The Great Escape Zwolle

4.45 van 5 sterren (175 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

7 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een gave kamer The experiment
Wij zijn een groep van 4 en hebben al meer dan 10 kamers met elkaar gespeeld. Door het lezen van de reviews van the experiment zijn we naar Zwolle gegaan. Het is echt een hele gave kamer. De ontvangst is onbeschrijfelijk. Deze kamer moet je gedaan hebben. Wij zijn met 1,5 min op de klok ontsnapt. Het is een moeilijke kamer en zeker voor de gevorderde spelers een uitdaging!
5 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escape rooms
Was hier drie jaar geleden ook geweest om The Mailroom te doen. Maar was echt verbaasd over hoe gaaf het is geworden. Een toffe bar waar je vriendelijke wordt ontvangen. En natuurlijk de escape room. WAUW, groter en vetter dan ik ooit heb gedaan. En de acteurs maken het helemaal af! Dit is voor mij echt de topper!
2 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Live Escape Rotterdam underwent The Experiment!
Het lijkt wel of wel elke keer dat we een kamer doen iets tegenkomen dat meer spectaculair was dan de vorige keer.

Eigenlijk is dat ook zo want we bezoeken steeds kamers waar onze klanten enthousiaste verhalen over vertellen.
Dit keer ging de (lange) reis naar Zwolle, we hadden verhalen gehoord over The Experiment in The Great Escape en waren echt heel nieuwsgierig geworden.

We kwamen binnen in een grote, gezellige ontvangstruimte met een bar, na een drankje kregen we de spel uitleg en volgden we de aanwezingen naar de ruimte waar The Experiment gehouden zou worden.

Het is onmogelijk om zonder spoilers te vertellen wat we beleefd hebben, maar de aanwezigheid van acteurs (en ook nog eens geweldig goede acteurs) in het spel maakte dit tot een geweldige ervaring.
Het feit dat je persoonlijk door de arts gehaald wordt en dan écht even alleen bent was voor de meesten van ons een nieuwe ervaring, enkelen werden echt een soort bang.

Ook leuk was dat dit spel 75 minuten duurde in plaats van 60, we zijn ontsnapt, eigenlijk zonder echte hints, maar hadden wel meer dan een uur nodig.

We hebben heel veel originele puzzels gezien en af en toe geweldig moeten lachen, de manier waarop je uiteindelijk moet ontsnappen is gewoon hilarisch.

Het enige puntje van kritiek is misschien de verstaanbaarheid bij de eindpuzzel, maar aan de andere kant is het ook wel weer leuk dat je echt je best moet doen om de aanwijzingen van de acteur te kunnen begrijpen.

We waren lyrisch over de vorige kamer die we speelden maar voor enkele van onze teamleden topte deze kamer de vorige.
Van al onze teamleden krijgen jullie een geweldig compliment, de ontvangst was top, de ervaring was over de top en het gezellig na kletsen maakte het áf!

We zullen jullie kamer van harte aanbevelen aan iedereen die het niet erg vind een stukje te rijden, jullie flyers liggen bij de bar!
28 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Alle 3 kamers gedaan
Inmiddels alle 3 kamers bij de Great Escape gedaan.
Als eerste The Prison Cell en een aantal maanden later de Mailroom en op dezelfde dag The Experiment.

The Mailroom is een leuke kamer om als eerste te doen, leuke puzzels, maar geen uitzonderlijk bijzondere puzzels. Mooie tijd neer gezet.

The Prison Cell zaten voor ons leuke nieuwe puzzels in, echte nadenkers en leuk bedacht allemaal.

The Experiment was hard werken om nog op tijd alles af te krijgen en al bijna de moed opgegeven, maar met pas 1.45 op de teller precies op tijd binnen. We kregen niet veel hints en wat ruzie gehad met wat sloten die veel tijd kostten..

Al met al een hele dikke aanrader!
7 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave ervaring
Ontsnapt uit The Prison Cell, heel gaaf ontvangst, mooie aankleding en verrassende ruimtes!
19 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een beleving!
Met ons vaste team afgereisd naar Zwolle. Ontvangst meteen al gezellig! Eerst The Prison Cell gespeeld (top 3 tijd neergezet) en vervolgen The Experiment (met een paar minuten op de klok ontsnapt). Beide rooms staan absoluut in de top 5 waarbij The Experiment met stip op #1. De beleving, afwerking kamer, puzzels en toevoeging van roll playing is geweldig. Deze kamers zijn een absolute aanrader!
30 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Samen met collega's twee kamers geboekt: The Experiment & The Mailroom. Goed voor de teamspirit!
21 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
goed georganiseerd!
De ontvangst was prima, men verwachtte ons duidelijk, ze timen er goed en de Prison Cell was erg leuk om te doen.
21 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
De sfeer was top. Je wordt meegesleept in de verhalen en de spanning.
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Was erg leuk
En tof
21 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt uit de Mailroom
Al eerder The Experiment gedaan met groep volwassenen, zo enthousiast geraakt, dat we nu als gezin uit de Mailroom zijn ontsnapt! Onze jongste (11) vond het best spannend, maar we zijn in goede samenwerking tot het eind gekomen (met dank aan de tips van de 'Big Brother' op cruciale momenten ;). Wederom een verrassende ervaring, met veel originele vondsten van het Escape Room team. Thanks!
21 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gek! THE Experiment!
Wij hebben dit als (schoon)zussendag gedaan!
Gelijk bij binnekomst van de kamers zijn de acteurs gelijk in hun rol!
Met hun hulp en acteerkunsten wordt het levensecht! Echt teveel om te doen! Zeker het geld waard.
We komen zeker terug voor een andere kamer!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Eerste keer met vriendengroep naar een escaperoom geweest.
Maar wij hebben het zo leuk gehad dat we alweer een nieuwe reservering de deur uit hebben gedaan.
We werden warm onthaald, erg vriendelijk personeel en leuke setting als je binnen komt.
Wij hebben de prison cell experience gedaan. Leuk en creatief neergezet. Flinke uitdagingen waar we soms een hint nodig hadden om verder te komen. Op 34 seconden na gehaald :)
19 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The great
We hebben een super avond gehad bij The Great Escape en eten bij de Belgische keizer.echt top !!
18 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellige avond
We hebben een hele leuke avond gehad! Zowel in de Belgische keizer als bij de escape room. Wel vond ik de communicatie wat betreft de reservering erg omslachtig en alleen via mail bereikbaar. Ik geef de voorkeur om ook mensen telefonisch te kunnen bereiken. Dit voor sneller antwoord en meer duidelijkheid.
16 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Een leuke avond gehad met vriendengroep.. Iedereen was enthousiast ..
Leuk spel met leuke opdrachten.. Super!
14 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Prison Cell
Hele leuke ervaring. Voor mij de eerste keer, maar ik had de indruk dat dit goed opgezet was. De puzzels zijn goed te doen maar wel van een goed niveau. Je wordt lekker uitgedaagd.
13 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Mailroom
Mijn eerste ervaring met een Escape Room was meteen een hele leuke. Ik schrok nogal van de prijs, maar toen ik eenmaal binnen was begreep ik waar die vandaan kwam. De kamer zat ontzettend goed in elkaar, met leuke, uitdagende puzzels. Een paar schrikmomentjes als er ineens een luik opensprong, maar je hoeft niet constant op je hoede te zijn gelukkig. Erg leuk om te doen!

Ik vond het gebouw zelf een beetje verwarrend. Er zitten heel veel bedrijven in dus het was niet meteen duidelijk waar je heen moet. Dat doet een beetje onprofessioneel aan. Er zit echter wel een gezellige bar direct als je binnenkomt met vriendelijk personeel dat je de weg wijst.

Een aanrader dus zou ik zeggen!
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell
Het was fantastisch!!! Echt super mooi gemaakt en heel leuk met een acteur erbij. Komen zeker terug voor 1 van de andere kamers!
12 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top avond!!
Met mijn collega's hebben wij een geweldige avond gehad. Met 44sec over zijn wij uit the prison cell ontsnapt. Mijn collega zei: zo hebben volledig ons tijd en geld benut ;) en dat voor onze keer ooit dat we een escape room hebben gedaan vind ik het knap. Het is super leuk en ik raad iedereen het aan! Wij gaan snel weer een kamer doen.
11 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top avond!
Voor de tweede keer naar Zwolle, nu met een groep collega's.
Ontvangst is stukken beter! Je wordt opgevangen in een gezellige horeca gelegenheid.
The mailroon en the prison cell zijn gespeeld. Iedereen kwam super enthousiast terug. Voor de meesten was het de eerste ervaring net een escaperoom en iedereen is 'om'. Voor herhaling vatbaar!!. Catering hadden we erbij. Buffet was goed, smaakvol en meer dan genoeg. Super gastvrouw waar niets te moeilijk voor was en haar best heeft gedaan om het ons naar de zin te maken!
7 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell
Super ontvangst, we zaten direct in het spel en waren met z'n allen erg gedreven om eruit te komen. Sommige sloten gingen te moeilijk open, waardoor we het idee hadden dat de codes niet klopten, wat uiteindelijk niet het geval bleek te zijn. De locatie heeft maar 3 sterren, doordat we het nogal onbetrouwbaar over vonden komen, groot gebouw met een heleboel mensen waarvan een groot deel niks met de escape rooms te maken had, hierdoor vonden we het een beetje lastig om al onze spullen in de kluisjes achter te laten. Uiteindelijk bleek dit onbetrouwbare gevoel nergens nodig voor te zijn, maar misschien is het iets om rekening mee te houden. De ervaring was super! We hebben erg genoten :)
3 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
herfst in Zwolle
met 14 collega's in 2 groepen van 7. ieder een andere escaperoom. de postkamer en the experiment. iedereen heeft er van genoten en het sloot ook nog leuk aan op de teamdag m.b.t. samenwerken en elkaars talenten benutten.
leuke ontvangst en afronding. voor iedereen was het de eerste keer, en daarom ook een heel nieuwe ervaring.
11 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Overtreft verwachtingen, een échte uitdaging, klasse!
Wij hebben met 5 dames the Experiment gedaan en vonden het écht leuk! Leuke & goede acteurs, puzzels/opdrachten zaten goed in elkaar. Een absolute aanrader. Overtrof onze verwachting ruim, gewoon een échte uitdaging die heel goed in elkaar zit. Met 2 seconden over .. ontsnapt.
2 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed en wordt nog beter
De mannen werkten deze avond aan een bar en ontvangsthal. Zonder dat al een echte aanrader! Zowel de mailroom als de jail trouwens (jail wel iets vetter).

Op naar nummer 3!
28 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Wij hebben voor het eerst een escaperoom gedaan en dan wel de mailroom, leuk en sfeervol opgebouwd soms wel wat weinig licht om goed de sloten te kunnen openen maar dat is een heel klein detail. Het zit goed in elkaar sommige puzzels makkelijker zodat je wat verder komt in de kamer en soms wat moeilijkere, er zitten ook wel wat verrassingen in die we niet hadden verwacht. Wij werden allemaal bloed fanatiek om er optijd uit te komen en dan is het doel bereikt. Wij zijn fan!!!! Op naar de prison cell!
27 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
De allerbeste tot nu toe!
Geweldig in elkaar gezet. Goed ontvangst, sterk verhaal (alles in de context) en uitdagende raadsels. Spannend vanaf het eerste moment, goed in scène gezet. Genoeg te zien en te doen. Weer totaal anders dan de Mailroom en Prison Cell. Echt een top escaperoom, aanrader dus!
23 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Tja, de overtreffende trap
Doe deze escaperoom, echt fantastisch. Super bedankt
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
AANRADER!
Als aller áller eerste The Experiment mogen testen!! Een te gekke ervaring, als een interactieve film. Veel verschillende puzzels, waarbij je uit wordt gedaagd tot interactie en teamwork. Alles past bij het thema, echt heel mooi gedaan. Absolute aanrader!
Onze eerste escape room was The Mailroom, dit was echt een steengoeie kennismaking met het concept. Daarna The Prison gedaan, met wat meer acteerwerk en naar mijn idee wat moeilijkere puzzels. The Experiment doet er nog weer een schepje bovenop. Ik ben hooked! Wanneer komt kamer 4?!
20 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The experiment
Superleuke avond gehad. We waren met 4 personen en werden bloedfanatiek van dit spelletje. Onder tijdsdruk de codes kraken was een heel leuke ervaring! We hebben genoten van deze avond!
20 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De mail room is zeker aan aanrader!
Leuke aanrader voor o.a. een team-building uitje.
16 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
The Mailroom
Prima escaperoom met leuke puzzels. Gevarieerd en een goede uitdaging.
Attributen zijn passend maar wel flink verouderd. Voegen wel goed toe aan de sfeer van de kamer.
Ontvangst via intercom is wel wat onpersoonlijk. Klantvriendelijkheid daarentegen is geweldig. Achteraf even telefonisch contact gehad nav een klein misverstandje dat prima opgelost is. Complimenten!
16 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The experiment
Eerste escaperoom, en meteen een topervaring! Ontzettend spannend, goede puzzels en geweldig ingerichte kamers. Van begin tot eind helemaal in de ban van het spel. Top!
16 aug 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk uur!!
Heel leuk uur gehad !! We hebben THE prison cell gedaan en het andere team THE mailroom. Beide vonden we het een hele leuke experience!! Alleen toen we klaar waren was het erg rommelig en het betalen moesten we zelf gaan vragen ( niet echt klantvriendelijk vonden wij)... Verder was alles top!! We komen zeker nog eens terug????????
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Experiment
Het was echt een super ervaring! De EscapeRoom was top ingericht, de spellen waren gaaf en de acteurs waren hartstikke goed! De volgende keer de andere kamers!
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Ik heb inmiddels ongeveer 30 rooms gespeeld, maar deze komt gelijk binnen in de top 3! Geweldige ervaring met levensechte acteurs en zeer verrassende spelelementen. Je waant je echt in een psychiatrische inrichting, puzzels passen in het thema en zijn zeer gevarieerd. Een absolute aanrader!
14 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
top
Geweldige escape room...erg leuk bedacht. Top met acteurs.
Helaas net niet gehaald!
14 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Experiment
Geweldige ervaring. De ruimte en puzzels waren erg goed ontworpen, leuke sfeer en de acteurs waren ook goed. Zeker een aanrader om deze te proberen.
13 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige belevenis!
Wat een geweldig gave ervaring! Ik ben er nog van onder de indruk!???? Super inventief, spannend en spectaculair is the experiment.... Een aanrader voor iedereen die het dagelijks leven voor ruim een uur even helemaal achter zich wil laten! Een belevenis pur sang! Wij waren met 2 volwassenen en 4 kinderen (10-15 jaar) en de samenwerking en verbinding als gezin was prachtig!
12 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch
Ik ben zojuist naar deze escaperoom geweest en ik ben er sprakeloos over, het was echt fantastisch! Ik vind het zelfs jammer dat het is afgelopen.... Ik heb echt respect voor de makers van deze escaperoom aangezien ze zichtzelf hier in alles hebben overtroffen, de sfeer, ruimte en de puzzels, alles klopte. Alles is helemaal naar thema ingericht, net als in de postkamer (een andere escaperoom in Zwolle). Ik ben een enorm fan van alle escaperooms, echter heeft deze escaperoom nogmaals alles overtroffen en zou ik deze aanraden aan iedereen, dus bij deze, het is een enorme aanrader! Ook voor kinderen onder gezelschap van volwassenen, dat was bij ons het geval. Deze escaperoom verdient simpelweg een 10!
12 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Experiment
Als testgroep the Experiment mogen doen.
Wat een geweldige ervaring! Heel goed in elkaar gezet. Door de acteurs zit je meteen in het spel. Helaas hebben wij het net niet gered binnen de 75 minuten, maar met goed samenwerken, moet dat zeker kunnen lukken. Leuke spellen, effecten en muziek. Echt een gave beleving. Het eind vonden wij ook erg goed bedacht.
Kortom, zeker de moeite waarde om de uitdaging aan te gaan.
Wij gaan de andere escaperooms ook zeker nog doen, met als uitdaging daar wel binnen de tijd te ontsnappen.
11 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The experience
Gister the experience gedaan. Een kamer waarin samenwerken een belangrijk element is. Er zitten leuke, verrassende spellen in, leuk voor jong en oud! Het gebruik van acteurs maakt dat je de kamer optimaal beleefd. Een erg leuk begin en eind, de 75 minuten zijn zeker nodig, maar ontsnappen zit er zeker in binnen die tijd! Onze tijd 69 minuten maakt voor ons ervaren team het zeker de moeite waard.
11 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break in Zwolle
Zeer gave ervaring we komen zeker terug voor de andere kamers!
9 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaped Room
Dit was zeker een super ervaring! Het zal vol met uitdagingen en verassingen. Ik vond dat er nog wel wat voor cijferpuzzels waren. Verder heb je genoeg tijd om het binnen de 60 minuten te halen.
6 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Gisteren (05-08-2016) met ons gezin de Mailroom gedaan. Zonder de hints waren we niet zover gekomen als dat wat we uiteindelijk bereikt hadden. Toch hadden we de laatste kamer nooit gehaald.. was toch iets te moeilijk. Al met al erg leuk om te spelen (het was onze eerste keer ooit voor een Escape Room).
6 aug 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk om te doen
Gevarieerde puzzels, sommige best moeilijk, maar voor elk wat wils.
Ontvangst is onpersoonlijk, misschien toch denken aan een opvang, vooral als je het voor het eerst doet.
Omgeving is best spannend gemaakt, waardoor adrenaline steeds op een hoog peil was.
Het uur vloog voorbij.
2 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Mail Room
Hele gave escape room, zeker de moeite waard!
22 jul 2016
2.67 ( 2.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Teleurgesteld
Met veel enthousiastme begonnen wij in the prison cell. Een creatieve oplossing op een puzzel bleek niet de bedoeling waardoor er iets stuk ging (ondanks door ons herhaaldelijk aankondigen voor de camera- waren jullie even afwezig?) Dit werd tijdens het spel besproken met doortikkende klok waardoor wij volledig uit het spel raakten. Onze vraag om het probleem aan het einde van het spel op te lossen ivm de doortikkende tijd bleek zelfs een reden geweest om te overwegen het spel te stoppen. We waten geschokt want waren heus niet van plan moeilijk te gaan doen maar hadden gewoon in ons enthousiastme een verkeerde oplossing gekozen. De aankleding van de kamer is mooi en er zaten leuke features in de kamer. Uitdagende puzzels met wel veel dezelfde soort sloten. De lokatie is wat troosteloos en de wc's zijn op een andere plek en niet schoon. Helaas hebben wij de kamer net niet gehaald mede door de verloren tijd. Wij hebben inmiddels al en aantallen escape rooms gespeeld maar waren teleurgesteld door de manier waarop het door ons veroorzaakte probleem werd opgelost.
15 jul 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mailroom
De mailroom zat goed in elkaar en wij vonden het erg leuk! Veel puzzels en ontzettend veel sloten die geopend moesten worden, echt onwijs gaaf om te doen. Wel hadden we veel hints nodig en moet je snel zijn om het te halen, maar dat maakt het juist spannend; een race tegen de klok.
11 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring
Leuk ontvangst, mooie kamer en een uitdagend spel!
9 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdagende kamer
Mailroom gespeeld. Erg leuke en uitdagende kamer. Verschillende soorten puzzels en het zal goed in elkaar. Veel plezier gehad met elkaar en.... we zijn er weer op tijd uitgekomen :-)
7 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
the prison cell
Gisteren met collega's 'the prison cell' bezocht. De eerste keer dat ik een escape room bezocht. Ik vond het erg leuk. Veel verschillende speltypes, de sfeer werd goed neergezet, je kreeg smsjes als je helemaal vastliep en lopend vanaf het station te bereiken maar wel met parkeermogelijkheid voor degenen die met de auto kwamen.
5 jul 2016
2.00 ( 2.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Viel tegen
Mailroom: ondanks 7 telefonische tips niet in staat gebleken tot een goed einde te komen. teleurstellend en frustrerend.
1 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super!
Wij hebben ontzettend genoten! De sfeer en service waren top! Wanneer wij vast liepen kregen wij tips! Super top en zeker een aanrader! Wij komen terug om de andere kamer ook eens te proberen!
29 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Personeelsuitje
Spannend vanaf de entree! Wie heeft wat gedaan? Help! De adrenaline begint rond je lijf te pompen en dan .......... natuurlijk opgesloten worden! Ons team vond het geweldig. Ook het regelen en alles erom heen wordt als prettig ervaren. Goed en makkelijk contact.
Aanrader!
28 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mannen tegend e vrouwen (Mail room)
Super leuke kamer met gave raadsels zorgde voor een zeer mooie ervaring. De twee groepen hebben het beiden net gehaald (schijnt lang niet iedereen te lukken dus waren zeer content) en zorgde voor veel nagepraat en nagenieten. Aanrader!
27 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison cell
Geweldig wat hebben wij genoten van het begin tot het eind. Het was voor ons het perfecte uitje. Alles zat er in: spanning, hilarisch, spel, groepsbuilding, familie etc. Ik wil natuurlijk niet teveel verklappen maar wij zaten er gelijk in :-)))))
Groetjes van de zussies XXX
26 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
personeelsuitje
Super spannend, wij wisten totaal niet wat de bedoeling was, maar toen wij in het spel zaten, werd het echt een race tegen de klok.
Gaaf om te doen, wij gaan nog een keer.
26 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell
Vrijdagavond hebben we deze Escaperoom mogen spelen! De groep voor ons was wat onvoorzichtig geweest en had iets kapot gemaakt. Ze kwamen ons netjes vertellen dat ze zo snel mogelijk een oplossing probeerden te vinden voor dit probleem. Uiteindelijk duurde dit maar 5 minuten, top! De kamer zelf is uitdagend, de sfeer is gaaf en er zijn veel verrassingen ;-).
23 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top team dag
Gisteren als team uitje in 2 groepen beide kamers gespeeld.
Groot succes en iedereen vond het een onwijs leuke activiteit!
Genoten van de spanning en uitdagingen.
Leuke verrassingen in de kamers en genoeg uitdagende puzzels.
Zeker de moeite waard en wij kijken uit naar de nieuwe kamer!
23 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Verslavend!
Nu de Mailroom + Prison Cell gedaan!! Alles is goed doordacht en ook het personeel speelt het spelletje goed mee! Het uur vliegt voorbij! Ik kan wachten om de nieuwe kamer te kunnen spelen!!
22 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer geslaagd teamuitje
Ontzettend leuk om te doen . Zeker voor herhaling vatbaar maar dan de andere kamer. Zeer nieuwsgierig hoe die is.
22 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige ervaring!
Ik heb samen met 5 vriendinnen "The Prison Cell" gedaan en het was een geweldige ervaring. Voordat we in onze cel zaten, werden we al begroet met iemand die al in zijn rol zat, en eenmaal in de cel hadden we veel plezier met alle puzzels oplossen en om te ontsnappen! Ik raad het zeker aan aan mensen die houden van spanning en puzzelen.
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde avond team "die Männer"!!
Wij zijn zaterdag 18-06-2016 bij de Great Escape Zwolle geweest in The Prison Cell room. Vanaf de entree in het Great Escape pand werden we passend edoch streng ontvangen door de aanwezige gastheer. Door deze extra dimensie werden we prettig en komisch verrast en kwamen we direct in het juiste spelelement te zitten.
Hulde hiervoor! Verder is het ons team "Die Männer" helaas net niet gelukt om binnen het uur uit de escaperoom te ontsnappen. Pittige maar mooie en goed doordachte opdrachten in het spel!

Al met al een aanrader om te gaan doen!

Bedankt voor de leuke avond!

Vriendelijke groet,

Team "die Männer"
18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
.
Top avond gehad. Echt een aanrader!
18 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer leuk!
Vanaf binnenkomst klopt alles bij het spel, alles is goed aan het thema verbonden, We willen graag terug komen voor de andere kamer!
17 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk (teamuitje)
De beide escape rooms waren echt superleuk en pittig! We hebben ze geboekt voor een team uitje. Aanrader!!
Heel leuk om samen te puzzelen en te zoeken naar verbanden????

Mindfit Steenwijk
15 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Familie-uitje
Leuke escape room "Mailroom". Leuke puzzels. Goed in elkaar gezet. Een aanrader.
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Echt een topmiddag gehad!
14 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
mailroom
Leuke escape room! puzzels waren (met behulp van een paar hints) goed te doen. leuke effecten!
14 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend
Als personeelsuitje twee kamers tegelijkertijd gedaan. Super leuk. Iedereen was enthousiast. We willen het graag nog een keer doen (dan wel de kamers wisselen). Het was voor iedereen de eerste keer. De tijdsdruk was voelbaar en soms was er een aanwijzing nodig.

Al met al een geweldige ervaring.
13 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Wij hebben in 2 groepen gelijktijdig de 2 escaperooms gespeeld. Voor ons was het de eerste keer. Wij vonden het spannend en het zat heel goed in elkaar. Goede samenwerking is vereist en er is voor iedereen genoeg te doen! Helaas hebben wij het niet binnen de tijd gehaald.. Prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
13 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top!!
Wij hebben de mailroom gereserveerd. Super goed opgezet en feel slimmigheden. Heeft de verwachtingen overtroffen en willen zeker nog een keer!
13 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Veilig ontsnapt!
Met twee teams hebben wij beide Escape Rooms gespeeld. Beide teams vonden het super leuk. Leuke uitdagingen, goed in elkaar gezet. Het ene team heeft op tijd kunnen ontsnappen. Het andere team heeft het niet binnen de tijd gehaald. Wij vinden het bezoeken van de Escape Rooms in Zwolle zeker een aanrader en gaan het ook bij anderen aanbevelen.
12 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt!
Leuke escape room met veel verschillende kleine puzzeltjes die opgelost moesten worden. We speelden met z'n vijven, maar merkten wel dat er vaak 1 persoon niets te doen had; net zo goed met z'n vieren te doen dus. Van alle escape rooms die ik gedaan heb zou ik zeggen dat hij niet extreem moeilijk is, maar wel erg leuk in elkaar gezet. Een aanrader dus!
12 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe Escape room
De prison cel zit goed in elkaar en is naar mijn mening goed op te lossen, hoewel er wel een paar pittige raadsels/codes in zitten. Mijn eerste Escape room en ik vond het echt heel tof! Van alle puzzels bestonden er alleen wel vrij veel uit cijfer codes, dat was iets minder. Personeel was vriendelijk en de ontvangst was prima. De locatie is verder alles behalve luxe, maar daar kom je natuurlijk niet voor.
9 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
Echt leuke escape rooms hebben ze hier. Ik vind zelf de mailroom leuker dan de prisoncell. Maar in onze groep zijn de meningen daar over verdeeld.
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Afdelingsuitje "Geslaagd"!!!
Geweldig Escape('s). We waren met 3 groepen. 2 Groepen hebben de Mailroom gedaan en 1 groep de Prison Cell. Reacties van alle collega's was dat het een geweldig leuke ervaring was. Dit was persoonlijk mijn 4de Escape.
31 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
the prison cell
Mooie setting en sfeer. Waardoor je meteen in het verhaal zit. en flink complex. Een mooie uitdaging voor ons team.
30 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super kamer
Wij hebben de mailroom gespeeld en was echt helemaal super! !!!
30 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Beiden kamers gebruikt voor onze vriendengroep en allebei werden ze als geweldige ervaring ervaren. Leuke sfeer, goed concept, uitdagende puzzels.
Ook wij vonden het jammer dat er geen ruimte was om ervoor of erna een drankje te doen.
29 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperoom.
Leuke escaperoom! Wij hebben veel puzzelplezier beleefd aan The Mailroom. Enig minpuntje: de entree van het gebouw is wat kaal en troosteloos. De ontvangst door de persoon van The Great Escape is erg vriendelijk en compenseert hiervoor.
23 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Erg leuke escape room met gratis parkeren voor de deur. Enige minpuntje vonden wij dat je niet vooraf en achteraf wat kunt drinken.
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dikke voldoende
Mooi in elkaar gezet.
Alleen mis ik een plek waar je wat kan drinken of eten.
En een foto van het team, die je gelijk mee kan nemen.
Ontvangt was zeer leuk. Zeker een aanrader!!
22 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super gave ervaring!!
Erg goed opgezette escape room! Veel puzzels waar je hoofd van gaat tollen:) persoon is klantvriendelijk en zorgt ervoor dat een uurtje een hele ervaring word. Zeker voor herhaling vatbaar. Mailroom maar net gehaald. 53.44!!
21 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Prison Cell verrassend goed, the Mailroom prima uidagend
Hoog op het lijstje van beste escape rooms in Nederland, moest ook de Great Escape in Zwolle er aan geloven: http://www.thegreatescape.info
We deden beide kamers: de Prison Cell en de Mail Room. Gave locatie en spannende ontvangst (voormalig PTT gebouw)! Wij deden als eerste de Prison Cell. Gave kamer met veel verrassingen in de puzzels en de locatie maakt prachtig gebruik van de ruimte. Wat ons betreft qua puzzels, moeilijkheidsgraad en locatie een topper!! Knap omdat het thema al vaker is gebruikt maar de kamer echt verrassend was.

Daarna de mail room. Leuke puzzels, genoeg te doen voor 4 personen maar op de een of andere manier 'gewoner' en minder uitzonderlijk in zijn puzzels dan de Prison Cell. Het verhaal voelde ook wat meer bij elkaar geraapt ondanks dat bepaalde elementen wel terugkomen in de puzzels. Als je beide kamers doet is mijn tip eerst de Mail Room te doen en dan de Prison Cell. Al met al een prima escape room, goed uitgewerkt, leuke locatie. De Prison Cell was voor mij de topper.
18 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig teambuildingevent
We hebben als teambuildingevent met 2 groepen zowel de mailroom als de prisoncel gespeeld. Helaas is het beide groepen net niet gelukt binnen de tijd te ontsnappen. Ondanks dat was het toch een zeer leuke ervaring. Complimenten aan de organisatie!
18 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Familie
Tijdens een familieweekend hier geweest.
Zowel ervaren als onervaren, iedereen vonden het super!!
(Beide kamers, twee groepen van 6, allen ontsnapt)
We wisten even niet waar we naar binnen moesten maar toen dat opgelost werden we goed ontvangen en hebben we ons heel erg goed vermaakt!
17 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische Ervaring!
Met twee groepen zijn we aan beide kamers begonnen, allemaal erg enthousiast er weer uitgekomen! Prison Cell is goed aangekleed. Bewaker speelde heel goed zijn rol, alsof je in een film zit! Het enige wat we hadden aan te merken dat het veel gebaseerd was op cijfers. Voor de rest waren de puzzels goed in elkaar gezet! Al met al een fantastische ervaring!
17 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell
Super leuk! Met z'n drieën gedaan en daarom was het iets lastiger. Aangeraden wordt dan ook om het met 4 of meer personen te spelen. Ik geef 4 sterren voor de prijs/kwaliteit. Ik twijfel tussen 3 of 4 omdat de prijs p.p. hoger is wanneer je met minder personen bent. Toch gekozen voor 4 sterren omdat het wel heel erg leuk is.
De 5 overige sterren spreekt voor zich! Super leuk gedaan!
Het ontvangst was niet heel duidelijk. We zouden opgehaald worden en vervolgens kwam iemand anders. En direct was het spel begonnen. Achteraf werd dat duidelijk wat het wel weer leuk maakte.
Alle elementen zoals muziek, licht en sfeer maakten dat het echt super leuk is!

Zeker een aanrader!!!
17 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hectisch maar FUN
Leuke puzzels hoewel iets te veel gefocust op numerieke codes. Leuke teambuilding activiteit!
We waren met 5 en dat was echt genoeg. Niemand had ooit eerder een escape room gedaan maar iedereen heeft zich goed geamuseerd.
60' is best krap om de uitgang te vinden.
8 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Mailroom
Erg verrassend en zeer leuke escaperoom, wel doorpakken om er binnen het uur uit te komen. Komen zeker terug voor prisonroom.
Wij allen 6 personen deden voor de eerste maal een escaperoom.
8 mei 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super tof maar dure hobby
De escaperoom was super tof. Onze eerste keer maar echt geweldig om te doen. Zeker niet de laatste keer. Enige nadeel is wel de prijs. 90 (nu zelfs 100 euro) voor een uur is erg veel.

Super enthousiaste medewerker top avond gehad! Nog lang over nagepraat!!
3 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nooit eerder zoiets gaafs gedaan!
We waren met vier vrienden en niemand van ons had ooit eerder een escape room gedaan. De sfeer was ongelooflijk, bij binnenkomst werd zat je er meteen in. Hoe de room er uit zag was fantastisch. De puzzels waren echt uitdagend en net genoeg verschillend van elkaar, al hoopte ik aan het einde ook wel op iets anders dan weer een cijferslot.
Uiteindelijk hebben we het in 55 minuten gehaald! Dit was zeker niet de laatste keer!

Tip:
Het puzzels zouden nog wat verschillender gemaakt kunnen worden door:
- interactie met medewerkers
- splitsen van de groep
- straffen
1 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Prison cell
Na een tijdje geleden de Mailroom te hebben gedaan, was nu de prison cell aan de beurt. Wat een te gekke escape room. De kamer is erg goed gemaakt en alles past in het thema. Zoals eerder genoemd in een vorige recensie, zorgt het gebruik van licht- en geluidseffecten ervoor dat je je in een film waant. De puzzels zijn afwisselend en er zitten een aantal supergave puzzels/spelelementen in waar we nog lang over hebben nagepraat. Echt een top kamer.
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The prison room
Prachtige ervaring.Bewaker prima gespeeld.Ongelofelijk genoten met zijn allen.Schitterende effecten.Enne......Binnen de tijd gehaald:59.59
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Mailroom
Mooi aangekleed, geweldige sfeer en leuke puzzels! Zeker een aanrader!
26 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Prison Cell
The Prison Cell in Zwolle is een escape room die goed in elkaar zit! Een van de beste die we tot nu toe gedaan hebben, en gehaald binnen de tijd! Er zitten veel verschillende en verrassende spelelementen in! Aanrader! Wij komen nog een keer terug voor the mailroom!
26 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke middag
Met 4 jonge jongens de room gespeeld. Nog nooit eerder gedaan, maar was onder de indruk van de sfeer en het aantal puzzels. Gaan ook de andere room een keer doen!
24 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great escape zwolle
Wij hebben prison cel gespeeld . Begin gelijk al leuk gespeeld door de cipier. Leuke opdrachten. Zeker aanrader.
19 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Prison Cell Zwolle
Het was geweldig!! Moesten even in komen vandaar dat we het niet hebben gered maar desondanks was het een spannend avontuur. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan in The Mailroom...
18 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Renate Weeink
Samen met de Weeink Molloten dit grote avontuur aangegaan!
Dit is voor iedereen aan te raden!
18 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf
Samen met vier collega's en een buitenlandse leverancier deze Escape room gespeeld
Mooie ervaring, komen zeker terug, we zijn benieuwd naar de andere kamer
17 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Perfecte middag.
Super leuke middag gehad met stel mannen. En net binnen de tijd ontsnapt uit de escaperoom. De mooiste tot nu toe.
15 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
In 1 woord geweldig!
2 groepen tegelijkertijd in een escape room. Sfeer, prijs, communicatie waren top! Echte aanrader
14 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Great Escape Zwolle
Wij hebben met de collega's beide kamers gespeeld en we vonden het geweldig! We moesten een beetje op gang komen en daardoor hebben we behoorlijk wat tijd gespeeld. We hebben het dan ook helaas niet gered, maar wie het wel lukt binnen de tijd: grote klasse!
Ik kan het iedereen aanraden!
11 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Prision cell
Wij hebben de prision cell gespeeld en wat een ervaring! Wij hebben al vele escape rooms gespeeld, maar deze staat zeker in de top 3! Verhaal is tot in de details uitgewerkt en super spannend. Echt een aanrader!
11 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
een hele goede escape room - Mail Room hebben we gedaan. leuke goede puzzels en verrassingen. je moet meteen aan de bak en doorwerken maar het is te doen. we hebben het gehaald! Nu nog de prison- room doen.
11 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prisoncel was gaaf!
Het ontvangst was verrassend. Haha... Het was super gaaf, spannend en we hebben er echt van genoten! Het was soms best wel moeilijk, maar dat maakt het alleen maar leuker!
9 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape friom reality
Met ons SparklingCRM team ontsnappen aan de hectiek van alle dag. En dan op zo'n geweldig leuke manier als tam aan oplossingen werken. Talenten komen als bijna vanzelf naar boven! En dan uiteindelijk ook nog eens een hele scherpe tijd neerzetten met 50.43!
Namens Susan, Mark, Douwe, Alaric, Arno, Stephan en Wim: dank voor deze Experience!
7 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging!
We hebben als gezin de mailroom gedaan. We hadden niet gedacht dat een mailroom of wel postkamer zo uitdagend kon zijn, maar dat was wel zo. Nipt gehaald, zat goed in elkaar en heel leuk om te doen, aanrader, DOEN!!!
5 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top bedrijfsuitje
Met 12 personen precies het juiste aantal om beide rooms te doen. Wat een leuke ervaring en mooie ingenieuze puzzels. Het geeft telkens zo'n enorme kick als je weer een stukje verder bent. Dit moet je een keer gedaan hebben!
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend leuke avond gehad
Ik kan niet alles vertellen natuurlijk maar het was een hele ervaring we vonden het helemaal GEWELDIG!!
1 apr 2016
3.33 ( 3.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topdag
Wij hebben The Great Escape met 3 verschillende groepen in 2 verschillende kamers erg naar ons zin gehad! Erg leuk georganiseerd met goede puzzels die qua niveau goed te doen waren, niet te moeilijk niet te makkelijk. Qua locatie zou het wel leuker zijn als er ook een hapje/drankje geserveerd zou kunnen worden en er groepen met elkaar kunnen voor en na praten.

Harstikke bedankt!
wehkamp
31 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super goed opgezet!
Super goed en mooi opgezet! Buiten verwachting.
Maar wel pittig qua niveau vond ik.
30 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mailroom
Voor ons de eerste keer en gelijk een geweldige ervaring. Een verrassende ontvangst. Veel verschillende puzzels wat voor genoeg spanning zorgt. Helaas hebben we het net niet gehaald. Goede tips gekregen via de telefoon. Dit was fijn als je even vastliep. Top!
29 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Eerste ervaring met een escaperoom en daardoor tijd verloren met jassen opbergen, kletsen en toiletten zoeken (die op de 6/8e verdieping zijn). We hadden niet begrepen dat dat ook van de tijd af ging....
Mooie setting en leuke puzzels/raadsels. Verhaal zat goed in elkaar!
Ruimte voor voor- of nazit zou wel prettig zijn.
29 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zwolle
Wat een fantastische ervaring. Wij hebben ontzettend genoten. Wij vonden de opdrachten goed en soms erg lastig. Volgende keer gaan we de andere kamer doen.
28 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig ervaring
Wij hebben met 5 dames een geweldige tijd gehad. Op 1 woord het net niet gehaald. Puzzels waren super goed doordacht. Genoeg te doen en te zien voor 5 personen. Heel fijn dat als je vast loopt dat er een tip word gegeven. Dit heb ik in andere escape rooms nog niet eerder meegemaakt.
28 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mailrrom & Prisoncell
We waren met 2 groepen, de dames deden Mailroom en wij waren na 57 min en 1 sec ontsnapt. Dit was onze 2e 'escape' en wederom een groot succes!
De mannen deden de Prison Cell, voor hun was het de 1e keer en zij hebben het helaas net niet gehaald. Ook zij waren erg enthousiast!
We misten een ontvangst- en nazit ruimte. Als je net een 'escape' hebt gedaan wil je even met elkaar lachen, gieren en brullen.... dat is echt een gemis!!!!!!
26 mrt 2016
3.00 ( 3.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
mailroom
Het was een erg leuke ervaring. We hebben de kamer met 5 jongens van 14 jaar gedaan op een verjaardagsfeest. Jongens hebben erg genoten helaas net niet gehaald.
Bij de ontvangst in de kelder was het leuker geweest als er even een verhaal vooraf was geweest. Had de jongens wat beter in de sfeer gebracht. Nu begon het spel erg plotseling zonder info vooraf.
26 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Prison Cell
Het was een geweldige ervaring! We hebben erg genoten van de opdrachten en werden er goed door uitgedaagd. Het het ontvangst werd gelijk de juiste sfeer gezet! Met kortingsbon was de prijs prima. Ik beveel deze ervaring aan iedereen aan!
22 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mail Room
Met vrouw en kinderen de Mail Room gedaan. Was eerste Escape Room ervaring. Vonden het allemaal erg leuk. Goed samengewerkt en iedereen kon een bijdrage leveren aan de uiteindelijke ontsnapping. Voor herhaling vatbaar!
22 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
the prison cell
Dit was onze 4e kamer, en ik moet zeggen, ik vond het heel leuk, best wel moeilijk en je moet zeker "out off the box' denken.
Aanrader!
21 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuk
ik vond het super leuk dat je aan elkaar vast geketend werd maar van mij had het wel iets moeilijker gemogen
21 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
The Great Escape; Expads+
Met onze groep (5 personen) voor de 2e keer een Escaperoom gedaan (Mailroom).

Ontvangst goed en enthousiast. maar kan beter. Eerst wachten bij de deur, vervolgens nog 10 minuten in de kale hal (door uitloop van groep voor ons). Daardoor beetje slordig begin.

Vervolgens door een medewerker met de lift naar beneden gestuurd. Opzich prima, maar een inleidend verhaal of rollenspel (wat we bij de vorige Escaperoom hebben meegemaakt), maakt het completer.
De enveloppe met begeleidende tekst in de '1e' kamer is leuk en creatief. Achteraf zitten daar leuke aanknopingspunten in.
Aankleding van de kamers, mooi en sfeervol. Veel losse attributen hebben ook daadwerkelijk een functie en hangen/staan er niet voor de sier. Leuk!
Puzzels niet al te spannend, maar wel veel, creatief en uitdagend. Meerdere momenten gehad dat we dachten: en wat nu. Gelukkig bood de telefoon uitkomst.
Op het allerlaatst, hadden sommige van ons het gevoel enigszins nutteloos te zijn toen de ontknoping naderde.
Al met al een meer dan prima en goede ervaring.
Een ruimte om na afloop even bij te komen en wat te kunnen drinken, zou het helemaal af maken.

Kamer hebben we gehaald met iets minder dan 3 minuten nog op de klok.
18 mrt 2016
3.33 ( 3.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Om nogmaals uit te proberen
Mijn eerste escape room. Leuke ervaring en wil er graag meer doen. Afwisselende puzzels en grappige muziek op achtergrond. We waren 2 minuten te laat ontsnapt.
18 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Top! Had er nog nooit van gehoord maar is zeker een aanrader!
16 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Te gek
Het was erg bizonder en een hele leuke ervaring. De ontvangst was al spannend, je ziet niemand en je loopt er valt een deur dicht kort om een leuke spannende ervaring. Ook de puzzels waren leuk bedacht en je moest echt je best doen om ze op te lossen om en een volgend slot te mee te openen
15 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Voor ons zessen, de eerste keer.
We hebben het allen erg leuk gevonden. Omdat we het voor het eerst deden was een uur wel wat kort. Misschien kan je dan een hulplijn instellen die je dan een of twee keer kan inroepen.
We zijn niet ontsnapt maar wel een heel eind gekomen. Voor herhaling vatbaar voor de meeste van ons.
Als je vroeg bent zou het fijn zijn als je even ergens kan wachten, misschien met een kopje koffie....
14 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Dit was mijn 2e escape room. De twee kamers, mailroom en prison cell, waren echt heel erg leuk, zeker in vergelijking met de kamers in Beekbergen (mijn eerdere ervaring).

Kamers zijn mooi ingericht. Puzzels zijn uitdagend, maar behapbaar.

Al met al een leuke ervaring!

12 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The great escape Zwolle
Al een paar escaperooms gespeeld buiten Zwolle, maar deze (de prison cell) is wel erg goed in elkaar gezet. Goede afwisseling in puzzels en vragen. Bepaalde dingen die je eerst niet verwacht. Heel gaaf gedaan en zeker een aanrader!
10 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gafe Excape room
Mijn eerste escape room. Heel toffe ervaring en ik wil er graag meer doen. Leuke en afwisselende puzzels en we waren binnen 55 minuten ontsnapt. Erg toffe aankleding en sfeer ook.
10 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de Mailroom boven verwachtingen
De eerste escape room die ik en me vrienden ooit gedaan hebben. wisten niet wat we moesten verwachten. ook toen we aan kwamen was het 1 grote mysterie dit paste perfect bij de kamer. een echte aanrader wij gaan er zeker meer door doen.
10 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
een overtreffende trap van ons vorige bezoek!!
Dit was onze tweede ervaring met een escaperoom. de vorige was de mail room waar wij erg van genoten hebben als gezin maar het bezoek aan de prison cell, wederom als gezin was een topervaring! Een uur lang alleen maar bezig zijn te ontsnappen wat ons deze keer ook lukte binnen de tijd! Nog meer respect gekregen voor de bedenkers van dit spel! Echt een aanrader! Wij hopen dat er nog een derde komt,gaan we zeker weer heen!
9 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische escape
Al verschillende Escape rooms gespeeld, ook de Mailroom al wat onze eerste Escape was. We vonden daar de mysterieuze start al geniaal en verwachte een zelfde ontvangst. Echter waren we prachtig verrast toen het heel anders liep. Opnieuw geen tijd voor vragen of treuzelen want vanaf het moment van aanbellen is het ook echt begonnen!!! De room zag er goed uit en de puzzels waren volledig in thema en vereiste meer samenwerking. Het einde was vol adrenaline en we waande ons in een echte film. Als in dan toch een verbeterpunt mag geven. Een bar om na te zitten zou fijn zijn. Al zijn die op loopafstand in de stad natuurlijk ook te vinden.
8 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch uitje!
Leuk vrijgezellenuitje, veel uitdaging in t spel en een spontane jongen die ons achteraf een leuke uitleg gaf. Goed bereikbaar zo dicht bij t station.
8 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
WAUW!!
Zeer sterke ontvangst en het spel mooi opgebouwd, ik heb meerdere escape rooms gespeeld maar deze is toch verreweg het beste!
Wat deze escape room anders heeft is dat ik nog steeds niet weet wanneer het nu begon??? Groot raadsel en complimenten voor de bewaker
8 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Prison Cell - geweldig!
Van begin tot eind, in één woord geweldig! Het begint al bij de entree, die uniek is t.o.v de andere escaperooms die ik heb gespeeld. De spanning bouwt daar al op en ook de bewaker zat erg goed in zijn rol, complimenten hiervoor! Er zijn veel leuke en innovatieve elementen verwerkt in het spel, ook bij dingen waarvan je het totaal niet verwacht.. Ik ben benieuwd wat er nog gaat komen van hun, de kamers die ze nu hebben zijn in ieder geval ontzettend goed! Succes als je hem gaat spelen..
8 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt binnen de tijd!
Wij hebben afgelopen weekend met 6 vrienden 'the prison gedaan.
De beleving en ervaring is prachtig. Geboeid alle puzzels oplossen was geweldig.
Beide (the mailroom en deze) nu gedaan...dus ik hoop dat jullie blijven vernieuwen! :)
Ik heb ook een keer een escape room gedaan in nijverdal. Die was qua sfeer (muziek, geluiden, effecten) nog net een tikje beter.
Maar: ga zo door!
7 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een topmiddag gehad in de Mailroom
Met slechts 2 hints hebben we het gehaald binnen de tijd. Wat een ontzettend gaaf spel om te spelen. Voor 4 van de 5 was het de eerste keer, dus even flink inkomen, maar daarna ging het als een speer. We gaan zeker nog eens een escape room doen.
6 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed opgelost!
The ruimtes van the PrisonCell zijn erg gaaf nagebootst. Leuke spelelementen. Helaas ging er iets fout bij het klaarzetten van het spel waardoor wij tijdens het spel lange tijd niet verder konden. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren met zoveel spelelementen. Het gaat er dan om hoe je het oplost. Ik kan zeggen dat we erg tevreden zijn met de geboden oplossing van de organisatie!
5 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bevangen
Het aanbellen ging niet helemaal goed, de instructies bleven achterwege. Maar alles ging goed. Opgesloten in de Mailroom. Enthousiast begonnen we met het oplossen van de puzzels. Eén puzzel hadden we te laat door waardoor we net niet binnen de tijd ontsnapten. Leuke activiteit in een passende omgeving met een goede ontvangst en afhandeling achteraf. Het enthousiasme van de groep maakte de €100 goed,
5 mrt 2016
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape
Met 4 man in 58.14 kunnen ontsnappen. Leuk gemaakt met goede en verschillende puzzels. De ontvangst was ook al bijzonder. Deze is zeker aan te raden. Niet eng maar best pittig.
2 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
prison cellen escape room
Binnenkomst was wat rommelig. Wij waren op tijd maar de organisatie niet. Daarna direct beginnen. Bij een aantal wat knellende handboeien. Dat leidt af. Wij hebben de escape niet gehaald. Waren in het begin erg giechelig en niet direct oplossingsgericht bezig.
1 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Wat een fantastische kamers!
Wij hebben beide kamers gedaan. Wauw! Wat een super kamers. Als je twee kamers achter elkaar wil spelen, dan raden wij aan om eerst de Mailroom te doen, en daarna pas The Cell. De kamers bevatten toffe puzzels en je wordt veel verrast. Aanrader!
1 mrt 2016
3.00 ( 3.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mailroom!
De locatie was makkelijk te vinden. Het ontvangst vonden wij wat rommelig. Wij hebben meerdere rooms gespeeld en als we dat vergelijken viel het ontvangst, locatie en extra's erg tegen. Een plek om nog even na te kletsen met z'n allen (twee groepen) was er helaas niet.
De Mail room was leuk opgezet. Eerdere rooms waren spannender, neemt niet weg dat deze ons ook erg goed bevallen is. Zeker voor mensen die een room voor de eerste keer spelen is dit een erg leuke. Wij hebben het gelukkig wel gehaald binnen een uur :)!
29 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell
We hebben met 6 man de Prison Cell gedaan. Voor vier van ons was het de eerste keer. Werden leuk ontvangen en hebben veel plezier gehad met de puzzels oplossen. We zijn op tijd ontsnapt! Binnenkort gaan we de andere uitproberen.
28 feb 2016
3.00 ( 3.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede puzzels
De locatie was goed te vinden. Kregen van tevoren duidelijke mail met goede uitleg. Zijn al wel eerder bij een andere escape room geweest en daar vonden wij de ontvangst beter. Als je dat kent, valt dit tegen.
De Mail Room zag er goed uit, mooi ingericht. De puzzels waren erg goed bedacht. Wij vonden het minder spannend dan een escape room die we al eens gedaan hebben.
We hebben het op 1 klein opdrachtje net niet gehaald.
We werden erg enthousiast begroet aan het einde van het spel.
Al met al weer een leuke ervaring en zijn zeker benieuwd naar The Prison Cell!!
26 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk !!!
Inmiddels beide 'rooms' gedaan. De Mailroom vonden wij het leukst, maar de Prissonroom was ook tof. We vonden die moeilijker dan de Mailroom. We hebben deze dan ook net niet gehaald (de Mailroom ruim binnen de tijd). Als we 20 seconden extra hadden gehad waren we er in geslaagd om op tijd ook de laatste puzzel op te lossen en zo de weg naar de vrijheid te vinden. Dikke aanrader...!!
25 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Dit was onze 2e keer, en we hebben het weer super gehad! Het is zo leuk om te doen! En de gene die ons aan het eind op ving was ook erg leuk. Hopenlijk in de toekomst een kamer van 2 uur!
Aanrader hoor..
23 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
De prison cel was echt super gaaf! Zeker een aanrader om te doen!
21 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring!
Wij hebben The Mailroom gespeeld. Het was een erg leuke ervaring. Het spel is zeer goed opgezet en de opdrachten zijn goed uitgedacht. Tussendoor krijg je goede hints. Het was erg spannend en leuk om te doen, helaas hebben wij het niet gered om binnen 1 uur te ontsnappen. We willen graag allemaal nog een keer, het werkt verslavend! :-)
18 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell Escape Room
Dit is onze tweede escape room. Onze eerste was de Mailroom ook in Zwolle, welke we niet in de tijd hebben kunnen behalen (mede dankzij een aantal foutjes van de escape room zelf, haak van telefoon die niet goed erop lag maar z.g.a. niet te zien was, een kastdeurtje die vaster zat dan normaal omdat er wat tussen zat etc.). Na die ervaring, wat we al geweldig vonden, hebben we the prison cell gedaan. Ontzettend gaaf gedaan! Van binnenkomst tot je er uit komt genieten!! Ook heel andere sfeer en puzzels dan the mailroom. Ben benieuwd wanneer de derde escape room klaar is!!
17 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape
Wat een fijn puzzelavontuur, mooie ruimte, goede aankleding, vraagt teamwork en geeft verrassende vraagstukken met vreugdesprongetjes. Gastvriendelijk en voldoende voor een goede nazit. Mooie avond, waarvoor dank!
17 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
In één woord Geweldig!
Wij hebben afgelopen maandag de Prison Cell van binnen bekeken. Langer dan we van plan waren, want we hebben het niet gered om binnen een uur te ontsnappen. Een aaneenschakeling van opdrachten, samenwerken en spanning! Het was een boeiende ervaring!
16 feb 2016
3.00 ( 3.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mailroom escape
Afgelopen weekend hebben " the great escape" gedaan uit de mailroom.
het was een leuke verrassende ervaring
15 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend
Ons team bestaat uit 6 vaste medewerkers en dat was een mooi aantal voor deze ervaring. Geen van alle had eerder een escaperoom ervaring. Iedereen was zeer positief. Een ultieme teambuilding sessie met verrassende twists. Dit willen we elders nog wel eens doen.
15 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topdag!
Dit was onze eerste Escape Room en we vonden het fantastisch. De sfeer van de kamers was spannend, het niveau van de puzzels uitdagend. We kwamen vol adrenaline naar buiten en dat duurde nog de hele dag!
14 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prison Cell Zwolle
Mooi gemaakte escape room, waar je letterlijk en figuurlijk out of THE box moet denken. De knellende boeien waren wel vervelend.
10 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Narrow escape
De tweede room die ik speelde was een prachtige ervaring. Nu ik een beetje wist wat ik kon verwachten in een room aan puzzels en hoe te zoeken naar voorwerpen was de beleving fantastisch. De boeien knelden een beetje maar dat was ook het enige minpunt. Aanrader !!
10 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Mailroom
Met een groepje vriendinnen hebben we deze kamer bezocht. Bij ontvangst gingen we zelf de kamer in, wat wel verassend was tov andere escape rooms die ik heb bezocht. We hebben de grootste lol gehad, en we zijn ontsnapt, met nog 30 seconden op de klok. Erg spannend dus.
11 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Met vrijgezellenfeestje ontsnapt uit 'the cell'
Dit was een super leuke ervaring waarbij teamwork, communiceren en logisch nadenken centraal stonden! We vonden het zo leuk dat we dezelfde week nog een escape gespeeld hebben in Kampen!
20 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt 'The Great Escape'
Nadat een deel van ons team al eerder kennis had gemaakt met 'The Mailroom' was het nu aan ons om 'The Prison Cell' te testen.

De ontvangst was helemaal super, dit doet absoluut iets met de beleving van wat je te wachten staat. De kamer bestaat uit goed gevarieerde puzzels die ZEER geschikt zijn voor teambuilding uitjes!
De sfeer is zoals deze bedoelt is en de moeilijkheidsgraad is denk ik voor iedereen goed te doen, ook voor beginnende escaperoomies!

De laatste ster zou te verdienen zijn door een stukje 'napraten met een drankje'. Helaas is dat met de huidige setting nog niet mogelijk.

Dit mag echter de pret niet drukken, het is absoluut een goede Escaperoom met zeer goede hosts!

Bedankt voor een avondje entertainment!
17 aug 2015
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geboeid!
Daar gingen we dan. Op naar Zwolle voor 'The Great Escape'.

Met twee groepen gingen we beiden rooms proberen uit te komen, waaronder de net nieuwe Prison Cell.

De Prison Cell draait helemaal om: Waar is Steven? Als je het verkeerde antwoord geeft wordt je opgesloten en moet je er maar zien uit te komen, een 'boeiende' opgave! Een ogenschijnlijk kleine cel bevat vele geheimen en je gaat steeds verder op weg naar buiten. Een paar heel mooi gevonden en originele puzzels is wat je tegemoet komt.

In de kelder is nog een room. Het is de postkamer, ookwel de mailroom gevonden. Je bevindt je in een wat stoffige kamer, die juist verlaten is. Ook hier moet je zo snel mogelijk zorgen dat je alle geheime gangen en kamers vindt en niets over het hoofd ziet. Superleuk gedaan en wat (voor ons) nog leuker was. We waren er snel uit!

Ook dit is ook gewoon wer een aanrader! Leuke puzzels, soms lastig, soms moeilijk. Voor degene die bang zijn voor het onbekende is de Mailroom een hele leuke start van het escape room avontuur. Weinig enge effecten en zo dus ook leuk voor de wat banger aangelegde mens. De Prison Cell heeft een paar hele leuke gave trucs en is zeker een aanrader voor een ieder. Zowel gevorderde als beginnende speler.
9 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
In een woord: WOW!
Als testgroepje mochten wij de nieuwe Escape Room testen, omdat wij de snelste tijd hebben bij de al bestaande room. Bij ontvangst werd de toon meteen gezet, en de sfeer was gelijk aanwezig. Eenmaal opgesloten voelden we gelijk pure sensatie en adrenaline! De puzzels waren van een goed niveau, niet te makkelijk en niet te moeilijk. Er zitten verrassende elementen in, waar je echt van staat te kijken! Sommige dingen verbazen je zo, het is echt een geweldige room. KLASSE!
5 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
Mooi gemaakte kamer en spannend vanaf het begin.
29 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mysterieus ontvangst
De ontvangst was geweldig; we verwachtten iemand die wat uit kwam leggen, maar niets was minder waar. Vanaf het moment van binnenkomst stonden we er alleen voor.
Nadat we onze spullen in het kluisje hebben opgeborgen, welke eenzaam in de donkere kelder staat, werd onze nieuwsgierigheid gewekt door een openstaande deur achterin de ruimte. Een oude telefoon rinkelde...
Toen we daar allemaal binnen waren de de enveloppe met onze teamnaam oppakten, viel de zware deur met een klap dicht; het spel was begonnen!
Het was een geweldig spel met afwisselende puzzels. Ik ga niet te veel over het spelverloop vertellen, maar telkens was er wel weer een nieuw raadsel waar we voor kwamen te staan, gevolgd door soms een verwondering.
Na 38:58 minuten klikte het laatste open en stonden we oog in oog met de spelleider.
Bedankt Great Escape! Het was een geweldige avond!
18 jul 2015
3.67 ( 3.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Weer genoten
Altijd weer een leuke ervaring zo'n Escape Room. Prima kamer om met minder mensen (wij waren met zijn 3en) te spelen. Veel raadsels die elkaar opvolgen. Hiervoor hadden we een aantal maanden geleden een spannende kamer gedaan, in dat opzicht viel deze wat tegen, mag spannender. En ook het verhaal mag wat sterker, uiteindelijk was niet helemaal duidelijk waarvoor we precies voor moesten ontsnappen. Wel super leuk dat er meerdere kamers waren en objecten vonden die nergens iets mee te maken hadden!
12 jun 2015
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk, goed te doen.
Superleuke Escape-room. Spelen goed in als je vast zit. Mooi en sfeervol vol onverwachte triggers.
20 mei 2015
4.67 ( 4.67 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Verrassende escaperoom
Een geweldige escaperoom met heel wat (spannende) verrassingen.
6 mei 2015
4.33 ( 4.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Top escape!
Vanaf minuut 1 zaten we in het spel. Ontzettend goede opzet, leuke raadsels en verrassende elementen! Spannend, maar niet te eng. Dichtbij station Zwolle en voor wie met de auto komt: gratis parkeren is mogeijk. We hebben met z'n zessen erg genoten van de ontsnapping. Zeker aan te raden!
24 mrt 2015
4.00 ( 4.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Traditionele klasse
Over de aankomst van deze escape room is goed nagedacht. Vanaf het moment van aanbellen zitten we in het spel. De instructies voor het opbergen van onze spullen en het beginnen van het spel zijn minimaal, maar leiden ons precies de goede kant op en zorgen ervoor dat we al op scherp staan nog vóór we goed en wel in de kamer zijn. De kluisjes kunnen gelukkig op slot en we zouden zelfs nog even kunnen zitten en een boekje kunnen lezen… maar het licht lonkt.
Door deze slimme belichting treden we een kamer binnen. Daar ligt de eerste aanwijzing en… ineens valt de deur achter ons in het slot! Oh, dus nu zijn we écht begonnen. We beginnen meteen met zoeken, maar man - wát een boel sloten! En natuurlijk zijn ze allemaal dicht! Gelukkig zijn er hier en daar ook sleutels en aanwijzingen te vinden om ze te openen…
De achtergrondmuziek is flink aanwezig, maar niet storend. Het aanzwellen en afzwakken verhoogt de spanning en zorgt er op sommige momenten zelfs voor dat we een echt schrikmoment verwachten. Die zijn spaarzaam, maar wel goed geplaatst. De aankleding is goed en sfeervol, met enkele afleiders en veel kleine details. De gelaagdheid in het spel geeft de kamer een mooie extra dimensie.
De puzzels zijn van een prima niveau. Soms een doordenker, heel soms een tikkeltje vergezocht, maar met een paar goed geplaatste hints door de spelleider lopen we nooit echt lang vast. Klein minpuntje zijn de vele sloten in allerlei soorten en maten - daar had nog wel wat meer variatie in mogen zitten - en de telefoon die soms wat slecht hoorbaar is.
Naarmate het spel vordert loopt de spanning steeds verder op - door de sterke opbouw van de kamer, maar ook doordat de tijd toch wel steeds nijpender wordt. Zeker wanneer een stem tijdens de laatste tien minuten ineens elke minuut begint mee te tellen, zakt de moed ons soms even in de schoenen. Wát missen we nog? Gaan we het wel redden? Waren we toch te ambitieus om dit met zijn tweeën te doen?
Maar dan, met nog vijftig seconden op de klok, klikt het laatste slot open en worden we enthousiast onthaald door onze gastheer, die tot dat moment verborgen was gebleven. Hij geeft ons een vurig en oprecht mentaal schouderklopje en na een origineel memento kunnen we voldaan vertrekken. Zo willen we er nog wel één!
15 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Super escape room
Wat een ontzettend gave locatie, vlakbij de stad en nog gratis parkeren ook. Het avontuur begon al bij de voordeur. Vol spanning zochten wij onze weg de kelder, na binnenkomst sloeg de deur achter ons dicht en was het avontuur begonnen. We moesten er even inkomen, maar na enkele minuten draaiden de onze hersens op volle toeren om in 48 minuten te kunnen ontsnappen!
9 mrt 2015
3.33 ( 3.33 /5) The Great Escape Zwolle
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom???
Toen ik voor het eerst hoorde over een escaperoom had ik geen idee wat het was. Het klonk als een gevangenis waarin je een uur werd opgesloten. De praktijk bleek heel anders. Ik was met een paar vrienden en al snel zaten we midden in de sfeer. Het zag er allemaal prachtig uit. Ook de puzzels waren leuk, niet al te moeilijk, precies goed. Jammer dat op locatie geen horecagelegenheid is, maar dat wordt gecompenseerd met consumptiebonnen voor een cafe/rest. in de buurt.