Project Escape Nijmegen

4.56 van 5 sterren (39 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

6 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel cool
We hebben de Drukkerij gespeeld en deze room is echt helemaal af. Wat een enorm goede beleving. Hij komt met stip in mijn top 3 escape rooms binnen.
16 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wederom toffe ervaring!
Had de Duivelskamer flinke tijd geleden al eens gespeeld, nu was de Drukkerij aan de beurt. Super mooi gemaakt met vele verrassingen. Echt een unieke kamer qua verhaal, thema en aankleding.
5 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De Drukkerij
Tot in de puntjes verzorgde escaperoom: ontvangst, vormgeving, puzzels, muziek, attributen - alles paste perfect bij het thema. Verhaal was mooi rond. Begeleidster was aardig en timede de hints goed. Zowel leuk voor onervaren als ervaren spelers. Echt een aanrader.
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Prachtig uitgewerkte escaperoom
Mooi decor en goed uitgewerkt verhaal, leuke en originele puzzels, voldoende hoge moeilijkheidsgraad. Overal goed vermaakt tijdens het spelen en daarna het tweede deel van de groep meekijken op de schermen. Aanrader!
29 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Drukkerij Nijmegen erg sfeervol!
Wat een leuke ervaring! De sfeer was perfect, je waande je helemaal in het verleden met heel leuke verrassingen! De puzzels waren goed te doen, maar aangezien we met twee meiden van 10 en 12 waren kregen we gelukkig wel wat tips!
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Escape room De Drukkerij
Deze escape room moet je gewoon zien en spelen! Normaal gesproken is winnen het belangrijkste, maar in deze mooie en unieke setting waar alles tot in de puntjes afgewerkt is telt dat niet. Het lijkt alsof je jezelf bevindt op een filmset van een oorlogsfilm. Helaas kan ik er niet teveel over schrijven omdat het de pret zou bederven, maar dit was een unieke ervaring en de beste escape room tot nu toe. Ik ben vaker naar een escape room geweest en heb tot nu toe ook altijd het raadsel binnen de tijd opgelost, ook bij de drukkerij is het gelukt. Maar wel net binnen de tijd, op het einde werd het toch nog even heel spannend. De raadsels en puzzels zijn erg vernieuwend in een oud jasje. Mocht je twijfelen, gewoon gaan. Misschien niet heel goedkoop, maar echt prachtig. Daarbij zit er een waargebeurd geschiedenisverhaal achter.
28 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
De Drukkerij is beste escape room ervaring tot nu toe!
Het bezoek aan escape room de Drukkerij is er een om niet snel te vergeten. Zonder te verklappen wat er precies gebeurd, kan ik wel vertellen dat het de ervaring direct na het aanbellen begint.

Vanaf dat moment zit "de waard" volledig in zijn rol en weet ons bloedserieus te vertellen waarom we er zijn en wat onze missie is.
Als we daarna de ruimte binnen gaan en daar 55 minuten later weer uitkomen zijn we nog steeds onder de indruk van onze ervaring van zojuist. De manier waarop de ruimte is gebouwd, het oog voor detail en de ingenieuze raadsels die opgelost moeten worden zorgen ervoor dat dit met afstand de beste escape room is die ik tot nu toe heb betreden.

Daarna nog even gezellig de nabeschouwing met "de waard" gedaan, zo serieus is hij namelijk helemaal niet!

We hebben de escape room met 4 personen gespeeld en zijn tot nu toe altijd binnen de tijd tot de oplossing gekomen. Echter was het hier kantje boord.
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Duivelskamer
Super gave escape room! Hadden hoge verwachtingen en er mega veel zin in! Die verwachtingen zijn zeker uitgekomen. Het is spannend, leuk en hebben erg gelachen.
17 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super Ervaring
Super ervaring met collega's gehad. Mooi ontworpen en leuke puzzels. Gastvrij ontvangen.
Aanrader
8 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mooie belevenis in de Drukkerij!
Mooie leuke variatie qua aanwijzingen en 'opdrachten'.
Aankleding en sfeer is ook super! Echte aanrader, ook voor personeelsuitjes
5 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super gezins uitje bij de Drukkerij

Het ziet er heel realistisch uit, met een verrassend eind. Leuke opdrachten, wel moeilijk af en toe maar met de aanwijzingen heel goed te doen. Voor een aantal was het de 1e keer, we gaan zeker naar de volgende uitdaging.
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genoten
Voor (bijna) ons allen de eerste keer escape room maar enorm genoten. Duidelijke uitleg, uitdagende kamer!
4 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Leuke sfeer en setting. Leuk waar je uiteindelijk uit komt bij oplossing van de laatste puzzel.
1 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
FANTASTISCH
Het was voor mij de eerste keer dat ik een escaperoom inging en heb ik wat huisgenoten bij elkaar getrommeld om mee te gaan naar de Drukkerij. Allereerst werden we warm ontvangen en kregen we goede instructies. Eenmaal begonnen aan de Escaperoom was het flink zoeken hoe we verder moesten maar zijn we eindelijk ontsnapt aan de escaperoom. Absoluut een aanrader!
28 nov 2016
4.67 ( 4.67 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Drukkerij een grote puzzel
We waren gedreven aan het zoeken naar aanwijzingen en hadden een geweldige, spannende en interessante avond. Het smaakt naar meer..en wij komen vast nog in een van de andere kamers.
24 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
De Drukkerij
Heel mooie escaperoom. De kamer was netjes en de ontvangst enthausiast. De puzzels zijn erg verrassend en divers.
7 nov 2016
3.00 ( 3.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Duivelskamer
Medio mei deze kamer gedaan. We waren met een groep van 6 personen. De host was niet echt enthousiast en ik moest gesprek uit haar krijgen ipv dat ze ons entertaint. Wachtruimte was krap en gaf me al benauwd gevoel. Kamer heeft een leuke sfeer die in thema past. Niet alle puzzels sluiten aan op de thema. Hoewel er wel paar leuke puzzels in zaten. Maar we hebben ons wel vermaakt.
7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader in Nijmegen
Prachtige sfeer en aankleding, mooie variatie in de verschillende puzzels, niet alleen maar hangslotjes. Aanrader!
7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Duivelskamer
Eerste keer in een escape room.. erg leuke ervaring! Helaas hebben we het niet gered binnen 60 minuten..
15 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Spanning
Toffe escape room met gevarieerde puzzels. Voor ieder wat wils. Onze zoon van 15 kon ook goed meekomen. Ontvangst en Uitleg aan het begin en het einde waren top. Locatie is ideaal, parkeren dichtbij het centrum. Algehele indruk is heel goed! Wij gaan binnenkort ook de drukkerij spelen.
13 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooi avontuur
We hebben tijdens een wie is de mol weekend de Duivelskamer gespeeld. Met een mooie tijd van 53:23 er uit gekomen. Iedereen was erg enthousiast over de kamer, een spannend verhaal en de special effects. Ook de aparte manier van hints aanvragen vonden we goed gevonden. De service van de medewerkers was ook top. We gaan de escape room aanraden.
26 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De Prutsers
We hebben onze teamnaam eer aan gedaan. Helaas is de ontsnapping uit de Duivelskamer niet gelukt. Een hele leuke ervaring; krijgt zeker een vervolg.
14 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Historische beleving
De Drukkerij wordt neergezet als een educatieve escape room met als (bijkomend) doel om je meer te leren over Nijmegen ten tijde van de tweede Wereldoorlog. Een ambitieus doel waarin de makers volledig zijn geslaagd.

Het spel steekt goed in elkaar en speelt gewoon erg lekker, maar dat is niet wat deze kamer zo bijzonder maakt. Het thema is geen gimmick, alles is tot in detail uitgewerkt waardoor je haast voelt dat er historie in de kamer aanwezig is.

De Drukkerij is die geschiedenis-les waar je al die jaren op hebt zitten hopen maar tijdens je schooltijd nooit hebt gekregen.
9 jul 2016
2.33 ( 2.33 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Voor ervaren escapers minder geschikt
De Duivelskamer trok ons om het thema maar helaas vonden wij dit minimaal uitgewerkt in de kamer zelf. Er zat wat varieteit in de puzzels maar de moeilijkheidsgraad is beperkt. De locatie van de escape room is leuk (oude school) en ontvangst goed. Wat ons betreft een middelmatige kamer. Prima als eerste ervaring met een escape room maar minder uitdagend voor ervaren escapers.
26 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
goede, complete escaperoom
Leuke kamer, afwisselende puzzels, algehele sfeer was goed
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannende ervaring
Met mijn collega's op vrijdag 10 juni de escaperoom van Project Escape bezocht. Was voor ons allemaal de eerste keer. Helaas hebben we het niet gehaald, maar je verliest je helemaal in het oplossen van de puzzels.
En zeker een aanrader.
14 jun 2016
3.00 ( 3.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Prima kamer met leuke puzzels, maar behoort niet tot de toppers. Manier van hints geven kan op een betere manier en sommige oplossingen zijn wat ver gezocht. Al met al prima kamer om te spelen.
6 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
De Drukkerij
Prijs/ kwaliteit: prima. Met 6 personen gespeeld: 4-5 is max groepsgrootte wat ons betreft, omdat je anders delen van de kamer niet meekrijgt tijdens het spel.
Ervaring: goed. Jammer dat we, ondanks hints, de laatste puzzel over het hoofd zagen en dus niet ontsnapten. Aan het einde hebben we wel netjes de oplossing gehoord en dan is het extra balen dat je met 6 mensen eroverheen kijkt, maar mocht de pret niet drukken. Sfeer: erg goed: zeer goed (!) aangeklede kamer, geheel in stijl. Puzzeltypes: zeer goed doordacht: veel kamers gespeeld intussen, maar ook hier weer nieuwe soorten puzzels, erg mooie techniek gebruikt.
Locatie: prima: parkeergelegenheid achter escaperoom, ontvangst: leuk, extra's: doen we geen uitspraken over, maar die zijn er zeker!
6 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Duivelskamer
Met 3 ervaren vrienden kamer gedaan. Jammer dat we een hint nodig hadden om te ontsnappen
Prijs/ kwaliteit: prima
Ervaring, sfeer, puzzels: Goede sfeerzetting, mooie aankleding kamer. Puzzels niet high-tech, maar zit goed in elkaar.
Locatie mooi, ontvangst vriendelijk, extra's: puzzel/ ontvangstruimte met drinkmogelijkheid aanwezig, parkeerplekken voor de deur.
9 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg geslaagd
We hebben met een groepje familie een heel leuke avond gehad. Ontvangst en afscheid waren erg leuk en betrokken. Familie en kind die niet mee naar binnen gingen konden meekijken wat er gebeurde en kregen info. Werd bijzonder gewaardeerd.. Na afloop had ik helemaal niet het idee dat ik snel weggekeken werd. We konden zo lang er over doorpraten als we maar wilden en kregen ook te horen waar het mis ging. Sneu was wel dat we 60.10 minuten nodig hadden om er uit te komen...
4 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannend Project Escape in Nijmegen
Leuke escaperoom met een aantal verrassende puzzels. Ontvangst en afsluiting waren perfect. Locatie is goed bereikbaar. We zijn benieuwd naar de nieuwe escaperoom die ze willen maken. En we kregen ook een goeie tip voor een andere escaperoom in Amsterdam die we zeker gaan doen.
2 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel spannend
Het is zeker de spannendste Escape Room die ik tot nu toe heb gespeeld. Veel en leuke puzzels/raadsels en echt een mooi ingerichte kamer.
2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd bedrijfsuitje
Een geslaagde avond als bedrijfsuitje. Na wat gegeten te hebben zijn we met z'n 9'en naar Project Escape gegaan. We waren wat vertraagd en erg sjiek van de mensen bij Project Escape dat ze daar geen probleem van gemaakt hebben. Voor iedereen was het de eerste keer in een escape room (2 teams) en hebben erg genoten. Helaas beide teams er niet uitgekomen binnen 60 minuten. Gelukkig wel erg genoten. Zeker een aanrader. We kijken uit naar de nieuwe kamer (de ramkraak).
15 feb 2016
3.67 ( 3.67 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gewoon een hele leuke Escape Room!
Hoewel dit pas mijn tweede Escape Room was vond ik deze alweer leuker dan de vorige. De puzzels waren erg leuk en eigenlijk ook wel origineel te noemen. Het verhaal dat aan de kamer vast zat kwam misschien wat minder over, maar echt hinderlijk was dat niet.

De locatie was prima, in de kelder van een (op zondag) verder verlaten gebouw. Net buiten het centrum gelegen, met navigatie goed te vinden. Evt. vlakbij P2 Oude Stad.
14 feb 2016
3.67 ( 3.67 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervolle room in de middenmoot
Zoals gebruikelijk bij veel escape rooms ligt deze room een beetje buiten het centrum en was het even zoeken naar het juiste adres. De ontvangst was enthousiast, de informatie was voldoende en de intro van de kamer was uitgebreid werd leuk gebracht om in de juiste sfeer te komen. Afgezien van een krappe ontvangstruimte met senseo en wat kleine puzzeltjes waren er geen faciliteiten om voor- of achteraf nog wat te drinken.
De kamer is sfeervol ingericht en de sfeer wordt op diverse manieren versterkt. De puzzels zijn goed doordacht, maar zullen voor ervaren spelers niet echt vernieuwend zijn. Jammer was verder dat het verhaal zich niet verder ontwikkelde tijdens het spelen.
De manier waarop hints werden gegeven was erg leuk verzonnen en sloten goed aan op het thema.
Al met al een prima kamer, vooral geschikt voor beginnende spelers vanwege het toegankelijke niveau en overzichtelijkheid van de kamer. Ervaren spelers zullen weinig moeite hebben om op tijd te ontsnappen. De ideale groepsgrootte is 4-5 personen.
14 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
Leuke ervaring met een prima thema en uitdagende puzzels en opdrachten.
23 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Project escape
Leuke kamer en zaten behoorlijk moeilijke onderdelen in. Thema is leuk en de kamer ziet er goed en verzorgd uit. Leuke puzzels ook! zeker de moeite waard om keer te doen.
6 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
spannende escaperoom
Leuke escape room, had wat moeilijker gemogen. Leuk thema en goed aangekleed. Puzzels waren origineel.
23 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Project Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Meer dan alleen puzzels
De Duivelskamer van Project Escape combineert moeilijke, echte denk-puzzels met leuke doe-puzzels.
Bij binnenkomst is het gelijk duidelijk dat je zintuigen in deze kamer geprikkeld gaan worden, het verhaal draagt hier zeker aan bij.

Het verhaal komt onder andere tot leven door de aankleding, de hints en meer.. wat dat precies is zal ik niet verklappen!

Wat mij betreft dé Escape Room om te bezoeken in Nijmegen