Room Escape Amsterdam

3.35 van 5 sterren (17 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

6 jun 2017
1.67 ( 1.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Vietnamese Victim en Quarantaine 2.0
Voor ervaren spelers is dit absoluut een afrader. De locatie is leuk en de ontvangst vriendelijk, maar de puzzels steken niet logisch in elkaar. Voor hints moet je bellen, en dan maar hopen dat er iemand komt, want de begeleider kan ook net met een andere kamer bezig zijn. Er is geen muziek, dus je hoort hem/haar ook praten tegen andere groepen, wat verwarrend werkt. Toen we de tweede kamer uit kwamen, werden we niet opgewacht en werd ook geen foto gemaakt. Al met al straalde het weinig liefde voor escaperooms uit.
8 dec 2016
1.67 ( 1.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Teleurstellende Kamers
Bedrijfsuitje georganiseerd met 3 verschillende kamers. Voor velen was dit hun eerste Escape Room.
De kamers waren ronduit slecht te noemen, totaal niet zoals andere Escape Rooms. Niets klopte - de puzzels, logica, etc. We hebben veel hulplijnen ingeschakeld, waarbij het antwoord gewoon gegeven werd. Alsnog uit de kamer gekomen, maar totaal niet de ervaring wat ik met vele andere escape rooms heb gehad, ontzettend jammer.
3 okt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Eerste escape ervaring
Met paar vrienden deze gespeeld. Geen uitleg en onduidelijke puzzels. De begeleiding was ook matig. Niet waard, geen aanrader
9 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
Fijne sfeer en hartelijk ontvangst.
Mooie locatie en achteraf heerlijk gegeten in de zon!
Kamers zat goed in elkaar vergeleken met eerdere ervaringen.

Wij komen snel weer voor de andere kamers!
21 mei 2016
1.67 ( 1.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Teleurstellend
Wij zijn ervaren escapers (meer dan 10 kamers), en zijn erg teleurgesteld door de kamer Morte Frio. We hadden weliswaar niet veel tijd meer over (5 minuten) voordat we eruit kwamen, maar dat kwam omdat we regelmatig stilstonden in het spel omdat de logica van de oplossing - zoals dat wel bij andere kamers het geval is - er niet van af spat, zodat je meteen verder kunt. Het was steeds een beetje 'proberen' wat werkt. Er waren heel weinig puzzels te kraken. Wij zouden de kamer dus niet moeilijk noemen, maar gewoon niet heel logisch. Ook was het erg storend dat je mensen/groepen die buiten de kamer rondhangen letterlijk kunt verstaan, maar de hints daardoor niet meer. Geen special effects, weinig sfeer. Ontvangst en personeel wel bijzonder vriendelijk. Gratis parkeren. Mooie omgeving.
26 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Quarantaine
Vriendelijk ontvangst, leuke spelletjes voor tijdens het wachten. Gratis koffie, altijd goed. Kamer was best moeilijk, maar een paar minuten voor tijd zijn wij er toch nog uitgekomen. zeker een aanrader!
25 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gezellig
In een huiselijke sfeer ontvangen in een gezellige ruimte waar we het een en ander aan spelletjes konden spelen voordat we de kamer in gingen. Deze was ook een succes, helaas hadden we maar 60 minuten. 62 minuten was mogelijk genoeg geweest ;) !! Achteraf nabespreken met werknemers was prettig en over het algemeen een goed gevoel overgehouden aan de escape room
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Met ons voetbalteam een leuke middag beleefd bij roomescape Amsterdam. Colin en Kevin waren relaxed en legden alles prima uit naderhand. Kamers waren een leuke combinatie van puzzelen en dingen dien. Gelukkig waren onze spel kwaliteiten beter dan onze voetbal kwaliteiten. Net geen records gehaald helaas omdat we hulplijnen gebruikt hadden ???? Lekker borreltje kunnen doen naderhand, bier was goed koud ????????
25 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
De quarantaine zou de vierde escape room worden. Ontvangst was goed, gratis koffie en thee,heel huiselijk en ontspannen. Daarna een globale uitleg wat een escape room inhoudt. Eenmaal in de kamer kregen we te horen in welke situatie we beland waren en konden aan de slag. Na 43 minuten de kamer gehaald! De kamer bestond uit diverse en gevarieerde opdrachten met voor ons een aantal ingenieuze verrassingen. Zeker het aanraden waard!
25 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring in prachtige omgeving
Vorig weekend met een vrijgezellen uitje (12 personen) The vault en de Quarantaine kamer gespeeld. We werden hartelijk ontvangen door het aanwezige personeel. De ontvangstruimte is groot en erg gezellig. 1 van de 2 teams is de kamer uitgekomen binnen een uur, maar hebben allemaal onwijs veel plezier gehad. Binnenkort komen we terug voor het Wapendepot en Morte Frio
3 apr 2016
1.33 ( 1.33 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Slecht
Dit is een gevalletje van meeliften op de hype. Onwijs slecht uitgevoerde meuk dit. Niet bezoeken deze Escape Room. 100 kilometer gereden, locatie top, aanvang prima, maar escape room gewoonweg slecht. Nadat we geweldig goede escape rooms zoals die in Delft en Bunschoten hadden bezocht, kwamen we hier echt van een ijskoude kermis thuis. Puzzels werkten niet, materialen goedkoop (speelgoed? Plastic?) en onvolledig. We wilde er eerder uit dan de tijd voorbij was., zo erg was het. 1 ster, maar als het mogelijk was geweest 0 sterren. Reactie van de eigenaar: Vervelend dat jullie toentertijd (2014) een slechte ervaring hebben gehad. Het was inderdaad in de beginperiode. De kamer waar je naar refereert bestaat al lang niet meer. Kunstgras events heeft erg veel groei doorgemaakt en alle kamers zijn veel professioneler. Je reactie is dus niet meer echt van toepassing. Dat maakt het lastig voor ons om er nu nog inhoudelijk op in te gaan en geeft een beetje een vertekend beeld van de huidige situatie. Er zijn veel mensen die onze kamers de gehele entourage er omheen erg waarderen. Wellicht zien we je toch nog eens, en anders wensen we je iig heel veel speelplezier bij room escapes die jou beter liggen. Met vriendelijke groeten
7 feb 2016
3.33 ( 3.33 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Het was leuk en gezellig, relaxte medewerksters.
Een keer een verkeerde aanwijzing gegeven maar dat hoor ik bij meer escape rooms.
6 feb 2016
3.00 ( 3.00 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
We waren met 2 groepen, 1 team was er vrij snel uit en de ander lukte niet binnen een uur. Kregen verkeerde tips uit de hulplijn. Maar was desondanks erg leuk om te doen!
26 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Quarantaine
We werden heel vriendelijk ontvangen. Het was mogelijk om vrij thee en koffie pakken. We konden ook al snel beginnen. De puzzels waren super leuk en uitdagend. Er was een enorme euforie als er iets lukte of als we een puzzel hadden opgelost. Super leuk om meegemaakt te hebben en zeker een aanrader.
Misschien nog een klein verbeterpuntje: misschien kan er iets duidelijker worden aangegeven waar het precies is, aangezien op het terrein meerdere gebouwen staan.
12 nov 2015
4.00 ( 4.00 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke teamdag
Begonnen met streetgolf daarna room escape (the vault en eruit gekomen :)). en daarna workshop graffiti. Erg leuke dag waar het je aan niets ontbreekt. Muntjes voor drinken. Allemaal netjes geregeld. Afgesloten met een BBQ. Helaas neemt niet iedereen altijd 1 stukje vlees, dus misschien uitgaan van 2 stuks pp ;). Prijs / kwaliteit kan ik niet over oordelen ivm bedrijfsuitje.
22 jun 2015
3.33 ( 3.33 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The vault
Voor het eerst en niet ontsnapt. Uitdagend niveau en zeer divers in het zoeken naar oplossingen. Met vier personen kom je echt handen tekort. Leuk ontvangst en tijdens spel mogelijkheid om hints te krijgen. Ga zeker nog eens een andere kamer proberen.
31 mei 2015
2.33 ( 2.33 /5) Room Escape Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk bedacht, Slecht uitgevoerd
Wij zijn met 2 groepen naar 2 verschillende escape-rooms gegaan. Dit was leuk bedacht maar omdat de kamer niet goed was voorbereid en er puzzels uit elkaar vielen konden wij uiteindelijk niet ontsnappen. Het is jammer dat de het uiteindelijke doel van de kamer niet kon worden behaald omdat de puzzels niet goed waren voorbereid. Tevens waren de hulplijnen relatief langzaam waardoor we in de laatste 2 minuten een minuut moesten wachten op een antwoord. Het was heel leuk bedacht maar omdat het logistiek niet in orde was is de pret een beetje bederft.