Riddle Room in Best

4.76 van 5 sterren (30 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

14 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooi afwisselend en uitdagend
Hele mooie room waar aan detail is gedacht. Afwisselende puzzels en enthousiaste begeleiding. Jammer dat het beetje achteraf op het terrein ligt. Een aanrader voor iedereen. (Boshuys was vandaag ook nog dicht).
14 apr 2017
4.33 ( 4.33 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuk
Onze eerste keer escaperoom
Het was superleuk.
Ontvangst zeer vriendelijk en leuke uitleg
11 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Onze eerste keer escaperoom.
Leuke puzzels en goede moeilijkheidsgraad.
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Buitengewoon!
Het is een erg leuke escaperoom! Het begint al met een vriendelijk ontvangst en een leuk verhaal. De escaperoom is erg leuk opgezet met leuke puzzels en verrassende elementen.
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hele goede escaperoom
De escaperoom ziet er goed uit en goede sfeer. Verder ook nog leuke en goede puzzels! Het zijn ook hele vriendelijke eigenaren!
19 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Zoals een escaperoom hoort te zijn
Bij de Riddle room aangekomen werden we vriendelijk ontvangen door een enthousiaste dame. Na de juiste kleding aangetrokken te hebben konden we los.

De kamer is mooi opgezet en de puzzels zitten logisch in elkaar waardoor we zonder hints door konden tot het einde. Ook altijd fijn als meerdere puzzels naast elkaar te doen zijn zodat iedereen bezig kan zijn. Dit was vaak het geval.

Gezien de slagingspercentages zou ik deze escaperoom ook zeker aanraden als je een eerste keer gaat kennismaken met dit fenomeen. Hoewel er genoeg mensen zijn die het niet lukt kom je ongetwijfeld een heel eind en heb je een leuke tijd. Pas wel op want door ruimtes als the mystic room kun je verslaafd raken.

toen we ontsnapt waren stond er een stuiterende eigenaresse achter de deur te wachten. 19 minuten over was nog niet eerder gebeurd...
7 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon TOP!
Erg mooie en gave kamer, hele leuke en uitdagende puzzels, goede service en leuke locatie. Zeker een aanrader! Erg vriendelijke eigenaar! Precies zoals een escape room moet zijn. Helaas de kamer net niet gehaald.
17 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zo hoort het te zijn
Een escape room zoals het hoort te zijn. Hartelijke ontvangst in een mooie ruimte, goede uitleg. Prachtig uitgewerkte kamer, originele puzzels die perfect in het verhaal en thema passen. En hoewel we als een speer gingen en een verdienstelijke 13 minuten over hadden, zou het ook geen straf geweest zijn om de volle 60 minuten in de kamer door te brengen. Na afloop nog wat gedronken en met de enthousiaste eigenaar ervaringen uitgewisseld. Een aanrader!
4 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer complete en sfeervolle room
Klassiek voor de gemiddelde escape room is ook de riddle room moeilijk te vinden als je je slecht hebt voorbereid, zeker in het donker. Eenmaal daar was de ontvangst hartelijk. Er is een mogelijkheid om wat te drinken en een puzzeltje te spelen. De uitleg was helder en compleet. De kamer is zeer sfeervol afgewerkt en zet het thema goed neer. De puzzels zijn logisch en laagdrempelig. De ruimte is groot genoeg om iedereen bezig te houden. Enkele elementen passen niet helemaal bij het thema (bijvoorbeeld de telefoon waarop hints binnenkomen), dat is nog een klein verbeterpuntje. Verder een zeer complete en geslaagde room.

Ideale groepsgrootte: 4-5 personen
21 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room, spannend uurtje
Met een beginnersgroepje incl 2 tieners gespeeld. Spannend en leuk met originele puzzels. Sfeer past goed bij de plek. Goede uitleg.
20 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Net niet gehaald, maar erg leuk!
Een warm welkom en een verrassende kamer met creatieve puzzels die goed bij elkaar én bij het thema passen! Net niet gehaald, maar wel een erg leuk 'verblijf' gehad! Ik ben nu al nieuwsgierig naar de nieuwe escape room die er gaat komen!

De combinatie van weinig verlichting buiten en het toilet in een ander gebouw was wel een minpuntje..
20 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannend escapeavontuur
Wij hebben met ons team al een aantal escapekamers gespeeld en deze is echt heel erg goed opgezet. Origineel en veelzijdig!
20 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Veel originele en uitdagende puzzels in de Riddleroom
Met onze groep hebben we al een aantal escaperooms gespeeld en vonden deze unaniem erg leuk... Thema werd goed doorgevoerd en de puzzels waren uitdagend, maar niet te vergezocht. Wij wachten nu met smart op de 2e kamer hier.

Iets meer verlichting op het park zou wel prettig zijn, zeker als je 's avonds komt spelen.
13 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Mooie escaperoom, goed in elkaar gezet. Verrassend! Een bezoek meer dan waard.
24 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke kamer!
De kamer ziet er erg mooi uit. Puzzels sluiten prima aan bij het thema, zijn niet voorspelbaar. Ontvangst was erg vriendelijk, ruimte alleen een beetje koud (kan ook bijna niet anders ;)). Bedankt voor de leuke kamer!
21 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Gave, onvoorspelbare kamer
Wij hebben met 6 meiden deze kamer gedaan. Super gaaf met onverwachte elementen. Een van de betere kamers in de regio Eindhoven. Leuk ontvangst, leuke beleving maar helaas niet binnen het uur kunnen ontsnappen. Goede puzzels, goede sfeer. Een aanrader!
2 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Riddle room best ontsnapt
heel erg leuk dit was voor mij de eerste keer, en ik wist niet wat we zouden aantreffen. Maar de spanning zat er goed in en de room is erg leuk aangekleed je krijgt echt het gevoel in het verhaal te zitten. ik wil dit zeker nog eens doen. was erg leuk als team uitje met de collega's
24 aug 2016
4.33 ( 4.33 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Op de valreep.. Net niet
Tijdens het gourmetten gisteravond ontstaat het idee om met vijf man nog even een escaperoom te doen. Super impulsief. Een van onze groep belt naar de Riddle Room of er nog plaats is. We krijgen te horen dat we de enige groep zijn deze avond en er even personeel gezocht moet worden. Uiteindelijk worden we terug gebeld en kunnen we om tien uur terecht. Top! Tafel afgeruimd, de auto in en op naar Best. Daar aangekomen is het al donker en volgen we de instructies die we via de telefoon ontvangen hebben. Zoekend door het donker vinden we de bunker en worden we vrolijk ontvangen door onze spelhost Margo. We mogen direct beginnen en stappen de kamer binnen. Wat een prachtige kamer! Door het spel te spelen leren we elke keer iets over de hoofdpersoon en vallen we van de ene in de andere verbazing. Deze kamer is echt mooi! Kosten noch moeite gespaard. Helaas zijn we er niet uitgekomen. Maar ondanks dat hebben we weer een super ervaring erbij. Door het spel heen kun je bellen om hints of wordt je gebeld. Is maar net hoe je het afspreekt. De beleving van deze kamer is top! Tot nu toe de mooiste die ik gespeeld heb. Ook was er een vriendin mee die voor de eerste keer speelde en die is nu aangestoken met het escapevirus :-) Well done! Wanneer jullie nieuwe kamer af is komt dit team weer terug!
20 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Op het nippertje ontsnapt!
We waren met een groepje van vijf. Voor de meesten van ons was het de eerste keer, maar we hadden een ervaren rot bij ons. Voor mijzelf was het de tweede escape room. En wat hebben we genoten! Aardige mensen, mooie escape room en leuke en uitdagende puzzels. Ook fijn dat je vlakbij een restaurant met terras hebt zodat we daarna ook nog lekker buiten hebben gegeten.
24 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Riddle Room Best
We kwamen met een groep waarvan maar 2 ervaring hadden met escaperooms, de andere 4 hadden nog geen idee wat ze te wachten stond, maar door deze Riddle Room is iedereen enthousiast geworden en staat de volgende al gepland, ik denk dat dat genoeg zegt!
Keurige ontvangst, vriendelijke gastheren, uitdagende escaperoom die we net gered hebben! Verrassende puzzels!
Jammer dat het op het terrein moeilijk te vinden is.. Dat was voor ons de eerste riddle ;)
20 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Niet ontsnapt, maar zeker wél genoten!!
Een warm en welkom onthaal bij deze gastheren en een verrassende escape room met creatief uitgevoerde puzzels & hints die goed bij elkaar én bij het thema passen! Niet gehaald, maar wel een topavond gehad! Ik ben benieuwd nu al nieuwsgierig naar de nieuwe escape room op deze locatie!
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helaas niet gehaald maar toch een super ervaring!
Met vier vriendinnen waarvan een met enkele gespeelde kamers ervaring en de anderen wat dat betreft nog maagd speelden we deze escaperoom. We werden vriendelijk ontvangen en kregen, omdat 3 van ons nog nooit een escaperoom hadden gespeeld, een uitgebreide uitleg. Eenmaal in de kamer was het toch wel pittig en hadden we ook enkele hints nodig om goed aan de gang te komen. Uiteindelijk kwamen we toch ervaring te kort om de jager te verslaan maar het was superleuk en we hebben veel plezier gehad. Na afloop hebben we nog wat gedronken en was er alle tijd om ons nog een paar puzzels uit te leggen. Wat ons betreft zeker een aanrader, wij hebben nu de smaak te pakken en gaan zeker nog andere kamers spelen.
26 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Riddle Room in Best
Mooie sfeervolle escaperoom met uitdagende en afwisselende puzzels.
De ontvangst door de enthousiaste eigenaren was prima!
Als de 2e kamer klaar is komen we zeker terug!!
21 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Moeilijk, maar heel leuk!
De kamer was heel leuk en uitdagend! Een enthousiaste eigenaar en een mooi pand maakten de ervaring compleet! In de omgeving is ook heel veel te doen, dus ideaal om nog een museumbezoek of iets dergelijks erbij te plannen!
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie escape room
Het was even moeilijk te vinden, maar uiteindelijk was het reserveren van deze escape room een gouden greep. We waren met 3 personen en vonden het zeker een van onze top escape rooms die we gespeeld hebben. Leuk verhaal, uitdagende puzzels en een goede opbouw van het verhaal in de kamer. Daarnaast nog een prima ontvangstruimte en enthousiaste eigenaren maken dit tot een escape room die je zeker moet spelen! Wij komen zeker terug voor de 2e kamer zodra deze klaar is.
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldig!
Wij zijn met een groep van 6 personen als een van de eerste in de Escape room van "the mystic cabin" geweest.
Het was een hele leuke ervaring! De kamer is tot in de puntjes afgewerkt en je waant je echt in een houten huisje in de bossen! De puzzels zijn nieuw en zijn een leuke uitdaging.
hele gave kamer zeker de moeite waard!!
13 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!
Een waanzinnige escaperoom waarbij je echt wordt uitgedaagd! De puzzels zijn zeer divers van aard en de ruimte zelf is mooi afgewerkt, tot in het kleinste detail. Wanneer de tweede ruimte klaar is, dan kom zeker terug.
13 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijk sfeertje
Erg leuke kamer met toffe puzzels en een super sfeertje. Je waant je echt in een blokhut in het bos. De opbouw is ook erg leuk, je begint met enkele basicpuzzels om op te warmen, vervolgens krijg je een paar hele unieke en originele uitdagingen voorgeschoteld en aan het einde een echte hersenbreker. Het verhaal is ook duidelijk en simpel dus goed te volgen terwijl je je kan concentreren op de puzzels.
Hun volgende kamer komen we zeker opnieuw uitproberen! Kijken of we dan opnieuw een recordtijd kunnen neerzetten. ;-)
13 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Best = best !!
Erg vriendelijke ontvangst. De kamer is erg mooi aangekleed, alles klopt tot in het kleinste detail. Puzzels zijn zeer origineel en uitdagend. We hebben met ons team een super leuke avond gehad. Als jullie de volgende kamer(s) opendoen staan wij alvast op de eerste rij om deze ook te komen spelen.
4 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Riddle Room in Best
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Super leuke escape room! Leuke opdrachten en aankleding. Ik hoop dat ze gauw een volgende openen want die kan alleen maar leuk zijn!