Room escape Maastricht

4.40 van 5 sterren (10 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 sep 2016
2.33 ( 2.33 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Karig
Vorige week zijn we bij room escape Maastricht geweest. De kamer die we gespeeld hebben was eenvoudig aangekleed. De spellen waren veel 'zoek de sleuteltjes' in plaats van echte puzzels. Opdrachten waren in thema maar zonder samenhang of opbouw. Geen geheime doorgangen of verbogen kamers. Al bij al maakte dit de ervaring voornamelijk frustrerend. Ontvangst was vriendelijk en enthousiast.
17 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Genoten van deze kamer!
Met een vriend de 'Poker Room' gespeeld. We werden erg vriendelijk ontvangen, en aangezien 't rustig was (woensdagmiddag..) konden we kiezen uit de vele kamers die deze locatie rijk is. Na een kort overleg besloten om voor de Poker Room te gaan.

Voor de deur van de kamer werd ons het verhaal kort uitgelegd, en eenmaal binnen wisten we niet wat we zagen. De kamer is óntzettend mooi opgebouwd, en voorzien van veel details die ervoor zorgen dat je écht in het verhaal gezogen wordt. Een goede Experience dus.

Puzzels waren goed, niet altijd lineair, en voorzien van ruim voldoende verrassingen. Daarnaast is het thema van de kamer ook erg goed verwerkt in de puzzels, waardoor je nooit het gevoel hebt dat de puzzels 'random' verzonnen zijn.

Goed ontsnapt, en een korte Sneak Peak in de andere kamers zorgde ervoor dat de volgende trip naar deze locatie met nog 4 andere kamers As We Speak gepland wordt!
6 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Grandpa's Office
Gave locatie waar wij Grandpa's office hebben gespeeld. Mooie kamer met heel mooie puzzels en een verhaal waar je steeds voor verrassingen komt te staan.
5 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke escape room. Wellicht teveel slotjes (minder slotjes zoals de meeste escape rooms...)
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
De Army en Poker kamer gedaan op een dag, beide super kamers met verassende en originele elementen. Aanrader! We komen zeker terug voor de andere kamers.
5 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Vette poker room!
Met vrienden de pokerroom gespeeld, supervet met gave spelelementen. Heel leuk personeel en vette locatie dichtbij de stad.
10 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Teambuilding Activiteit
Room Escape Maastricht is een team ervaring waarover je blijft bijpraten. Een aantal maanden geleden deden we het intern en tijdens het uitbreken leer je weer eens nieuwe kwaliteiten van je collega's kennen en je beseft hoeveel makkelijker het gaat als je elkaar aanvult en samenwerkt.
Nu doen we dit ook als opwarmingsactiviteit voor onze nieuwe studenten meteen aan het begin van het programma. Ook zij ervaren tijdens het spel de verschillende kwaliteiten van hun medespelers waarderen.
Dus binnen een relatief korte tijd leer je heel veel over je medespelers. Het is absoluut de moeite waard. Trouwens de locatie op het industrieterrein schept de perfecte sfeer.
8 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader!
Met onze studentensportvereniging hebben wij Room Escape gespeeld in Maastricht. Iedereen heeft het heel erg leuk gehad en we komen graag nog eens terug. Je wordt echt uitgedaagd om samen te werken en goed na te denken.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
fantastische ervaring
Room Escape Maastricht was verruit de leukste room escape die wij met onze groep gedaan hebben. De puzzels en kamers zaten onzettend leuk in elkaar. We komen zeker terug om de derde kamer ook nog te spelen. Groot pluspunt was de gratis parkeerruimte en de ligging t.o.v. het centrum van Maastricht.
8 mrt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Room escape Maastricht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Super gaaf!
Waren er met het werk, super grappig om de rolverdeling te zien tussen de collega's in de kamers! Het parkeren was ideaal, gratis en voor de deur. Kamer was mooi ingericht.. binnenkort terug voor de andere kamers.