S.O.Scape Zeewolde

4.59 van 5 sterren (40 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

19 feb 2018
3.00 ( 3.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gesloten
De Escape Room is gesloten.
6 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
gezellige kinderfeestje
Heel hartelijk ontvangst, leuke verjaardag gehad.
10 sep 2017
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onverwachte escape
Een onverwacht bezoekje gebracht aan deze escaperoom; plan was om naar de Horse Event te gaan. Helaas was dit afgelast ivm de slechte weersomstandigheden. Uiteindelijk hebben we ons laten opsluiten in een restaurant vol muizen.
Een leuk verhaal wat tot de verbeelding spreekt, zeker voor kinderen. Grappige puzzels, afgestemd op kinderen en volwassenen en op het niveau van hoe vaak je al een escape room hebt gespeeld.
Zeer vriendelijke ontvangst.
Al met al een geslaagde activiteit voor een slecht begonnen dag!
3 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en mooi gemaakt!
Na een hartelijk ontvangst en geruststellende woorden met duidelijke uitleg zijn we de onderzeeer in gegaan. Erg leuk en mooi gemaakt! Dankzij een klein beetje hulp hebben we het net binnen de tijd gehaald! Ons neefje vond het toch wel spannend aan het begin maar heeft er enorm van genoten! Niet gemakkelijk, maar zeker te doen! Volgende keer het pannekoekenhuis!
21 jul 2017
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top
Een hele leuke escape room, met superfijne service. We werden leuk ontvangen en heel persoonlijk behandeld. De escaperoom opzich wordt aangepast qua niveau van de deelnemers, wat ontzettend leuk is en ervoor zorgt dat het sowieso een uitdaging is. Al met al een hele goede ervaring!
15 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg leuk
Opa en oma met de kleinkinderen voor de 1e keer in de escaperoom.
Wonderwel geslaagd en op t nippertje eruit dankzij de goede tips van onze alleraardigste tipgeefster. Een zeer leuke ervaring voor oud en
jong., kan t iedereen aanbevelen
17 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!
Onze eerste keer naar een escape room was geslaagd. Het zag er leuk uit, in de sfeer van de zee en leuke,uitdagende puzzels.
10 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super kinderfeestje
Met 8 meiden van rond de 10 jaar de onderwater kamer ingegaan. Als kippen zonder kop ons op de opdrachten gestort en een hoop lol gehad, maar helaas niet kunnen ontsnappen.
Fijne ontvangst, goede speluitleg, goede begeleiding in de room en leuke uitdagende puzzels. Zeker een aanrader!
22 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk kinderfeestje
Erg leuke escaperoom en vooral voor/ met (jongere) kinderen.
20 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig!
Leuke ervaring met groep van 3-75 jaar! Leuker dan bowlen, heel erg geschikt voor familiefeestje met verschillende leeftijdsgroepen.
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De eerste ontsnappingspoging
Dit was onze eerste ervaring met escaperooms.
Onze grootste opmerking is: waarop hebben we zolang gewacht om eens trachten te ontsnappen?
Een geweldig spannende en ontspannende ervaring voor jong en oud met verrassende elementen en steeds aanwezige drang en nieuwsgierigheid om de oplossingen te vinden.
En tenslotte niet onbelangrijk, een geweldig onthaal met dank aan Marion
29 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Het was voor ieder van ons de eerste keer en het was best wel moeilijk.
We werden gastvrij door Jorrit ontvangen en alles werd goed uitgelegd.
Het was echt een uitdaging!
Wat ons dus ook niet is gelukt, maar wel een gezellige avond gehad.
Jorrit bedankt.
24 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape voor 50-jarige
Niemand van de groep had het eerder gedaan. Het is een geweldige ervaring!
17 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijke middag bij SOScape
Ontzettend bedankt voor de leuke middag Marion! Goed opgezet, fijne ontvangst en creatieve kamers.
De meiden hebben genoten en wij ook.
16 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuk avondje uit!!
Het was inderdaad zeer gezellig!! Ook leuk om via de camera 'bij elkaar te kijken' haha. Groetjes van de Tjonger Zeewolde ????????
1 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super middag!!
Wij hebben een leuke middag gehad.
Goed geholpen door Bea.
Voor een eventuele volgende keer zou ik het fijn vinden om persoonlijk contact te hebben via de telefoon om zeker te weten dat het geregeld is.
Verder was alles top!!
24 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste ervaring met een escaperoom!
We wisten niet zo goed wat te verwachten, maar het was erg leuk! Toch moeilijker dan we dachten. Net niet binnen de tijd, maar nu weten we hoe we moeten denken en zoeken...
16 jul 2016
4.00 ( 4.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Was een hele leuke ervaring.
29 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Chloë feestje
Ze hebben echt genoten. Hartelijk dank.
14 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt van de muizen :)
Samen met alle collega's van de receptie van RCN Zeewolde mochten wij op een mooie zonnige avond de Escape room in van S.O.Scape te Zeewolde. Voor sommige de eerste keer, voor andere een tweede keer.

Wat was dat een leuke avond zeg, alle zes genoten!! Helemaal natuurlijk omdat wij het hebben gered te ontsnappen, maar ook vanwege het gezellige ontvangst, de duidelijke uitleg van Marion, de gave opdrachten en entourage van de kamer zelf, en de goede samenwerking van meiden van de receptie.

Zonder overleg gingen wij alle zes aan slag en de één na de ander vonden de juiste gegevens om de sleutel tot ontsnapping te ontdekken.

Dankjewel Marion! En echt een aanrader voor gezinnen, vrienden, jong en oud.
1 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Help... De inspecteur stond al voor de deur
Koortsachtig waren we op zoek naar de code van het slot om uit de kamer te ontsnappen om zo de inspectie met goed gevolg zijn werk te laten doen.... Het zweet liep ons over het voorhoofd en we hebben hard gewerkt maar we haalden het niet..... Jammer, maar we hadden 60 minuten pret! Het was erg leuk! Zat goed in elkaar en erg creatief! Goed werk Marion!!
23 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk!!
Gister voor ons koor een verassingsuitje georganiseerd. Wij kwamen hier terecht en de meiden waren heel enthousiast. Superieure avond gehad!! Leuke ontvangst en zeer goed mailcontact van te voren gehad. Werd mee gedacht en aan onze wensen voldaan. Zeker voor herhaling vatbaar. En wij als leiding konden buiten de room meekijken. Erg leuk.
19 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een nieuw soort uitdaging.
We zijn heel gastvrij onthaald en hebben erg genoten. De kinderen konden ook mee (8 en 2½)doen. Muizen zoeken was voor hun erg leuk om te doen. De opdrachten waren erg origineel. Daar moest wel over nagedacht/gepuzzeld worden.
17 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend genoten
Met een feestje met 8 kinderen van 10 en 11 jaar voor het eerst een escape gedaan. Na een leuke ontvangst en goede prettige uitleg konden de kids niet wachten om de ruimte in te gaan, spannend. Alle vragen en raadsels waren aangepast op deze doelgroep, Super. Wat een spanning en wat leuk om met elkaar, teamwork en communicatie, de opdrachten op te lossen en de uiteindelijke sleutel tot de escape te vinden. Yes we did it!
8 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Dit was onze eerste ervaring met een Escaperoom.
We zijn nu enthousiast geworden en zullen dit vaker doen.
Prima uitleg gehad en in ongedwongen sfeer aan de klus begonnen.
Misschien te ongedwongen, maar het plezier was enorm.

We zijn dan ook enorm fijn begeleid door de beide gastvrouwen. En wat zullen zij een
Lol gehad hebben...
12 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk
Afgelopen vrijdag de verjaardag van onze dochter gevierd bij soscape.
Erg gezellig en leuk om te doen.

Marion legt het fijn uit en is ook naar de kinderen helder en duidelijk.
Wij en de kinderen hebben heel erg genoten.

Een echte aanrader.

26 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verjaardagsfeestje
Afgelopen woensdag het verjaardagsfeestje gevierd van mijn zoon van 8 jaar. De kinderen hebben genoten. Ook al was het hier en daar best lastig ze hielden vol. Met een beetje hulp is ze het uiteindelijk toch gelukt. Bedankt voor de geslaagde middag.
7 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een superleuke activiteit!
Erg leuk opgezet, de bijpassende kleding maakt het helemaal af. De puzzels en opdrachten waren op niveau en zeer uitdagend. Het vereist echt teamwerk om tot een goed einde te komen. We hebben alles kunnen achterhalen maar we waren net te laat om de deur te openen.
Een leuke ervaring waar we nog lang over na hebben gesproken.
31 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor alle leeftijden
Zeer sympathieke ontvangst met drankjes voor en na de escape. Mooi ingerichte kamer (pannenkoek restaurant) zeker niet makkelijk, puzzelen, zoeken, teamwork. Code wel gevonden maar niet op tijd ondanks wat tips. Goed te bereiken op vakantie park. We gaan zeker terug voor de onder water kamer.
2 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Goede combi met zoeken, logica, rekenen, teamwork, etc. Alle muizen gevonden, helaas de code net niet.
2 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor jong en oud!
Een leuk spel voor een familie uitje met 3 generaties. We hebben het net op tijd binnen 59 minuten gehaald en zeker wat hints nodig gehad. Ook al hadden sommigen van ons al wat ervaring opgedaan in andere escaperooms, het was zeker nog een uitdaging om het binnen de tijd te halen. We werden zeer aardig ontvangen en kregen tijdens de uitleg van het spel wat drinken. Onze hond mocht ook mee en heeft buiten de escaperoom bij de eigenaar van het spel op ons liggen wachten, dit ging heel goed.
27 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilding
Onze eerste Escape room. Wat een beleving. Super leuke ontvangst op een boot. Gezellige sfeer en een mooi ingericht restaurant. Communicatie is het sleutelwoord, maar door goed teamwork zijn we binnen de tijd ontsnapt uit handen van de inspecteur. Een echte aanrader!!
21 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Pannekoeken-schuit met muisjes!
We werden ontvangen met thee, koffie en limonade op de bolschuit. Wat een leuke locatie. Tijdens het praatje over hoe en wat, kon ik genieten van het uitzicht over de haven van Zeewolde. Nadat alles uitgelegd was en onze vragen beantwoord waren gingen we een verdieping lager waar we in het "pannenkoekrestaurant" werden opgesloten.
We hebben helaas niet genoeg gehad aan de 60 minuten. Door gevarieerde puzzels, een mooie room, hints op de goeie momenten en een tot in de puntjes uitgewerkt thema vloog de tijd voorbij.
Een te gekke ervaring. Het liefst zou ik meteen nog een keer gaan.
20 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Subliem spel.
Nooit te oud om iets nieuws te ervaren.
Ik dacht: dat doen we even, nou vergeet het maar.
Met 3 generaties een zeer geschikt uitje.
20 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
muizenissen!
We zijn met drie generaties in het restaurantje geweest. Ontzettend leuk om te doen en een uur in volle vaart achter de muizen en sleutel aan! We waren heel goed op weg, maar de muizen waren ons toch te slim af!
De begeleiding is perfect, met hier en daar een zetje in de goede richting op het goede moment. Dank je wel voor de leuke ervaring, ben de volgende dag nog aan het puzzelen!
8 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig, hilarisch, erg creatief, niet eng, voor elk niveau
We zijn met een club meiden hier geweest. Het was onze eerste escape en dus even 'zoeken' hoe alles werkt. Locatie is mooi in een haven gebied en de ruimte is ruim en erg leuk ingericht. Niet eng en dus ook geschikt voor kinderen. Erg vriendelijk personeel ook. Zeker een aanrader!
1 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk gezinsuitje!
Met ons gezin (jongste was 14) een superleuk uurtje gepuzzeld en gedacht en gezocht en.... met de nodige stress.... toch op tijd buiten!
Hartelijke ontvangst, alle tijd vooraf en achteraf en hele leuke opdrachten en entourage. Echt een aanrader!
23 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilding met ons gezin
Leuk om gefocust samen te werken aan de oplossing van de uitgezette puzzels. Iedereen op zijn eigen manier, maar communicatie is de succesfactor. Leuk thema voor alle leeftijden.
13 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
soscape net nieuw
goed verzorgde inrichting met oog voor detail.
grote verscheidenheid in opdrachten.
mooie locatie in een jachthaven vlak bij Wolderwijd en centrum.
11 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) S.O.Scape Zeewolde
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gelukt!
Mijn ouders en ik hebben ontzettend veel lol gehad en het is ons in de laatste minuut gelukt! Het was onze eerste room en het niveau werd daar precies op aangepast. Het was een superleuke ervaring!