Room Escape Enschede

3.96 van 5 sterren (9 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

10 mei 2017
4.33 ( 4.33 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lastige Escaperooms
Lastige escaperoom om uit te komen.
Kamers zijn aan de kleine kant voor grotere groepen. In de zomer kan het erg warm worden in de kamers.
3 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escaperooms
Wij hebben laatst met een stel vrienden beide kamers gespeeld. We werden ontvangen door vriendelijk personeel dat ons een enthousiaste instructie gaf voor de kamers in gingen. Beide kamers zijn erg gevarieerd qua puzzels en leuk is dat er meerdere dingen tegelijkertijd opgelost moeten worden, zodat iedereen bezig kan blijven.
Wij hebben een super leuke ervaring gehad! Zeker een aanrader.
26 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top avond gehad
Met ons team een top avond gehad bij Room Escape Enschede.
Binnenkort een nieuwe kamer. Ben benieuwd ????
23 mei 2016
2.33 ( 2.33 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
mwoah
We hebben nu een aantal escape rooms gedaan en vonden deze ( het lab) toch echt wat minder dan de rest. De kamer is nogal klein voor 5 personen, de aankleding stelt niet veel voor en we werden nergens echt verrast. Wel was dit de moeilijkste escape room tot nu toe.
8 mei 2016
3.33 ( 3.33 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer als eerste escaperoom
Deze kamer (het lab) was onze eerste escaperoom, in vergelijking met de overige escaperooms in Overijssel is deze erg leuk om mee te beginnen. Zou hem toch wat simpel vinden als je meer escaperooms hebt gedaan. Het verhaal is wel leuk, kamer is ook wel spannend. Ontvangst kon wat beter, je kwam hierdoor niet echt in het verhaal.
4 nov 2015
3.33 ( 3.33 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Zeker een leuke ervaring. De room was wat eenvoudig maar de puzzels waren inventief en uitdagend. Jammer dat de gastvrouw niet helemaal in haar rol zat en moeite had om de juiste toon neer te zetten.
25 aug 2015
4.00 ( 4.00 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prima Escaperoom, uitdagend voor beginners
Afgelopen weekend hebben we deze Escaperoom gedaan als onderdeel van een vrijgezellenfeestje. We speelden 1 van de 2 rooms (het lab) met 2 teams, 1 team met mensen die al wat ervaring hadden, 1 team die deze room als eerste escaperoom speelde. Het splitsen was een goed idee, want met meer dan 5 man in deze ruimte is het wat krapjes. De puzzels en objecten waren best aan de pittige kant, en daardoor redde de tweede, minder ervaren groep het daarom ook niet.

Al met al een leuke room met toepasselijke sfeer; die zeker een goede uitdaging biedt.
3 jul 2015
4.00 ( 4.00 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring
Dit was de eerste keer dat wij een escaperoom deden. We vonden het superleuk en de tijd vloog voorbij. Puzzels waren zo nu en dan best lastig, dus een paar keer een hint moeten gebruiken. Iets meer behendigheidspuzzels zou nog kunnen. Goede ontvangst en goede uitleg. Dank.
4 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Room Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel uitdagend
Geen simpele puzzels. echt uitdagend