Pandora Escape

4.33 van 5 sterren (9 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

19 okt 2017
3.67 ( 3.67 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Was wel moeilijk de ingang te vinden. Misschien aan te raden dat Je Je moet melden aan de bar.
Gezellig ontvangst. Sinds april andere directie. Was onze 2de room. Je kon geen opdrachten naast elkaar doen.maar de ruimte was erg leuk.

29 jan 2017
3.00 ( 3.00 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Weinig speciaal
De locatie van de escape room was moeilijk te vinden en erg slecht (zeg maar gerust: niet) aangegeven. Ayers Rock kun je niet omheen, maar vervolgens tast je in het duister over wáár je de kamer moet vinden.
Het thema van de kamer is goed doordacht, echter vereiste deze weinig samenwerking en hebben we regelmatig op elkaar moeten wachten. We wisten ruim op tijd te ontsnappen maar hadden daarbij niet de euforie die andere kamers wel met zich mee brachten.
We hebben zeker betere kamers gezien en deze kamer heeft meer potentie dan er nu in zit.

Vanwege een defect in de kamer kregen we achteraf een drankje van de zaak aangeboden. Dat vonden we erg netjes.
13 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Topper!!
We hebben de kamer met zijn tweeën gespeeld en zijn ontsnapt, nog ruim 5 minuten hadden we over, achteraf bleek dat slechts 10% van de tweetallen het lukt om eruit te komen. Dit geeft de moeilijkheidsgraad goed aan, hij is leuk pittig, wij houden van een uitdaging dus als je die zoekt moet je deze kamer absoluut doen! We raden een groepsgrootte van 2 of 3 personen aan.
Er is gebruik gemaakt van allerlei verschillende type puzzels/raadsels/etc. Goede materialen, mooie techniek, duidelijke, sterke verhaallijn.
19 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
top kamer
wat een leuke ervaring. puzzels waren gevarieerd en zeer creatief gemaakt. Echt een uitdaging! Ik kan deze kamer aan iedereen aanbevelen. Na afloop nog heerlijk genoten van het zonnetje op het terras met een drankje.
TOP!!! Een aanrader!!
29 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Hele coole ervaring met deze escaperoom. De sfeer is fantastisch met een interessant verhaal en mooi aangeklede kamers. De problemen waren leuk en uitdagend om op te lossen, en de hints waren heel goed getimed om te zorgen dat je je niet vastloopt. Een aanrader!
3 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en orgineel
Wat een geweldige kamer. Wij hebben al meerdere kamers door het land bezocht, maar deze spring er echt uit! Verrassend thema, waar leven wordt ingeblazen door de decoratie en aankleding. Pittige en verrassende puzzels. De wijze van communicatie voor de hints ook super origineel.
1 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top escape
Erg spannende escape room met talloze ingenieuze puzzels. Absoluut waar voor je geld!
1 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend
Leuke unieke escape room. De locatie is erg leuk want op het terrein zijn nog veel meer andere dingen te doen en het zit naast snowworld dus je kan er een heel dagje van maken. De escape room zit een beetje achter in het terrein maar dit past erg bij het thema. Bij binnenkomst wist ik niet wat ik moest verwachte maar dat maakte de verassing des te groter. Het was een erg leuke en uitdagend kamer! echt een aanrader
1 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Pandora Escape
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Out of the Box!
Ikzelf had enigszins ervaring met room escapes, maar voor mijn collega's was dit iets nieuws. Wat een ervaring! Super aankleding, helemaal in thema. Zeer originele puzzels en uitdagend voor de wat ervaren spelers, maar goed te doen voor de nieuwelingen. Zeker een aanrader om deze escape room te bezoeken!