TimeTrip Amsterdam

4.47 van 5 sterren (24 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 okt 2016
2.67 ( 2.67 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Enigszins teleurstellend
De ontvangst was ronduit slecht. Bij binnenkomen geen 'welkom' of praatje en bij het verlaten van de kamer ook geen enkele aandacht voor de gasten, het enige dat werd gezegd was 'hoe willen jullie betalen. Cash of pin? En hup, binnen 30 minuten stonden we weer buiten.

Wel positief was een mooie inrichting van de (medieval) kamer, al vonden wij de puzzels aan de makkelijke kant.
25 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dikke aanrader!
Het was een zeer leuke ervaring (wij hebben de Jungle room gedaan). Handig dat je tussen 2 totaal verschillende thema's kan kiezen. Je kon zelf in stijl gekleed naar binnen, maar gezien het erg warm was hebben we dat maar gelaten.

We werden beleefd ontvangen. We kregen alle tijd om even op adem te komen en kregen daarna uitgebreid uitleg. Ik denk dat ik vrijwel nog nooit ergens zo vriendelijk en beleeft ontvangen ben.

Je kon gewoon om tips vragen als je het moeilijk vond. Dus gelukkig kon je het uitspelen, hoe dan ook. Dat vind ik toch wel prettig. want je wil niet met een onvoldaan gevoel naar huis.
17 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Wij hebben beide kamers gedaan (medieval en jungle). Wij zijn ervaren escapers (meer dan 20 kamers gedaan), waardoor het moeilijk is om ons nog te verrassen. Maar deze kamers zijn echt heel erg leuk! De puzzels zijn gewoon net iets anders dan in de meeste andere kamers, een aanrader dus. De ontvangst was heel erg vriendelijk, ook het personeel krijgt een dikke tien.
29 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Medieval room
Ontvangst was primitief maar dat hinderde niet. Aardig personeel. We konden zelf koffie pakken of limonade. De medieval room was super leuk. We wisten niet zo goed wat we konden verwachten. Het duurde even voor we een begin hadden gevonden maar uiteindelijk had ik een top team en hadden we nog tijd over.
24 aug 2015
3.67 ( 3.67 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great First Time
For my first time doing an escape room, this was a great experience. Plenty of puzzles that I felt I could work out, good setting for teamwork, and enough challenge to keep us on our toes.
21 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Time at Time Trip
This was my first ever escape room experience, but I was a fan of tv shows such as Crystal Maze etc. back in the day, so I was excited to see if I could experience the same sense of excitement and suspense directly.

I was not disappointed! The puzzles were difficult, but solvable, and never once did I feel "cheated" by the solution. The location was great and the host was friendly and professional.

I did the Medieval room and for sure I will be returning to try the jungle room. All in all a great way to spend an hour.
20 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Quality escape game all round.
I've been to a few escape games around Euope but this is up there with one of the best. There were many really entertaining ideas/puzzles in the Medieval game. Enjoyed the experience very much. Will be back to have a go at the Jungle Survival room soon.
The guys hosting us were amazingly cool to chat with. Thanx boys :)
20 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Sooo much fun! :)
Me and my two buddies went to visit Time Trip to see how smart we really are. :P The Jungle game challenged us to the maximum but we managed just in the nick of time. The puzzles were great and we really had to put our heads together. We deactivated the bomb with just 3 minutes left till it exploded on us. :D
We had an amazingly good time and we even got a discount if we wanted to try the Medieval game sometime. Definitely goinig back on our next visit to Amsterdam. :)
Special thanks to the hosts, we had a wonderful time.

6 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Great experience
Me and my friends really enjoyed the challenges in these games. We played a few games prior to our visit to Time Trip but this one we found the most clever yet. :) We tried both the Jungle room and the Medieval room and we maneged to barely make it out just on time in both. (54 mins and 56 mins) :))) The host Richard was an awsome guide and even gave us a 20% on our second game.
Great times had by all.. thanks a lot guys.
6 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
This is the BOMB
This was my first escape game ever, and it really got me hooked. Went in expecting lots of combination locks, looking for keys everywhere in the room and nonsense riddles as my friends who have done similar games had experienced. Instead, while there are some locks in, you barely notice it in-between the amazing puzzles and out of the box challenges. The staff is also super helpful and friendly. They even have costumes, how cool is that? My friends and I had a blast going through it and would definitely recommend it to anyone.
5 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Time Trip
Onlangs heb ik met een aantal vrienden een bezoek gebracht aan Trip Trip Amsterdam.Naast de geweldige ligging in het hart van de Jordaan (die op zichzelf natuurlijk al uniek is) werden wij hartelijk ontvangen door David & Rudy die deze escape room runnen.
Ik kan na het spelen van medieval room iedereen warm aanbevelen hier snel een keer langs te gaan voor een ervaring die je niet snel zal vergeten.
5 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Very unique escape game
We tried the Medieval room with the 3 of us and it was so much fun!! It became our hobby by now with this group to do escape games and I must say that TimeTrip surprised me pleasently. Once we arrived we were welcomed by our really friendly host and were offered a drinks, while we had a short chat. He gave a nice introduction, but thanks god not long like in some escape games. The game was very different from other games I tried, because here the creators focused a lot more on the puzzling aspect of the game, instead of looking for stuff, which we found sometimes frustrating in our previous experiences. The puzzles are not too hard and the game flow is perfect, it is really a good team building activity since you really need to think together! I also loved the fact that the creators made all the games themselves as opposed to throwing some 2nd hand stuff together in a room with some locks.

Oh and btw, the customs we got are a great addition and the picture at the end turned out super fun:)

Highly recommend it and too bad we didnt have time to try the Jungle room right away, but we already have a booking, so coming soon:)

Highly recommended!:) thanks for the great time guys!
4 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
good escape room
Very nice and not too expensive. A good activity to do with a group of friends. It was our first time and we made the jungle room in one hour, it was not too easy so very interesting. The location is great because in the center of amsterdam. We will come again for sure.
3 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Jungle room - super fun !
My friends and I had a really great time in the Jungle room !
It's a nice way to spend some time with your friends, doing something different. Perfect location in the city center, and super friendly staff. I'll come back for the medieval room !
29 jul 2015
1.33 ( 1.33 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Jungle room
Linear room with next to no immersion.

The owner was very friendly, but received us in a very crammed hallway with no ventilation (no ventilation in rooms either).

The room is very basic and minimal. Just a collection of some props. You can still see outside through the drapes... combined with 3 normal lights and a constant background audio track, it makes for the least immersive room I've seen to date.

The puzzles themselves are pretty nice, although a bit knowledge heavy (I suppose that's why you get to keep your phones, so you can google some stuff). The integration unfortunately is pretty bad and very linear.

In the end, this guy was really friendly and he tried really hard. He did make some nice puzzles, just not a very good escape room.
19 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
47 minuten
Leuke kamer!. Hij is goed te doen maar niet te makkelijk.

Wij gaan zeker terug voor de jungle room
6 jun 2015
4.67 ( 4.67 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Great experience!!
Very funny and nice time with my boyfriend there! The rooms are decorated and with different kind of games. I recommend!!
6 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke relatie test!
Supervette ervaring! Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik zou dit aan iedereen aanraden. Ik ben samen met m'n vriendin gegaan, leuke relatie test! We zijn nog steeds samen haha!
Zodra je in de kamer komt is het aan jezelf om uit te vinden waar je moet beginnen, samen kom je er uit!
27 mei 2015
2.67 ( 2.67 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer maar wel te makkelijk
De kamer is heel mooi aangekleed en in thema. Echter zijn de puzzels te duidelijk en hierdoor ben je snel door de kamer heen. De gastheren waren super aardig en enthousiast. Maar de kamer was dus niet ingewikkeld genoeg.
13 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuke activiteit
leuke avond uit! Hartelijk ontvangen door een medewerkers die ons enthousiast introduceerde in hun spel. We hebben er enorm veel plezier gehad en komen zeker terug om uit hun tweede uitdaging uit te proberen.
5 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuke escape room
Gisteren met collega's/vrienden de twee escaperooms van Timetrip gedaan. Leuke ontvangst door twee engelssprekende gastheren. Na een korte uitleg begonnen met de Medieval room. Fantastische uitstraling. Alles past prachtig in het thema. De puzzels zijn gevarieerd en houden je letterlijk bezig. Topkamer.
De jungleroom vond ik wel leuk, maar minder uitdagend dan de eerste kamer. Toch ook hier genoten en gelukkig op tijd ontsnapt.

Complimenten voor het welkome gevoel dat de gastheren ons gaven. Pluspunt voor de entourage van de Medieval room.
4 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Collega bezoek
Vandaag met het team van onze eigen escaperoom (Alkmaar) in Amsterdam bij Timetrip geweest en beide kamers ''gedaan''.
Eerst de Medieval Room, daarna de kleinere Jungle Room.
Beide kamers hebben wij in 34 minuten opgelost (per stuk).
Allereerst de Medieval Room:
Mooie ruimte met zeer gevarieerde puzzels, goede aankleding en een duidelijk thema.
Dan de Jungle Room:
We waren met zijn vijven, dit is niet echt aan te raden (werd ook netjes gemeld door de hosts). In deze wat kleinere kamer zijn de puzzles wat ''anders'' dan we gewend waren in andere Escaperooms. Gelukkig kwam onze kennis als Mad-Scientists zeer goed van pas. Met een goede dosis inzicht is ook deze kamer goed te doen.
Als ik de kamers afzonderlijk zou moeten beoordelen denk ik dat ik de Medieval kamer inclusief ontvangst en alles er op en aan een kleine vier sterren zou geven. De Medieval kamer zou 4 en een halve ster krijgen en vijf sterren als de ontvangstruimte wat meer mogelijkheden zou bieden.
4 mei 2015
4.67 ( 4.67 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
fun outing
We went there with a group for a bachelor party and had a great day. The people working there are very nice! The room wawas completely in style. We went to the jungle and medieval room and battled for the fastest time. Good fun at a great locstion in the centre of amsterdam!
4 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) TimeTrip Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
passie op een ander niveau
Wij werden erg goed ontvangen door David en Rudy en na een babbeltje zijn we de medieval room ingegaan. Ik was erg tevreden met de uitdaging van het spel en de interactie die nodig was om binnen de tijd de kamer te ontvluchten! De ontvangst ruimte is ietwat klein maar dat wordt helemaal goed gemaakt door de sfeer die er hangt en de locatie waar het ligt. al met al was ik erg onder de indruk en is deze escape room zeker de moeite waard!