Save Amsterdam

4.70 van 5 sterren (47 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

2 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Fantastic!
Zombie room is fantastic. It's ways ahead of many rooms that we played (we play a lot with a group). Thanks!
29 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
New wave of escape rooms!
We played a number of rooms in the past, and were already thinking that all the rooms are very alike. But the Flood room changed our mind: we were shocked already by the first task in the mirror room, the rest was already in the same set of mind until the end of the game.
28 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Thanks to Tripadvisor reviews, we chose this location in Amsterdam and played in two groups in the Water Flood and Black Hole room. It was amazing! I don't know if the rooms are comparable in sense of their difficulty but both groups were happy to win.
26 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
I am glad that chose this room
I played in many rooms in Poland and Hungary and this visit we with friends played in Save Amsterdam. I asked not to give us any clues and that was a bit incorrect decisition. Tasks are difficult and interesting. But you don't have to think over-complicated!

Zombie room - check
Other rooms - todo
18 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
solid
very good room, with lots of original puzzles. not just locks and codes. definitely recommended. We played the black hole
16 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
So great!
We are group of Chinese girls decided to Save Amsterdam on yesterday,
Even though we did not do it, we still had so much fun. It is one of the best rooms we played in Europe (in china escape rooms are more advanced) So definitely best best!
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
best room ever so far
I was truly amazed by the design of the black hole. It is so hard to make it, but also so pleasant to play. Definitely recommend this room to everyone! Thank you guys for the great experience!
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super gaf
We played Flood room with 8 persons.
It was really great fun, even though we did not make it.
It was really pleasurable experience.
1 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Thank you!
Wounderful rooms and wonderfull experience! We played in the two rooms in a row and would want to play in the third one somewhen too. The rooms are done with humor and invention.
27 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Thank you for the joy!
Thank you for the joy that we have got in the rooms! We wish all the rest rooms are of the same quality!
25 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
great rooms
me and my team are the escape room explorers. we have done around 35 rooms so far, and I must admit, those rooms are in my top 10. We have tried all 3, and the brand new black hole was above our expectations. Very nice combination of logical tasks and electronics. recommended!
18 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
nice
I have send my group of 8 girls to the escape game and all of them said it was the best to do in Amsterdam. The really enjoyed it and made it 58 min. Martjn was very helpful and friendly.
16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
great experience
We have heard about this escape room when we were in Israel, a friend has recommended it for us. So we did the flood room, made it in 57 minutes and were super excited about the room itself.
12 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
We stopped the black hole!
Hey, we just stopped the black hole! And we really enjoyed it while it was a difficult way through! Thank you !
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
great
Me and my family have visited the flood room in December 2016. We did some escape rooms before so we knew what to expect, but in the end we got a lot of unexpected surprises, so they score solid 5 stars.
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
nice
Keep up on good job, guys! The guys have 3 rooms by now.
I tried them all and can say that thay all are fun and worth playing.
The black hole room has a really tricky puzzle set (so for really advanced players)
4 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
total recommended
Great escape room!
6 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Briljant goed!
Na eerder een keer zombie apocalypse gedaan te hebben, was het nu tijd voor de water flood en ook deze kamer was weer briljant goed! Save Amsterdam heeft zulke originele puzzels en ingewikkelde kamers! Echt supertop! Over een maand maar eens de derde kamer daar proberen
5 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Quite extensive room
This room made us feel empty after we escaped before the end of the hour. Not too many puzzles but I think we spent the whole hour thinking of what to do with the objects, which we know we have to use somehow together! Thanks to a very nice host for a brief chat after the game! We'll try to come again when we are in Amsterdam next time!
3 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
We liked it!
Very nice escape room, that we tried recently. It was one of our rooms on the eurotrip, and it was comparing to some others very different because they use computers, devices and other electronics for their tasks. There are lots of unusual solutions, which you cannot predict looking at the device. Thank you very much!
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super gave ervaring!
Beide rooms gedaan. Pluspunten zijn zeker de verrassende puzzels, zeker niet makkelijk, maar wel te doen. Bestaat uit meerdere ruimtes. Hints worden op leuke mani er aangeboden
1 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
Super leuk gehad met z'n allen!
30 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
wow
Wow, wat een gave escaperoom is dit. Wij hebben, met onze vriendengroep, al heel wat escaperooms bezocht, maar dit is de eerste keer dat ik me geroepen voel een review te schrijven. Deze escaperooms behoren tot de beste die ik ooit heb bezocht.
We hebben twee kamers gedaan, en beide kamers wisten we pas op het allerlaatste moment op te lossen. De puzzels zijn uitdagend en interactief, en alles leek verband te houden met elkaar ( iets dat nogal eens ontbreekt bij andere escaperooms ). Je kan echt zien dat er heel veel tijd en energie is gestoken in het ontwerpen en realiseren van de rooms. Bent u, als gevorderde escaper, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wilt u voor het eerst een escaperoom bezoeken, en weet u niet goed welke? Dan kan ik SaveAmsterdam van harte aanbevelen!!
23 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Creatief!
Beide escape-rooms gedaan. Vriendelijk ontvangst, na een korte uitleg kon het 'saven' beginnen. Boven verwachting, heel creatief bedacht allemaal. De aankleding, techniek en opdrachten brachten je in de juiste sfeer, alle teamleden waren erg druk met het oplossen van de puzzels. We hebben de escape-rooms op tijd opgelost, maar het uur vloog voorbij. Super gedaan!
21 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hele gave rooms!
Helaas hebben we Amsterdam niet kunnen redden van zombies, maar wel van de watersnoodramp! De puzzels zaten erg goed in elkaar en waren zeker niet te makkelijk. Alle techniek die in de puzzels verwerkt zaten droegen geweldig bij aan de spanning en sfeer.Het uur is zo om, gelukkig kregen we een aantal hints als we echt vast zaten. Een hele leuke ervaring!
17 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
top
absolutely fantastic room.
Absolutely different approach that I have tried before.
Not so much of locks but more to do stuff with objects,
Absolutely recommended!
15 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Heb veel escape-rooms gedaan maar deze is echt te gek!
27 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Nice!
We played the zombie room last year, and returned to them to play in their new room this time. Still, amazing atmosphere of the small strange world, which you are in during the game. Recommended indeed!
25 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastic experience
We are a couple from Amsterdam have visited guys in late January 2016. We have tried three escape rooms before but outisde Amsterdam.
But these two escape rooms were above all our expectations. Initially we planned to play one, but it turned out to be so much fun, so we tried another one as well. Great combination of the music, lights and some special effect.
Absolutely must try!
6 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super kamers
Beide kamers gespeeld, beiden zaten erg goed in elkaar! Vriendelijk personeel, die telkens de kamers proberen te verbeteren.
31 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk
Leuk dat de puzzels in sequentie zijn, je hebt het één origineel voor het ander. Leuk gebruik van techniek. Veel verschillende typen puzzels!
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
We had great experience
We tried a number of different quest rooms and this time we didd them here, expecting to see tons of locks and codes. Unlike our expectations, the owners managed to build a room with many surprises. I liked both their rooms! For the new players Fllod room is better, for experienced is Zombie!
25 jan 2016
2.00 ( 2.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Save amserdam
Ontvangst was vriendelijk. Locatie zoals je kan verwachten.
Kamer zelf (outbreak) zag er mooi uit maar puzzels waren mi onsamenhangend. Kwam niet in de juiste sfeer.
5 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige combi van technische en andere puzzels
Zombie escape: De combinatie van technische en andere puzzels was erg tof! Het maakte dat je je echt een beetje een wetenschapper op zoek naar een geneesmiddel voelde, al was het maar omdat je de computer nodig had en dat eventuele hints via de printer binnen kwamen.
Weinig tekst, en daarmee grotendeels taalonafhankelijk (op 1 of 2 puzzels na)

De ontvangst/faciliteiten op de locatie zijn minimaal, maar dat is niet erg.

(extra aanrader; als je daar toch 's avonds bent, ga dan ook eten bij Yogya! <3 )
5 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Erg gezellig en leuke uitdagende puzzels!
Kan niet wachten om de 2e room te spelen :)

Ook goed bereikbaar met ov.

4 jan 2016
3.67 ( 3.67 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Amsterdam gered van overstroming
Deze escape room gedaan met ons kinderen (13j-15j-17jj). Geen standaard puzzels maar leuke technisch interactieve uitdagingen. Verhaal is wat minder belangrijk maar verder zeer goede escape room.
Uiteindelijk hebben wij Amsterdam weer gered, wie volgt?
30 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Beide kamers van Save Amsterdam
Samen met vrienden hebben we beide kamers gespeeld. Ondanks het feit dat de kamer met het overstroming-thema nog niet af was, was het een plezierige ervaring met veel originele puzzels en gadgets. De zombiekamer had een superleuk verhaal en was ook erg spannend. Beide keren hebben we het net aan gehaald, maar de medewerkers gaven ons als nog een extra gevoel van overwinning. Beide kamers zijn zeker aan te raden!
28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
great for team building
We had a corporate team building even there at SaveAmsterdam. Personally, I was not sure about what that was about. It turned out to be a fantastic place full of different activities for the brain. Good that it was before the restaurant, not after it. The good part is also that this became a real team building event in its literal meaning: people who were only names-in-a-employees-directory de-virtualized and started to be real people with their great ideas. Quite recommended.
28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
the flood room is great
Great escape room with many technical and electronic puzzles.
Medium complicated so we managed to escape in 52 minutes.
Guys have put a lot of focus on making the room very interactive and some of the devices you can use there, will probably never use in your real life, which is cool to try :)
Location is a bit weird but very easy to get there using the public transport.

So solid 5 stars room!
28 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Awesome room
I've played over 130 rooms all around the world and about 20 in Netherlands. Both rooms are high quality and the riddles are very different and unique. The best part of the Zombie room is the way they give hints. This is the most original way I've seen ever. I'd say it is less exciting than Amsterdam's Sherlocked and Delft's Escape Challenge, but far better than most of I've played in Netherlands. I would definitely recommend both of the rooms for non- and experienced escapers.
28 dec 2015
2.67 ( 2.67 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's in Amsterdam
Dit is een gecombineerde review voor beide kamers, hierdoor lijken de sterren mogelijk iets vertekend.

Zombie Apocalypse:
Al enige tijd geleden bezocht, ontvangen door de eigenaar zelf die ons netjes te woord heeft gestaan. De kamer zelf is een goede kamer met leuke puzzels. Achteraf nog iets gedronken, alles op zich prima te noemen. We hebben onze gasten op basis van deze ervaring ook meerdere malen naar Save Amsterdam toegestuurd.

Water Flood:
Op 24 december met ons vaste team deze kamer bezocht.
De ontvangstruimte was duidelijk nog niet af (lees rommelig, stoffig en smerig), op het toilet stonden de voetstappen nog op de bril.
De host kwam zenuwachtig en onprofessioneel over en moest meerdere keren 'dingen in de kamer checken' voor wij konden beginnen. Na de eerste kamer was deze kamer een flinke tegenvaller; puzzels waar GEEN informatie van in de kamer aanwezig is, te veel afleidende zaken waar niets mee gebeurd....
We hebben het gehaald, maar er was duidelijk geen voldoening.
De host zou een en ander doorgeven aan de eigenaar als feedback.
Omdat wij zelf ook meerder kamers hebben heb ik vandaag de eigenaar gebeld om deze feedback te geven. De reactie was: We are not interested in your problems and we don't want you to be interested in ours. Dit lijkt me duidelijk niet de gewenste manier om met betalende klanten om te gaan.

Even ter verduidelijking, wij zijn geen eigenaren die overal slechte reviews achterlaten om er zelf beter van te worden.
Dit is gewoon een eerlijke review op basis van onze eigen ervaringen. Mocht de eigenaar van deze site, of de eigenaar van deze Escaperooms nog contact met ons op willen nemen, dan staan wij hier natuurlijk voor open.
23 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke escaperoom met veel verborgen aanwijzingen en puzzels. Het verhaal erachter was leuk maar we vonden dat het iets duidelijker aanwezig mocht zijn. De samenhang tussen de aanwijzingen was soms niet duidelijk. Makkelijk en goedkoop parkeren. Ondanks dat we iets te laat waren konden we het spel gelukkig afmaken.
31 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Room: Earth Under Threat
Goede sfeer, goede puzzels en de puzzels vallen redelijk in thema met elkaar. Juiste variëteit en enkele echte originele puzzels moeten oplossen! De spanning zit er goed in en achteraf nog een praatje kunnen maken met de bedenker. Met zijn 5en geprobeerd te halen maar helaas net niet gehaald!
27 sep 2015
3.67 ( 3.67 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Wij vonden deze locatie wat minder leuk maar de puzzels waren goed. Onze zoon van 12 vond het te spannend waardoor we met hem meer bezig waren. Terwijl hij wel ervaring heeft met escaperooms.
29 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Veel leuke en originele puzzels met gebruik van allerlei extra's, ook de nodige effecten en aankleding is goed geregeld. Zou best wel eens de beste kamer kunnen zijn die ik gespeeld heb!
Ontvangst en locatie is overigens niet heel bijzonder, maar ook niet het belangrijkst :)
11 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke en diverse kamer
Na 3 kamers is dit mijn favoriet. Mooi opgebouwd, leuke hosts en erg diverse en verassende challenges.
14 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Save Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
fantastich!!
Very well designed room!!!
We did not make it though, but when was thinking back I have realized it was all super logical but not indeed you have to think a bit out of the box,

great hosters too, they offered us free drinks and after I left the room I got the email with links on facebook with out pics.