Questomatica Amsterdam

4.74 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

20 nov 2017
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Matilda geweldige kennismaking!
Als teamuitje voor de escaperoom van Questomatica gekozen. Wij hebben genoten! Het is van alles wat en goed in elkaar gezet. Zeker een aanrader.
18 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig genoten, een aanrader
Gisteravond met 4 vrienden deze escaperoom gedaan. De ontvangst was allerhartelijkst, door een zeer vriendelijke jongedame die ons goed uitlegde wat de bedoeling was. Wat er daarna allemaal gebeurde ga ik niet in detail beschrijven, maar het is ongelooflijk hoe knap het in elkaar zit en hoe uitgebreid het is. Ook na afloop nog even een debriefing en een leuk afscheid. Ik kan het echt van harte aanbevelen, dat het iets duurder was dan ergens anders valt in het niet bij deze leuke ervaring.
26 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Arcade Invasion...Geweldige en originele EscapeRoom
We hebben ons uitstekend vermaakt. The Arcade invasion is een geweldige ervaring die zeker in de smaak zou gaan vallen bij Retro Gamers en Nintendo fans. Ga deze Room doen!! :)
8 mei 2017
4.00 ( 4.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke opdrachten!
Ik ben claustrofobisch dus zag een beetje op tegen het in een kamer opgesloten zitten. Maar ik heb me geweldig vermaakt met alle puzzels in de Arcade kamer.
9 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Alles klopte aan deze kamer! Mooi ingericht en leuke puzzels. Met mijn vriendin gespeeld en we hebben het net op tijd gehaald. Super ervaring en tot nu een van de beste kamers die ik heb gespeeld. Gastvrouw was ook vriendelijk en nam de tijd voor ons. Aanrader!
1 dec 2016
4.00 ( 4.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie, bijzondere kamer
Een kamer die tot in de details is uitgewerkt. Leuk dat er bijna geen 'normale slotjes' zijn en er veel super creatieve sloten zijn. wij waren vooral onder de indruk van het tweede deel van de kamer! Wel kregen we wel heel snel hints. Daardoor stonden we al wel na 40 min buiten. Vonden wij persoonlijk jammer.
15 nov 2016
3.00 ( 3.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Oke kamer (wake up)
De Kamer was leuk, maar niet heel bijzonder moeilijk. Zeker wel goed in elkaar gezet, en ook logisch, wat ik wel erg belangrijk vind! De kamer is ook super mooi, alsof je echt de droom van Matilda stapt. Doordat de kamer veel technische aspecten heeft is hij wel erg gaaf. Maar omdat we er al best veel gedaan hebben, komt deze niet in de top 5, maar dat komt meer doordat de overige zo super goed waren!
15 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ook met de kids!
Het was de hoogste tijd om de neefjes en nichtjes eens kennis te laten maken met een echte escape room. Tot nu toe alleen apps met ze kunnen spelen.
Na overleg met Claustrophobia was het geen probleem als ik met 4 kids zou spelen (6 8 9 10 Jaar) en opa&oma in de kamer konden meegenieten.
Wake Up is een hele mooie escape room waar alle details kloppen.
goed verhaal, goede sfeer, perfecte afwerking van alle materialen en met een beetje hulp van mij en wat hints goed te spelen voor de kinderen.
Deze kamer is zeker een aanrader voor iedereen die escape rooms leuk vindt , of dat nog moet ontdekken.
4 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!!!
Eerste ervaring in een escaperoom,wij vonden het fantastisch!!!Spannend,zelfs onze dochter van 10 vond het "supercool" Lastige puzzels,maar zeker haalbaar!!!Echt genoten,en gaan zeer binnenkort ook de andere kamer uitproberen!!!!
10 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs genoten
Wat een mooie kamer en wat een leuke spellen. Volautomatisch en daardoor heel professioneel. Mijn vader had nog nooit een Escaperoom gespeeld en hoorde mij vaak over deze "verslaving" van mijn kant. Het zat goed in elkaar, verrassende elementen en de hosts zijn vriendelijk en enthousiast.
Complimenten over de status van de kamer. Het voelde ongebruikt en dat zie je wel eens anders. Geen behang los of spullen die kapot zijn. Een aanrader.
5 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Met zijn 3en deze kamer gedaan. Wanneer je kamer binnenkomt zit je al helemaal in het verhaal. Super escape en erg leuk gedaan. Mijn complimenten
25 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
This room is Amazing
This room was so good. The story and the puzzels are so nice. Best escape room ever!!!
7 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
perfect activity for birthday present
I reserved the room as a birthday surprise/present. It was a SUCCESS. My friends were extremely enthusiastic/happy/pleased about their experience in the escape room. They came out with an amazing smile on their face and ready to do another session.
This is a perfect environment for team building.
The claustrophobia team is nice, friendly, pro-active. I certainly advice to anyone to go and reserve NOW.
11 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Arcade Invasion
Currently Claustrophobia is opening their second escape room in Amsterdam; Arcade Invasion. Me and my friends were able to test the room. If you like Wake-up; you will like Arcade as well! The nicest thing about arcade is that you definitely need your team members for most of the puzzles (for some escape rooms you need to work independently or is it possible to solve most of the puzzles alone. Arcade is definitely a team player room!). It took Claustrofobia one year to build this room and when you play the room, you will understand why :-) It has some really nice technology! I played several escape rooms (London, Paris, Amsterdam, Utrecht and Wageningen) but for me Claustrobia is the nicest one (especially because of all the advance technology). Staff is also really kind!
11 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De beste van heel veel escaperooms
Enorm creatieve, mooie, spannende escaperoom, originele ontsnappingen! Echt, ik heb er een aantal gedaan, en deze staat met stip bovenaan!!
28 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Magisch
Vorige week hebben we met z'n tweeën Wake Up gespeeld. Na al 12 escape rooms gespeeld te hebben, kan ik zeggen dat dit echt een briljante kamer is. Met stipt de beste die ik (tot nu toe) gedaan heb. Het verhaal is zo goed verwerkt in de kamer, dat je je echt in de droom van Matilda waant. De puzzels, aankleding en beleving zijn waanzinnig. De hele ervaring was magisch.
3 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een van de toppers in Nederland!
Next up: Claustrophobia in Amsterdam. De kamer heet Wake up! waarin je terechtkomt in Matilda's droom. We hadden een zeer hartelijke ontvangst en toen we de kamer binnenstapten voelde het meteen alsof je in een film terecht komt. Het verhaal ontvouwt zich met iedere puzzel die je oplost. De uitvoering van de kamer is 'mind baffling': alles werkt mechanisch, er zit niemand achter de knoppen. Het geeft je daarom ook het gevoel dat jij inderdaad bepaalt wat er gebeurt. Licht, geluid en de props maken de beleving compleet. De puzzels zijn uitdagend en creatief en vereisen samenwerking. Als je ontsnapt krijg je een 'trinket' maar nog veel craetiever, bioscoopkaartjes! Als je vrienden weet te verleiden deze escape room te doen, kun jij plaats nemen met popcorn in de kamer erbuiten en kun je op groot scherm live volgen hoe je vrienden het doen. Briljante marketing grin emoticon ! Deze kamer is een aanrader en doet qua verhaal en uitvoering vele andere escape rooms verbleken.
23 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig
Afgelopen zaterdag hier geweest, complimenten voor deze mensen.
Dit is een escape room die je moet gedaan hebben!!
7 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
One of the best spent hours of our lives ;-)
This room is a very special one. It’s so genially built and so full of clever tricks it kept on surprising us until the very last minute. A little scary every once in a while, but most of all a lot of fun. Not a typical classic room with locks and vaults, but a unique experience. A room that should be on everyone’s list.

Claustrophobia’s Wake Up was my 5th escape and definitely the best one yet. I’m sooo looking forward to your new concept!
18 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Claustrophobia
Wij hebben de kamer Wake-up gespeeld. Originele puzzels, mooie vormgeving en een vriendelijke ontvangst. Zat technisch knap in elkaar. Zeer geschikt als eerste ervaring met een escape room (juist ook doordat hij qua moeilijkheidsgraad gemiddeld is).
25 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Amazing room and experience
I would recommend anyone to go play this room. The hosts are great and the room is beautiful and full of surprises. I had no prior experience and that made it even more enjoyable! Although I'm sure that veteran players will be adequately challenged here too!
12 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom Alkmaar bezoekt Claustrophobia
Great Experience!
Goede puzzels, goede sfeer!
Deze gaat op het favorieten lijstje van ons team!
Het thema is goed gekozen en komt ook overal in de kamer terug.
De kamer is niet de zoveelste 'standaard' kamer, er zaten echt heel creatieve dingen in!

Ook de hosting was prima, zeer vriendelijk en professioneel!

Keep up the good work
9 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Fantastic hour!
I went with my friends to this escape room after reading reviews on tripadvisor and we really enjoyed it! It was a good start for our eve out! Definitely worth trying!
27 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Most beautiful room
Just one word: wow...
The whole experience is just mindblowing! One of the best rooms, if not the best, that I've done so far! The puzzles are different from the ones in other escape rooms, the story-line is catching and the entourage is so perfect!
I can recommend this room to anyone; starters and more experienced "room-escapers" as well.
I was in a party of 2, and this is the one we are still talking about and comparing all other escape rooms against (and no other can measure up yet)...
8 mei 2015
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Wauw
Echt een fantastische kamer. Eerder al een in Utrecht gespeeld met ditzelfde team. We hebben zelfs een record tijd kunnen vestigen hier. Erg spannend maar niet te spannend. Prachtig in elkaar gezet met geweldige details :)
16 apr 2015
4.67 ( 4.67 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Great experience!
Great puzzles, rhythm, especial effects, communication, set up... The room is great.
It keeps you interested and challenged all the time.
100% recommended!
10 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Questomatica Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Great challenge!
Escape room is one of my favourite attractions now! That was one of the best escape rooms I did!
From the first step it was misterious and unpredictable, and very exciting! I had a gret friend team and we did a lot of riddles together. The game is not very easy but you don't need special knowledges to pass it. Creators have good imagination ) Thank you, guys! Open a new room sooner! Thanks a lot to the stuff! They were nice and kind!
I highly recommend this room to everyone!