Team Trapped Venlo

4.72 van 5 sterren (29 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

28 okt 2018
4.00 ( 4.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
the attic Doen!
The attic gespeeld, goeie escape room, aan het eind klein foutje (technisch) waardoor we er niet op tijd uit waren helaas
13 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Team trapped Venlo
Voor ons was het de 1ste keer in een escape room en we hadden doordat we later aankwamen geen introductie meer kunnen krijgen, maar wel een vriendelijk ontvangst. Maar ondanks dat was het alleen maar spannender en interessant. Als je echt vast liep werdt je toch nog beetje geholpen d.m.v. hints. Ik vondt deze escape room echt voor herhaling vatbaar en erg gezellig. we zijn er dan niet uitgekomen ( toch maar een keer terug )...!!!
15 mrt 2017
4.00 ( 4.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goede setting, leuk decor.
Het was onze eerste escaperoom. De sfeer is echt te proeven en je wordt er volledig in gehaald. Redelijk lastig, wij zaten ongeveer op 60% van het begin af.

Redelijk prijzig, wij hadden een aanbieding op een veilingsite.

Echt verbluffende puzzels en effecten!

Spannende ervaring.
12 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Blind tiger
Een Escaperoom zoals het - voor ons - bedoeld is. Mooi verhaal, goede intro. Uitstekende afwerking. Mooie afwisseling van originele doe- en denkpuzzels. Na afloop nog lang staan napraten met de enthousiaste host. Zeer benieuwd naar de nieuwe 2e kamer dus komen snel weer terug!
9 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Blind tiger
de escape room was leuk, mooie kamer en leuke varierende puzzels. De kamer zelf was leuk om te doen en zal ik zeker aanraden. Wat ook belangrijk is voor zo'n uitje is dat we ons welkom voelen. Dit miste ik hier wel. Vooraf geen kopje koffie/thee en de gastheren waren ook niet echt enthousiast. Na afloop van het spel wilde we nog graag wat uitleg van een puzzel, maar door tijdgebrek moesten we snel weer kamer uit omdat ze deze moesten klaarmaken voor de volgende groep. Jammer.
7 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Geweldig leuke en niet eenvoudig op te lossen Escape-Room
31 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!!
Goed opgezet, super enthousiaste begeleiding en authentieke locatie. Jammer dat 2 elementen even haperden maar hulp kwam snel. Niet gered binnen het uur verdorie! :-) De puzzels werden toch lastig op het einde.
15 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super leuk!!
Echt een super goede escaperoom, best wel moeilijk, vergt veel concentratie. Er zit ook een mooi verhaal in. Je moet echt goed redeneren. Ook super mooie effecten, zoals rook en luiken. Ik ben er met mijn vrienden geweest en die vonden het ook echt super leuk. Is een leuke activiteit voor een feestje.
Alleen niet schrikken van de telefoon????...
2 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een onvergetelijke fijne ervaring
Vandaag hadden we onze confrontatie met the blind tiger ! Heel hartelijke ontvangst ! Mooie verduidelijkende video over het thema.... Maar vooral de fijne authentieke inrichting van de locatie en de gevarieerde puzzels zijn 'top'. Ondanks enkele tips raakten we helaas net niet op tijd buiten, maar we waren slechts met 3 personen! Maar geen erg... We hebben nog heeeeeel lang nagepraat over deze super escaperoom , en genieten nog na van deze leuke ervaring ! Deze escaperoom krijgt in ons lijstje een topplaats en we bevelen hem met veel plezier aan bij alle escaperoompuzzelaars ! Top top top !
23 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fiks puzzelen
De Blind Tiger was een leuke eerste escaperoom-ervaring. Met een groep van 4 (allemaal eerste keer escaperoom) hadden we echt wel wat hints nodig om verder te komen, maar het was een erg leuke puzzeltocht. De 12-jarige van de groep vond alle special effects en het verhaal nog behoorlijk end, voor de rest was de tijdsdruk iets dat zelfs de makkelijke dingen nog lastig maakt ;-).
We waren met 2 groepen gekomen, de andere 4 hadden volgens mij een net zo'n leuke ervaring in De Illusionist. We hebben elkaar geen clous gegeven, want is de moeite waard nog een keer terug te komen en de andere escaperoom te doen...
19 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Mooie afgewerkte kamer
We waren iets te laat door parkeerproblemen maar dit was gelukkig geen probleem. Na vriendelijk ontvangen te zijn kregen we een video te zien wat ons meteen in de juiste sfeer bracht. En naar 1 uur puzzelen hebben we het uit de kamer gered . Zeer mooie afgewerkt kamer met unieke puzzels. Niet al te veel cijfersloten. Hebben wel wat hints nodig gehad om het te halen. De puzzels zijn pittig maar goed te doen.
11 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Erg origineel verhaal en de kamer in zijn oude staat gelaten, in combinatie met de leuke uitdagende puzzels die goed zijn bedacht maakt dit tot een kamer die je zeker moet spelen. Als je het goed doet krijg je nog een leuk presentje mee.
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Zeker de moeite waard
Introductie van de room middels mooie trailer, die overigens ook deels online te zien is. De sfeer en het decor in de kamer sluiten perfect aan op het verhaal en dragen bij aan de ervaring. De opbouw is zeer goed en de puzzels lijken moeilijker te worden naarmate de tijd afloopt. De puzzeltypes zijn zéér divers. Begeleiding door de organisatie is top. Het is ons niet gelukt het raadsel op te lossen, maar we hebben het er nog steeds over. Ik raad deze kamer aan voor zowel beginnende als gevorderde teams.
1 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spanning en sensatie!
Mijn eerste Escape Room met als gevolg dat ik in Valkenburg een tweede heb gespeeld. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten maar kan er nu nog steeds over praten. Het zit goed in elkaar, goed verhaal, spannende sfeer en dingen die gebeuren die ik bij me zelf nooit had kunnen bedenken. Heb erg out of the box moeten denken met mijn teamgenoten.
1 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great fun, exciting times
We made it with seconds to spare! What a great hidden treasure, it looks great, the games and puzzles are hard, but fair enough. We did need our clues to get through the experience but it is doable!
Top marks from our team!!
Thanks to the crew for their guidance and explanation, it really helps as some of us had never done an escape room.
20 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Deze is pas echt AF!
Ik heb ondertussen al enkele hele goeie kamers gespeeld, maar Blind Tiger is voor mij op dit moment de winnaar. Een mooi en duidelijk verhaal, originele en vooral prachtig uitgewerkte puzzels en vooral: het voelde "echt" aan. Het leek alsof de kamer er altijd zo geweest is. Toppertje! Ik kijk al uit naar hun volgende kamer!
Als ik dan toch één opmerking moet geven: wanneer de volgende groep arriveert hoor je ze luid de trappen op komen en dat breekt de sfeer een beetje. Maar nu ben ik aan't muggenziften.
19 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende en vernuftige Team trapped escape room
Een hele uitdagende escape room met vernuftige puzzles welke je zekee aan het denken zetten. Het verhaal zit hiel leuk in elkaar en over alle puzzles en raadsels is heel goed nagedacht. Zeer uitdagende en zeker niet eenvoudige escape room. Echt een aanrader!
22 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste escape challenge
Wat een belevenis! Na een vriendelijk ontvangst en een inleidende film begonnen aan onze allereerste escape room. Binnengeleid in een sfeervol ingerichte kamer op zoek naar aanwijzingen, clous, sleutels etc. om uiteindelijk de verlossende klik te horen van de deur die openspringt omdat je alles juist opgelost hebt.
Wat zit het goed in elkaar, heel mooi gemaakt, sfeervol ook, we hebben echt genoten. Compliment aan de maker(s). Ik ben bang dat we besmet zijn geraakt met het virus wat escaperooms heet!
29 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk familieuitje!
We hebben de escape room met de familie gezocht. Ik, samen met pap en mijn broertjes hebben de room gespeeld terwijl mam onze samenwerking evalueerde in de control room. De puzzels waren divers, verassend en allemaal in het thema. Look en feel van de room is zeer goed!
31 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room
Goeie puzzels. Te doen maar zeker niet te simpel. Qua ontvangst en mogelijkheden tot napraten e.d. kan er meer sfeer aan worden gebracht
7 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ook voor iemand die niet van spelletjes houdt
Zelfs als "niet spelletjes persoon" heeft mijn eerste ervaring met een Escape Room mij weten te prikkelen. Chapeau Team Trapped!
3 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend en kwalitatief goede kamer!!
The Blind Tiger:
als ik het in een woord mag omschrijven; Uitdagend, je word van af het begin gevangen in een goed opgezette zoektocht!
je word steeds uitgedaagd om verder te denken en door te denken, deze ruimte bevind zich in een unieke locatie, en ziet er qua sfeer top uit! het was voor mij de eerste keer, door deze ervaring zullen er zeker nog meerdere volgen!
2 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
De combinatie van het authentieke pand met de gedetaillerde inrichting geven gelijk het gevoel dat je in het verhaal zit. De uitvoering van puzzles en raadsels met behulp van leuke technische snufjes zorgt voor de nodige verassingen. Zeker een aanrader.
2 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Originele puzzels, mooie details en goede sfeer.
In het afgelopen jaar zeven andere escaperooms in Nederland gespeeld en dit was een van de betere. Qua sfeer en details kan het zich zeker meten met de bekendere die ik gespeeld heb zoals Sherlocked, Amsterdam en De Laboratoriumkamer, Bunschoten. En waar je veel puzzels vaker tegenkomt bij verschillende escaperooms zitten hier een paar hele originele puzzels in en bijna geen cijfersloten! En er is me verteld dat deze paar cijfersloten er binnenkort ook uit gaan. Aanrader dus!
31 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De prachtige ruimte neemt je helemaal mee in het verhaal!
Dit was mijn eerste ervaring met een Escape Room. Ik had dus niet echt een idee wat ik moest verwachten. Maar ik was positief verrast! De ruimte was prachtig aangekleed en je voelde echt de sfeer hangen van de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. Helaas hebben we de escape room niet uitgespeeld, maar dat deed de pret niet drukken ;) Door deze ervaring zal ik zeker nogmaals een escape room gaan bezoeken!
26 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer verrassende escape room!
De aankleding van de escape room en het verhaald waren erg goed. Ik kan natuurlijk niet te veel prijs geven maar dit was een hele leuke ervaring!
21 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top
Mijn 2 escape room. Ik ben erg onder de indruk, top afgewerkt, het ontbreekt niet aan verassende elementen. Gebouwd / bedacht door enthousiastelingen, dat voel je aan alles!
18 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tof verhaal in prachtige kamer
Deze escape room van Team Trapped vond ik echt een bijzondere ervaring. Alles klopte: het verhaal, de stijl van de kamer en de wijze waarop je langzamerhand steeds meer aanwijzingen kreeg. De kamer bevat tevens enkele heel verrassende en toffe mechanische elementen.
29 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Team Trapped Venlo
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Heel goed begin!
Deze kamer ziet er heel mooi uit en heeft aan aantal hele leuke en slimme puzzels. Hier en daar nog wat kleine verbeterpuntjes, maar ze waren pas een week open. Ook nog gezellig na gepraat met de heren.Ben benieuwd naar hun volgende kamer!