Operation Exit Den Haag

4.81 van 5 sterren (97 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

4 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoon, ook voor gezin
We hebben gisteren deze geweldige escaperoom gedaan met twee volwassenen en drie kinderen (10, 14 en 16 jaar). We zijn net op tijd ontsnapt uit deze geweldige, gevarieerde en mooie escape room. We hadden wel wat tips nodig, waarvan we eigenlijk na de tip dachten 'dat hadden we zelf natuurlijk kunnen bedenken'. Geen vergezochte of onlogische dingen. Het zat allemaal erg mooi in elkaar, de puzzels zijn gevarieerd en goed verzorgd, de ontvangst is prima en je kunt je in de wachtruimte prima vermaken. Helemaal top! We gaan snel op zoek naar een volgende escape room, want we willen allemaal snel nog een keer!
30 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie en spannende kamer
Gisteren met z'n vieren deze escaperoom gedaan. Echt een hele leuke kamer. Erg spannend met leuke elementen in het spel. Met nog 20 seconden op de klok een eindsprint getrokken en net aan ontsnapt. Deze kamer staat zeker in mijn top 3!
11 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Goede sfeer en afwisselende puzzels
Erg leuke escape room met een goed verhaal en mooie aankleding. We hebben met zes personen een mooie tijd neer kunnen zetten. Het waren afwisselende puzzels en de kamer zat goed in elkaar.
9 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend!
Ontzettend spannende escaperoom met verassende wendingen en hele leuke puzzels! Fijn ontvangst! Doen!
17 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Verassend en sfeervol
Hele sfeervolle kamer, fantasievolle ontwerper. Goeie locatie, naast treinstation. Ik had nog wel even door willen gaan na het einde! Enthousiaste ontvangst, mysterieuze sfeer goed neergezet. Bij een volgende kamer hier neem ik zeker mijn hele familie mee! :-)
30 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje
Gister naar de escape room geweest Operation Exit. Geweldige ervaring! Leuk om als bedrijf met je team te doen. Samenwerking is cruciaal namelijk!
De kamer is echt heel erg tof ingericht. De puzzels zijn moeilijk, soms erg moeilijk, maar goed te doen. Elke puzzel is weer een uitdaging op zich en het oplossen geeft een enorme kick. Vanuit onze vastgoed achtergrond met voorliefde voor oude panden is dat monumentale pand een kers op de taart. De stijlvolle kamer verhoogt de sfeer en beleving.
Erg mooi ook te zien dat onze host, Berend, vooral bij zijn verhaal heel erg in zijn rol kwam en zich ontpopte als een ware gamehost. Erg vermakelijk.
Leuk voor teambuildingsdagen maar ik kan me voorstellen dat dit met een stel vrienden ook geweldig is. Leuk om te zien hoe elk teamlid een eigen invulling geeft aan de manier van oplossen. De ene trekt alle kasten open en anderen kijken eerst even rustig rond. Uiteindelijk komt dat allemaal samen en los je het samen op.
23 jul 2017
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goed!
Was voor mij een eerste ervaring met een escaperoom en ik had me geen betere kunnen wensen. Mijn vrouw en haar vriendin hebben al eerder een bezoek gebracht bij andere escaperooms. Deze was helemaal af kwa sfeer, props en verrassingen, dus een echte aanrader! Voor twee personen een flinke kluif om binnen de gestelde tijd van een uur te volbrengen, voor acht personen aan de krappe kant kwa ruimte. Ik adviseer vier to zes mensen, die dan ook parallel kunnen spelen. Begeleiding was ook erg fijn, ontvangst was prima met koffie en thee, frisdrank verkrijgbaar tegen meerprijs. Toiletten zijn netjes en je kunt met pin betalen. Goed voor een dikke 9 wat mij betreft, al heb ik weinig vergelijkingsmateriaal.
7 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend en verrassend!
Maandag 5 juni hebben we met 6 personen deze escaperoom geboekt. De hele ervaring was perfect. Het ontvangst was bijzonder vriendelijk en fijn met de gratis koffie.
De gehele escaperoom was zeer uitdagend, verrassend en origineel, zelfs voor de meer ervaren escaperoom-bezoekers. De escaperoom is tevens mooi opgezet en voorzien van een indrukwekkende setting!
Met 10 seconden op de klok over hebben we het weten te redden.
Kortom een dikke aanrader!
31 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging!
Super mooie setting, met oog voor detail ontworpen. Met een team van vijf vrouwen kwamen we net op tijd het huis uit! Orginele en creatieve puzzels, welke elk weer op een ander soort manier moesten worden opgelost. Wel eens eerder een escape room gedaan, maar die vond ik niet zo uitdagend als deze! :)
13 mei 2017
3.67 ( 3.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke escape room
Dit was de eerste escape room die ik heb gedaan. Wauw wat is dit een leuke kamer.

Groetjes Monique uit Putten
3 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannnend en uitdagend
Leuke en brede escaperoom, meer dingen die je parallel kunt oplossen zodat je niet altijd vast zit in een logische volgorde.
Puzzels zijn divers, sommige heel logisch, andere wat dieper gelaagd, dus je moet wel even goed blijven denken. Ook een paar decoy's zodat je soms op een dwaalspoor gezet wordt.
Goed te doen, ook leuk voor als je.met tieners bent.
8 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
recensie room
Zeer leuke escaperoom. Mooie sfeer en leuke puzzels.
Teamwork noodzakelijk.
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannende zoektocht
Een zeer goed verhaal waarbij het nodige denkwerk nodig was. Spannend tot de laatste seconde, en we hadden er echt maar 6 over.
Voor alle leeftijden plezier. Wij hebben toch nog wel een beetje hulp odig gehad, dus zeker niet te makkelijk.

Vriendelijk ontvangst en zeer hulpzaam!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische first experience
Een fantastische eerste ervaring met de escape room. We hebben het maar net gehaald en zouden het zo nog een keer willen doen.
Naast een goed ontvangst waren de kamers en puzzels heel goed ontwikkeld!
Ik spreek denk ik namens de hele groep dat we door deze ervaring helemaal verslaafd zijn!

Dank hiervoor!
20 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele gave ervaring!
Hele leuke Escape Room! Fijn ontvangst met een leuke inleiding. Uitdagende opdrachten/puzzels zelfs als je met een grotere groep bent!
Dit was de eerste Escape Room maar zeker niet de laatste!!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
It's all about the User experience;-)!
Super toffe setting, leuke opdrachten/raadsel, mooi opgebouwd en leuk aangekleed. Dit was onze eerste Escape Room maar gaat zeker niet de laatste worden!
20 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Operation exit mansion Den Haag
Mooie escape room, gaaf decor, onverwachte wendingen en moeilijke maar diverse puzzels. Zelfs met 7 deelnemers genoeg te doen om op tijd te kunnen ontsnappen. Iedereen heeft echt bij kunnen dragen, niemand heeft hoeven toekijken. Zeer geslaagd!!
13 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke escape room voor een kinderfeest
Op zondag met 8 jongens tussen de 9 en 12 jaar deze escape room gekraakt. De jongens vonden het helemaal te gek. Het verhaal spreekt aan, puzzels en aanwijzingen niet te moeilijk en niet te makkelijk, precies goed. Zeker een aanrader voor een origineel kinderfeest voor deze leeftijd! Ideaal is ook de 'wachtruimte' waar nog even een spelletje gespeeld kan worden om de tijd te doden, eventueel met wat drinken erbij.
13 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom als kinderfeestje? Ik zeg doen!
Verjaardagsfeestje met 4 gillende meiden van 10-11 jaar. Ze vonden het heel spannend maar ook echt heel gaaf! Met nog 2 minuten op de klok zijn ze toch ontsnapt aan de Baron! Tik tak tik tak????

Mooie escaperoom, leuk verhaal en net als je denkt dat je er bijna bent.....Surprise!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gave escaperoom!!
Super leuke ervaring in een mooie escape room. Goed verhaal met uitdagende en afwisselende puzzels. Met een team van 6 gespeeld, zeker een aanrader!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom!
Met een team van 4 personen deze escapreroom gedaan. Leuke, afwisselende puzzels in een prachtig decor. Met het nodige speur- en denkwerk en goede samenwerking uiteindelijk binnen de tijd de kamer uit gekomen. Super leuke middag gehad! Deze escaperoom is echt een aanrader!
5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Met een groep van 6 geweest, zeer goede escape room met uitdagende puzzels en raadsels. Wij vonden het een hele gave ervaring in een heel mooi ingerichte ruimte.
5 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Beste van Nederland
Ik heb een aantal escape rooms gedaan maar The Mansion in Den Haag was de allerbeste. Leuk verhaal, leuke, originele puzzels en vooral ook: een prachtige aankleding. Nog een groot voordeel: je hoeft niet alles na elkaar te doen, waardoor het met een grote groep (wij waren met 7) ook leuk is. Veel dingen kunnen tegelijk, waardoor niemand zich verveelt.
23 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Toffe escaperoom
Super leuk om met een clubje te doen! Leuke puzzels op een leuke locatie!
9 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk en spannend!
Leuke, best moeilijke escaperoom. Het was voor ons de eerste keer en ook nog met 2 kinderen van 12 en 14. Die vonden het geweldig en konden met veel zaken prima meedoen! Knap hoe de begeleidster ons op cruciale momenten net 1 extra tipje gaf om verder te komen. En dan echt niet "om te zeker te halen" want we hebben echt tot het einde moeten zweten om er 1 minuut voor tijd met hartslag 200 uit te komen!
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Het was en super spannende ervaring voor alle leeftijden. Als gezin hebben we moeten samenwerken en hebben we gebruik moeten maken van elkaars talenten om er binnen het uur uit te komen. Met nog 90 seconde op de teller is het gelukt. We hebben genoten.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader !
Super leuke Escaperoom! Afgelopen donderdag met ons team van 7 personen de puzzel opgelot. Heel leuk om te doen. Een echte aanrader.
12 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room
Met 6 personen gespeeld. Nog 12 minuten over op de klok, maar het waren zeker uitdagende puzzels met een nieuwe manier van denken. Mag nog iets moeilijker, maar zeker een aanrader. Ik adviseer het met 4 personen te doen. Na afloop nog een leuke foto ontvangen van de groep.

Vooral de kamer was erg mooi gemaakt!
12 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige kamer
Zeer mooi in elkaar gezette kamer, met de mooiste aankleding en consequentheid in stijl die ik in een escaperoom gezien heb. Niets voelt nep of goedkoop. De puzzels zijn ook heel goed en logisch. Er mist naar mijn idee wel een goed verhaal; de situatie wordt goed geschetst maar verder is er vrijwel geen verhaal.
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Genoten!
We werden hartelijk ontvangen en direct het verhaal in gezogen. Het verhaal bij de kamer was goed uitgewerkt en kwam duidelijk terug in de raadsels en attributen. We hebben flink moeten zweten, maar dankzij een paar hints toch binnen de tijd de kamer kunnen verlaten. Het was een perfect uitje!
#teampanda
6 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervolle escaperoom
Leuke host Daniël zorgde voor een oprecht welkom. Zeer sfeervolle escaperoom waarin we behoorlijk aan de bak moesten. Leuke afwisselende raadsels en verrassingen. Zeker een aanrader!
5 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great experience with the Operation Exit in Den Haag
We have experienced the Escape Room challenge for the very first time. The best recommendation is fact, that all of us want to "DO IT AGAIN". It was a great fun for the whole team, combined with the highest level of brain workout. We liked the general combination of the difficulty level with interiors arragmnet that puts us in a different world for a while.
5 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Great experience with the Operation Exit in Den Haag
We have experienced the Escape Room challenge for the very first time. The best recommendation is fact, that all of us want to "DO IT AGAIN". It was a great fun for the whole team, combined with the highest level of brain workout. We liked the general combination of the difficulty level with interiors arragmnet that puts us in a different world for a while.
5 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal gaaf!
Super leuke Escaperoom, goed verhaal en leuke spellen.
Echt een aanrader!!!
3 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Wat een leuke ervaring; kamer is erg mooi en de puzzels zijn stuk voor stuk origineel en uitdagend. We werden erg persoonlijk ontvangen, en locatie is goede te bereiken per trein. Aanrader!
30 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room
Prima escape room, zit goed in elkaar en met veel plezier gespeeld.
De locatie was mooi, helaas moesten we lange tijd buiten wachten voor er iemand aan kwam om ons binnen te laten. Het ontvangst was heel warrig en eigenlijk hadden we een beetje het gevoel aan ons lot over te zijn gelaten.
Gelukkig maakte de escape-ervaring dit goed.
22 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escape room in eigen stad!
Wat een waanzinnig leuke ervaring was dit! Fantastisch aangekleed, perfect bereikbaar, super vriendelijke ontvangst, fijne wachtruimte met dito spelletjes, verschillende fasen in de escape room, uitdagende puzzels met voor elk wat wils, duidelijk met veel plezier, aandacht en oog voor detail ontwikkeld. Perfect!!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke escape room
Puzzels zitten goed in elkaar! Kamer is mooi ingericht zodat je echt het gevoel hebt dat je in de kamer van de baron staat. Puzzels zijn niet te moeilijk, niet te makkelijk. Aanrader!
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend goed bevallen
Vorige week met drie anderen de escape room gedaan en wat is deze goed bevallen! Leuke, uitdagende puzzels en een toffe setting en verhaal! Absoluut een aanrader.
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top Escape Room
Ik had nog nooit een Escape Room gespeeld, maar ik ben gelijk verkocht. Wat een prachtige Escape Room was dit. Geweldig. Zat heel goed in elkaar. Best lastige opdrachten, maar uiteindelijk toch met de schat naar buiten gekomen. We hebben genoten. Ben benieuwd of een volgende Escape Room hier aan kan tippen.
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en spannend!!!
De leukste escape room tot nu toe! De puzzels zijn echte breinkrakers en dat maakt het zo spannend en uitdagend. Wij hebben het gelukkig binnen 60 minuten kunnen oplossen. Het is dus zeker de moeite waard om mee te doen aan deze escape room.
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en spannend!!!
De leukste escape room tot nu toe! De puzzels zijn echte breinkrakers en dat maakt het zo spannend en uitdagend. Wij hebben het gelukkig binnen 60 minuten kunnen oplossen. Het is dus zeker de moeite waard om mee te doen aan deze escape room.
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wat een spanning!
Gisteren met 4 andere dames Operation Exit The Mansion gedaan. Wat een GE-WEL-DI-GE escaperoom! Alles klopte aan het spel. Persoonlijk vond ik dit de mooiste room tot nu toe. De hele aankleding paste bij het thema en was prachtig. Ik vond hem wel lastig maar niet onmogelijk, precies goed dus. Jammer dat ik het niet voor een tweede keer kan doen.
31 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader voor teamuitjes
We waren bij Operation Exit als onderdeel van ons teamuitje. Het was erg geslaagd: de puzzels waren echte na- en doordenkers en we kwamen zelfs in tijdnood. Maar we hebben het gered! Erg leuke raadsels, de sfeer was top en er zat een (voor ons) onverwachte twist in. Ik zou deze room aan iedereen aanbevelen.
29 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk voor gezin
Super gave escaperoom! Hele mooie kamer, sfeer perfect passend bij het verhaal. Leuke afwisselende en verrassende puzzels/codes. Goed zoeken maar oplosbaar. Genoeg spanning maar niet eng, dus perfecte room om ook met een gezin te spelen (8 en 12 jaar).
27 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige room!
Dit was voor vrijwel iedereen uit onze groep de eerste escape room ooit. Voor ons gevoel hebben we ook meteen de jackpot gevonden, we hebben een geweldige tijd gehad! De puzzels waren uitdagend maar niet te lastig en er waren genoeg verassingen om het spannend te houden. Wij hadden er overigens nog meer van genoten als er misschien iets meer (directe) verwijzingen naar de personages waren geweest. Verder was alles helemaal top! Bedankt voor de bijzondere avond!
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super goede escape room!
Wij vonden het alle 5 echt geweldig. Leuk voor jong en oud! Niet eng, maar wel spannend. Super gave puzzels, trucs en verrassingen om er uiteindelijk uit te komen! Wij zouden deze escape room iedereen aanraden!
25 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer!
De the mansion zit heel goed in elkaar! Echt een mooie en goede escaperoom. Ik ben met mijn lieve nichtjes geweest die nog nooit een escaperoom hebben gespeeld en die hebben nu ook de smaak te pakken! Deze escaperoom is echt een aanrader!
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf
Wij zijn met een groep van 6 op zaterdagavond binnengelopen bij deze escaperoom, na goede recensies gelezen te hebben. Dit was onze tweede escape room, dus we al een bepaalde verwachting.

We werden goed ontvangen in een leuke ruimte waar koffie en thee te nuttigen was. Voordat we de room binnen gingen werd er een intro van het verhaal gegeven door de bedenker van deze room. Hij wist dit spannend over te brengen waardoor je gelijk zin had om te beginnen.

Het is zeker niet de makkelijkste escape room, maar er is aan elke detail gedacht en niets is wat het lijkt. We hebben soms echt met z'n allen naar het plafond zitten staren (wat nu?). Juist door deze momenten maakt deze escaperoom een absolute uitdaging, die wij iedereen kunnen aanraden. Een escaperoom waar echt over nagedacht is en die ook visieel erg goed in elkaar zit.

Ook voor kinderen is deze escaperoom geschikt. Als er kinderfeestje komen, dan wordt de kamer op niveau aangepast speciaal voor kinderen, wat deze kamer voor zowel kinderen, beginners en gevorderden echt een topper maakt.
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Excellente escape room
Operation Exit in Den Haag is echt een bijzondere escape room. De locatie en het pand sluiten naadloos aan bij het verhaal. Ook de puzzels zijn moeilijk en je moet inventief zijn om de kamer echt op te lossen, dit lukt dan ook niet iedereen! Echt een aanrader!
1 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
speelvriendelijke kamer
Deze Escape room heb ik al een tijdje geleden gespeeld, maar raad het iedereen aan. Deze Escape room is goed te doen voor beginnende escapers, en leuk voor wat ervaren escapers. ik beschrijf deze escape room als een speelvriendelijke escape!
19 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Operation Exit Den Haag
Fantastische kamer! Enorm genoten van het spel en mooie kamer. Oog voor detail was super en goeie introductie gekregen. Het spel was spannend en de puzzels precies moeilijk genoeg. We moesten flink ons best doen, maar konden de kamer op logische wijze doorlopen omdat het oplossen van de puzzels elkaar goed opvolgden. Groot voldaan gevoel na het stelen van de schat en binnen een uur kunnen ontsnappen...aanrader dus!
29 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een absolute aanrader!
Eindelijk, een Escape Room zonder frustrerende puzzels! Inmiddels heb ik zo'n 15 Escape Rooms meegemaakt, en The Mansion is ongetwijfeld één van mijn topfavorieten. Vanaf het moment van ontvangst (de host is een enthousiasteling met oprechte passie voor het Escape Room vak) tot het moment dat we juichend op tijd uit de Escape Room wisten te ontsnappen, hebben we ons enorm geamuseerd. Deze Escape Room was de eerste waar mijn teamleden en ik zonder hints uitkwamen. Vergis je niet, dat betekent niet dat deze Escape Room makkelijk is! Deze mysterieuze Escape Room biedt een uitdaging ook voor doorgewinterde Escape Roomers, en het fijne en unieke aan deze kamer vond ik dat er logische puzzels in zaten. Ik kan me eerdere Escape Room ervaringen voor de geest halen waarvan sommige puzzels zo onlogisch waren dat ik zeker weet dat als we een uur langer de tijd hadden gehad, we nog niet op de oplossing waren gekomen. Gelukkig is daar totaal geen sprake van bij deze Escape Room, en het op eigen kracht uit deze kamer weten te komen is des te bevredigender. Je ziet overduidelijk dat er veel tijd, creativiteit en moeite in de opbouw van de puzzels en de aankleding van de ruimte is besteed. Ik vond het mooi dat er zoveel oog voor detail en variatie in de puzzels was; dat draagt zeker bij aan de sfeer. Het verhaal waar je ingezogen wordt en de spannende muziek maken de experience compleet. Een absolute aanrader!
7 aug 2016
4.00 ( 4.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Erg mooie en goede escape room!
Onze 16e escape room en zeker top 5! Prachtige locatie in oude kamer die goed betrokken wordt in de puzzels, wat erg mooi gedaan is maar ook beetje verwarrend kan zijn. Al met al geweldige escape room. Goede puzzles, mooi gebruik van techniek en verloopt erg soepel. De hints worden gegeven d.m.v. van een scherm, wat wij altijd prefereren. Erg vriendelijke en behulpzame werknemers die de flow van de kamer en hints erg goed verdelen. Aanrader.
5 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Ik ben al naar heel wat escape rooms geweest en dit was zeker een van de beste die ik ooit gedaan heb! De kamer(s) waren heel mooi met veel sfeer. Het verhaal was ook goed en de puzzels waren echt origineel en doordacht. De puzzels paste goed bij de kamer(s) en het thema en er zaten leuke verrassingen in. Ik raad deze escape room echt aan!!
26 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
De escaperoom was zeer leuk opgezet! leuke puzzels, mooie aankleding en erg vriendelijke ontvangst. De groep was onervaren in escaperooms en twee talig maar we hebben toch met 19 seconde op de teller weten te ontsnappen.

Zeker een aanrader!
22 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG!!!
We gingen met 4 meiden en het was onze
eerste ervaring met een escape room
en wat was het gaaf! Echte aanrader!
Mooie escape room en super gedaan.
Helemaal top!
20 jul 2016
3.67 ( 3.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zit goed in elkaar!
Zeer leuke escape room met veel originele puzzels en een mooie schat, wat onverwachte wendingen en dingen waarvan je eerst niet begrijpt wat je ermee moet.... Mooie aankleding van de ruimte ook. Zeer goed over nagedacht en mooi uitgevoerd. Zou hem bijna een tweede keer spelen ;-) Zeer vriendelijke eigenaar ook! Duidelijk gedreven in wat hij doet. Heeft 1,5 jaar gebouwd aan deze escape room. Respect!
17 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een van de beter
Al meer dan 30 escape rooms gedaan, maar dit is 1 van de betere! Goede sfeer neergezet. Leuk verhaal. Mooi afgewerkt. Prima puzzels. Geen bijzondere technieken, maar dat mis je niet want er is meer dan genoeg verscheidenheid. Het was alleen wat warm binnen.
30 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een hoop plezier en goeie gezinstherapie!
Een hele leuke ervaring. De sfeer wordt goed opgebouwd en onderhouden in de kamer zelf, je wordt helemaal meegenomen in de mysterie en spanning van de situatie.
De puzzels liggen niet voor de hand, bij elk is minstens creativiteit en een logische denkwijze nodig. De puzzels zijn ook allemaal op de een of andere manier met elkaar verbonden. Dat geeft je echt het gevoel dat je vooruitgang boekt tijdens het oplossen. De oplossing is niet te vroeg in zicht en wordt pas onthult na meerdere inventieve twists.
Met nog iets mee dan een minuut op de klok wisten wij het te halen. Het was een top ervaring! Zeker aan te raden.
13 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
TOP VRIJGEZELLENFEEST GEHAD IN DE MANSION
Wij hebben een vrijgezellenfeest gehad in de MANSION
Wat een SUPER escape room is dat zeg !
Goed in elkaar gezet en best pittig
Steven is een fantastische gastheer begrijpt zijn vak
Geeft vooraf een goed en duidelijk verhaal
De sterren die je kan geven hiervoor zijn er eigenlijk niet genoeg
Wij hebben echt een TOP dag gehad met 2 groepen
Ik zeg zoek je een hele leuke escape room stop dan vanaf nu met zoeken ga naar OPERATION EXIT EN BOEK DE MANSION
Steven heel erg bedankt de vrijgezellen groep uit zoetermeer
12 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning en Sensatie !
Geweldig mooie escape room. Heel authentiek aangekleed in de sfeer van het verhaal. Puzzels zijn zeer orgineel, afwisselend en (met af en toe een tip van Steven) goed te doen. Met 3 personen een aardige kluif maar we hebben toch kunnen ontsnappen met nog 50 seconden op de klok ????. Complimenten voor Steven hoe de kamer in elkaar gezet is. Wij kunnen deze kamer aan iedereen aanbevelen. Als je van escape rooms houdt moet je deze zeker een keer gedaan hebben.



15 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
geweldige ervaring
Door deze ervaring is een nieuwe verslaving geboren. In een woord geweldig!
2 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Goeie Escape Room
Dit was mijn eerste Escape Room ervaring.
Maar nu ik deze gedaan heb wil ik er nog veel meer gaan doen.
Super ervaring. En aardige host.
1 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG!!!!!!
Een geweldig, mooi samengestelde en gemaakte escape room. Deze escape room is van een zeer hoog niveau met enorm veel detail, sfeer en prachtige ambiance. Steven is een geweldige gastheer die er voor zorgt dat je een geweldige tijd beleeft. Deze escape room is één van de beste in Nederland en is daarom een absolute aanrader. Het is moeilijk om niet meer in detail te treden over deze room echter kan ik je één ding beloven; je zult er versteld van staan. Het verhaal is HEEL goed samengesteld en de kamers zijn PRACHTIG. Ga en experience!!!!
28 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend
Prima verzorgde lokatie, waar je ook met grotere groepen een gezellige middag of avond kunt hebben. Na een uur is je hoofd wel leeg. Zeker met angstige kinderen een uitdaging, maar die kunnen toch escapen en in de control room meekijken.
Topper en echte aanrader!
2 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
topmiddag!
vorige week met een groep van 12 kinderen 10-12 jaar) een bezoek gebracht aan de escape room. Het was een super geslaagde middag. Door de aanwijzingen was het ook voor de kids heel goed te doen en waren ze nog net op tijd om de schat te vinden.
Ze waren super enthousiast!
17 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Briljant
Inmiddels al behoorlijk wat escaperooms gespeeld, maar dit is absoluut mijn favoriet. Hartelijk welkom geheten door Steven, en eenmaal in de kamer waren we verbijsterd door hoe perfect de techniek en sfeer in elkaar zat. Als er 1 kamer in Nederland is die ik aanraad, is het wel deze. Dank voor de ervaring!
6 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader!
Veel verrassende elementen, constant een leuke uitdaging, je zit geen minuut stil in deze escaperoom!
25 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!!
We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaar en bedenker van de escape room. We hadden al eerder escape rooms gedaan en onze verwachtingen waren dus hoog. Operation exit heeft deze verwachtingen zeker kunnen waarmaken. Een hele mooie kamer met puzzels die goed in elkaar zaten. Zeker een aanrader!
8 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische Ervaring!
Heel erg leuk, een absolute aanrader. Een goed samenhangend verhaal en bijpassend decor maakt de ervaring compleet! Vanaf het ontvangst tot het einde een super ervaring!
7 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
The Mansion, fine, balanced and stylish
This escaperoom has been designed with a consistant theme and a nice storyline, a stylish mansion . Puzzles are very much integrated in the room and varied. Very impressive in the way everything has been made specially for this room in high quality and some very original puzzles. Guess this room is good for starters and more experienced players.
5 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Direct een echt efteling gevoel
Vsn alle escape rooms die ik tot dusver gedaan heb was dit absoluut de mooiste. Leuke afwisselende puzzels, en een heel goed neergezette ervaring. Vanaf het eerste moment dat je naar binnen gaat krijg je echt een soort efteling gevoel. Alle spullen voelen heel authentiek en sfeervol aan en passen ontzettend goed binnen het thema. Wat ook leuk is, is dat je hier moet inbreken ipv uitbreken wat erg origineel gevonden is. De spannende muziek zorgt voor veel extra spanning, zeker ook naar het einde toe. Aanrader!
3 jan 2016
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Tof!
Leuke middag, puzzels gevarieerd en goed uitgedacht. Mooie aankleding. Ontvangst vriendelijk en attent.
27 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Mooie aankleding, leuke unieke puzzels
Deze escape room is erg mooi ingericht met oog voor detail en heeft een leuk thema. De puzzels zijn afwisselend en uniek. Een aantal van ons had al vaker een escape room gedaan, maar kwamen nu type puzzels tegen die zij nog nooit eerder waren tegen gekomen. We hebben de room met het maximaal aantal spelers van 7 gespeeld. Dat was goed te doen in de ruimte en met voldoende puzzels en uitdagingen om op te lossen. We hebben genoten!
27 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
we managed to fail, but had a fun time anyway!
our first time in an escape room. excellent atmosphere and great puzzles to solve. although we failed to escape (despite the host's best efforts to help us), we had a ton of fun. looking forward to giving it anothet go soon!
23 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gave kamer
1 kamer hiervoor gedaan maar deze was echt stuk mooier en netter opgezet. Geweldige details en je gaat op in het verhaal.
Puzzels niet te makkelijk maar wel te doen en goed over nagedacht!
Origineel !

Zeker een aanrader!
21 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Schitterende Escape Room
Je kunt zien dat Operation Exit met passie is gemaakt. Alles in de kamer is tot in de puntjes uitgedacht. Vanaf de eerste minuut wordt je meegesleept in de verslavende wereld van de Escape room. Alle dagelijkse gedachten maken plaats voor leuke en verrassende spellen die je hersens laten kraken. Deze belevenis wil je niet missen:)
21 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring
Eerste keer een Escape room bezocht, en het is zeker voor herhaling vatbaar! Leuke puzzels die je moet oplossen om uiteindelijk de schat te vinden wat helaas niet gelukt is.
20 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende escape room
Leuke verrassende escape room, absoluut een aanrader!
Heeft in vergelijking met de vorige escape rooms originele spel elementen gebruikt. Hou je van escape rooms, puzzelen en reizen dan moet je hier geweest zijn ???? ben nu al nieuwschierig naar de volgende escape room.
20 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Origineel, uitdagend en prachtig vormgegeven!
Erg leuke en uitdagende puzzels, raadsels en andere verrassingen. Alles klopt tot in de kleinste details. Wij hebben van elke minuut genoten!
17 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Van adellijke klasse!
Een hoogwaardige 'room' met detail ten behoeve van sfeercreatie. Het achterliggende verhaal sluit hier naadloos op. Tezamen met enerverende raadsels en leuke plotwendingen een hele belevenis.
16 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Vorstelijk entertainment
Een prima escape room, heel leuk thema en duidelijk gemaakt met een streven naar perfectie. Een hele goede mix van sfeer, interieur en stijl. Subtiele puzzels die leiden tot verrassende ontdekkingen. Geen makkelijke uitdaging maar door de logica te doorgronden zeker oplosbaar. Een aanrader.
12 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Zeer mooie met zorg ingerichte Escaperoom. Uitdagende puzzels zonder dat ze ooit te vergezocht zijn. Daarnaast ook vriendelijk ontvangen in een wachtzaal met koffie, thee en fris.
12 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Prachtige gedetailleerde aankleding. Dit zorgt ervoor dat je helemaal in het verhaal komt. Puzzels zijn origineel omdat de oprichter ervaring opgedaan heeft bij verschillende internationale escape rooms. Hartelijke ontvangst, prima wachtruimte. Alles klopt aan deze escape room. Wij kijken uit naar zijn volgende kamer.
7 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super Spannend en Leuk
Samen met vrienden en familie ben ik naar deze escape room gegaan. Het was enorm leuk om te doen en alle puzzels op te lossen. Iedereen werd steeds fanatieker en het spel steeds spannender. Absolute aanrader!
5 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Operation Exit Den Haag
Gisteravond 22:00 uur Operation Exit gedaan!
We wisten niet echt wat we moesten verwachten maar dachten met nog 5 andere vrienden, doe is gek. EN... ik kan rustig zeggen dat je dit gewoon een keer moet doen. Als je van puzzels houd, raadsels oplossen, codes kraken ben je hier op het juiste adres.
Raadsels zitten echt goed in elkaar, je wordt een uur lang serieus aan het denken gezet!
Wil je even een keer was anders met je vrienden doen, dan is dit een serieuze optie! Echt leuk! eigenaar vertelde dat hij over niet al te lange tijd een tweede kamer opent! Wij gaan daar zeker ook een keer heen!
16 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Doen!
Deze moet je gedaan hebben! Operation Exit krikt de kwaliteit zoals die zou moeten zijn voor andere escape rooms in Nederland omhoog. Je merkt aan alles dat hier lang en goed over nagedacht is, je waant je werkelijk in een andere wereld. Zeker de moeite waard!
15 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room!
We werden super vriendelijk ontvangen. In de "wachtkamer" lagen alvast wat puzzels die ons in de juiste sfeer brachten. Een leuke introductie van de kamer gekregen, top! Eenmaal binnen ben je nog niet gelijk binnen, dat geeft een extra uitdaging. De kamer ziet er prachtig uit, heeft een fijne sfeer. De puzzels zitten mooi in elkaar en zijn zeker uitdagend. We hebben 1x een hint gekregen, die er gelukkig niet te dik bovenop lag. Uiteindelijk met nog bijna tien minuten op de klok weten te ontsnappen. Een escape room die naar meer smaakt!
9 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
helemaal top
Leuk verhaal en leuke puzzels in sfeer. Ik kan niet wachten op de volgende kamer van Operation Exit!
26 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Grandioos
Zondag 25 oktober 20.30 uur. Voor een uur terug naar eind 19e eeuw. Een schitterend ingerichte kamer passend bij de mystiek van een verborgen schat in de mansion komen was al een klus op zich. De kamer ademde echt de sfeer uit van die periode. Uitdagende puzzels en raadsels, myserieuze aanwijzingen, krakende hersenen en een voorbeeldige samenwerking leidden tot het vinden van de schat en de weg terug, met nog 4 minuten en 18 seconden op de klok. De aanwijzingen zaten goed in elkaar en waren soms alleen na een gefeven hint te vinden. Heel knap bedacht en gemaakt. Een bezoek meer dan waard.
26 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
Een ontzettend leuk commissie uitje gehad! De ligging van de escaperoom is erg centraal dus prima te bereiken met het OV. De kamer is tot in de details ingericht, wat in combinatie met de achtergrondmuziek ervoor zorgt dat je de spanning het hele uur voelt. De puzzels en vraagstukken zijn goed doordacht waardoor het echt als een overwinning voelt als je ze ontdekt. Gelukkig verschijnen er zo nu en dan hints op het scherm van de organisator, waardoor de zoektocht naar de schat ons is gelukt.
25 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Een fantastische eerste ervaring met deze escaperoom! Alles klopt hier; het verhaal, de puzzels en de sfeer. We hebben onwijs genoten en raden het zeker aan!!
19 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super awesome
Fantastisch gelegen op kruipafstand van Holland Spoor en op de doorgaande route naar centrum Den Haag. Goede ontvangst door enthousiaste host. De escape room zag er simpelweg fantastisch uit: alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel op technisch vlak als op het gebied van de afwerking. De soundtrack, belichting, de setting, de gelikte schermpjes om de klok op weer te geven... aan alles was gedacht. Puzzels zelf berusten op handwerk: geen getut met sudoku's invullen, maar gewoon degelijk puzzelwerk! Echt heel tof.
19 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Operation Exit
Goede Roomescape met leuke puzzels!
16 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Prachtige kamer
De kamer ziet er prachtig uit, helemaal in de juiste sfeer met veel aandacht gemaakt. De moeilijkheidsgraad was ook erg goed, we hadden met z'n 2e een paar hints nodig.

De kamer is erg goed gelegen, meteen buiten station Den Haag HS. Er zitten veel horeca gelegenheden in de buurt, fijn voor het naborrelen.

Steven is een goede gastheer. Hij was erg betrokken en deed enorm z'n best om het ons zo comfortabel mogelijk te maken.
15 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Operation Exit Den Haag
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super mooie ruimte!
Onze eerste ervaring met een Escape Room en WAUW ik ben verliefd! Als alle Escape Rooms zo zijn dan moet ik ze allemaal bezoeken. De liefde en aandacht straalde uit de ruimte, de puzzels waren erg leuk en mooi in elkaar gezet. Echt een super ervaring rijker!!