweest weet je welke ik bedoel hahaha) en uitdagende raadsels. Mission: Impossible van Unlock Scheveningen is professioneel opgezet en goed doordacht. We vonden het heel leuk dat we alsnog mochten ontsnappen terwijl de tijd al voorbij was. Het scheelde maar een paar minuten! We kijken uit naar de opening van de nieuwe escaperoom: The Mummy!
17 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Mission impossible
In een woord
GE WEL DIG!

ontvangstruimte is eenvoudig, maar prikkelt direct de fantasie. De labjassen, het periodiek systeem en de alarmknop zorgden voor de nodige speculaties die de spanning al behoorlijk opvoerde.
De kamer zelf zat briljant in elkaar. Het was spannend en uitdagend. Verhaal, puzzels, vormgeving en de techniek sloten naadloos op elkaar aan.

Niets dan lof en complimten, dankjewel voor deze fantastische ervaring
11 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeestje Natasha
Het was super gaaf!! We hebben erg veel gelachen met elkaar en de verschillende kamers maakte het nog leuker. De thema is goed bedacht en zeker de moeite waard om dit mee te maken. Wij hadden niet de missie gehaald maar dat maakte de dag niet minder leuk.
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Toppertje
Leuke escaperoom. Veel aandacht besteed aan de details van de kamer, wat zeker een pluspunt is!! Wacht met smart af op de volgende twee kamers die ze gaan realiseren.
19 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en originele escape room!


Deze escape room is pas recent geopend en is gebaseerd op de film Mission Impossible (inclusief lasers!). Ze zijn ook bezig aan 2 nieuwe kamers met als thema The Mummy en Pirates of the Carribean. De escape room was erg goed uitgedacht en bevat verschillende ruimtes. Het leuke is dat deze vrijwel geen sloten bevat. Bijna alle puzzels zijn gebaseerd op ander soort raadsels, erg origineel. Al met al een aanrader.
30 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Unlock Scheveningen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escaperoom
Afgelopen weekend met een groep vrouwen deze escaperoom gedaan. Echt een aanrader! Had al vaker een escaperoom gedaan, maar deze was echt heel verrassend! Leuk was het ook dat we (omdat we in 2 groepen gesplitst waren vanwege de groepsgrootte) met de 2e groep via de camerabeelden konden meekijken. De ontvangstlocatie zou nog iets gezelliger kunnen, maar verder aardig personeel en toffe room, aanrader!