Red Games

4.94 van 5 sterren (34 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

19 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Prima kamer!
Vanavond de kamer "Mental" gedaan met collega's. Erg creatieve en uitdagende spannende kamer. Goed voor elkaar. Zeer vriendelijk personeel!
28 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een leuke uitdaging!
Hele leuke uitdaging, best een pittige moeilijkheidsgraad maar wel een aanrader!
5 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Een goed doordachte escape room, een hele beleving opzich!
Zeker een bezoek waard!!
4 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Super gave escape room. Echt een aanrader voor iedereen die van spanning en puzzels houdt. Kan niet wachten tot ik de nieuwe kamer van de gebroeders kan gaan doen.
4 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend genoten!
De 'Under Attack' kamer was mijn eerste Escape Room ooit. Maar toen ik de kamer uitkwam kon ik niet wachten om er nog één te doen. Wanneer de jongens met de nieuwe kamer 'Mental' kwamen heb ik deze uiteraard ook geprobeerd. En met succes! Met een goede combinatie van spanning en plezier kun je niet anders dan fanatiek worden. We hebben ontzettend genoten en ik raad de kamers aan iedereen aan!
2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG!!!
De kamer "Mental" met twee vrienden gedaan. Hiervoor nog in een escape room geweest. Dit was een geweldige ervaring, mooi spel. De kamer is goed bedacht en een goed doordacht verhaal waardoor je het beste uit jezelf haalt om samen met vrienden uit de kamer te willen ontsnappen. HET WAS ONS GELUKT! Bedankt mannen en succes met de onderneming, wij hebben echt genoten. Echt een aanrader!!!
2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gegarandeerd een leuke en spannende ervaring!
Heb hier met vijf man de 'Under attack' kamer gedaan. Wat een ervaring! De kamer is goed doordacht en zo realistisch aangekleed dat je al snel (té) fanatiek de wereld probeert te redden.
Iedereen, jong en oud, die eens wat anders willen proberen en zijn of haar hersenen een spannende uitdaging willen geven, ga dan naar Red Games.
Wij gaan zeker de andere kamer nog een keer proberen!

2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging
Voor mij de eerste ervaring met een Escape Room. We waren met een groep van 4 personen en we moesten flink aan de bak! De broers Perry en Fons zijn erg creatief met de puzzels en raadsels geweest.

Helaas hebben wij de wereld niet kunnen redden. Maar we komen zeker nog een keer terug voor een nieuwe uitdaging in de tweede Escape Room. (pas geopend)
2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dank voor een nieuwe verslaving;)
Nog nooit eerder een escape room gedaan, maar door de positieve ervaring bij Red Games zullen er nog veel meer gaan volgen!!! Enthousiaste begeleiding, leuke spellen tijdens het wachten en een prachtige kamer: Under Attack! Voor Mental komen we zeker terug...
2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escape
Deze escape room was super gaaf. Zeker een aanrader!!
2 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escape
Deze escape room was super gaaf. Zeker een aanrader!!
1 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader!
Een goed verhaal en uitdagende puzzels. Aanrader!
1 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top!
2e kamer gedaan, was helemaal top!
27 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Echt gave escape rooms!
Ik heb nu allebei de kamers gedaan en ze zijn echt gaaf! Je word met veel positieve energie ontvangen, op die manier begin je al goed aan de ervaring. Of je hem haalt of niet ze lopen de kamer nog rustig met je door. Dit maakt de ervaring wel compleet!
Gelukkig had ik de 2e kamer wel gehaald!!
26 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring
Dit was de 2e kamer die ik had gedaan en deze was erg leuk! Ik ga zeker hun andere kamer ook nog een keer spelen!
11 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Erg toffe kamer!
De ontvangst was vanaf het begin al goed. Leuke plek met leuke bezigheden om je van te voren bezig te houden. De kamer wis kwalitatief ook goed te doen. Leuk verhaal en de puzzels zijn zeker uitdagend. Aanrader!
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Even ontsnappen bij Red Games
De wereld redden voelt goed! Met zn vijven de escaproom 'under attack' gespeeld bij Red Games. Een uitdaging waarin je wordt betrokken bij een verhaal van wraak en liefde in het toneel van de koude oorlog. Even ontsnappen aan de drukte van alledag. Originele puzzels waarbij slim combineren en teamwork van belang zijn. Als groep wordt je constant gemonitort en kun je af en toe rekenen op tips. Na afloop loopt een van de bedenkers in alle rust de hele escaperoom door. Leuk om te zien wie welke clous gevonden heeft en op welke manier de puzzel in elkaar past. Gezellig een drankje toe en proost op de goede afloop en gezellige middag! see you next time bij jullie tweede escaperoom broertjes.
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room met een ontzettend gaaf thema!
Het was de eerste keer dat ik met mijn vriendengroep een escape room bezocht. We hadden geen idee wat we konden verwachten en werden positief verrast. Het thema is leuk bedacht en de raadsels zijn uitdagend. Ontzettend goed in elkaar gezet allemaal.
9 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
super tof!
Spannende kamer en goede uitleg gehad, jammer genoeg niet gehaald.
Echt een aanrader, kijk nu al uit naar de volgende kamer!
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prima escape room
Geweldige middag gehad bij Red Games in Anna Paulowna.
Leuke ontvangst met goeie uitleg, daarna een uur bezig met een geweldig spel. Helaas net niet gered om de oplossing te vinden. Daarna onder het genot van een drankje de bijzonderheden doorgenomen. Echt een aanrader en een aanwinst voor Anna Paulowna. Binnenkort openen ze een tweede escape room, we kunnen niet wachten.
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doen !
Zeker een aanrader !
Heel tof !
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel spannend!!!
Gister hebben we met 2 groepen de escaperoom aangedaan met 11 personen. Erg goed georganiseerd. Terwijl 1 groep in de escaperoom was, kreeg de andere groep een quiz voorgeschoteld! Leuke vragen! De escaperoom was echt top! Heel erg leuk om te doen!
27 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Ontzettend leuk uitje gehad in de escaperoom. Gezellige ontvangst door de jongens met duidelijke uitleg.
Met 6 dames de wereld redden en het dan doen ook! Dus dat is leuk.
We hebben er ontzettend van genoten en zijn fanatiek bezig geweest, want alles zit goed in elkaar. Super ervaring!
26 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super uitje met vriendinnen!
Erg leuk om te doen, we werden goed ontvangen en de escape room zit goed in elkaar! Bij een tweede kamer komen we zeker terug :D
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig leuk!
Wij (groep van 7) hadden dit nog nooit gedaan dus we begonnen wat moeizaam maar al gauw begonnen we fanatiek te worden. Echt een leuke ervaring was dit. En we kijken al uit naar de volgende Escape room.
17 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Echt een aanrader! Wij kijken al uit naar de tweede kamer!
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super
Wij hebben genoten, werden heel leuk ontvangen en wat een superkamer! Zit zeer goed en spannend in elkaar! Onze eerste kamer, helaas niet kunnen halen...maar dit vraagt absoluut om meer!
31 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Adrenaline en goed voor de teamspirit
Onze eerste keer dat we een Escaperoom gedaan hebben. Allebei onze teams hebben het gehaald. Je wordt steeds fanatieker in het uur dat je opgesloten zit. Het zijn erg leuke puzzels en de verhaallijn klopt.
17 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room!
Superspannend en uitdagend, met een verrassende wending en een goed doorlopend verhaal! net niet gehaald helaas, maar wel een mooie uitdagende room! zeker een aanrander!
15 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topper
Dit hebben de mannen mooi voor elkaar!

Goede uitdagende kamer met grote en kleine geheimen. Echte aanrader!

Wij hebben de wereld gered. Nu jij nog.
1 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nieuw en enthousiast.
Was een gave opdracht, erg leuk opgezet we waren er met twee volwassen en 2 kids van 13 die vonden het ook gaaf een aanrader dus.
26 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuk thema
Prima escape Room!
22 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Grote uitdaging!
Top room met goed aangeklede verhaallijn! Veel uitdagende en originele puzzels om goed op de proef te worden gesteld.

Was een mooie test met 4 vrienden!
22 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Red Games
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room!
Ik speel af en toe eens een escape room. Toen ik hoorde dat er één opende in Anna Paulowna ben ik meteen langs gegaan met een paar vrienden.

Mijn ervaring:

Moeilijke en uitdagende puzzels. Zeer zeker de moeite waard. De eigenaren zijn twee gemotiveerde broers die er zeker iets leuks van hebben gemaakt! Aanrader dus!