Real escape room Dordrecht

4.29 van 5 sterren (50 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

9 sep 2018
1.33 ( 1.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Onvriendelijk en onduidelijke voorwaarde
We gingen afgelopen zaterdag met z’n 4-en voor een escape room The Classroom. Toen we binnen waren, bleek dat we € 30 toeslag bovenop onze Groupon moesten betalen omdat het zaterdag is. En dát was van te voren niet aan ons verteld in de bevestigingsmail! In de voorwaarden van Groupon stond wel dat alleen ma t/m vr mogelijk was, maar je kunt dan alsnog reserveren voor zaterdag. Vreemd. Maar de bevestigingsmail was vriendelijk en duidelijk; ‘....tot zaterdag!’

We hebben ter plaatse een enorme discussie gekregen maar er kon niks aan gedaan worden. We moesten gewoon € 30 betalen en anders zouden we niet mogen deelnemen. Toen het zelfs op de persoon en heel fel werd, zijn we weggaan. De Groupon gaan we retourneren en we gaan hier nooit meer heen.

We hebben dus nooit de Escape room gezien
8 apr 2018
2.67 ( 2.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Belabberde service maar leuke kamer
We waren 15 minuten vantevoren aanwezig zoals normaal is bij escaperooms. 5 minuten nadat onze room (precious) al had moeten beginnen hoorden we ze zeggen tegen een andere groep dat het wat uitliep. 15 minuten nadat het had moeten beginnen kregen we met 4 verschillende escaperooms in één grote groep uitleg, waarbij niet werd vermeld dat wij geen hints zouden krijgen (lijkt me toch best belangrijke info). Het begin van de escaperoom ging als een speer, maar na 23 minuten zaten we ineens muurvast bij 2 puzzels. Uiteindelijk hebben we in de laatste 37 minuten geen puzzel meer opgelost maar wel een cijferslot geraden (in de hoop toch verder te komen). De effecten en sfeer in de kamer waren wel leuk. Toen onze tijd om was gingen de lichten aan en....niks! Na 5 minuten stonden we op t punt om maar de noodknop te gebruiken om uit de kamer te komen want we waren nog steeds niet opgehaald. Toen pas werd de deur open gedaan en zei de medewerker dat hij de kamer wou nabespreken met ons (dit heb ik van 2 anderen uit mijn groep moeten horen want hij zei het toen pas 2 mensen buiten waren). Na ruim 10-15 minuten wachten zijn we maar naar huis gegaan want het leek er niet op dat hij nog terugkwam om de escaperoom te bespreken met ons, en we hadden toch al betaald. De room zelf heeft veel potentie waardoor ik hem eigenlijk nog een keer wil proberen, maar met zulke slechte service twijfel ik enorm. Overigens was de enige medewerker die interactief bezig was met de klanten de clown, de rest heeft niet/nauwelijks gepraat behalve bij de uitleg.
10 mrt 2018
2.67 ( 2.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Goede kamer, superslechte service
Bij binnenkomst werden we niet eens begroet, pas na 10 minuten werd vermeld dat ze uitliepen en dat we moesten wachten. Uitleg was zeer beknopt, toen we achteraf de uitleg voor de groep na ons hoorden hebben ze ons een boel vergeten te vertellen, dat was jammer. De gene die de uitleg gaf vond zichzelf heel wat en was vrij arrogant.
De kamer zelf was super en best wel spannend. Sommige sloten werkten wel een beetje moeilijk en hints kwamen vaak langzaam.
Ook achteraf slechte service, meteen kamer uit gezet en personeel was beneden ook weer druk. Daarnaast ging personeel op meter afstand van ons over ons roddelen (wat wij dus konden horen).
31 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Real escape room Dordrecht
Met 6 personen The Classroom gespeeld. Was voor 5 personen de eerste keer. Ontvangst is top, duidelijke uitleg.
The Classroom was erg leuk om te spelen, fijne toepasselijke sfeer, leuke aanvullende/ondersteunende techniek toegepast, echt een aanrader. Begeleiding neemt ook de tijd om even na te praten.
We gaan zeker ook andere kamers spelen.
Team RealEscaperoom Dordrecht bedankt voor deze ervaring en tot ziens.

Voor nu een fijne jaarwisseling gewenst en geweldige Escapes in 2018 gewenst.
Vriendelijke groet
Henk

3 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Top kamers
Ik heb hier nu 3 kamers gedaan. Helaas uit de preciousroom niet ontsnapt. Ze zitten allemaal steengoed in elkaar. Vooral de techniek is indrukwekkend.

De service had ik nog meer sterren willen geven. Geweldig hoor ze de tijd voor je nemen en echt met napraten. Ondanks dat je de laatste van de dag bent. Ik ga in september weer. En voor de preciousroom kom ik ook nog eens terug.

Helemaal goed dat ze blijven vernieuwen. Zo kun je de kamer nog eens over doen.

Super bedankt voor deze ervaring en tot snel.

Manja.
3 aug 2017
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Precious Room en The Bath Room
Heb hier nu 2 kamer gespeeld en zaten beide heel goed in elkaar. The Bath Room vond ik persoonlijk te veel met cijfers, maar wel heel leuk. The Precious Room moest je echt constant met zijn alle 1 ding oplossen voor je verder kon. Personeel was erg vriendelijk en hadden de tijd en namen die ook om gezellig na te kletsen. Echt een aanrader!
29 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
Wij hebben met collega's the news room gespeeld en zijn ontsnapt!
Ontvangst en service waren erg prettig, leuke kamer met verschillende type spellen. Wij hebben ons zeer vermaakt en vinden het een echte aanrader!!
26 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wanna PlayRoom en News Room
Twee goede, heel verschillende rooms gespeeld. News Room is een leuke puzzelkamer waar we veel gelachen hebben. Wanna Play Room is behoorlijk spannend met schrikeffecten die ervoor zorgden dat we het knap warm hadden. Door de adrenaline leken de puzzels ineens een stuk ingewikkelder. Leuke begeleiding ook.
1 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Zeer geschikt voor mensen die niet van enge Escape Rooms houden. Goede hints. We zijn helaas niet ontsnapt, maar we hebben het ontzettend leuk gehad!
30 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super escape
Bij Real escape in Dordrecht de the Wanna Play room gedaan. Dit is een escape room, zoals ze horen te zijn. Alles klopt. Na een enthousiaste ontvangst, naar de kamer. De sfeer is griezelig, maar gelukkig niet TE eng. Ondanks dat we er net niet uit zijn gekomen, toch een top ervaring. Deze kamer is echt een aanrader, hier kunnen sommige andere escapes nog veel van leren.
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring
The wanna play room gespeeld met collega's en dat was een mooie ervaring. Leuke en uitdagende puzzels met wat extra beleving er bij.
15 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Live Escape Rotterdam was in The Classroom en Bathroom
Met de medewerkers van Live Escape Rotterdam bezoeken we regelmatig anders kamers.
Dit keer speelden we The Classroom en The Bathroom in Dordrecht.
Parkeren kan dichtbij en de ontvangstruimte bestaat uit een bar en erachter een hele grote ruimte voor grote groepen.

Als eerste speelden we The Classroom, de klas van Miss Hazel met allemaal originele props zoals je die in klasjes van 45 jaar geleden vond. Het hintsysteem wordt heel leuk gebruikt, niet alleen voor hints maar ook om de spelbeleving te verbeteren. Je merkt echt dat de controllers heel actief meespelen, super.

De kamer was verassend, hele leuke puzzels en in onze groep van 7 personen heeft niemand ook maar een moment stil hoeven staan, er is genoeg te doen om iedereen bezig te houden.
Van te voren was gezegd dat The Classroom een wat moeilijkere kamer was dus we waren trots op onze tijd, we hadden het weer gered.

Na het spelen kregen we een drankje en konden we gezellig napraten met de controller. De volgende kamer had een andere host en die liet ons de grotere ruimte zien waar mensen na het spelen iets konden drinken. Op die manier voorkomen ze dat nieuw binnenkomende klanten de ervaringen van de anderen horen.

The Bathroom is de kamer met de clown, en clowns zijn eng. Alles wat clowns tegenwoordig eng maakt is aanwezig en de vooraf misschien onlogische naam Bathroom wordt je duidelijk na het betreden van de kamer.

Zelf vond ik de puzzels in deze kamer juist wat moeilijker, de andere teamleden blijkbaar niet.
Je hebt je tijd hard nodig en ook hier merkte je dat de controller heel actief het spel mee speelt.
Complimenten hiervoor, de beleving is hierdoor geweldig leuk!!

Ook deze kamer hebben we gehaald, we worden er al een beetje handig in.

Na het avondje Dordrecht hebben we er weer twee kamers bij die we enthousiast bij onze klanten kunnen aanbevelen!!
Volgende keer bij ons!
5 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg spannend
De Wanna Playroom is vanaf het begin erg spannend. De gastvrouw maakte het extra leuk door een beetje te plagen. De puzzels zitten goed in elkaar. Het is wel aan te raden niet met veel spelers te zijn, want je kunt niet zoveel tegelijk doen.
31 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Classroom, Bath room en Precious room
Afgelopen zaterdag hebben wij, vier enthousiaste escape room vriendinnetjes, the classroom, bath room en precious room achter elkaar gespeeld. Na meer dan 30 kamers gespeeld te hebben waren we er helemaal klaar voor! Classroom was geniaal, leuke twists en soms nog best lastige doordenkers. We moesten nog even inkomen en hadden wat hints nodig om hem te halen. Na een korte pauze hebben we ons op laten sluiten in de badkamer van mr clown. Geweldige kamer! Spanning, intensief, goede puzzels en constant een umheimlich gevoel. Je moet niet bang aangelegd zijn.

Als kers op de taart hebben we afgesloten met the precious room, onze favoriet! We kregen van tevoren te horen dat we geen hints zouden krijgen maar we gingen als een speer. Ik ga echter niets verklappen over deze kamer, je moet het zelf ervaren. Met ruim 4 minuten op de klok weten te ontsnappen dus we komen zeker binnenkort terug om de gewonnen cadeaubon in te wisselen!! Team real escape room Dordrecht; bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en de geweldige dag!
31 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verjaardagservaring
Geweldige ervaring. Wanna play room en Classroom. Allebei net op tijd ontsnapt. Veel gelachen en gegriezeld. Leuke puzzels en schitterend commentaar
30 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Topper onder de escaperooms
Op de precious room alle kamer gespeeld.
Beleving is echt heel goed bij de real escape room. Mooie en leuke special effects, heel duidelijk dat ze veel tijd hebben besteed aan het ontwerpen van de kamers.
Zelfs de manier van hints geven is aan gedacht en past volledig bij de onderwerpen van de kamers.

De puzzels zijn denk ik niet echt geschikt als je met meer als 4 man komt.

Ontvangst, uitleg en sfeer zijn heel goed.
Personeel is ook top!
27 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Supergave ervaring
Zowel de classroom als de bathroom gespeeld en gehaald vandaag. Was eerste real escaperoom en echt een topervaring. Leuke effecten en verrassingselementen. Echt aanrader!
Ontvangst en mogelijkheid tussendoor wat te drinken ( tussen 2 kamers in) met taart was goed geregeld.
12 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke middag gehad
BINK Software jaarlijks team uitje gehad, geluidseffecten en opdrachten waren subliem. Ontvangst en uitleg was vriendelijk en duidelijk.
8 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Alles klopte gewoon!
De aankleding van de kamer gaf je ook echt het idee dat je in een klaslokaal zat. De puzzels klopte en konden logisch worden opgelost. Dat maakte ze alleen niet makkelijk hoor! Was wel een pittige kamer maar gelukkig, al dan niet met een hintje of twee, zijn we heel nipt ontsnapt!
Ik heb hier ook al de bathroom gedaan en die was ook gewoon top! De stuipen werden je op het lijf gejaagd!

Al met al is de realescaperoom een echte aanrader!
het personeel is vriendelijk, drankje is gratis en er wordt veel gebruik gemaakt van techniek. Iets wat ik toch wat meer heb gemist in de andere kamers die ik heb gedaan.
22 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke kamer!
Wij deden the class room en het thema was superleuk! Je werd weer in de schoolbanken gezet en de spellen waren zeer divers. Het personeel is erg vriendelijk en betrokken. Zeer aan te raden als uitje. Van de 3 scape rooms die ik heb gedaan was deze kamer het leukste. Er zaten wel schrikeffecten in.
31 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kennsimaking
Voor een eerste keer een escape room in.
Personeel was duidelijk en vriendelijk.
De puzzels waren leuk en vermakelijk en de interactie met de game master was erg leuk. Dit maakte de ervaring tot een complete puzzel die leuk te spelen was.
30 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring!
Vandaag in 2 groepjes opgesloten in de Wanna play room en de bathroom. Begonnen met een goed ontvangst met duidelijke uitleg. De kamers waren leuk, goede opdrachten, leuke en spannende effecten. Personeel speelde goed in op de sfeer die er hing rondom de escape rooms. Leuke avond gehad!
28 okt 2016
3.67 ( 3.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wanna Play en The Precious Room
We zijn met collega's naar de escape room gegaan. Slechts 1 iemand had ervaring. We hadden The Precious room en Wanna Play room. De groep in de laatste kamer is er op tijd uitgekomen. Iedereen was enthousiast na afloop. Wel was er enige frustratie over het er niet uit komen bij de ene groep. Maar ja reden te meer om nog een keertje terug te gaan. Ontvangst, uitleg etc was prima. De sfeer en puzzels/opdrachten ook zeer de moeite waard. Aanrader dus!
6 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
real escape room Dordrecht: Wanna Play?
Voor ons allemaal de eerste keer in een escape room. Super spannend en heel erg leuk! Precies genoeg aanwijzingen en het zat gewoon heel goed in elkaar. De andere twee teams hadden the News Room en the Class room. Iedereen was erg enthousiast!
30 jun 2016
2.67 ( 2.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
een tegenvaller... (newsroom)
het idee van een newsroom leek ons erg leuk; weer eens wat anders dan een thriller- of horrorthema. de kamer is aardig ingericht, maar we waren er snel op uitgekeken. de puzzels vonden we erg suf helaas, dat was een behoorlijke domper. we konden onszelf moeilijk motiveren om te puzzelen. nadeel was ook dat alle puzzels na elkaar gedaan moesten worden, en het geen zin heeft om met 5 mensen tegelijk aan 1 puzzel te zitten. het personeel was wel erg vriendelijk en had humor ;)
28 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Wat een beleving!! Spanning en sensatie!
Zeer leuke escaperoom, wij hadden the bathroom. Heel spannend en leuke puzzels. Ontvangst was super, aardige mensen en de spanning word al opgebouwd. Begin was heel anders als normaal, erg leuk. Alle puzzels moet je wel met zijb allen doen, het is niet dat iedereen voorzichzelf iets kan oplossen. Maar dar bedrukte zeker niet de pret. Als je van spanning houd, is het echt een aanrader.
22 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Bath Room
Dit was een geweldige ervaring, deze kamers zijn niet zomaar een escape-room maar een belevenis op zichzelf! Goede ontvangst, sterke puzzels en de interactie in deze kamer was zeer goed gedaan. Spannend en zeker een aanrader voor iedereen die deze kamer en locatie nog niet kent. Er zijn 5 kamers totaal te spelen!
30 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede ervaring, aanrader!
Wij hebben met een groep de wanna play room en de news room gedaan. Beiden erg leuk, de spanning in de wanna play room liep iets hoger op dan in de news room, maar dat was te verwachten.
Vriendelijke ontvangst. Zeker een aanrader
26 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring!
Wij deden de Mr. Clown kamer en hebben echt genoten! Heel interactief, leuke puzzels en de sfeer die neergezet wordt is fenomenaal. Zelfs toen wij het voor elkaar wisten te spelen een sleuteltje te breken, werd daar op leuke en passende wijze op ingespeeld. Heel erg goed en spannend! Wel ontsnapt, maar op het nippertje. Als ik dan 1 puntje moet aangeven, zouden wij deze kamer zonder de door ons gebruikte Groupon aanbieding niet snel doen, want de prijs is wel aan de maat.
15 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Top
The Bath Room en The Wanna Play Room gespeeld. De interactie is een erg leuk element. Beide kamers hebben interessante spelen en spannende twisten!
16 apr 2016
3.67 ( 3.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
The Wanna Play Room
We werden ontvangen door een leuke enthousiaste medewerker. Voor aanvang kregen we een korte intro. De kamer is leuk en mooi ingericht, past goed bij de thema. Er werd veel gebruik gemaakt van geluids- en lichteffecten, wat het nog spannender maakt! De puzzels en raadsels zijn goed. Duidelijke aanwijzingen. Feel free to get yourself a drink, zeer gastvrij. Escaped in 59 min en 20 sec. =)
3 apr 2016
2.33 ( 2.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Enthousiast
Leuk om eens te ervaren. Met 6 is het eigenlijk te veel, omdat je opdracht voor opdracht alles moet uitvoeren. Verborgen kamers erg leuk. Dat we via camera's in de gaten worden gehouden en hints krijgen is prima.
Als het inclusief drinken is, dan hadden ze naar mijn idee, bij binnenkomst iets te drinken moeten aanbieden.
26 mrt 2016
1.33 ( 1.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
bathroom
Een slordige instructeur leidde tot chaos in de kamer. Waar moest je nu naar luisteren wel aanzitten en waar moest je nu van afblijven? Veel ingewikkeld gecijfer en weinig verhalende logica. sommige zaken waren niet erg doordacht. toen we klaar waren kwam een boze medewerker ons totaal negerend de kamer binnen. We hadden ergens aangezeten wat niet bij het spel bleek te horen! Onze klachten werden uiteindelijk erkend, maar onze ontevredenheid niet gehonoreerd.
drankje: kopje cola uit de grote fles.
zachtst gezegd wat mager voor de te betalen prijs..
20 mrt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Tegenvaller voor de geoefende escaper
Met een groep van 4 personen hebben we de Newsroom en de Bathroom gedaan. De Bathroom viel ons erg tegen; dit wordt neergezet als een zogenaamde "beleveniskamer" met veel geluids- en lichteffecten en zinloze "enge" filmpjes terwijl de klok doortikt. De puzzels vonden wij aan de lichte kant en het feit dat je zelf op een schoolbord de oplossingen van de verschillende onderdelen bij moest houden om tot een eindcode te komen vonden we ook wat zwak. Het decor past wel bij het horror verhaal, de ruimte is mooi ingericht, en als je van het horror thema houdt en niet per se voor de puzzels komt kan het grappig zijn.
De Newsroom was qua thema en puzzels een stuk leuker, maar erg lineair (de stappen waren duidelijk aangegeven dus er kwam weinig eigen denkwerk of creativiteit bij kijken). Aan de makkelijke kant dus.

Voor de doorgewinterde escaper die meer kamers heeft gedaan is dit een teleurstelling.
29 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wanna play room
Wij hebben de wanna play room gespeeld met 4 personen. 1 persoon heeft een soort pacemaker waardoor magnetische velden gevaarlijk zijn. Hier is super goed rekening mee gehouden! De kamer zelf is heel gaaf ingericht en de puzzels zijn echt niet te makkelijk! Echt een aanrader!
26 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamers
We hebben met z'n tweeën de drie 'belevenis kamers' gedaan. Alle drie de kamers waren mooi gemaakt. Van de drie kamers vonden we The Classroom en The Wanna Play room de leukste. De puzzels zelf zijn niet super origineel, maar prima te doen en er werd veel gebruik gemaakt van licht- en geluidseffecten, wat voor extra spanning zorgde tijdens het spel (alhoewel de muziek bij The Bathroom wel een tandje minder zou kunnen). De 'interactie' met Kelly en mrs. Hazel was soms echt hilarisch. Prima escape rooms met leuke effecten.
1 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste escaperoom ervaring!
We hebben de The Wanna Play Room gedaan. Alles zat erg mooi in elkaar, er zit duidelijk veel moeite in. Leuke uitdagende puzzels met bijbehorende effecten. Ik ben absoluut benieuwd naar de andere kamers bij Real Escape.

Het bijbehorende drankje is ons nooit aangeboden.
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Hier mijn eerste escape room ervaring gehad. Eerst the wanna play room en vervolgens nog the bathroom. Beide kamers hadden een spannend tintje wat de ervaring nog leuker maakt. We werden erg leuk ontvangen en de medewerkers speelden het spel eigenlijk al een beetje mee waardoor je gelijk al in de juiste sfeer kwam. De kamers zitten technisch erg goed in elkaar en bevatten leuke puzzels. Een echte aanrader!
29 aug 2015
4.00 ( 4.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wanna playroom.. nice!
Na spelen van enige escape rooms, was ik verrast door de wanna playroom. Een aantal originele puzzels en erg toffe effecten. Een van de betere kamers die ik heb gedaan :)
Locatie kan je koffie krijgen en er zijn kluisjes.. maar volgens mij ook niet veel meer dan dat.
18 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Newsroom het beste!
Ik heb nu alle kamers gedaan en de newsroom is de beste vind ik.
Maar de rest is ook super!
Leuke mensen en leuke puzzels! Ga zo door!
8 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Echt van herhaling vatbaar!
8 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wat een gave ervaring!
Ze hebben 3 totaal verschillende kamers! Vette geluid- en lichteffecten en super spannend! Een echte belevenis en zeker een aanrader!
17 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
super!
heel professioneel opgezet, wat de spanning verhoogde
1 jun 2015
4.00 ( 4.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldig!
Het was erg leuk en spannend! Maar ook leuk om met elkaar leren te samen werken.
30 apr 2015
3.67 ( 3.67 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Leuke kamer
Ik ben in de Wanna Playroom geweest, dit had wel wat.
Spannend, leuke raadsels en puzzels.
Ontvangt gedeelte vond ik nogal kil overkomen. Nodigt niet uit om nog na te drinken.
24 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Wat een ervaring!!
Het was echt top! Alleen door het enthousiaste maar toch wat geheimzinnige team wil je al naar beneden! De spellen zitten goed in elkaar!!
23 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt heel erg leuk
Samen met wat vrienden gegaan, onze eerste keer maar was echt super vet. Leuk team die het ook spannend houden zeker iets wat ik nog een keer wil doen. Heb The Wanna Play Room gedaan en nu op naar The Bath Room
22 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Verslavend...
Verslavend en erg leuk! Een keer wat anders dan borrelen of winkelen met een groep. Wat een superbeleving!
22 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Tegek!
Gespeeld samen met ons team van werk, veel licht geluid en effecten! Super... We zijn in the Wanna Play room geweest maar komen snel terug voor the Bathroom!
22 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Real escape room Dordrecht
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Heel erg leuk
Hai,
We vonden het heel erg leuk.
Goeie sobere kamer,leuke spannende effecten,zat prima in elkaar.