Real Life Escape Maarssen

4.50 van 5 sterren (16 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

15 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer, veel cijfersloten
Prachtig aangekleede kamer, absoluut complimenten hiervoor! Technisch werkt het allemaal goed, mooie effecten.
Wij vonden het erg jammer dat er eigenlijk alleen maar cijfersloten waren, dus elke puzzel levert een code op die je vervolgens op alle sloten moet proberen omdat ze ook allemaal evenveel cijfers zijn.
Als we de recensies gelezen hadden en dat dus geweten, hadden we hem waarschijnlijk niet geboekt.
Maar dat zou erg jammer geweest zijn, want de kamer is verder absoluut de moete waard!
23 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer sfeervol, hard werken
Gelegen in een bowling centrum achterin een winkelcentrum. De ontvangst was enthousiast, we kregen meer dan genoeg uitleg van tevoren. Het spel begint met een introductiefilm, wat de sfeer positief beïnvloed. De kamer ziet er verzorgd uit en er is van alles te doen, zodat niemand zich verveelt. Technisch is de kamer dik in orde. Een verbeterpunt is dat oplossingen meestal niet duidelijk bij een specifiek slot horen: codes constant bij alle sloten uitproberen komt het spelverloop niet ten goede. Ondanks het feit dat de vaart er aardig in zat, moest er nog behoorlijk wat gebeuren toen het uur om was. Slim van de eigenaar om niet te verklappen hoe de kamer verder opgelost wordt, onze handen jeuken om de kamer nog eens te doen om te zien of we het dan wel redden (en om er achter te komen hoe het verhaal afloopt). Ik kan me wel voorstellen dat niet iedereen daar blij mee zou zijn. Samenvattend: een prachtige en zeer uitdagende kamer, die vooral voor ervaren groepen geschikt is.

Ideale groepsgrootte: zes personen.
29 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Absoluut een aanrader. We begonnen met een zeer duidelijke uitleg aangezien wij onervaren escapers waren. De kamer zelf start direct een echte hersenkraker om in de flow te komen, vanaf daar is het de ene uitdagende puzzel na de andere met hier en daar leuke extra effecten en verrassingen. De kamer houdt je zodanig bezig dat het wel even duurde voor we doorhadden dat we klaar waren. Uiteraard was het lekkere presentje voor onze #2 tijd een leuke bonus op een zeer goed geslaagde middag. Geen twijfel mogelijk, als dit type uitjes je trekt is Real Life Escape in Maarssen zowel voor beginnende als ervaren escapers een aanrader! Vanuit de "Mario Party" escapers, succes!
9 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende locatie met verrassend goede escape room!
Een echte aanrader deze escape room maar als onervaren escapers lijkt hij me behoorlijk heftig. De veelheid aan puzzels is enorm en dat maakt dat, als je wat onervaren bent, je waarschijnlijk aan een deel van de kamer/puzzels niet toekomt.
Maar de sfeer, het verhaal, de aankleding, de varieteit aan puzzels en de effecten zijn echt supertof. Enige bedenking voor de makers is of er niet een aantal puzzels uit hadden gekund.
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top middag!
Bedrijfs uitje gehad met 2 groepen achter elkaar, andere groep kon relaxed wat drinken in de gezellige lounge gedeelte die erbij zat.Door de vele leuke , soms lastige , maar altijd intrigerende puzzels is het lastig het binnen het uur te halen, maar hierdoor wil je zeker een keer terug om te kijken of je dan weer verder komt. Leuke twist, verassende onderdelen, zeker een aanrader!!
30 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend! Goede sfeer! Mooie afwerking.
Beste Escapers,

Uitdagende escaperoom (zie escapepercentage)! Je moet goed georganiseerd te werk gaan, want de tijd heb je zeker nodig. Balans is goed (zij het dat je gestructureerd te werk gaat). Puzzels orginieel en mooi in thema. En de kamer is super ingericht, een echte experience. Een aanrader!

2-sterren voor locatie komt met name door het ontvangstruimte. Deze ruimte (een bowlingbaan) is een totaal andere sfeer dan de room. En doet wat mij betreft afbreuk aan de ervaring. verbeterpuntje!
27 mei 2016
3.00 ( 3.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
escape room die ik niet zou aanraden
Naar aanleiding van de recensies die we hadden gelezen, waren we erg nieuwsgierig geworden naar de kamer. Dus geboekt.

Toen we aankwamen moesten we eerst 20 minuten wachten, omdat er een andere groep voor ons nog niet klaar was. ontvangst was verder prima.

We hebben de kamer gespeeld, erg mooi opgezet. Alleen sommige puzzels waren veel te moeilijk, zonder hints kan je die kamer niet spelen! Als je aanwijzingen vind in de kamer, is het niet duidelijk genoeg verwoord, bijvoorbeeld als je de post moet gaan sorteren. We moesten de laatste 10 min. moesten we nog een paar codes kraken, maar we kwamen er niet uit dus we vroegen om hints vervolgens kregen we hints waar we al lang mee bezig waren. We kregen een beetje het gevoel of ze niet wilde dat we het haalde.
De tijd was om helaas..

We wilde daarna nog even napraten over wat we nu verkeerd hadden gedaan en hoe het afliep, maar daar was geen tijd voor! We moesten opschieten want er kwam nog een andere groep! Dit schoot bij ons echt in het verkeerde keelgat!

Conclusie:
Kamer is mooi
puzzels TE moeilijk
ontvangst was goed, maar na afloop BELACHELIJK SLECHT!

tip:
Pas je kamer aan, als je je puzzels in de kamer iets makkelijker maakt, zal je meer boekingen krijgen en vrolijkere mensen! En dat is waar je het voor doet toch??

25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ontdek het geheim van John!
Vandaag gingen we met ons team van 3 (helaas was er 1 onverwachts ziek) naar Maarssen om The Postoffice te spelen.

We hadden al gehoord dat hij erg moeilijk was zeker voor een team van 3 of 4 personen, maar we wilde het toch proberen.

We werden naar de escaperoom geleid en al snel waande je in de wereld waar we op zoek moesten naar John. Puzzelen tot je er bij neer valt! Dat kun je hier zeker doen, wauw alle puzzels klopte en we kwamen dichter bij het geheim. De opbouw van deze kamer is zo goed dat het me op een gegeven moment even te ver ging, maar wauwwww wat was dat gaaf!

Wij gaan deze kamer zeker nogmaals spelen om achter het geheim te komen van John!
23 mei 2016
2.00 ( 2.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Onopgelost.....
De sfeer in de kamer was goed, mooie kamer, je zit meteen in het verhaal. Er zijn ontzettend veel puzzels, die ook niet allemaal erg logisch zijn. Er is geen logische volgorde in de puzzels.
De ontvangst was prima, maar het "napraten" zat er niet in. De jongeman had erg veel haast, omdat er een volgende groep zat te wachten. Hij zei letterlijk; even opschieten, er komt nog een volgende groep. Nu zitten wij met onopgeloste puzzels, waarvan wij nog steeds niet weten hoe deze nou uiteindelijk opgelost moesten worden. Dit vinden wij erg jammer/ frustrerend. Klantvriendelijkheid is dan best ver te zoeken!!
Wij hadden graag willen weten hoe het einde van deze kamer zou zijn.
Ik zou zeggen: trek wat meer tijd uit voor je klanten, dit gaat ten koste van je escape room. Want ik zou jullie nu niet aanraden bij vrienden... Erg zonde!
21 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk!
Leuke kamer met verassende elementen!
13 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Real Life Escape Maarsen
Afgelopen zaterdagmiddag met een groep vrienden de Real Life Escape in Maarsen gedaan! Was een top middag! Leuke puzzels mooi afgewerkte kamer!
Dit was mijn eerste escape room maar het smaakt zeker naar meer !
13 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Leuke escape room. Leuke puzzels goed verhaal en erg mooi gemaakt. Geen gemakkellijke kamer
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Real Life Escape Maarssen
Leuke kamer om te spelen. Door het verhaal dat eromheen zit kom je helemaal in de stemming. Wel handig om mensen bij je te hebben die al vaker escaperooms gedaan hebben, maar dat kan ook prima zonder ervaring. Gewoon eens langs gaan :)
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Bijzondere Beleving
De aandacht die aan deze kamer is besteed is zeer gedetailleerd. Na andere kamers lijkt dit wel de Champions League van de escape rooms.Het is meer dan alleen puzzels oplossen: Het is een ware beleving! Het is wel moeilijk om met weinig perosnen op tijd eruit te komen, dus het is wel aan te raden om met minimaal 6 personen deze kamer te doen, wil je binnen de tijd de kamer uitspelen. Het is daarnaast ook leuk, dat er in een gezellige sfeer plek is om een drankje te doen en na te kletsen over deze ervaring.
25 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Deze escaperoom moet je zeker doen!
Mooie kamer! Verschillende denk- en doepuzzels binnen een afgerond verhaal. Niet de makkelijkste kamer om te halen, maar superleuk en uitdagend.Een echte aanrader!
25 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Real Life Escape Maarssen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Topgames!
Ontzettend mooie en sfeervolle kamer waar duidelijk veel werk in Is gaan zitten. De puzzels zijn uitdagend, maar goed doordacht en er is een mooie balans tussen denkpuzzels en denkpuzzels. Het geheel Is opgehangen rondom een spannend en compleet verhaal en de goede afwerking van de kamer zelf helpt mee om een uur lang de buitenwereld te vergeten en volop in deze kamer op te gaan. Achteraf Is er genoeg gelegenheid om nog even na te praten en een drankje te doen en het personeel is vriendelijk en enthousiast. Zeker een aanrader!