Real-Life Xcape Den Haag

4.39 van 5 sterren (45 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

23 apr 2018
4.33 ( 4.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon goed
Prison Escape gedaan: leuke Escape room met een paar onverwachte wendingen, hoewel de echte spanning er nooit helemaal inkomt. Verschillende mechanieken en deuren werkten niet helemaal goed - volgens het personeel dankzij eerdere, slopende bezoekers.
5 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gave ervaring!
Dit was de eerste keer dat ik een escape room gedaan heb maar het was een geweldige ervaring. Heel vriendelijk personeel die alles goed uitgelegd heeft. De escape room zelf was ook echt heel erg leuk. De kamers zagen er mooi uit en de puzzels waren niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Je moest echt goed nadenken en samenwerken. Het feit dat we aan elkaar vastgemaakt werden met handboeien voegde alleen maar meer sfeer toe. Aan iedereen aan te raden die een escape room zou willen doen.
30 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top escape!
Echt een top locatie met 3 rooms die allemaal anders zijn en toch allemaal super leuk! Wij hebben ze alle 3 gedaan en iedereen was enthousiast. Met name de service is top! Enthousiaste medewerkers die alles goed uitleggen. Hebben een top dag gehad!
3 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
We hebben 2 escaprerooms gedaan met 10 meiden en het was super!!
Erg genoten! Bedankt!
20 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break in 't hartje van Den Haag
Met 8 man gingen wij voor het eerst een escape-room proberen en het was een zeer geslaagde avond. Met een toplocatie in de binnenstad is deze escaperoom aan te raden voor elke Hagenees en omstreeks!

Het personeel verwelkomde ons openhartelijk en zij gaven duidelijke instructies voor onze eerste keer. De ervaring was zeer levendig en de kamers waren uniek ingericht om de échte Prison-feeling te geven. De puzzels waren uitdagend genoeg om zelfs de slimste van ons de brein te laten kraken. Aan het einde van de rit voelde we ons dan ook als een hecht team, vanwege de samenwerking die het vereist om te winnen. Een tip aan het bedrijf is om goed te laten zien waar de escape-room is in het gebouw (derde verdieping).

Kortom, als je een leuke avond wilt; gewoon doen!
9 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
in een woord geweldig!
De eerste keer in een escaperoom (Prisonbreak), wat zou er op je af gaan komen?
Compleet openminded gingen we aan de slag, al snel zaten we volledig in het spel en dat liet ons volledig meeslepen!
Al puzzelend hard nadenkend en soms ook wat gehaast (want je wilt het toch halen) gingen we aan de slag.

Het is een goed doordacht spel waar je compleet in word opgenomen, je waant je daadwerkelijk in de huid van een gevangene die moet ontsnappen. Door de goed bedachte puzzels zorgt dit voor wat hersenkrakers die met wat proberen en goede samenwerking uiteindelijk wel goed op te lossen zijn.

Het enige wat wij lastig vonden, daar we niet heel bekend zijn in de binnenstad van den haag, is het vinden ervan. Uiteindelijk kom je er met navigatie natuurlijk maar een bord op het pand zou een tip zijn die ik kan meegeven.
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison break
I went with a few of my friends and we had a lot of fun, the theme was wonderful and the staff was nice as well. I recommend it for a fun team exercise. it was a great experience. Will probably be back for wolf's den
27 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison Xcape
Wat hebben we een lol gehad in de Prison Xcape! De eerste 5 minuten moet je echt even in het spel komen, maar daarna werd iedereen heel fanatiek. Goede doordenkers en zeker niet super makkelijk.
Echt een hele leuke tijd gehad en zeker een aanrader. Goede prijs-kwaliteit verhouding!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break
We really like the experience, it was a nice game and with good puzzles, fully recommended
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Perfect voor teambuilding!
Met 17 collega's in twee kamers (Anonymous Invitation en Prison Break) gespeeld. Leuke puzzels, goede sfeer, toffe thema's en goed voor de teambuilding. Kortom: aanrader!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Alle kamers
Top voor grote groepen
19 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break
Op 18 feb 2017 ben ik samen met 7 vrienden naar Real life xcape in Den Haag geweest. Ik had voor de kamer 'Prison Break' gekozen, omdat er in de tips stond dat samenwerken vooral belangrijk was. Dat leek mij een belangrijk punt wat de ervaring ten goede kwam. Ook was dit een kamer waar wij met 8 personen in konden. De meeste escape rooms zijn namelijk maar max. 6 personen.
De ontvangst was prima, maar escaperoom zelf was even zoeken. Met navigatie overigens snel gevonden.
De puzzels waren van goede kwaliteit en waren afwisselde soorten. We zijn er wel uitgekomen. Helaas met 2 tips, maar dat mocht de pret niet drukken.
Ik raad iedereen aan PrisonBreak te doen, en komen zeker terug voor Wolfs Den!


15 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escaperooms!
Prima ontvangst met duidelijke uitleg in het engels (gemixte groep). De kamers waren leuk ingericht en de puzzels van een prima niveau. Leuke tijd gehad met veel gespeur en gelach.
7 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Beste escape rooms tot nu toe!!!
Met een team uitje hebben wij gebruik gemaakt van alle 3 de kamers.
Het was echt een TOP ervaring!!
Iedereen kwam super enthousiast en vol adrenaline uit de kamers.
1 kamer heeft het gered binnen de 60 minuten, de andere niet.
Daardoor is de drang om het spel nog een keer te doen alleen maar groter.
Heel erg bedankt voor dit goed verzorgde uitje! :-)
7 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Voor herhaling vatbaar!!!
Leuk uitje met het bedrijf gehad, zeker voor herhaling vatbaar!!!
29 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend tienerfeestje
Met een stel tienermeiden een feestje gehad en t was superspannend om de anonymous invitation te krijgen. Echt heel gaaf om samen te werken en de codes te kraken. Best ook wel spannend hoor!
28 jan 2017
3.67 ( 3.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goede teambuilding vereist in prison break Den Haag
Samen met mijn collega's de Prison Break in Den Haag ervaren. Voor mij de eerste keer om te ontsnappen uit een escaperoom. En het was zeker een ervaring! Met je collegaatjes geboeid in een ruimte te worden geplaatst en dan met elkaar de best ingewikkelde puzzels en raadsels zien op te lossen. Hierbij gekibbel zien te vermijden:-) Want zonder samen te werken kom je er zeker niet! Onze hersenen werden even flink op de proef gesteld.
Fijne ontvangst en begeleiding en door deze goede ervaring zeker voor herhaling vatbaar!
18 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room
Wij hebben met een groep van 4 bij real-life xcape in Den Haag de Anonymous invitation gedaan. Het was voor mij de eerste keer, de rest van de groep had al meerdere escape rooms gedaan. Het is een leuke room, met relatief simpele puzzels. Zelfs voor mij zonder ervaring dus goed te doen, we hadden nog 23 minuten over zelfs.
Één klein nadeel is de laatste stap/puzzel. Deze staat duidelijk aangegeven maar het mechanisme werkte volgens mij niet helemaal.

Al met al een super ontvangst, gezellig personeel en na afloop nog een leuke foto.
18 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wolf den
Erg leuke ontvangst en begeleiding. Puzzels waren goed qua moeilijkheid maar wel veel nummer codes - verder zag de kamer er wel
Heel goed uit!
4 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
We waren met 9 personen, 5 volwassenen en 4 tieners (12 t/m 17). De kinderen zaten met oma in Anonymous Invitation, super spannend, leuke puzzels, veel denkwerk en een hoop gegil. Was geen makkelijke kamer, ze hebben wel wat tips nodig gehad om uiteindelijk eruit te komen. De 4 anderen zaten in Prison Break. Begon al meteen niet zo goed omdat 3 mensen duidelijk toe waren aan een leesbril en misschien voor hen ook wat te donker was. Maar hierdoor hebben we wel veel gelachen. De kamers waren erg goed bedacht en zeker niet makkelijk. Leuke en originele puzzels, veel variatie in denkwerk. Ook hier weer wat tips nodig gehad om uiteindelijk te escapen. Echt een aanrader.
28 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Anonymous invitation
Met de "Appeltjes" een uurtje mogen proberen te escapen!
Super leuk en spannend. Helaas net niet binnen het uur gehaald....
Wij komen zeker terug om de overige 2 rooms te gaan veroveren!
Dank je wel voor de leuke ontvangst.
groetjes Manon van de vriendinnenclub "de Appeltjes"
24 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Wat een geweldige avond hebben we gehad en wat een uitdagingen! Het was mijn eerste keer dat ik een escaperoom speelde, maar het smaakt naar meer! We zijn voor heel diverse uitdagingen gezet en dat moment dat het je lukt een code te breken...
23 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje Real-Life Xcape
Wij hebben op 22 november jl. de Prison Break en Anonymous Invitation Room gedaan als onderdeel van een teamuitje. De eerste kamer had een hoge moeilijkheidsgraad. Mijn collega's is het niet gelukt om te ontsnappen. Ze hebben wel heel veel lol gehad. De Anonymous Invitation Room was ook moeilijk maar door een goede samenwerking en af en toe een kleine tip is het ons gelukt om te ontsnappen met nog 5 minuten op de klok. Al met al heel leuk om nog eens te doen. Dan wisselen we wel van kamers.
21 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Teamdag
Vandaag begonnen wij onze teamdag bij real-life Xcape. We hebben 2 kamers afgehuurd en het was een groot succes!
17 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Anonymous
Als dit nog nooit heb gedaan is het leuk maar ik vond het niet eng of zo veel puzzels met hangsloten wel echt gezellig gehad maar volgende keer wil wat engs wat ik had verwacht
7 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
herhaling waard!
afgelopen weekend voor het eerst een Escape Room gedaan, Wolfs Den, wat een geweldig leuke ervaring is!
Wolfs Den is idd vrij moeilijk en het vergt 'out of the box-thinking' en creativiteit .. wij waren met 2 volwassen en 3 pubers (13-15jr) en met wat hints uiteindelijk toch gelukt ..
je wordt hier zeer goed ontvangen en het personeel is ontzettend vriendelijk en er op uit hun gasten een goede tijd te laten hebben .. we waren bijvoorbeeld niet binnen het uur klaar, maar er werd niet meteen een deur open gedaan om te moeten stoppen, nee, we mochten een kwartiertje langer doorgaan ..

chapaeu!

4 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke middag met personeel
Vandaag met 13 personeeelsleden in twee groepen de Prison Break and Wolf Den. Erg goed opgezet. Super uitdagend! Zeer vriendelijk ontvangen. Een dikke tien! Succes met jullie business
31 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring!
Voor het eerst een escape room bezocht maar gelijk getriggerd om nog meer escape rooms te bezoeken! Wat was het tof zeg in reallifexcape!

Fijn ontvangst, alles duidelijk en goed uitgelegd. Gedurende het spel soms in paniek omdat je soms niet weet waar je moet zoeken, gelukkig ondersteund met wat hints en stapje voor stapje verder gekomen.

Doordat wij met twee groepen waren, had ik de anonymous en wolfden gereserveerd. Maar ik zou de wolfden niet aanraden voor beginners (zoals onze groep), aangezien deze gewoon best wel pittig was. Dat maakte het gelukkig niet minder leuk, was alleen een extra uitdaging! :)
30 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
We werden zeer hartelijk ontvangen bij aankomst en kregen meteen een leuke speluitleg. Het gebouw ziet er mooi uit en ook aan sfeerbeleving is gedaan (zelfs in de ontvangsthal). Ik heb prison break gespeeld en ondanks dat het ontsnappingspercentage slechts 30% is, is het ons gelukt om te ontkomen. We waren met een groepje van zeven en het voordeel is dat iedereen zich sterk kan maken bij verschillende soorten puzzels. De kamers zijn redelijk leuk aangekleed, maar enigszins kaal. Ik vond het aantal puzzels aan de lage kant en bij andere escape rooms is er vaak meer variatie in de hoeveelheid en soorten puzzels. De moeilijkheid van deze kamer ligt op vier sterren, maar met een aantal ervaren spelers, is de kamer niet al te moeilijk. Al met al een leuke escape room alhoewel de entourage in de kamer iets meer had mogen zijn. Verder zeker een leuke plek en ik kom gauw terug om de andere kamers te spelen.
30 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gaaaf!
Gister in 46 minuten uit de Wolf Den kamer ontsnapt met z'n 8e! In drie woorden: uitdagend, leuk en samenwerking!! Zeker een aanrader, ook voor de gevorderde escaper!
24 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Personeelsuitje
Doordat we met 20 mensen tegelijk, verdeeld over de drie kamers , naar binnen konden hoefden we niet op elkaar te wachten. Een geweldige ervaring , de kamers zitten stuk voor stuk goed in elkaar. Geen van alle hebben we het gered te ontsnappen maar dat mocht de pret niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar!
24 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring met veel spanning!
Wij zijn gisteren met het gezin (8 personen) bij Real-life Xcape geweest! We hebben hier de prison escape gedaan. De kamer zat goed in elkaar en de raadsels waren niet voor de hand liggend, wat het extra spannend, lastig en leuk maakte! Teamwork is in deze kamer zeker hard nodig! Het personeel is enthousiast en vriendelijk en legt goed uit wat de bedoeling is. Wij hebben een geweldige middag gehad!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk!
Goede en spannende escape room, anonymous invitation is een echte aanrader! Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, en een perfecte locatie! Kortom, top!
22 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Prison break
Met ons gezin (twee puber dochters) was het goed te doen. Wel balen dat we toch een hint nodig hadden. Zeker een aanrader! Wij komen zeker terug voor Wolf Den.
20 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Dit moeten we vaker doen
Vandaag met mijn twee puberdochters Wolf Den gespeeld. Zoals mijn jongste minstens 10 keer zei op de terug weg "Dit moeten we vaker doen" . Met een paar hints kwamen we steeds verder. Soms was het best pittig maar dat zorgde er ook voor dat het zeker niet kinderachtig was.
We werden echt heel vriendelijk ontvangen en de uitleg was super duidelijk.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room!
Super escape room! Wij hebben de gevangenis gedaan en deze is goed te doen met een gezin met kinderen rond de 14. Zeer rolstoel toegankelijk!!! Echt een aanrader.
10 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Een hele goede escape room, waarbij je goed moest samen werken en de antwoorden niet altijd voor de hand lagen. Heel goed ontwerp van de kamer en goed t thema erin verwerkt. Met goede samenwerking is het zeker mogelijk om te ontsnappen. Zeker een aanrader om het thema Wolf Den te kiezen !
17 jul 2016
1.33 ( 1.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geen aanrader!
ANONYMOUS INVITATION: Al meer dan 30 escape rooms gespeeld, maar dit was 1 van de slechtste. Geen goed verhaal, saaie puzzels zonder samenhang, bijna alleen maar kistjes met cijfer-hangsloten. Slecht te lezen zwart-wit papieren aanwijzingen die met een nietje vastzitten in een insteekhoesje. Het was er heel erg warm, en dat terwijl het buiten nog mee viel. De host kwam binnenlopen als je een hint nodig had en de laatste deur ging niet open wanneer dat zou moeten, dus kwam de host dat zelf maar even doen. Als je al eerder een escape room hebt gedaan zoals wij is dit weggegooid geld.
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk escape rooms
Met 2 teams 2 kamers gedaan! Beide waren behoorlijk moeilijk en superleuk om te doen. De gastheer was heel aardig en de uitleg prima.
28 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk voor familieuitje
Super leuk! Wij hebben dit georganiseerd voor onze familieuitje. Iedereen vindt het geweldig en origineel. Met een paar hints zijn wij uiteindelijk net op tijd klaar bij Prison Break. Wil eigenlijk nog een keer de moeilijkere kamer (Wolf Den) doen en kijken of wij zonder hints eruit kunnen komen.
22 jan 2016
3.33 ( 3.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk voor een Bedrijfsuitje
Nog best wel moeilijk. Wie verbetert onze tijd van 48 minuten?
19 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wolfs Den
Niet voor beginners, zelf was voor ons ook niet eerste kamer maar deze was wel heel erg pittig. Slecht verstaanbaar geluidsopname. Wel een vette tweede ruimte en een okay derde kamer.
7 jan 2016
2.33 ( 2.33 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Prison Break: niet geweldig
Het begint leuk: de groep in tweeën gesplitst en aan elkaar geboeid in twee cellen. De puzzels zijn niet bijzonder origineel en lijken op elkaar, maar hebben eigenlijk weinig met het thema te maken. Uitvoering beetje mager: veel papiertjes met iets er op geprint. Overigens was het ook niet een gemakkelijke escaperoom, omdat je denkt dat je in de goede richting zit maar er nog een extra stapje nodig is.
12 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Loved this escape room
Located in the heart of The Hague, this new escape room competes well with other escape rooms I have visited. I have not tried the most difficult room yet, but considering we only just escaped on time from the easier room it will be interesting to see if we can get out of the more difficult room.
4 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Real-Life Xcape Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
First time, good time!
De eerste keer een escaperoom gedaan. Mooie start. De kamer anonymous invitation is een kamer in mooie sfeer opgebouwd. Sommige puzzels zijn aan de makkelijke kant.. Maakt de kamer doable!