Port Santa Alicia

4.36 van 5 sterren (15 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

31 dec 2017
1.67 ( 1.67 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Onaangenaam verrast
Schrale gebeurtenis. Je moet blijkbaar je eigen lampen meenemen, ontvangst is op een verlaten bedrijventerrein, waar je eigenlijk al direct wil ontsnappen voordat je de escape room binnen treedt. De puzzels waren amateuristisch in elkaar gezet, en de gehele ruimte was nat, modderig en vies. Het was niet zozeer moeilijk, maar vooral allemaal heel onduidelijk. Na het doen van 10+ escaperooms, kan ik deze absoluut niet aanraden.
9 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Onderdompelen
Een escape room waar je bij aankomst niet verwacht dat je in een andere beleving beland bij binnenkomst in de boot. Thematisering is sterk, opdrachten zijn moeilijker dan gedacht en het personeel is uiterst goed met storytelling. Nadat we opgehangen werden nog even lekker nagekletst met de kapitein :-)!
28 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt heel aangenaam!
Port Santa Alicia was voor mij een heel fijne ervaring. We werden op een aangename manier ontvangen en het thema werd goed doorgetrokken. Op een al te zonnige dag de escape room doen is een minder goed idee, want dan voelt de kajuit al snel benauwd.
13 mei 2017
2.33 ( 2.33 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
geen escape room
Dit is geen echte escape room. Dit is een poging om snel geld te verdienen. Er is geen verhaal. De muziek staat zo hard dat normaal overleg onmogelijk is. Zaklampen die nodig zijn werken niet. Enkele puzzels hoef je niet op te lossen: de tip kun je zo ook pakken. In het schip stinkt het enorm, ik durfde haast geen adem te halen. Ongelofelijk dat dit zo gedaan mag worden. Wij voelden ons allemaal opgelicht.
23 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Awesome escape room!
Port Santa Alicia is awesome! We had a big group and our host Maarten was brilliant, super friendly and helpful. I don't speak Dutch so Maarten translated the story into English and once you start solving the mystery, it is do-able whatever your language is. The boat setting is well designed and the puzzles were very engaging! Definitely recommend this as a fun activity everyone of all ages and languages can participate in and enjoy :)
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Op ontdekkingsreis door Port Santa Alicia
Gisteren heb ik Port Santa Alicia gespeeld met 7 vrienden.
Het begon met een warm ontvangst, een vriendelijk praatje en de mogelijkheid om onze spullen veilig op te bergen.
Vanaf het begin tot het einde: Het 'ontdekken' level is hoog en plezierig en je moet goed kijken naar aanwijzingen. Heb de laatste tijd veel escape rooms gespeeld met teveel wiskundige factoren en sommen. Dit was een welkome afwisseling. Een escape room die net even wat anders is. Het thema is daarnaast goed doorgevoerd; ik had echt het gevoel in een piratenwereld te zijn. De sfeer voelde goed aan.
De ruimtes (ja er zijn er meerdere!) zijn tevens groter dan ze van buiten lijken. De escaperoom is absoluut niet te klein voor 8 personen.

Een dikke aanrader!
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave escape room.
Mooi aangekleed en gaaf concept!
13 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lies
Top escape room. Super leuk en spannend thema. Je waant je echt even in het piratentijdperk. De puzzels zijn niet makkelijk dus voor echt escapers zeker een uitdaging. Ik raad deze escape room zeker aan.
19 feb 2017
3.00 ( 3.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
Wij zijn met een groep komen escapen bij Port Santa Alicia en vonden het thema leuk uitgewerkt. We werden hartelijk ontvangen door het personeel. De escape room moeilijk te vinden op een groot terrein waar tientalen projecten en wij dachten bij aankomst dat we dus ook fout zaten. De room is buiten en is in deze periode dus ook goed aan te raden om een jas aan te doen.

De puzzels waren leuk bedacht. De sfeer werd goed overgebracht naar ons alle.

Al met al vonden we het een leuke kamer maar jammer van de locatie. Het is buiten en hier in ons land dus geen pluspunt.
10 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring
Ik vond het een leuke ervaring! De puzzels tof en goed verwerkt inhet thema.
Veel werk lijkt gestoken in het neerzetten van een goede beleving binnen het thema. De muziek het verhaal de aankleding en je begeeft je op een boot dragen hier lekker aan bij.
De escape zelf is een toffe locatie op een groot creatief terrein. Helaas leek grotendeels de andere dingen gesloten dus konden we daar niet even kijken.
30 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende escaperoom!
Deze escaperoom deden we als afsluiting van een periode van samenwerking. Prachtige ervaring! Het is een goed doordachte escaperoom, met uitdagende opdrachten, waar we vanzelf allemaal heel enthousiast van werden. De locatie is super, je bevind je in een schip met meerdere ruimtes en het is een ontdekkingsreis op zich. Je waant je even helemaal weg van de wereld, en bent op avontuur!

Er is goed nagedacht over de sfeer, de muziek, de aankleding, de opstelling en zelfs kleine details als geuren, materiaal en achtergrondgeluiden, dit maakt het erg 'echt' en spannend. De opdrachten zijn goed opgebouwd en uitgedacht en daarnaast erg uitdagend. Het werkt erg opzwepend!

Top: Deze escaperoom is ook goed te doen voor mensen die geen Nederlands spreken.
Tip: Ook een foto vooraf! Leuk om het verschil te zien (rode wangen, glimmende ogen etc. haha)
29 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
SUPER!
Bij een bezoek aan Port Santa Alicia is zet de sfeer en de entourage meteen de toon. Een gaaf schip waar de spannende zoektocht naar de uitweg begint! Deze escape room heeft allerlei soorten puzzeltypes en ook hier kan het een echt niet zonder het ander. Maar gebruik je ogen goed en ga niet met alleen maar mensen die nacht blind zijn want dan wordt ontsnappen moeilijk. Dus samengevat: het was uitdagend, spannend, een echte teambuilding en goed gelegen in het mooie Breda. Het is zeker een bezoekje waard! Bedankt Port Santa Alicia.
22 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige beleving
Een prachtige escape room met een top thematisering. De opdrachten passen goed in het thema en zijn lekker lastig. Aanrader voor iedereen!
8 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Hoewel de escape room op een veelal braakliggend industrieterrein ligt, zijn de makers erin geslaagd je dat volledig te laten vergeten in de eerste paar minuten. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het bijdraagt aan de beleving.

De setting is verder volledig in stijl ingericht en je waant je een piraat. De puzzels passen prima in het thema. Alles bij elkaar een topervaring en een regelrechte aanrader voor liefhebbers van het genre.
18 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Port Santa Alicia
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom met Pirates thema
Port Santa Alicia is gelegen op een leuk terrein in Breda. Het is van binnen en buiten in stijl aangekleed en is groter dan het lijkt. De puzzels zijn leuk en er zit een mooie verhaallijn in. Echt een aanrader. Ook is er vriendelijk personeel aanwezig!