One Hour Lockup Naarden

4.74 van 5 sterren (133 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende escape room, mooie ervaring
Wij hebben de escape room Illuminati Headquarters met vijf personen gespeeld. Vanwege onze positieve ervaring met De Zodiac Killer zijn we terug gegaan naar One Hour Escape. Wij hebben tot nu toe ongeveer acht escape rooms gespeeld en vinden die van One Hour Escape nog steeds tot de besten behoren. Wij vonden Illuminati leuk om te spelen, omdat er verschillende puzzels tegelijk konden worden opgelost, zodat iedereen aan het spel kon blijven meedoen. De kamer zit ook technisch gezien mooi in elkaar. Echt een aanrader!!!!
19 feb 2018
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiak killer gespeeld
Mijn eerste keer in een escape room. Wat is dit leuk! Ontvangst prima, locatie prima, kamer goed ingericht. aanrader!
6 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een uitdagende en gave escaperoom
Niet de makkelijkste kamer maar erg mooi gedaan. Zonder teveel te willen verklappen is dat de kamer zelf reageert op goed uitgevoerde oplossingen van een puzzel. Diverse soorten puzzels, rekenen, kijken, logisch nadenken, een bijzonder en spannende ervaring. We waren met 8 personen (moesten daarom wel bijbetalen want max 7 is de norm) maar er was genoeg te doen voor iedereen. We zijn ontsnapt, maar we hadden dan ook wel een heel goed team.
28 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Supertoffe escaperooms
Hartstikke leuker kamers, allebei gedaan en allebei leuk.
Personeel erg aardig en behulpzaam!
Overal top ervaring!
19 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Room Illuminatie Headquaters
Erg leuke avond gehad in Naarden bij One Hour Lockup. Met zn 5en echt een uurtje probeert er uit te komen. Als we nog maar 3 minuten meer hadden gehad, was het gelukt :)

Leuke ervaring en goed verzorgd.
6 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiak Killer
Verjaardagsfeest voor dochter van 13. 7 meiden van 13 jaar kunnen heel hard gillen...
Ze vonden het super leuk en hadden het nog bijna gehaald ook!
Leuk ontvangst door medewerkster!
Aanrader
25 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
The Illuminati Headquarters
Wat een sublieme kamer! Hij staat bij ons in de top 3.
De uitstraling is geweldig, de details kloppen tot in de puntjes (wat je bijvoorbeeld al aan het kladpapier kunt zien) en de variatie in puzzels is helemaal geweldig.
Dit was een fantastische ervaring.
We hebben alleen de pest in dat we de wereld niet hebben kunnen behoeden voor een ramp.
11 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
We werden heel vriendelijk onthaald. We werden met onze vier kinderen 16, 15, 13 en 11 opgesloten en we zijn bijna ontsnapt!!!! Wat een leuke belevenis we gaan binnenkort een andere kamer met ons gezin uitproberen! Is weer eens even iets anders!
15 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top kamers!
Zowel Illuminati Headquarters als de Zodiac killer waren super om te doen. Zeker een aanrader!
10 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top!
We kwamen met een groepje van vier om de Illuminati Headquarters te spelen. Vooraf al veel positieve recensies gelezen over deze kamer en volledig terecht. Wat een mooie kamer! Uitdagend, supermooi verzorgd. De professor vond ik een geweldige toevoeging. Jammer genoeg net niet ontsnapt... Spelbegeleiding was top, zijn ook ongelooflijk vriendelijk ontvangen! Bij het napraten ook gesproken over de andere kamer, de Zodiac Killer. Wij enthousiast en gevraagd of deze nog beschikbaar was. Dat bleek zo te zijn en dus gingen ze voor ons aan de slag om deze kamer klaar te zetten. Compleet andere kamer, maar ook zeker de moeite waard. Gave puzzels, ook weer mooi aangekleed en een aantal leuke verrassingen. Dit keer ontsnapt, de adrenaline gierde door ons heen. Al met al een geweldige ervaring, complimenten voor de ontvangst en begeleiding!
8 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
mooiste kamer tot nu toe
De kamer was heel mooi afgewerkt, alles klopte, de hulp was goed, de puzzels een uitdaging maar niet te moeilijk. We hadden een geweldige tijd. het was mijn vierde kamer, en hoewel ik ze allemaal leuk vond, vond ik deze wel supermooi verzorgd. ook een enthousiast ontvangst.
7 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Illuminati Headquarters: een echte uitdaging
Voor ons de tweede keer dat we een escaperoom deden. We werden heel prettig ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. Er waren heel wat puzzels op te lossen waarvan sommige behoorlijk pittig waren. Met een goede verdeling van de taken, teamwerk en en af en toe een kleine hint kwamen we langzaam dichterbij de ontknoping. De zoektocht vroeg van ons opmerkzaamheid, doordenken, rekenvaardigheid, muzikaliteit, etc. en leidde tot verrassende ontdekkingen en uiteindelijk de 'escape' ;-)

Absoluut een aanrader wat ons betreft!
7 aug 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac Killer
Ten eerste een hele leuke ontvangst door zeer enthousiaste mensen!
De kamer is erg leuk en zeer goed in elkaar gezet. Wij hebben hem met z'n 7e gespeeld en gehaald binnen de tijd.
In vergelijking met andere kamers springt deze er wel uit.
2 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Epische ervaring
Illuminati headquarters: de kamer is kortom geweldig! De raadsels, verborgen sloten, de lichteffecten en het thema zelf zijn echt gaaf uitgedacht. Ik heb genoten!
13 jul 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Cool! En trots op onszelf...
Fijne ontvangst, lekker drankje kunnen drinken, toen duidelijke uitleg & op naar de kamer. Hebben ervan genoten, ook omdat we het gered hebben. Trots op ons! En wat een gave kamer (Illuminati), heel ingenieus bedacht allemaal. Dank voor een top team uitje!
16 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mijn eerste Escape Room ervaring
Nog nooit een Escape Room gedaan, maar dit was fantastisch!
Ik heb in Naarden Illuminati Headquarters gedaan - super leuk! Heel goed in elkaar gezet en toffe opdrachten.
Daarnaast gezellige sfeer en het hele gebouw ziet er tot in de puntjes uit - top! Echte aanrader!
8 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fijne escaperoom
Dit is een heel mooi gemaakte escape room met uitdagende puzzels en een goed uitgewerkt thema. Met veel liefde en aandacht voor details gemaakt.
5 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekende ervaring
Afgelopen weekend hebben we de kamers met 20 vrienden gespeeld. Zeer genoten van de puzzels. Een aanrader. Flexibel en zeer behulpzaam personeel.
28 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Illuminati: echte aanrader
Illuminati: heel sfeervol door licht- en geluidseffecten. Uitdagende tot moeilijke puzzels. Duidelijk thema waar omheen alle puzzles zijn gebouwd. Super klantvriendelijk. Echte aanrader. Ook voor beginners in overleg met de begeleiding.
19 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Hoogstaand niveau!
Zodiac Killier: Hele leuke kamer, alles is goed doordacht en er zit een lekkere flow in het spel. Thema is mooi doorgetrokken voor optimaal spelplezier, zeker een aanrader!

Illuminati: Oeh super mooie kamer zeg! Echt met veel oog voor detail en techniek gebouwd! Wel flink pittige puzels die door een klein foutje halverwege het proces je kunnen weerhouden van winnen en je dwingen een hint te vragen...zonde want we hoopten hem zonder hints op te kunnen lossen... Uiteindelijk kostte onze trots ons helaas de kop want zelfs met hint konden we de verloren tijd niet meer inhalen, zoooo zuur :-(
16 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goed!
Geweldige ervaring, zeer leuke puzzels. We kregen ook een super goed ontvangst, de kamer (zodiac killer) was ook zeer origineel en uitdagend. Zeker een aanrader! De escape room is zeker het geld waard!
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Teamuitje super geregeld
echt een aanrader!
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Personeelsuitje super geregeld!
Met onze personeelsvereniging heb ik een uitje georganiseerd bij One Hour Lockup Naarden. Met vier teams speelden we de twee escape rooms en speelden de wachtende teams een pub quiz. Vooraf hebben we samen op locatie sushi gegeten. Zelf heb ik de 'Illuminati Headquarters' kamer gespeeld. Leuk escape room, erg mooi in details, zit goed in elkaar en het verhaal 'klopt' gewoon helemaal! Daarnaast erg tevreden met hoe de avond tot in de puntjes geregeld was, top!
10 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Strakke kamer, wel veel rekenen.
Vandaag 'Illuminati Headquarters' gespeeld met vijf man. We werden bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door een jonge dame met wie we een leuk babbeltje maakte, waarna we de kamer in mochten.
Eenmaal in de kamer was ik zeer verrast door de mooie inrichting. Je kan zien dat er heel veel tijd en moeite in is gestoken, mijn complimenten!

Het leuk van deze kamer is het feit dat ze zonder cijfersloten werken, waar ik na vele andere kamers wel een beetje klaar mee was. De puzzels zitten mooi in elkaar en de techniek erachter is verbluffend. Enige minpunt in mijn optiek was het feit dat je op een gegeven moment meerdere puzzels tegelijk krijgt, als je dan een fout blijkt te maken kan je nooit meer terug redeneren waar die gemaakt is.

Ondanks bovengenoemd minpuntje kan ik deze kamer alsnog iedereen aanraden, mede dankzij de mooie techniek en strakke afwerking. Ondanks het lage slagingspercentage (ongeveer 25%) zijn de puzzels prima te doen, al heb je af en toe wel een rekenwonder nodig.
28 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooi gedecoreerde kamers
Erg mooi gedecoreerde kamers. In de Illuminatie kamer was veel rekenwerk en er waren veel puzzels zonder sloten. Bij de Zodiac killer waren leuke doe-dingen en redelijk wat sloten. Beide kamers helaas niet gehaald, maar we hebben ons wel vermaakt. Erg vriendelijk personeel die tevens goede adviezen gaven.
20 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend goed gemaakt!
Wat een uitdaging, één van de pittigere escape rooms maar echt een aanrader. Vraagt veel van al je zintuigen! Origineel, geautomatiseerd en ontzettend mooi gedaan.
2 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Illumnati kamer is geweldig!
We hadden een jaar geleden al de Zodiac Killer gespeeld en die vonden we zo leuk dat toen het berichtje kwam dat ze een nieuwe kamer hadden we gelijk geboekt hebben. En One Hour Lockup heeft ons qua verwachting zeker niet in de steek gelaten. De nieuwe kamer is erg gaaf, met veel technische foefjes, zeker geen standaard 'cijfersloten' kamer. De kamers was best moeilijk maar we zijn er toch in geslaagd op tijd de wereld te redden ;)
30 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Terug voor de illuminati headquarter kamer
We waren al eerder bij one hour lockup voor de zodiac killer Dat vonden we een super toffe kamer, dus toen de de tweede kamer klaar was wilde we die graag doen. Vorig week was het dan zover.

De kamer is weer geweldig. Heel anders dan de Zodiac killer.
Ik kan beide kamers enorm aanraden.
In de illuminati kamer is het wel aan te raden om iemand mee te nemen die het leuk vind om met cijfers te werken (echt geen hogere wiskunde, leuk vinden of iig niet erg vinden is prima). Als je die helemaal niet in de groep hebt kan het een erg lastige kamer worden

De ontvangst is goed , sfeervolle ruimte, drankje is mogelijk. Een evt wachtend team hoeft zich niet te vervelen.

De begeleiding/spelleiding was geweldig. Enthousiast en hoewel we geen hints hebben gekregen was ze alert en adrem. Hele fijne ondersteuning en heel gezellig nagekletst.
25 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige service
Met vrienden beide kamers gedaan, zodiac killer was echt enorm leuk, perfecte moeilijkheidsgraad. Tweede keer illuminati room, er was een klein foutje in de reservering maar de staff loste alles supersnel op en we kregen zelfs een extraatje. Medewerkers zijn ontzettend aardig, je wordt persoonlijk behandeld. Heb hier een paar van de beste uitjes ooit gehad.
24 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top
De Zodiac killer kamer gedaan. Was ontzettend leuk en goed in elkaar gezet. Super vriendelijke medewerkers. Na een uur waren we helaas niet ontsnapt, maar omdat er geen groep na ons kwam mochten we langer doorgaan om alsnog het spel af te kunnen maken. Erg leuk! Een aanrader deze escaperoom!
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's 'One Hour Lockup'
Voor de tweede keer reizen wij af naar Naarden, deze keer voor 'The Illuminatie Headquarters'. Na de 'Zodiac Killer' hebben wij een jaar lang uitgekeken naar de datum waarop wij weer naar het zuiden konden reizen voor 'de tweede kamer'.
Eenmaal aangekomen was de ontvangst weer allervriendelijkst en zijn wij met ons groepje van 4 spelers de kamer ingegaan. WOW!!!!! Deze kamer laat een hoop kamers die wij gespeeld hebben aan alle kanten verbleken, de aankleding, sfeer en oog voor detail vallen direct op. De puzzels zijn zeer doordacht (maar niet irritant moeilijk) en afwisselend. Het gebruik van diverse technieken, samen met de goede begeleiding maakt deze Escaperoom één van de betere kamers van Nederland.

Keep up the good work!
19 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wow, wat een leuke ervaring en fantastisch voor teambuilding
Wij hebben een hele leuke middag gehad. Zeer gastvrij ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Het was spannende leuk en gezellig. Ik kan het iedereen aanbevelen. Wij hebben de Illuminatie gedaan maar gaan zeker ook een keer de andere escape room ervaren.
16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Illuminati headquaters
Na de al eerder gespeelde Zodiac Killer-room was dan nu de illuminati headquarters aan de beurt.
Een schitterend uitgevoerde kamer met ingenieuze puzzels, echt knap gedaan. Wij zijn er helaas niet uitgekomen. Echt een aanrader voor de wat ervaren speler.
12 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer!
Leuke kamer, met goede puzzels. Geslaagde ochtend!
12 jan 2017
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Illuminati is echt prachtig!
Prachtige escape room! Mooi afgewerkt en originele puzzels (vrijwel niks gebaseerd op sloten). Er zat een heel verhaal omheen wat waarschijnlijk heel tof was, alleen merkten we dat we hier met de groep niet alle aandacht voor hadden (omdat we natuurlijk te druk bezig waren met ontsnappen). Misschien een idee om het verhaal op een andere manier in de escape room te verwerken zodat we het wat vanzelfsprekender meekrijgen. Verder zou ik het zelf fijn vinden om wat meer controle te hebben over de hints. Maar al met al echt een top escape room, met ook een hele gezellige en verzorgde ontvangstruimte!
10 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geniale rooms!
Vandaag de 2 rooms van One Hour Lockup gedaan en beide zijn aan te raden aan iedereen! Het verhaal en de totale beleving zijn super! De technische hoogstandjes en de uitdagende puzzles zijn geweldig. Deze kamers moet je gespeeld hebben..
3 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Escape-O-holics op bezoek bij collega's!
Het is natuurlijk altijd leuk om collega's te bezoeken, maar het is nog veel leuker om daarbij een absolute top kamer te spelen.

We hadden al veel positieve reacties opgevangen over de Zodiac Killer en we kunnen bevestigen, ze kloppen! Overigens zou je verwachten dat wij inmiddels geen dingen meer over het hoofd zien... nou dat viel dus even vies tegen...

Bedankt voor de mooie avond!
2 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Voor de eerste keer escaperoom was het een hele leuke ervaring! Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, maar alleen het vriendelijke personeel en de escaperoom ervaring maakte het al meer dan waard!
28 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
op tijd voor de kerstviering
kerstavond en een massamoordenaar verhindert ons vertrek uit de ruimte.
Prima avond gehad in Naarden.

zeer aan te bevelen
14 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige avond!
Wij hebben afgelopen zondag beide kamers gespeeld. Geweldige ervaring: super avond gehad! Uitdagende puzzels, spanning, mooie aankleding, goede verhaallijn eromheen. Leuke medewerkers, die zeer bereid zijn een stapje extra voor je te doen (en even regelen dat je de tweede kamer er ook achteraan kunt doen ;).
Kortom: een avond om aan te raden!
2 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
BELEVING!!!
Alles draait om beleving bij het bezoeken van een escaperoom, en dat hebben de mannen van de Illuminati headquarters heel goed begrepen. Van begin tot eind één grote beleving! Alle details kloppen en overal lijkt aan gedacht. Tijdens het spelen hoef je niet te twijfelen of iets wel of niet bij het spel hoort. Alles werkt en klopt met het verhaal.
Super goed gedaan!
2 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac Killer bezocht
Het was voor mij de eerste dat ik een escape room bezocht.
Vooraf had ik wel wat twijfels of ik het leuk zou vinden, ben namelijk niet zo van de spelletjes. Maar uiteindelijk vond ik het harstikke gaaf en kan het iedereen aanbevelen. Denk er wel aan dat je samen gaat werken, dan kom je ver!
14 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring
De nieuwe kamer Illuminati gespeeld. Leuke uitdagende puzzels die perfect zijn vorm gegeven. Deze moet je echt een keer doen. Zeer gastvrij ontvangen. Je kan vooraf en achteraf genieten van een drankje. We gaan zeker ook de andere kamer nog een keer doen.
5 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
ILLUMINATI
Voor het eerst een escape room gespeeld. Het was een hele leuke ervaring die zeker de moeite waard is om met je vrienden of collega's te delen.
Dank jullie wel voor een geslaagde avond!
31 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
We hebben zondag om 19.00 uur de nieuwe Escape room Illuminati gespeeld. Wat een ervaring. Super spannend, geweldige puzzels en het ziet er zo echt uit. Alles draagt bij aan een geweldige ervaring waar je jezelf met je team een uur lang in kan wikkelen. Het is alleen jammer dat we niet ontsnapt zijn. Deze room zou iedereen moeten doen die al een paar rooms heeft gespeeld. Beginners zou ik eerst naar de Zodiac verwijzen. Ook de ontvangst is geweldig en sfeervol. Je voelt je als klant welkom en er is geen haast als je na wilt praten met een lekker drankje en hapje.
29 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
One Hour Lockup Escape Rooms leuk!!!
Op vrijdag 28 oktober ons teamuitje bij One Hour Lockup Escape Rooms gehad! Super leuk! Gezellige ontvangst met een groot assortiment drankjes! Ondanks dat we het niet binnen een uur gehaald hadden om te ontsnappen hebben we veel plezier gehad en volgende keer ga ik zeker de andere kamer uitproberen!!!

24 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch om te ontsnappen..
Goed geregeld en mooie kamer. Top ervaring.
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super leuke avond gehad
We zijn een super leuke ervaring rijker door een escaperoom te doen. Het was werkelijk een gevecht tegen de klok en we hebben meer dan genoten.
9 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wauw! In onze top 3 (van de 13)
Na 11 kamers de Zodiac kamer gedaan. Een ontzettend goed doordachte kamer met leuke puzzels, passend bij het thema, die net even anders zijn.
+ Logische volgorde
+ Met z'n vieren voldoende spellen (je blijft druk)
+ Spellen komen uiteindelijk samen
+ Spanning werd opgevoerd met een duidelijk thema
+ Goed gedacht aan licht- en geluidselementen
+ Heldere communicatie via scherm
+ Uitdaging om het zonder hints te doen!
En ook zeer belangrijk... zeer goede, vriendelijke en vrolijke service! En tjah, service is wel een zeer belangrijk onderdeel van de escape-ervaring. Inrichting was ook helemaal top! Wij kijken uit naar de nieuwe kamer.

Wat betreft prijs/kwaliteitverhouding: wij vinden de escaperoom niet per se te duur, maar wel goedkoop in vergelijking met de kwaliteit die ze leveren.
6 okt 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
Met gezin geweest van 4, waarvan 1 met ervaring. 2 kinderen van 14 en 12. Spannende sfeer in de kamer, goed op het thema ingericht.
Puzzels wel wat lastig, maar door hints het spel aardig doorlopen. Helaas niet binnen de tijd gehaald.
Wat erg leuk was dat we de kamer af mochten maken, doordat er geen groep achter ons was. Erg sympathiek en service gericht! Alle werknemers erg vriendelijk en namen de tijd om even te praten.
Aanrader!
3 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde avond!
Wij zijn gisteren bij deze escape room geweest wat een super leuke ervaring! Voor een paar onder ons was dit de eerste keer en voor de andere hadden al een keer een escaperoom gedaan. Het ontvangst was erg goed! zeker een aanrader om naar deze escaperoom toe te gaan!
2 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Dit was onze eerste escape room ervaring en het was geweldig. Leuk ontvangst, we moesten klein half uurtje wachten voor we naar binnen konden maar dat was geen probleem. We kregen lekker drankje en het spel werd duidelijk uitgelegd. De kamer was erg lastig in het begin, zeker als je geen ervaring hebt maar toen we eenmaal op gang kwamen ging het goed. Helaas zijn wij er niet uit gekomen, scheelde weinig. Deze kamer is echt een aanrader!! Snel een keertje de nieuwe kamer uitproberen.
18 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!!
Eerst zeer hartelijk ontvangen en daarna een geweldige escape room gedaan! Echt super leuk, zeker aan te raden!!!
6 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wat een top middag!!
Allereerst worden we zeer hartelijk ontvangen. De spelleider vertelt over het verhaal, en dan kan het beginnen!
Een goede dosis aan spanning, afwisselende puzzels en een goed verhaal makem deze escape room zeker een aanrader!
Binnenkort opent de nieuwe kamer Illuminatie zijn deuren, en hiervoor komen wij zeker terug!
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk en super voor teambuilding!
Met groep collega's een uitje en dit was het geworden. Behalve voor mij was dit voor alle collega's hun eerste escape-room en ondanks het matige enthousiasme vooraf waren ze achteraf heel enthousiast. De kamer is redelijk klein maar dat past juist goed in de setting van de Zodiac Killer. In de kamer zat het zeer goed in elkaar en de puzzels zijn erg mooi uitgewerkt! Dank voor deze geweldige middag!
26 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
zelfs de tweede keer was het leuk ;-)
Deze kamer had ik al een keer gespeeld, ik was er dit keer met een groep anderstaligen die Nederlands leren. Ik had me voorgenomen te gaan zitten en alleen waar nodig te helpen met de taal, maar na een kwartier was ik al net zo hard aan het puzzelen als de anderen, omdat er toch een groot deel was wat de eerste keer door anderen uit mijn team was opgelost terwijl ik zelf met andere problemen bezig was ;-0

De gastvrouw was zeer gastvrij en we hadden een supertijd!
24 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onze eerste ervaring was absoluut top
We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar onze allereerste escape-room was een geweldige ervaring. We willen door deze ervaring meer. Maar Naarden zullen we aan iedereen aanraden, vooral als je net begint.Vriendelijke ontvangst en een hele leuke spelleider.
22 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
In een woord "geweldig"
Helemaal super. Echt tot in de puntjes uitgewerkt en geniaal bedacht!
15 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac Naarden
Super leuk!! Leuk ontvangen en we mochten zelf een kwartiertje doorspelen omdat er geen groep meer achteraan kwam. Er werden tijdens het spel indien nodig goede hints gegeven. Was een hele leuke middag. Soms best ingewikkeld ook, maar dat maakt het spannend. Je moet wel mensen meenemen die logisch kunnen denken en die snel kunnen schakelen. Dat hadden wij gelukkig!
14 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Super!!! We komen zeker terug voor de nieuwe kamer!!
Wat een geweldige kamer is de zodiac killer! We hebben met 4 vrienden deze kamer bezocht. We werden echt uitgedaagd! De spanning start al met het voor filmpje! De kamer zit goed in elkaar en je moet echt veel puzzel oplossen. Ik heb al meerdere kamers bezocht maar deze staat het hoog op het lijstje. We komen dan ook zeker terug voor de nieuwe kamer!
6 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Ontzettend goed opgezette Escape Room!
Met een vriend de kamer 'Zodiac Killer' gespeeld, als een soort Two-men-Army.

Ontzettend toffe kamer, waarbij de Experience hélemaal klopt. Puzzels sloten aan op het verhaal, en niet ál te lineair, waardoor veel parallel kon lopen. De verrassing die je op 't einde te wachten staat is héél tof, en maakt deze kamer he-le-maal af.

Zeker een aanrader!
6 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Mijn vrienden en ik hebben een paar dagen geleden de escape room in Naarden gedaan en we hadden het heel erg naar ons zin. Het personeel was hartstikke aardig en de room zelf was een echte challenge. Wij hebben het dan ook net kunnen halen. Echt een aanrader.
5 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escape Room Rijswijk visit One Hour Lockup
Met een deel van ons creatieve team richting Naarden, omdat we al veel goede verhalen hadden gehoord over One Hour Lockup. Onze verwachtingen zijn weer eens overtroffen en hebben nog lang na zitten praten. Erg gezellig! We zijn benieuwd naar zijn volgende kamer want we hebben zeker genoten van de mooi vormgegeven kamer en de diversiteit aan puzzels! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid. Plaats nummer 3 bereikt zonder hints!
27 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Uitdaging
Zelfs met ervaring is dit een super leuke en uitdagende kamer, goede en leuke puzzels. Met 2 personen was dit best een moeilijke opgave. Eindconclusie: zeker het spelen waard!
19 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
top
Een geweldige ervaring
16 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een aanrader!
Super ervaring! Ontzettend spannend. We hebben de Zodiac killer gedaan. Een waargebeurd verhaal over een moordenaar. Gave raadsels en je weet niet wat je te wachten staat. Een aanrader voor iedereen die van spanning houdt. Prijs was bij ons prijzig want wij gingen met z'n tweeën. Ik raad aan met meerdere mensen te gaan, zodat je de kosten kan delen. Het is raadzaam even van tevoren te bellen. Voor ons was dit de eerste keer. Er wordt het een en ander uitgelegd. Toen ik vroeg of er een leuk restaurant in de buurt zat. Kreeg ik meteen de menukaart doorgestuurd en als we interesse hadden, zouden hun reserveren. Erg netjes en behulpzaam. Wij binnenkomst kregen we wat drinken en na afloop ook. Kortom iets wat je meegemaakt moet hebben. Begin in Naarden :-)
15 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige ervaring
Mijn eerste escaperoom gespeeld in Naarden bij One Hour Lockup.Samen met mijn dochter, kleinzoon van 14 en drie vriendjes.
De puzzels zaten goed in elkaar.Een leuke ervaring en zodra de tweede kamer klaar is komen we hier terug. Een echte aanrader
6 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke ervaring!
One Hour Lockup Naarden is een erg leuke escape room. Het heeft een leuk verhaal en de puzzels zijn vrij pittig. We kregen het niet voor elkaar om binnen het uur te ontsnappen maar desalniettemin hadden we een erg leuke tijd. Zeker een aanrader!
12 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer met verrassende twist, objecten verslijten wat
Leuke escaperoom in Naarden. Puzzels waren pittig maar te doen. Er zat op het einde een verrassende leuke twist wat voor veel entertainment zorgde. De kamer moet oppassen dat de spullen niet te versleten raakte, op sommige spullen konden we door de eerdere spelers zien wat de oplossing was wat erg jammer was. Ook deden twee apparaten het niet wat erg enorm zonde was. Desondanks was het een topkamer met leuke puzzels waar creativiteit nodig was.
20 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onze eerste room
Dit was onze eerste room en het was onmiddellijk een goede ervaring. Omdat we nog geen vergelijking met andere rooms kunnen maken, geef ik nog niet 5 sterren. We zijn helaas niet ontsnapt, mede dankzij een stuk onervarenheid natuurlijk. Maar het geheel in Naarden zit goed in elkaar, ook de zaken rondom de room zoals de drankjes, de uitleg, de locatie en de ontvangst. Alleen de koffie kan veeeeel beter. Daar neem ik nog wel contact voor op :)
Top!
17 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede escaperoom met een goed verhaal
Vrij sterke escape room met een leuk verhaal. De puzzels waren leuk, fijn dat er meerdere losse eindjes zijn, waardoor je niet 100% weet waar je mee door moet. Enige jammere is dat het verhaal niet een super conclusie heeft. Kamer heeft veel sfeer.
17 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goede uitdaging!
Lastige, maar leuke escape room. Wij hadden als groep al redelijk ervaring maar hadden het moeilijk, zeker een aanrader!
16 mei 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke room laat de tweede maar snel open gaan
Leuke room met leuke puzzels waar je even bij na moet denken
Ook kaart lezen is zeker belangrijk ????????????????????????????????????????
8 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom
Hele leuke escaperoom met top raadsels. Hebben enorm genoten.
3 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
One Hour Lock up - Naarden
Fantastische escape room in Naarden gedaan! Leuke room met goede sfeer, verhaallijn en lastige opdrachten. We zijn om en gaan zeker vaker!!
10 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring, voor herhaling vatbaar!
Leuke ervaring, goede ontvangst en leuke verhaallijn. Spelleiding weet wat ze doen, precies genoeg tips en lekker persoonlijk :)
5 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Leuke escape room. Zit goed in elkaar en wat verrassende effecten. Veel slotjes zoals zo velen. Beetje overdone en niet meer realistisch op het einde.
3 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
zodiak killer
Top escape room, zeker aan te raden!!
3 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellen feestje
Het was voor ons allen de eerste keer op een persoon na. Dus geen vergelijkingsmateriaal. Maar wij vonden het verhaal en alles wat daarbij kwam heel erg goed en knap opgezet. Allen waren enorm enthousiast na afloop. Dit hebben we in twee groepen gespeeld. De andere groep deed de pubquiz en genoot van een lunch.
Wat ik zeker wil benadrukken is dat de klant hier koning is. We hadden een lunch besteld deze moest wat aangepast worden. Dit was geen enkel probleem ook moesten er twee dames kolven. Voor hen hadden ze een afgezonderde ruimte voor hen vrijgemaakt. Oftewel er wordt echt met je meegedacht en naar oplossingen gekeken. Hierbij werd ik heel vriendelijk telefonisch geholpen. Gastheer was zeer vriendelijk en de lunch heeft iedereen goed gesmaakt.
29 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk
Het was super leuk om te doen. Puzzels waren moeilijk, maar niet te moeilijk, Eigenlijk perfect. Wij waren beginners en moesten even inkomen, maar dat is juist leuk. Super leuk om met je team te doen! Gezellig en oook handig, je ziet gelijk hoe je team samen functioneert. We hebben het gered en was heel leuk om te doen!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring, maar lastig om te ontsnappen!
Dit was de 2e keer dat wij een escape room hebben gedaan en wij zijn er helaas niet uitgekomen. Erg moeilijke 'opdrachten', maar dat maakt het juist leuk. Daarnaast mochten wij ook meekijken hoe 'de mannen' het deden, wat erg grappig was. Zeker een aanrader.
19 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Smaakt naar meer!
Onze eerste ervaring bleek n te moeilijke escaperoom, die er niet zo mooi uitziet als deze. Tot op heden is die eerste kamer nog nooit gekraakt. Deze 2e haalden we en zie op FB dat hij, denk ik, 50/50 gehaald wordt.
Ontvangst is gastvrij, de uitleg duidelijk en de room ziet er schitterend uit! Na deze kamer smaakt het absoluut naar meer!
18 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top!
Het was mijn eerste escape room ervaring en ik vond het super! Ben benieuwd naar de 2e kamer, tot dan!
18 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste Escaperoom, en nu al hooked
Zoals de titel al aangeeft was dit mijn eerste ervaring met een escaperoom, dit smaakt ZO naar meer, eens zien of de andere net zo'n kwaliteit ervaring kunnen geven!
18 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
heel gaaf!
veel afwisseling in puzzels, mooie licht- en geluidseffecten. Het bleef het hele uur spannend! echt een aanrader!
14 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Was heel erg gastvrij
Room was erg leuk en spannend
Echt een aanrader

2 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
GEWELDIG
Wij, Mijn ouders, broertje en ik, speelden vandaag voor het eerst Escape the room. We werden erg klantvriendelijk ontvangen. Omdat we voor de eerste keer een escape the room speelden werd eerst uitgelegd wat we een beetje konden verwachten. Daarna was het tijd voor ''the room'' zelf. In het begin vonden we het erg lastig, maar door de tips op het scherm vielen de puzzelstukjes letterlijk en figuurlijk op zijn plaats. Wij hebben hem niet gehaald alleen omdat er geen mensen na ons gingen mochten wij hem afmaken, we waren er bijna namelijk. Een echte aanrader. Een goed verhaal en leuke maar lastige codes en puzzels.
1 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuke ervaring!
We werden zeer gastvrij ontvangen. Daarna duidelijke uitleg gekregen over wat we konden verwachten aangezien we nog niet eerder een escape room gespeeld hadden. De puzzels waren uitdagend, origineel en regelmatig wordt je beloond door weer een stap verder te kunnen. Op het juiste moment af en toe een kleine hint gekregen wanneer we vast dreigden te lopen zodat je toch de hele tijd allemaal actief bezig bent. Het uur was zo voorbij!
29 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Echt een aanrader!
We waren met een gemixte groep (4 personen) qua ervaring met escaperooms maar kwamen allemaal superenthousiast weer naar buiten!
Lekker veel puzzels en codes die opgelost moesten worden. Originele details en leuke motiverende opdrachten.
Gastvrije ontvangst en tijd om daarna door te praten.
Twijfel je nog? Zeker gaan!
28 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, spannende kamer.
Met 5 man deze kamer in. De ervaring varieert van de 2de tot de 6de escaperoom. Hij staat hoog op ons lijstje van beste kamers. De kamer is voor iedereen uitdagend. De spannende sfeer die er hangt geeft een extra ervaring. Verder goed aangekleed.

Ontvangst is gastvriendelijk!
28 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super voor iedereen!
We zijn met 5 meiden van 15 jaar oud geweest. Eigenlijk is het voor 16+ maar na overleg was het wel mogelijk als er een volwasse mee ging(voor sommige puzzels wel handig). We werden vriendelijk ontvangen en het was makkelijk te vinden en goed berijkbaar omdat het dicht bij de snelweg ligt.
Zeker een aanrader!
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Deze kamer mag je niet missen!!
Met een aantal vrienden zijn we de uitdaging aangegaan om zonder aanwijzingen de Zodiac Killer te verslaan. De organisatie heeft overduidelijk haar uiterste best gedaan om een onvergetelijke ervaring neer te zetten, vanaf het moment van de ontvangst, tot en met het moment dat je (al dan niet op tijd) de kamer verlaat en je de belevenissen in een heel prettige sfeer kunt evalueren. Het verhaal, de puzzels, de techniek, de originaliteit, de techniek: aan alles is overduidelijk veel aandacht besteed en dat maakt het dat je deze kamer zeker niet mag missen!
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend, afwisselend, met een verrassende climax!
Op 19 februari gingen we dan eindelijk de Zodiac Killer oplossen, de kamer van One Hour Lockup in Naarden waar we al zoveel over gehoord hadden. De ontvangst was zeer hartelijk. De wachtruimte is erg mooi afgewerkt en een vers kopje koffie sloegen we niet af. Ons doel van vanavond: met z'n vieren een scherpe tijd neerzetten en een foto op de muur met "zero hints". Na een gezellig praatje met de eigenaar trokken we de stoute schoenen aan en lieten we ons opsluiten... Wat een topkamer, de sfeer zat er meteen in!
Goede en niet makkelijk te kraken puzzels. Met 4 personen konden we vaak tegelijkertijd aan verschillende puzzels werken en de kwaliteit van de attributen was goed (geen defecten, alles zoals het hoort). Wij konden ons helemaal inleven in het verhaal. Inderdaad lukte het ons om zonder hints de kamer in een scherpe tijd (38 minuten) te verlaten, maar we hebben dan ook wel al meerdere kamers gespeeld.
Onder het genot van een drankje konden we onze ontsnapping nog eens beleven door het terugkijken van de opgenomen beelden.
Erg enthousiast vertrokken we huiswaarts. Dit is een absolute aanrader!
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring
Super leuk om te doen. Helaas niet ontsnapt maar toch mochten we het nog uitspelen, dat noem ik nou service!
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
One hour locked up Naarden
Voor het eerst een escape room geprobeerd. Helaas niet escaped haha. Maar wel een belevenis en erg leuk en spannend! Het uur vloog voorbij, en ik had nog wel langer willen puzzelen. Ga het zeker nog eens over doen met andere nensen.
26 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Technisch goede kamer
Een fantastische ervaring was het, mooie effecten waardoor het verhaal echt tot leven komt. De puzzels zijn orgineel en zitten goed in elkaar. Ik kan het iedereen die een beetje van puzzels houdt aanraden
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring
Ik ben met enkele collega's naar deze Escaperoom geweest en dat is heel goed bevallen. Aardige mensen en een interessante Escaperoom rondom de Zodiac Killer. Leuke verrassende elementen en veel te ontdekken. Ze waren toen bezig met een eventuele twee room - als die klaar is wil ik hem graag gaan doen.
23 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kirsten
Mijn allereerste 'escaperoom' en ik ben helemaal om! Wat een ervaring! Je bent een uur lang maar met 1 ding bezig; ontsnappen! De puzzels, de sommen, het tactisch denken, allemaal even leuk en spannend. En ondanks dat je er BLOEDfanatiek van wordt is het gek genoeg toch ook heel ontspannend.

Dank heren, voor de gezellige ontvangst en de tips, want - eerlijk is eerlijk - die hadden we nodig :)
23 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Killing!
Aanrader!! Te gekke ervaring geweest!
Goede locatie en zeer vriendelijke ontvangst.
De kamer was zeer spannend en vol verrassingen.
Zodra de tweede kamer klaar is, ga ik er direct heen!
22 feb 2016
3.33 ( 3.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Prima
Deze one hour lock up was een leuke ervaring. Het verhaal was goed, de ontvangst redelijk. Wij kregen tijdens het spel vrij snel hints, daar had ze iets langer mee mogen wachten. Kamer zelf is leuk ingericht, puzzels zijn goed te doen.
22 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Te gekke kamer!
Afgelopen week hebben wij de Zodiac Killer escape room gespeeld. Wat een feest! De ontvangst was erg hartelijk en gastvrij. En in de ruime lounge kun je lekker wat drinken en even napraten als je klaar bent met het spel.

De kamer is echt te gek. Je staat midden in de woonkamer van de Zodiac Killer. Met veel diverse puzzels 'escape' je je door de kamer heen waarbij je voor een aantal verrassingen komt te staan.....

Deze kamer is zeker de moeite waard. Leuk en verrassend maar zeker niet eng. Als de tweede kamer (Illuminati) klaar is staan wij zeker weer op de stoep om ook deze te gaan spelen!
18 feb 2016
3.33 ( 3.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac Killer, matig
De ontvangst en locatie waren echt perfect! Heel netjes en mooi. De kamer vond ik wel tegenvallen. De sfeer vond ik niet spannend wat ik wel graag had gezien bij dit thema. Verder vond ik de opdrachten wat eentonig, omdat er veel met hetzelfde wordt gewerkt.
30 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke Escape Room
Vandaag heb ik met mijn familie de zodiac killer gedaan, en het was een hele leuke ervaring, veel leuke en moeilijke puzzels waar wel goed uit te komen was (al dan niet met een kleine tip). Het enige minpuntje zou misschien kunnen zijn dat de kamer voor 7 mensen een beetje krap kan zijn. Zeker als niet iedereen met een puzzel bezig is. Al met al een hele goede escape room en gelukkig zijn wij net op tijd eruit gekomen (we hadden 43 seconde over :o). Zeker een aanrader!
28 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel mooi
Het was voor onze familieleden de eerste keer dat we zo een escape room bezochten. We wisten niet goed wat we moesten verwachten en hoe de samenwerking moest zijn. Met 5 personen trokken we ten strijde.
De samenwerking verliep best goed. Steeds werden er puzzelstukjes ingevuld en toen op het laatst de tijd toch nog ging dringen werden we wat zenuwachtiger, maar met nog net geen 2 minuten haalde we wel bijtijds de eindstreep. Prachtig. Heel leuk. Voor herhaling (in een andere kamer) vatbaar.
28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's in Naarden
One Hour Lockup Naarden was de volgende in ons lijstje van 'Escaperooms die wij ZEKER wilden bezoeken'. Op 24 december was het dan zover, ons vaste team trok 's morgens vroeg via 's Neerlands wegen naar Naarden.
Eenmaal aangekomen bleek dat we toch wel wat te vroeg waren, de heer des huizes was nog bezig om de boel in orde te maken. Er werd direct tijd voor ons genomen en de ontvangst was dan ook zeer hartelijk te noemen. Na een gezellig praatje werden wij opgesloten in 'The Zodiac Killer'... Wat een topkamer, de sfeer zat er meteen in! Goede puzzels, die ook de ervaren Escaper zeer zeker nog kunnen boeinen. De diversiteit was zeer hoog en de kwaliteit van de puzzels ook (geen defecten, alles zoals het hoort). Wij hebben gebruik gemaakt van hun unieke 'Zero hints' optie, dit houdt in dat je helemaal GEEN hints krijgt en zo op een speciale wall of fame kunt komen :) Na 35 minuten stonden wij buiten en hebben hiermee de 2e tijd neergezet. Trots op ons team en zeer tevreden met hetgeen OHL ons geboden heeft!
Na een drankje en wat napraten liepen wij vol enthousiasme de deur weer uit! Dit is een absolute aanrader!
18 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Wat een toffe escape room. Spel zit mooi in elkaar, heeft een goed verhaal, is spannend, zeker niet te makkelijk maar ook niet al te moeilijk. Zeker een aanrader!
15 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super aangekleed, kleine slordigheden
Een geweldige escape room met een mooie video intro en ook in de kamer mooie special effects. Alleen de locatie is wat achteraf en de host was niet superenthausiast en ook was er 1 puzzel al ingevuld op het puzzelblad... waarschijnlijk door vorige groep, al is dat wel de dag ervoor geweest, want we waren de eerste die dag... maar dat hoort wel even gecheckt te worden door de host natuurlijk!!
15 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste keer!
Dit was een top ervaring. nog nooit gedaan maar zeker voor herhaling vatbaar (kan niet wachten tot de nieuwe kamer klaar is). Sfeer was geweldig je word er helemaal in gezogen. Leuke puzzels en een hoop YHEEEE momenten. Super leuk om te doen.
9 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
eerste keer
Het was voor mijn broers en zussen de eerste keer dat wij een escape room hebben gedaan.
De kamer is echt uitdagend en over veel dingen erg goed nagedacht.
Het was ons niet gelukt om op tijd te ontsnappen maar kregen tot de gelegenheid om hem af te maken dat is wel erg leuk. Je bent tot al een uur bezig om te ontsnappen.
8 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Samen met ons werk team hebben we hier een fantastisch leuke middag mogen beleven. We waren met 15 personen, dus hadden we 3 groepjes. Om niet op elkaar te hoeven wachten hebben we een hele leuke activiteit gedaan in het mooie Naarden Vesting. Dit was ook erg leuk, maar het hoogte punt was de escape room! Erg goed in elkaar gezet, mooie special effects en spannende muziek! Er zit een goed verhaal in wat het ook leuk maakt. Iedereen vond het een hele leuke ervaring! We gaan dit zeker vaker doen!! De eigenaar en de rest van het personeel deden het ook heel erg leuk! Bedankt voor de toffe middag!!
2 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaring!
Wij vonden het erg leuk. We gingen voor de verjaardag van mijn vader en waren vrij arrogant dat het ons wel zou lukken, aangezien iedere doorsnee Nederlander het moet kunnen.. Dit viel echt tegen, we haalden het op 10 seconden na niet! Dit wisten we omdat we het daarna wel nog even af mochten maken, dat was wel heel vriendelijk.
Al met al voor herhaling vatbaar, volgende keer gaat he lukken!
25 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Professionele ontvangst, mooie spannende kamer.
Professionele ontvangst met duidelijke uitleg van het spel. Strakke videos om de verhaallijn te duiden. Daarna een zenuwslopende strijd die direct start als de tijd ingaat. 5 minuten van Naarden-Vesting waar veel goeie restaurants zitten. Echt een aanrader.
20 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
We hebben gisteren een hele leuke ervaring gehad in de Zodiac Killer room.
Goede ontvangst, leuke puzzels, lekkere flow. Al met al een mooie kamer. Zeker het bezoeken waard.
18 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke kamer. aanrader!
Een erg leuke challange. De leukste kamer tot nu toe met verassende dingen waar je verder moet denken dan je in eerste instantie zou denken. Leuke ontvangst en hele enthousiaste eigenaar. Echt een aanrader om te doen. Kan niet wachten totdat de tweede kamer klaar is.
5 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagende kamer
Wij zijn begin oktober (2015) uit deze kamer ontsnapt. Het leuke vooraf al was dat we konden kiezen uit een 0-hint uitdaging of dat gaande weg we hints zouden krijgen. Als enthousiastelingen zijn we deze uitdaging aangegaan en ontsnapt binnen het uur.

Eenmaal in de kamer werden we aangenaam verrast door de diversiteit aan puzzels en creatieve opdrachten. De kamer staat bij ons hoog in de favorieten lijst en zeker de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast is dit ook nog eens een kamer waar je een fatsoenlijke prijs voor betaald.
30 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
prima!
Voor t eerst een escape room gedaan, bij deze organisatie in Naarden. Plezierige ontvangst en goede ruimte. Leuke puzzels en spannend thema. Als de tweede kamer beschikbaar komt zou ik die ook graag komen uitproberen. Misschien lukt het dan wél om binnen de tijd het op te lossen.
29 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Professioneel, spannend en gastvrij
Deze escaperoom gedaan met een teamuitje. Het was voor mij de 3e keer, voor de rest de 1e. Wat meteen opviel was de professionaliteit in de aankleding (mooie introductievideo's die je meteen in het verhaal brengen) en de techniek (erg ingenieuze tools in de room). Een vrij normale kamer bleek uiteindelijk vol verrassingen te zitten die de adrenaline meer en meer deden stijgen.
De gastvrijheid voor en na het spel is ook zeker een pluspunt!
17 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Weer een top ervaring erbij
Gister de Zodiac Killer room gedaan. Dit werd onze elfde escape room ervaring, en ondanks dat wij vele rooms bezocht hebben werden wij in de Zodiac Killer weer verrast door nieuwe en uitdagende puzzels en mogelijkheden. Vol adrenaline zijn wij de kamer uitgekomen, wat ons die kick gaf waarop wij hoopten. Geweldige room, zeer professioneel opgebouwd en erg prettig ontvangst en mogelijkheid nog wat na te praten.
Wij staan in de rij om ook de Illuminati room te gaan bezoeken!!!
10 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
This is the zodiac speaking
De Escape Room was in zijn verhaal zeer sterk waarbij de puzzels héél goed bedacht waren en goed aansluiten op het thema. Hier was samenwerking zeer van belang en gaf een heel fijn teamverband gevoel, het uiteindelijk halen van de escape room gaf zo'n adrenaline kick, echt geweldig!
9 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The Zodiac Killer room was a blast
Great event for a team outing You really get to see the way people think. Highly Recommend!
7 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Goeie room escape
Verschillende rooms gedaan; deze is zeker in het betere segment. Ben benieuwd naar hun tweede kamer!
26 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zodiac killer!!!!
Een hele leuke avond zo. Voor het eerst een escape room gedaan, maar met deze leuke ervaring gaan er zeker meer volgen. De puzzels waren uitdagend en het interieur goed over nagedacht. Verder een uitstekende spelleider. Deze locatie in Naarden is zeker aan te raden!
25 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
The Zodiac Killer
Vol goede moed gingen wij naar Naarden. Mooi onderwerp: The Zodiac Killer. Dat moeten een hoop puzels met kranten en rare tekens worden!

In Naarden aangekomen zijn we vriendelijk verwelkomd en daar konden we dan. De professionaliteit straalt er vanaf met een gelikt filmpje en allerlei snufjes.

Je komt binnen in de kamer van de Zodiac Killer en daar moet je dus (hoe kan het ook anders) uit ontsnappen!

Goede, leuke room met een aantal originele puzzels! Wat ons betreft kon het allemaal wel iets spannender, maar er is bewust voor gekozen om dit niet te doen begrijpen wij van de eigenaar.

14 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal top!
Het was echt een geweldige ervaring. Kan noet wachten op de volgende! Ontzettend goed in elkaar gezet. Goed ontvangen en een hele aardige spelleider. Zou het iedereen aanraden !
10 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Escape room nr.1
Ik heb inmiddels wel een aantal escape room's gespeeld maar de Zodiac Killer staat met stip op 1. Door allerlei technische snufjes, sfeer in de kamer, film/geluid en een grote variatie aan creatieve puzzels zit je helemaal in het plaatje en dat maakt deze kamer ontzettend leuk en uitdagend om te spelen. Absoluut een aanrader!
9 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een uur vol plezier!
Super spannende ervaring, erg leuk om te doen.
Voor mij de eerste escape room maar de Zodiac Killer heeft alle verwachtingen overtroffen. De puzzels waren gevarieerd en hadden verschillende onderwerpen, dit maakte het zeer uitdagend. De effecten en sfeer maakten het realistisch en super spannend.
Super leuk om te doen!
3 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig en Verrassend
Als teamuitje de escape room gedaan en allemaal geen ervaring hiermee. We wisten niet wat ons te wachten stond, maar dit was wel erg gaaf hoor. Alles echt heel goed en mooi gemaakt. Heel professioneel en leuke effecten.
27 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Vanavond teamuitje gehad. Ik had 1 keer eerder een escape room gedaan. We werden ontvange. Door de twee ondernemers. Vanaf de eerste seconde krijg je sympathie voor wat ze opgezet hebben. De passie spat er van af! De escaproom waar wij waren (zodiac killer) was fantastisch qua sfeer. Echt super authentiek! Je kunt zien dat deze mannen uit de tv productie wereld komen. Ook het camerasysteem met bijhorende aansturing is super! Een regelrechte aanrader!
21 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer professioneel
Ik heb al aardig wat escaperooms gedaan, zowel in binnen als buitenland, deze is tot op heden toch echt wel mijn favoriet. Het merendeel van de escaperooms heeft iets amateuristisch maar deze gasten brengen onze hobby wel naar een nieuw niveau. Je kan zien dat er aardig wat tijd en geld in is gestoken. We kregen op mijn verzoek nog even een korte rondleiding. Ik was aardig onder de indruk van alle elektronica en aansturingssoftware! Petje af hoor! Ik hoor het graag als de andere ruimte ook af is.
21 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een hele aparte sensatie.
Voor mij de eerste keer en zeker voor herhaling in de andere kamer. Je vebaast je telkens wat er nu weer komt om de juiste code te krijgen. Het vergt ook veel creatief denken en veel samenwerken. In een woord SUPER.
21 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Het leek wel een film
Mijn eerste escape room ervaring. En wat voor een. Het thema was Zodiac killer. De openingsfilm was erg spannend. De rest leek ook wel een film waar je middenin zat. Gelukkig weten te ontsnappen, maar dit was zenuwslopend en super spannend. Snel nog eens hier heen, en dan de andere escape room kamer proberen.
20 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spanning staat voorop! 1 groot avontuur!

We hebben ons laten opsluiten in de kamer van de Zodiac Killer. Onze eerste keer dus wisten niet wat we moesten verwachten. Begonnen met een drankje, om daarna richting de kamer te gaan. Na het openingsfilmpje begon een leuk avontuur vol spanning. En hebben het net aan gered. Op naar een nieuwe uitdaging in de nieuwe kamer!
19 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) One Hour Lockup Naarden
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring room: Zodiac killer 9+
De "zodiac killer" escape room gedaan met een bevriend echtpaar en we vonden het geweldig, het ontvangst was zeer prettig en er werd meteen het 1 en ander (goed en duidelijk) uitgelegd.
Daarna op naar het "museum" om aldaar in de room te geraken. Om te kunnen ontsnappen moesten we zeer gevarieerde raadsels en puzzels oplossen en werd ons creatieve brein tot het uiterste geprikkeld, gelukkig konden we op tijd ontsnappen ????.
We vielen van de ene in de andere verbazing, een leuke, mooie room met veel verassingen. ????
Een echte aanrader met extra pluspunt, dichtbij en gratis parkeren heel dichtbij de op en afrit van de snelwegen (A1 &A6)