Truescape Rotterdam

4.53 van 5 sterren (58 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaped!
Onze groep bestond uit zes personen, waarvan er vier voor de eerste keer een escape "beleefden". Superleuke ervaring geweest !
14 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
BESTE ESCAPE ROOM IN NEDERLAND
Wat een te gekke ervaring is dit. Dit is voor mij de beste Escape Room in Nederland. Wat een spanning en goed verzonnen puzzels om op te lossen. Een aanrader voor elke liefhebber, jong en oud.
5 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Deze escape room is wat je zoekt als je een echt goede escape room wilt. Leuke puzzels, goede doordenkers, leuke doe-dingen. Kortom, boek deze!
30 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend thema !
Wij waren met een groep van zes personen, waarvan er vijf voor de eerste keer een escape "beleefden". Superleuke ervaring geweest !
17 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
We hebben al veel kamers gedaan maar vonden dit 1 van de leukere, veel puzzels maar die goed te doen zijn.
Met een klein beetje reserve tijd kunnen ontsnappen.
Echte aanrader.
14 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!




Hele leuke escape room. Leuke puzzels en het zag er erg mooi uit. Er waren een paar spannende momenten maar dat voegde ook veel aan het verhaal toe! Zeker een aanrader.





12 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom!
Samen met 4 vriendinnen naar deze escaperoom geweest. Het was een spannend thema en de puzzels waren goed in elkaar gezet! Omdat wij die avond de enige groep waren kregen we op het einde nog wat extra speeltijd omdat we al zo dicht bij de oplossing waren, dit vonden wij super tof! We hadden al een aantal escaperooms gedaan maar dit is tot nu toe echt de leukste geweest, ook omdat we het mochten uitspelen!
26 feb 2018
3.00 ( 3.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt
Met z'n zessen inmiddels een paar escaperooms gespeeld waardoor deze leuk in elkaar stekende puzzels prima op te lossen waren. Veel sloten wat altijd erg leuk is.
24 jan 2018
3.67 ( 3.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Nieuw record!
De dames die ons hebben ontvangen waren enthousiast. Wij vonden dat op het gebied van de puzzeltypes wat variatie miste. De spanning kan geoptimaliseerd worden.
Leuk kunnen afsluiten binnen het half uur en een nieuw record gevestigd!
Een leuke kamer om je escaperoomervaring mee te beginnen!
6 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een uur spelplezier!
De ontvangst was vriendelijk en deze escape-room zit leuk in elkaar.
5 jan 2018
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Lekker veel puzzels en leuk thema
Het thema was spannend, maar niet té eng. En lekker veel afwisselende puzzels, veel sloten. Erg leuk
4 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
In totaal met 8 meiden de escaperoom gedaan. We waren bloedfanatiek en hebben er veel lol aan beleefd. Zeker een aanrader. Voor mij was het de eerste keer (zeker niet de laatste). Anderen hadden al eerder een escaperoom gedaan maar vonden deze het spannends van allemaal.
18 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en heel leuk maar wel moeilijk!
Leuke escape room en heel spannend thema. Wel heel veel puzzels in één kamer om op te lossen. Hierdoor was het soms niet duidelijk welke gevonden clue precies waar bij hoorde.. Verder echt heel spannend en vooral erg leuk!!!
15 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Een ontzettend uitdagende kamer. Mooi aangekleed, veel verschillende puzzels en heel veel slotjes! De materialen die in de puzzels gebruikt worden sluiten naadloos aan bij het thema.

Iets meer hulp hadden we niet erg gevonden.

Ik kan deze kamer zeker aanraden!
19 nov 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend maar moeilijk
Voor de eerste keer meegedaan. We waren met zijn vijven. We vonden het spannend, leuk maar heel moeilijk. Er waren wel heel veel slotjes pff. We gaan het vast nog eens doen.
13 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verbazingwekkend!!!
Voor het eerste keer met een team uitje gespeeld. Je leert elkaar ook anders kennen. Was griezelig, actie, spanning en gaaf om zo een ervaring op te doen! Zeker aan te raden.
12 nov 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Tof!
Een erg mooi uitgevoerde escape room met goed verhaal en gave licht - en geluidseffecten . Pittige puzzels verspreid over twee ruimtes wat een extra dimensie geeft. Voor mij mag het verhaal binnen nog iets meer worden aangedikt want dat is spannend. Iets minder cijferslotjes zou helemaal top zijn. Desalniettemin, een aanrader!
5 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super spannende middag met succes
Met zijn vieren the asylum gespeeld! Hele toffe escape room met gave puzzels en toffe licht en geluidseffecten. Aanrader! Zonder tips met nog 48 minuten op de klok ontsnapt, heel trots op ons groepje!
26 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaaring
Super verast. Niet alles vanzelfsprekend maar met puzzelen en teamwork tot een escape geraakt. Alles goed in elkaar en hulpje bij vastlopen. Top top top aanrader!
23 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
zeker aan te raden!
super leuke kamer, met leuke puzels voor iedereen zit er wel wat bij.
17 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijk griezelen
NIet alleen de avond zelf, maar zeker ook de voorpret hebben ertoe bijgedragen dat het een bijzonder leuke avond geworden is. Vooraf ook heel vriendelijk en hulpvaardig behandeld tijdens een telefoongesprek. Het gaat de mensen bij Truescape duidelijk om de deelnemers en niet zozeer om het spel en/of de kamer. Het moet leuk zijn, zo heb ik de begeleiding ervaren. Zeer vriendelijk ontvangen. De kamer of zich is uitdagend met een goed verhaal en hele leuke accenten. De puzzels op zich zijn goed te doen, maar net niet haalbaar binnen het uur.
True Espace in Rotterdam is daarbij prachtig gelegen en ziet er goed uit.
Alle ingrediënten voor een leuke en spannende avond zijn aanwezig, waarbij de kamer maar zeker ook de deelnemers centraal staan. Zij moeten het leuk vinden en dat is gelukt
16 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
True Escape
het was voor mij de 1e keer en ik heb er echt van genoten! Was superleuk om te doen!
14 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer!
De 6e kamer voor ons team en wat was het super! Zit goed in elkaar, spannend, toffe effecten. Helemaal te gek en echt een aanrader!
14 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
leuk leuk
Wij vonden hem erg leuk????
18 sep 2017
2.67 ( 2.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
True escape
Kamer was zeker leuk, puzzels zaten voor een groot deel goed in elkaar. Soms ook gewoon een kwestie van goed zoeken. Jammer is dat het na 1 uur ook echt afgelopen is. Ik had het leuker gevonden als we nog even door hadden kunnen puzzelen... nu is het vooral door tijdgebrek niet gelukt.
17 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon doen!
Vooraf goed geïnformeerd via e-mail, ook in verband met wegafsluitingen. Heel vriendelijk onthaal bij aankomst en duidelijke uitleg betreft het spel. De escape room zelf was heel leuk opgezet, leuke aankleding, puzzels en spannend verhaal! Zeker een aanrader! Ook heel fijn dat de prijs per persoon is en niet per spel.
4 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Spannend thema in deze escaperoom, zat goed in elkaar, goede effecten. Leuke puzzels. Met 6 personen gespeeld, voor iedereen genoeg te doen en noodzaak om samen te werken.
4 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escape
Ondanks onze late aankomst een vriendelijk onthaal, na de uitleg konden we gelijk beginnen.
Leuke spannende kamer met diverse puzzels en goed teamwerk nodig.
Dankzij enkele tips hebben wij hem kunnen halen met nog 1 minuut over.
Hij is dus zeker uitdagend met af en toe goede sfeer acties.
Aanrader!
17 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top!
Allereerst was het ontvangst heel vriendelijk. Verder was de escape room heel leuk en uitdagend opgezet. Het decor en de geluidseffecten waren geweldig! De puzzels waren soms wat moeilijk maar zeker niet onmogelijk om op te lossen. Echt een aanrader!
19 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escaperoom
Superleuke spannende escaperoom!! We waren met zn 3en en het was erg spannend. Het was onze eerste escaperoom en het was echt een succes!
25 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Truescape Rotterdam
Het was een hele leuke ervaring. Ik heb de kamer met 3 anderen gespeeld van verschillende leeftijdsgroepen. We hebben het helaas niet gehaald, maar we hebben het naar ons zin gehad :)
Positieve punten: ontvangst: vriendelijk, niet te gehaast.
Kamer qua indeling en spellen: creepy/creatief in elkaar gezet.
Verbeterpunten: Iets meer licht gezien de tijd die je hebt om te kunnen ontsnappen.
Zou ik de kamer aanbevelen: Zeker weten!!
21 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!!
Leuk en erg spannend ervaren zeker een aanrader!!
8 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Voor het eerst met de hele familie een escape room gedaan. Ik kan dus niet vergelijken, maar vond het echt heel erg leuk. Na afloop was de algehele mening: Leuker dan met de familie bowlen. Dat doen we dus niet meer, maar zeker nog wel een escape room.
5 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en spannend door speciale effecten.
Voor het eerst met mijn man en drie kinderen naar een escape room geweest. Erg leuk en goed voor de samenwerking als gezin.
30 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Enorm leuke ervaring.
Waren met een groep gegaan van 8 man, waarvan niemand ervaring had met escape rooms.
Zelfs met het maximaal aantal personen was er genoeg te doen voor iedereen en hebben daardoor een erg leuke avond gehad.
15 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Truescape Rotterdam.
Was onze eerste keer in een escaperoom. Wisten niet war we ervan moesten verwachten maar was een Superleuke ervaring. Deze locatie was spannend en goed opgezet. Wij gaan dit zeker nog vaker doen.
10 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Hoge kwaliteit!
Dit was voor mij de vierde escaperoom en ik vond dit toch wel de beste die ik tot nu toe heb gedaan. Eerder stond ik in 020 tussen vier golfplaten een code te kraken van een plastic dokterssetje terwijl hier het decor écht van hoge kwaliteit is en waarvan je merkt dat er veel moeite in is gestoken. Soms was de oplossing van een puzzel wel erg vergezocht, maar dat maakt de uitdaging des te groter!

2 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Truescape Rotterdam
Voor een vrijgezellenfeest met 6 meiden deze escape room gedaan.
Was erg gaaf, er zijn genoeg puzzels en raadsels op te lossen voor 6 personen. Alles zat goed in elkaar.
Zeker een aanrader!
22 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Goed ontvangst! Hele aardige dame, we waren zelfs wat te laat en dat was geen probleem. Spannende kamer met geweldige licht- en geluidseffecten. Het einde was wat abrupt, maar overall een aanrader! De puzzels zijn echt te doen, maar je moet wel zelf nog uitzoeken waar je het resultaat voor kan gebruiken!
10 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Het is geen goedkope escaperoom, maar hij is wel heel leuk. Dit is de derde escaperoom die wij doen en deze zit van die drie het best en leukst in elkaar. Daarna hebben we bij de buren lekker gegeten. Hele leuke avond gehad!
4 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Truescape asylum wat een ervaring!!
Na al een aantal escaperooms te hebben gedaan nu met zijn 4tjes asylum proberen. Super leuke en spannende kamer. Alles is goed in elkaar gezet en iedereen blijft bezig met puzzels oplossen. Helemaal leuk!! Ik raad deze kamer zeker aan.
16 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De beste escape room die wij hebben meegemaakt!!
Met een vast groepje hebben we meerdere escape rooms bezocht, maar we vonden de Asylum wel echt de beste van allemaal!
Wij zijn echte horrorfanaten en het is niet makkelijk om ons onder de indruk te laten zijn, maar dat waren we wel van deze kamer!
Wij hadden het zowat gehaald en alles meegemaakt in de kamer, maar we vonden het zo leuk dat we misschien zelfs nog een keer een bezoekje zullen brengen aan de Asylum!
31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room!
Afgelopen zaterdag samen met drie escape gekken (hebben meer dan 30 kamers gespeeld) deze te gekke kamer gespeeld! Ontvangst was leuk en hartelijk; het is altijd leuk om te horen dat het om een familiebedrijf gaat. De passie en het enthousiasme was erg goed voelbaar! Bij binnenkomst in de kamer is het meteen game on! Mooie ruimtes, goede, originele spellen, geweldige licht- en geluidseffecten en overall creepy sfeer. Wij hebben genoten van deze kamer en escape en kijken uit naar jullie volgende kamer!!
31 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Met een groep familie deze Escape Room gedaan. Ik was de enige met eerdere Escape Room ervaring. Leuk om te zien dat iedereen lekker fanatiek werd!

Leuke kamer, leuke puzzels en spannende effecten. Echt een aanrader voor een leuk uitje.

Eigenaars zijn lekker enthousiast, en ook duidelijk heel trots op hun kamer, en terecht!
28 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg tof!
Dit was mijn eerste escape room, maar ik ben gelijk al op zoek naar de volgende. Wat een toffe ervaring! Echt een uitdaging zonder frustrerend moeilijk te worden. Spannend, maar niet eng of naar. Veel verschillende soorten puzzels en goed opgelet. Enige verbeterpunt dat ik kan bedenken is een grotere diversiteit aan sloten. Wat trouwens ook helemaal prima was, was de ontvangst/begeleiding. Heel vriendelijk. Ook vooraf op de mail al. Zeker een aanrader!
7 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal fantastisch!
Zonder al te veel te verklappen over de setting en kamer... wat een geweldige ervaring. De puzzels waren lastig maar niet te moeilijk, de omgeving knap in elkaar gezet. Adrenalinekick van begin tot einde.

Ontvangst was hartelijk en persoonlijk, kopje koffie of thee aan het begin en een kast met slot voor het opbergen van spullen (waar je zelf de sleutel van meekrijgt).

Zeker een aanrader!
29 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!!
De kamer is super gaaf ingericht en tijdens het spelen zijn er veel gave special effects. Echt een aanrader!
21 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wonderful atmosphere
I have somewhat of an experience (about 50 rooms visited) and this one is a pretty well made room. The atmosphere is just there, it makes you a bit terrified at points, as much as it needs to and doesn't let you get bored.

The puzzles are good, decent, nothing tough or unusual for an escape room ,but well done job.
I'd recomend it
We played in english, it is not 100% the same, but it gets the job done, don't worry.

28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel spannend!
Erg leuke en spannende escaperoom. Goed uitgewerkt en uitdagend.
23 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend thema.
Zeer goed uitgewerkte escape room. Heel spannend thema wat duidelijk terug komt in de puzzels. Tevens voor een hele goed prijs.
15 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekende Escaperoom!
Vriendelijke ontvangst. Leuke mooi ontworpen escaperoom met goed bedachte puzzels in een hele gave spannende sfeer. Zeker ook een aanrader voor geneeskunde/farmacie studenten. Zeer tevreden!
2 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Deze escape room was tof! Het thema is erg goed uitgewerkt en ik zat helemaal in het verhaal. De opdrachten waren niet te makkelijk. Met z'n tweeën was het best lastig. We hebben een paar hints gekregen toen we een beetje vastliepen.

Aanrader om te doen!

30 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top room
Een absolute aanrader! Gelegenheid om een een hapje / drankje te doen op de terrasjes naast de escape room. Escape room met een haunted-house tintje.
26 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Gave room met special effects!
Heb al meerdere escape rooms gehad door heel Nederland, deze staat zeker in mijn top 3! Je word aardig op de proef gesteld en dat allemaal in een "horror" omgeving! Zeker aan te raden!
19 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring!
Toffe escape room, leuke puzzels en goed verhaal. Goed gebruik van special effects!
15 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende ervaring!
Het was eerst even zoeken naar de locatie. Gelukkig werden we door de aardige dame gebeld en wegwijs gemaakt!

Zeker een aanrader om eens met je vrienden te ervaren. Zeer goed gemaakt en zeker spannende sfeer. Opdrachten niet te makkelijk , maar met wat hersenwerk wel goed te doen. Krijg jij de deur open? Wij namelijk ............ ?
15 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Supergoed bedacht!
Wij waren iets te laat, omdat wij het niet meteen konden vinden. De dame was erg aardig en belde ons op om ons de weg wijs te maken.

Het is zeker een aanrader om met je vrienden te ervaren. Super goed bedacht! Spannend, leuk en niet te makkelijk.. door goed je hersens te kraken zijn de aanwijzingen goed te vinden. Met een voor: geweldig!
2 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Truescape Rotterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Enge maar gave ervaring!
Enge maar gave ervaring! Je gaat helemaal op in het verhaal en spel en wilt er dan ook zo snel mogelijk uit komen. De special effects zijn erg goed en de puzzels niet te makkelijk, je zal er dus niet al binnen 10 minuten klaar mee zijn. Ik raad de escape room dan ook erg aan als je naar een spannend uitje zoekt om met je vrienden te beleven.