Time Games Utrecht

4.36 van 5 sterren (14 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

29 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Creative puzzles!
We were with a group of 5 (1 escape room newbie).
Toby’s reception was great; he stepped into his role immediately.
After a short introduction he guided us to the room and we atarted our mission. The puzzles are very creative! Toby pushed us in the right direction when necessary, which was great. The clues were not too obvious, but subtile. There are no exsessive decorations or special effects, which makes the experience afforable and great value for money.
Toby is planning on setting up a new escape room, which we will defenitely plan on playing.
23 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Can be played in English and Dutch so good internationally
Thoroughly enjoyed our first escape room. We cannot compare it yet to others but thought the puzzles were fun and also fairly complicated so good for the challenge. We managed with a bit of help to get out in time and beat the other team by 14 seconds.
4 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escape room!
Zeer enthousiaste en persoonlijke ontvangst waardoor de beleving eigenlijk anderhalf uur duurde ipv slechts een uur. De kamer zelf was vrij basic ingericht (net als een echt lab) maar doordat de puzzels zo gevarieerd, origineel en uitdagend waren, was dit eerder positief dan negatief. Heerlijk die voldoening na het oplossen van alle vraagstukken. Goedkoop parkeren voor de deur. Al met al top!
3 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Vol met goede puzzels die leuk samenhangen
Goede ontvangst door de organisator; we zaten gelijk in het verhaal. De puzzels waren van een goede moeilijkheidsgraad, afwisselend en leuk, ook voor maar 2 personen. Wanneer nodig konden we subtiele hints krijgen, precies genoeg om weer op gang te komen. De kamer zelf was een witte kantoorruimte met TL-licht. Niet echt een gezellige sfeer dus, maar dat past wel bij het laboratorium-thema van de kamer en de goede puzzels compenseren dit zeker. Al met al een goede ervaring voor een prima prijs!
20 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende puzzels
Ontzettend leuke escape room! Laat je niet misleiden door de kleine ruimte; de puzzels/raadsels zijn erg goed bedacht en uitdagend en het verhaal zit goed in elkaar.
5 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging voor hele gezin
The Lab was een erg leuke ervaring voor ons gezin, van jong tot oud genoeg uitdaging, samenwerking vereist, spannend tot het einde door het overtuigende verhaal en de goede begeleiding.
12 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Wij hebben Toby's Escape Room gespeeld voor de 12de verjaardag van onze dochter. Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad! Thanks, Toby!
2 mei 2017
3.67 ( 3.67 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en uitdagende escaperoom
Een zeer leuke en uitdagende escaperoom!
De puzzels zijn ontzettend goed bedacht & we stonden versteld van het einde!
22 apr 2017
4.00 ( 4.00 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom voor een grotere groep
Erg leuke escaperoom. Toby zat lekker in zijn rol van proffessor! Fijn dat je hier ook met een grotere groep terecht kan (11) en dan in één kamer aan de slag kunt (wel twee teams maar toch bij elkaar). Puzzels waren leuk, en ook uitdagend.
26 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escape room, leuk thema echt top
Van het weekend met de familie een escape room gedaan, kwamen bij Time Games uit omdat het dicht in de buurt van mijn huis zit. Toby wachtte ons helemaal in rol op en legde uit wat de bedoeling was. Zonder iets van het verhaal te verklappen: leuke, uitdagende puzzels. Extra top was dat alle zintuigen gebruikt moesten worden. 10/10 would recommend.
12 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Time Games Utrecht
Leuke escaperoom. Gedaan met 4 kinderen van 14 jaar, die vonden het een once in a lifetime experience. Ook goed te doen in een rolstoel!
26 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke dag
Geen super uitgebreide gadgets, maar wel leuke puzzels die ons een mooie tijd hebben bezig gehouden. We hebben met twee teams tegelijk gespeeld in dezelfde kamer, daardoor een extra dimensie door de mogelijkheid tot afluisteren/afkijken etc.
25 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Super leuke escape room! Goed niveau van uitdaging, af en toe hadden we een hint nodig. Afwisselende en originele puzzels. Toby ontving ons al geheel in thema.
Erg leuk om met vriendinnen of collega's eens anders samen te werken tot een oplossing.
9 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Time Games Utrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Escape the lab!
Het was ontzettend leuk! De puzzels waren gevarieerd en precies het goede niveau van uitdaging. De eigenaar was super aardig en de opzet - je kon 'rapporteren' aan hem en zo, als je vastzat, kon hij je een subtiele push geven zonder echt iets te verklappen - was heel goed bedacht en hielp je verder zonder het spel te verpesten. Een aanrader!