Room Escape Amsterdam

3.35 van 5 sterren (17 recensies)
Over deze Locatie
Room Escape Amsterdam is powered by Kunstgras Events en heeft momenteel 4 kamers in Amsterdam West. Alle 4 de kamers zijn in hetzelfde gebouw en elke kamer heeft een eigen thema. We krijgen vaak de vraag, welke kamer is het leukste? Dit is erg afhankelijk van uw groep. Lees zelf de beschrijving van de kamers, “Het Wapendepot“, The Vault“, “Quarantaine” en “Into the Woods“. U kunt daar direct de beschikbaarheid zien en eventueel een kamer boeken.

Room Escape Amsterdam is gevestigd op het terrein 1800 Roeden in Amsterdam West, u kunt hier gratis parkeren. Daarnaast is er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein direct links als u het terrein op komt, als deze vol is kunt u buiten het terrein aan de straatkant parkeren. Het is niet toegestaan op het terrein te parkeren.
Het terrein 1800 Roeden is een terrein dat ook door veel kunstenaars en ambachtslieden word gebruikt, zij zijn erg gesteld op hun privacy, wij vragen u vriendelijk deze te respecteren als u bij ons te gast bent.
Joris van den Berghweg 101 A Midden, 1067 HP Amsterdam
(Er zijn nog geen eigenschappen opgegeven)
2-7 personen
maandag t/m zondag € 99 per groep