This is escape Breda

4.77 van 5 sterren (69 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

6 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Erg uitdagend en leuk thema
Het museum is een van de weinige escape rooms die je met zn tweeen kan doen (dan per persoon wel duur). Heb ‘m gedaan met mijn zoon en we vonden ‘m allebei erg spannend en leuk. Ook in vergelijking met eerdere escape rooms is dit een uitdagende en goed bedachte room met goede puzzels en hints. Alles erg verzorgd en helder.
5 mrt 2018
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
De enige escaperoom in de buurt om met z'n tweeën te spelen. Het was voor mij en mijn moeder de allereerste keer. Je krijgt voldoende tips om de puzzels te kunnen uitvoeren. In het begin moesten we wat inkomen, maar later gingen we als een speer! Uiteindelijk net op het nippertje ontsnapt met het gebruik van 1 hint. Leuke kamer en puzzels, niveau is pittig, maar was te doen. Het gebouw zelf past er goed bij, meteen al spannend. Begeleidster was enthousiast, speelde een leuke intro. Foto op het eind is een leuk extraatje. Voor 2 personen vind ik 30 euro pp zeker prijzig, dit weerhoudt me om vaker te gaan, maar het is zeker een keer voor herhaling vatbaar.
17 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prima escape room
Wederom een geslaagde middag, nu in Het Museum, op het randje ontsnapt, maar erg leuk!
11 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Het museum
Leuke kamer, zit goed inelkaar en is orgineel.
Ontvangst is vriendelijk en enthousiast. Er zijn maar weinig kamers die je met zijn tweeën kunt spelen, maar deze dus wel.
Komen zeker een keertje terug voor Alice escape.
14 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Wat een mooie kamer! Dat was onze eerste indruk. De puzzels waren ook heel leuk. Van het begin tot het einde genoten
8 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Het museum
We hebben het museum gedaan, begon eens een keer anders (goed gevonden) Erg leuke kamer, leuke verbanden om te leggen.
Met 2 personen en een beetje ervaring konden we net op tijd ontsnappen!

6 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alice in wonderland
Deze escape room in de kerst vakantie gedaan. Vriendelijk ontvangst. Erg leuke kamer om te doen. Aanrader. Nu komen we nog een keer terug voor Het museum.
5 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring, deze escape room
We hebben deze escape room gespeeld met 3 volwassenen en 2 meiden van 11 en 13. Voor iedere wat om te puzzelen, heel veel leuke elementen en verrassingen. TOP!
21 dec 2017
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alice in wonderland
Heel geslaagde escaperoom waar teamwork echt nodig is.
Zit goed in elkaar en is vooral heel mooi, je waant je in een andere wereld.
7 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Alice, Escape out of wonderland
Gezellige ontvangst door twee heren. Mijn dochter had haar kinderfeestje en is samen met haar vriendinnen (11/12 jaar) naar binnen gegaan. De meiden vonden het een spannende en leuke ervaring. We komen zeker terug om de andere kamer nog een keer te doen. Onze andere twee kinderen willen nu ook :-)
15 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Alice, Escape out of wonderland
We werden super ontvangen door 2 heren die het escapen in hun bloed zit. Ze zijn zeer enthousiast en nemen hun gasten daar in mee waardoor we super gemotiveerd de kamer binnen gingen. We zijn ruim op tijd uit de kamer ontsnapt! Om eerlijk te zijn we hebben de snelste tijd staan op dit moment. We komen zeker nog eens terug. We hebben gehoord over al jullie plannen en die lijken ons super leuk! Jongens succes met het uitbreiden van jullie Escape ervaringen wij horen graag als dit alles te bezoeken is. Tot de volgende. Ilona Van Deursen heft legt de room!
6 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
Erg leuke ervaring, Diegene die onze kamer deed is een enthousiaste man en vindt het escapen ook echt leuk. Door zijn verhaal vooraf zaten we er al helemaal in en was het al erg leuk. In de kamer zelf waren er wel wat lastige puzzels maar het is allemaal heel leuk gemaakt.
30 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
voor ons een aanbeveler
Wij waren slechts twee keer eerder bij een escaperoom geweest, dus veel ervaring hebben we niet, maar Het Museum was zeker de moeite waard met een verrassend begin !!! Leuke ontvangst en er werd alle tijd genomen voor uitleg en na het spel voor napraten !!!
10 jul 2017
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
escape room kinderfeestje meisje 10 jaar
We hebben zaterdag jl het feestje van dochter bij de escaperoom gehouden. Ze is 10 jaar geworden. We hebben beide kamers tegelijkertijd gedaan, in beide kamers wel volwassen begeleiding.
We waren erg te spreken over de zeer kindvriendelijke benadering van de gastheren en het gezien de leeftijd wat meer geven van hints waardoor het ze toch gelukt is te ontsnappen.
Voor meiden van 10 jaar (met begeleiding) dus een geslaagd uitje!
9 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer!
Mijn zoon van 13 vierde zijn verjaardag in This is Escape in Breda. Ze hebben de Alice-kamer gespeeld, een mooie kamer volledig in het donker met blacklight. Hoewel de titel anders doet vermoeden was dit geenszins een meidenkamer. Deze jongens vonden het helemaal fantastisch en ontzettend fanatiek hebben ze geprobeerd uit de kamer te ontsnappen. De kamer gaf meer dan voldoende uitdaging en ondanks het feit dat het heel slimme jongens zijn (allen gymnasiasten) hebben ze het net niet binnen de tijd gered. Ze hebben 'm toch nog mogen uitspelen, zodat ze niet teleurgesteld naar huis gingen.
De begeleiding was prima, de gastvrijheid groot. Zeker een aanrader!
7 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Het museum
Bij binnenkomst al heel enthousiast ontvangen door een hele trotse eigenaar. Een leuke interactieve opening waardoor je meteen helemaal in het verhaal zit. Uitdagende kamer waar wij met veel plezier uiteindelijk met 4 minuten over ontsnapt zijn. Daarna nog 1,5 uur blijven hangen voor kletsen en goochelacts met de eigenaar. Super begeleiding van een escaperoom waar de passie vanaf druipt. Binnenkort zeker terug voor de 2e kamer.
3 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het Museum
Voor de eerste keer een escape room gespeeld, het was erg leuk en zeker een aanrader. Wij hebben deze keer Het Museum gespeeld en komen zeker nog een keer teug voor Alice. Bedankt!
9 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Alice
Super mooi gemaakt, goed doordachte escaperoom. Niet een standaard escaperoom als je andere al een keertje gedaan hebt. En de beleving van een black light room is al een belevenis. Heel gezellig gehad en super toffe ontvangst. Bedankt mannen!
2 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Beide leuke kamers
Eerst het museum gehad en nu Alice in Wonderland. Beide super leuke kamers vooral de nieuwe. Kan niet wachten op de volgende!
2 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Het museum: originele escape-room
Het museum is een uitdagende kamer met verrassende puzzels. Ondanks dat wij al 5 andere rooms hadden gedaan, waren deze puzzels toch heel anders. Leuke start ook! Wij komen zeker terug voor Alice in Wonderland, maar brengen dan versterking mee!
2 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het museum
Zeer leuke kamer.
goede intro en meteen een spannende start.
zeer goede puzzels zelfs soms medere manieren om aan een oplossing te komen. en zeker op het eind nog een leuke twist.
zulke kamers zou ik vaker willen doen.
1 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging
Wij hebben vandaag tijdens een vrijgezellenfeest de Alice-kamer gedaan, dit is echt een aanrader! Het is echt een uitdaging om alles binnen een uur te vinden, maar het is haalbaar. Teamwork en communicatie is erg belangrijk ;)
1 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape roon Alice was top
Mooie sfeervolle kamer. Leuke uitdagende puzzles. Enthousiaste begeleiding
1 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Enthousiaste mannen en goed uitgedachte raadsels in Alice in Wonderland!
Ik kijk nu al uit naar het museum, waaruit we hopenlijk wel binnen de tijd kunnen ontsnappen.
1 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Was echt super leuk! We hebben Alice in Wonderland gedaan, nu het museum nog!
31 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
alice in wonderland
De kamer is met passie gemaakt, erg mooi! Leuk dat het volledig in blacklight is, dat geeft een heel andere dimensie. De puzzels zijn erg afwisselend, zowel in soort als moeilijkheid. Echt een aanrader!
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Alice
In een woord SUPER!!! Bedankt mannen en hopelijk tot een volgende keer.
27 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Het museum
Samen met mijn vriend het museum gespeeld. Hele toffe kamer! De puzzels kloppen in het thema. Alle puzzels bij elkaar maakte de kamer erg leuk, er was niet per se 1 puzzel extra leuk of juist minder. En een vriendelijke, enthousiaste host, die de ervaring compleet maakt.
26 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend gaaf
Voor het eerst met de familie in Breda een escape room gespeeld bij This is Escape. De kamer zit heel goed in elkaar! Door de minimalistische inrichting van de kamer als een galerij binnen een museum moet je erg goed zoeken naar alle spel-onderdelen. De puzzels zijn gevarieerd en erg leuk om te doen. Daarnaast is ook het interactieve gedeelte met het personeel in het begin verrassend en voegt echt een extra dimensie toe aan het spel. We komen graag terug voor de nieuwe kamer, die er ONTZETTEND gaaf uit zag! Keep up the good work :)
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Op een leuke en vriendelijke manier ontvangen. Professioneel, maar toch een leuke persoonlijke sfeer. Escape room zelf zit super gaaf in elkaar! Je zit 'opgesloten', maar je voelt je wel veilig omdat de begeleiding/het personeel, duidelijke uitleg geeft. We hebben een geweldige avond gehad en komen zeker terug voor het museum en andere kamers als ze gaan uitbreiden natuurlijk!
20 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Beide kamers absolute aanraders!
Nu met 4 vriendinnen in beide kamers geweest in Breda. Begint al met een leuk welkom van mannen die zelf ook veel ervaring hebben met escaperooms. Puzzels in beide kamers zijn uitdagend en afwisselend, maar goed te doen. Het design van Alice is echt heel gaaf en daarmee onderscheidt de kamer zich echt van andere escape rooms! Benieuwd naar een eventuele volgende kamer..
19 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room! (alice)
we zijn erg gastvrij ontvangen door de 2 mannen die deze escape runnen, Er hing vanaf het begin af aan al gelijk een hele goede sfeer.
Eenmaal in de escape room konden we dus beginnen met ontsnappen
(wat een mooie kamer!) ook de puzzels enz waren goed verzonnen
we zijn ontsnapt met een tijd van 58.43 dus al met al een hele geslaagde avond

ps: (ook fijn dat mensen die wat minder mobiel zijn ook gewoon deel kunnen nemen aan deze activiteit)
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Tik tok
Eerste escaperoom voor ons. Wat was het leuk.
Alice in wonderland met zijn vieren. Duurde even voordat we het doorhadden maar wat werden we fanatiek toen we het doorhadden. Tiktok Tiktok race tegen de klok.
15 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Alice in wonderland
Wij hebben gisteren erg genoten van de escape room. We waren met 4 volwassenen.Gezellige warme ontvangst met een persoonlijke benadering.
Goed doordachte puzzels en uitdagingen, het was af! Als je hier bent geweest ligt de lat zeker hoog voor andere escape rooms.
En wij kijken uit naar de nieuwe kamer, we komen terug:) Zeker een aanrader!
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Niet nadenken, gewoon boeken! Een "must have" ervaring!
Met een zeer vermengd gezelschap een uur speuren, puzzelen, logisch nadenken en koelbloedig handelen. Het viel niet mee maar bleef tot de laatste minuut spannend. Heel leuk om met een groep jong en iets minder jong te doen. Gelukkig kregen we op het laatst een waardevolle aanwijzing via het soundsystem en zagen we het missende puzzelstukje ... De verhaallijn is perfect aangevuld door het prachtige decor en de onheilbrengende soundtrack wordt perfect aangevuld door een in het ijle klinkende "sneller" en gebons wat de druk heerlijk opdrijft, een unieke ervaring. Met dank aan het team van de escape room heeft onze groep een leuke avond gehad.
18 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
alice in wonderland????????
Mooie kamer met het black, light effect. Goede puzzels. Enthousiaste gastheer. Echte aanrader,????
18 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De black-light ervaring maakt het extra spannend.
Was erg leuk om te doen deze, als je van puzzelen houdt zeker een aanrader. Ook het gebruik van black-light en het sprookjes thema maakt het extra leuk. Ook de puzzels zitten goed in elkaar en zijn gevarieerd wat moeilijkheid betreft. We stonden dan ook niet zomaar even buiten maar moesten flink aan de bak alvorens we weer buiten stonden, gelukkig binnen de tijd.
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Precies goed gedoseerd
Hele leuke escaperoom met mooie aankleding. Wat me bijzonder beviel is dat er niet één, hele moeilijke puzzel geconstrueerd is, maar een flink aantal puzzels met verschillende moeiljkheidsgraden. Daardoor kunnen enerzijds alle deelnemers een bijdrage leveren, en heb je anderzijds verschillende keren een aha-ervaring en de voldoening om een stap voltooid te hebben. De black-light opzet is goed gebruikt en geeft een bijzondere sfeer en puzzelervaringen.
14 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alice in wonderland
Weer een super leuke avond gehad. 2e keer dat we hier waren. De nieuwe kamer ziet er weer mooi uit. Het was lastig om er uit te komen maar het is ons gelukt!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Alice in wonderland
Vandaag met 9 personen de nieuwe kamer bij this is escape gedaan.
Het is echt een super mooie kamer die heel goed in elkaar zit.
We hebben hem gehaald maar hij was echt heel pittig.
15 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en gezellig.
Wij hebben vandaag erg genoten van de escape room. We waren met 2 volwassenen en een tiener van 12. Samen hebben we het goed opgelost. Maar de lat ligt erg hoog! We hadden nog 5 minuten over. De spanning liep dus hoog op. Zeker een aanrader! En wij kijken uit naar de nieuwe kamer, we komen zeker terug.
6 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Deze escaperoom is spannend, zit goed in elkaar en heeft leuke raadsels. Wij vonden het super! Het ontvangst was goed en het enthousiasme van de medewerkers is aanstekelijk. Benieuwd naar de nieuwe kamer!
4 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top!
De start van de kamer is erg verrassend en was een leuke toevoeging. Er zaten uitdagende puzzels in en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De begeleider was zeer enthousiast en gastvrij. Al met al een aanrader.
22 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Legt de lat hoog ;-)
Warme ontvangt, een locatie waar geen personeel werkt maar mensen met passie!! deze passie mag je als gast volop ervaren, echt top! Persoonlijke benadering en zeer uitdagende escape room. Goed doordachte puzzels en uitdagingen, het was af! Als je hier geweest bent ligt de lat zeker hoog voor andere escape rooms
15 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
INTENS
Wat hebben we gisteren toch een ontzettend leuke avond gehad. Vooraf een duidelijke uitleg (en meer), waarna het spel begon. Buiten de 60 minuten aan speeltijd werd er echt tijd voor ons vrijgemaakt. De eigenaren zijn druk bezig met hun tweede kamer en deze mochten wij gewoon al bewonderen. Als deze open gaat, dan zijn wij een van de eerste hoor. Wat zag dat er mooi uit zeg.
Wat ik ook erg fijn vond was het feit dat er wel drinken te koop is, maar dat je niet gevraagd wordt om af te nemen. Daarom dus wel gedaan, Haha.
Ga zo door!
13 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Vet! Zeker doen
Mijn 5e escaperoom en zeker niet de laatste. Wat hebben wij genoten gisteren. Leuke kamer, goeie puzzels en klopt ook bij het verhaal. Wel moeilijk maar goed te spelen! Er wordt ook ruim de tijd genomen voor de uitleg, een praatje achteraf en ervaringen te delen.

We zijn ontzettend benieuwd naar de nieuwe kamer! Want wat ziet die er gaaf uit zeg...
21 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke activiteit met gezin en vriendin
Deze escape room was voor mijzelf de eerste. Ik vond het erg leuk. Goede sfeer, leuke puzzles, enthousiaste gastheer! De nieuwe room gaan we zeker ook doen.
6 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Hele toffe escape room!
Wij hebben deze kamer met z'n 2e gespeeld, inmiddels al wat ervaring in escaperooms, maar deze kamer nog op ons lijstje.
Prima ontvangst, tijd voor een praatje.
Vervolgens begint de kamer op een hele toffe originele manier.
De kamer heeft leuke puzzels, die goed/slim bedacht zijn.
Het leuke aan deze kamer is de originaliteit/ creativiteit.
Super tof, echt een aanrader!!

Bedankt voor de leuke avond!
25 sep 2016
4.00 ( 4.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Wat een fantastische ervaring!
Tot het laatste moment spannend geweest. Zelf was ik bang dat je na het verzamelen van materiaal alleen nog maar aan het puzzelen zou zijn, maar je bleef door die kamer lopen om dingen te combineren en bij elkaar te zoeken. Erg goede begeleiding van vriendelijk personeel!
Kan er gemakkelijk parkeren, verder weinig te beleven op deze locatie. Daarna naar de stad dus(y)
17 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuke/mooie escaperoom
Hele leuke escaperoom met moeilijke maar niet onoplosbare puzzels, de host speelt geweldig! Binnenkort een nieuwe kamer erbij, ik kan niet wachten.
19 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke originele kamer
Wij vonden het een leuke kamer met originele aspecten. Er was meer interactie met spelleider dan dat we gewend zijn maar dit maakte het eigenlijk alleen maar leuker.

De start was verrassend en gelijk een leuke uitdaging. Daarna was het af en toe wel moeilijk om echt verder te komen maar het moet ook niet te makkelijk zijn natuurlijk. Spelleider zat leuk in zijn rol waardoor je je echt afvraag wat je te wachten staat.

Al met al gewoon een hele leuke escape room!
28 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke, originele escaperoom. Vooral de intro is erg goed bedacht en origineel. Top ervaring! Bedankt!
11 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escape
Vooral de handboeien gaven een extra dimensie. Flink puzzelen en net buiten de tijd gehaald 101.
25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wow
1e escape room. Ondanks claustrofobie een vet mooie ervaring. Goede begeleiders. Mooie puzzels. Smaakt naar meer.
24 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super Escape room!!!!
Gave escape room waar je flink moet puzzelen????.
Super avond en er net op tijd uitgekomen!
Gaat jou dit ook lukken????
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuke originele escaperoom
Was erg leuk. Originele room en leuke puzzels.

Aanrader
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een twist
Zonder er teveel over te zeggen ben ik blij verrast met deze kamer. In eerste instantie lijkt deze leger dan hij uiteindelijk is. We zijn flink aan het blokken geweest om er uit te komen. Ik kan niet wachten op de volgende kamers.
22 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gave escape!!
Goed uitgedachte escape room...zeker de moeite waard!!
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Verrassende escaperoom! Flink gepuzzeld, maar op de seconde af ontsnapt! We hebben ons erg vermaakt, echt een aanrader!
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super uitje!!!!
Was erg leuk! Super tof uitje!!!!! Heel spannend en leuk om te doen!!!!!!!
22 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring
Het verhaal rondom de escaperoom en de puzzels zit goed in elkaar. Super dat hieromtrent ook geacteerd wordt! Ontsnappen was een echte uitdaging!
21 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk en origineel
Een leuke en originele escaperoom! Succes allen die nog willen spelen haha
21 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en origineel!
Super leuk!
20 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en fun!
Dikke duim omhoog!
20 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke uitdagende escape room
Hele leuke escape room waarbij je echt goed je best moet doen en logisch maar ook out of the box moet denken.
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
breda
de kamer is een super uitdaging met een geweldig verhaal en thema
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Hele leuke avond gehad in deze mooie gedetailleerde en uitdagende escape room! Het was een ontzettend spannend uur, we zijn er in gealaagd om te ontsnappen. Ik raad deze room zeker aan!
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke avond!
Vorige week zondag een super gezellige en leuke avond gehad in de escape! Ik had nog nooit een escaperoom gedaan maar erg leuk! Voor herhaling vatbaar! This is Escape Breda ga zo door en heel veel succes!!
20 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) This is escape Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top
Top escape room is erg uitdagend.