My Escape Club

4.80 van 5 sterren (30 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

8 mei 2018
2.00 ( 2.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
amateurish
We played Back to the USSR and were not particularly impressed. The puzzles were nice enough, but the whole set-up was a bit amateurish. It felt very "home-made" with laminated print outs on the wall, a model made with cheap ply-wood, on a table that mustn't be moved, but is not secured, and diary entries that were printed out and stuck in a book. Just not very authentic or immersive. The Russian music was too loud and distracting. Would not recommend.
24 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
goed bedacht
wat een sfeer is hier neergezet! de puzzels zijn niet moeilijk. gelukkig maar, want zo hadden we de tijd om rustig rond te kijken en te genieten van deze escape. Echt super gaaf.
27 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Voor herhaling vatbaar
Judgment Day - wat gaaf gedaan, de sfeer is zo goed neergezet. Geen cijfersloten en alles computer gestuurd. Wij komen zeker nog een keer terug voor USSR!
4 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
awesome
What an awesome place!! The escape room Judgement Day is phenomenal experience for all. I would highly recommend this as a corporate outing of fun with friends. Our host was wonderful. She wanted us to have a great time and be successful. Thanks for the good time!
1 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Back to the USSR
Voor een erg goede prijs kregen we een erg leuke set puzzels die allemaal anders zijn, wat het leuk en creatief houdt. Ik had misschien iets meer Russisch in het thema van de kamer verwacht, maar dit nam niks van de lol weg. Prima te bereiken en genoeg plekken in de buurt om achteraf na te praten met een drankje. Zeer geslaagd voor 2 personen en zou de andere escape room graag ook eens proberen.
27 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Exciting!!
Just got back from a great afternoon. The Escape Room was an amazing team building event! A lot of fun and it demanded teamwork. Our guide was great, and immediately helped us all "step into" the game. The room was very well done, interactive, and full of surprises. First half hour went very quickly. Great fun and would definitely recommend for people looking for something different.
11 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Judgment Day
Never been to quest rooms before, but that evening we were bored and wanted try something new for a change. Frankly speaking I didn't expect to enjoy this much.
Location was perfect - center. Host was accommodating - good instructions. We had a brilliant time, excellent challenges good for working as a team and lots of fun. Recommended!
7 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Judgment Day
Judgment Day was massive fun. We were enjoying all the way through the game. Hints available if needed. Loved it.
20 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
beste ervaring
Spannend vanaf het begin. Leuke puzzels, niet te moeilijk of te makkelijk. Zeker de beste ervaring op het gebied van Escape Rooms tot nu toe.
7 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Enthousiast
Back to USSR escape room gedaan met 4 vrienden. Bijzonder hoe de groep gaandeweg het spel steeds fanatieker werd. Goede puzzels en hulpmiddelen maar voor ons helaas niet voldoende om binnen het uur te ontsnappen. De eigenaren/begeleiders zijn enthousiast, zowel voor als na het spel, wat het nog net even wat extra geeft. Zeker aan te raden!
31 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
samenwerking
Back to USSR - super spannend. Echt wel lastig!
Enorm leuk als een puzzel opgelost is en samenwerking is echt nodig hier.
28 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
De kamer zag er mooi en gedetailleerd uit. Leuke puzzels en veel zoek en denkwerk. Bovendien zijn de medewerkers vriendelijk en gastvrij. Fantastische ervaring!
16 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
prachtige kamer
Mooiste escape room die ik tot nu toe gespeeld heb! Gave kamer, veel te doen. Veel leuke, verschillende puzzels die samenwerken vereisen. Echte aanrader.
28 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuke ervaring
Was een onwijs leuke ervaring. Mooie puzzels waarbij techniek een grote rol speelt. Supermooie locatie.
16 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Super gave escape room
Zeker niet mijn eerste escape room maar wel de beste die ik heb gezien. Een leuk verhaal en een echt doe-kamer! Veel emotie en veel bewegen.
14 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Exciting
The way this escape room is built is simply amazing. It gives a feeling you are in a real bunker on a real military mission. It's been the best hour we've spent in a while, actually more than a hour. It took us 68 minutes to complete. Superb experience.
12 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Back to USSR
Erg leuk en best pittig. Je moet goed nadenken om de puzzels te voltooien. Als je niet snel genoeg bent krijg je hints. De service was prima: enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.
22 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer
Geweldige kamer en begeleiding. De spanning was vanaf het begin flink opgevoerd en de puzzels waren uitdagend en afwisselend. Dankjewel voor deze ervaring!
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Loved it
Judgement Day is just a blast. I was really surprised, very positively surprised. Not just puzzles, quite some physical action and collaboration tasks. I want more!!!
11 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top
We hebben met vier dames de judgement room gedaan en we hebben echt in een deuk gelegen van elkaar. De room is echt fantastisch en zit zo goed in elkaar, het houdt maar niet op! Echt spectaculair!
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Beste escaperoom ever!
Zeker de moeite waard om te bezoeken, beste escaperoom die ik heb gedaan, hoge technologische ontwikkelingen. Hele verhaal was ook super cool! Je zit er met je gedachten helemaal in!
6 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Great room
Went here with 4 persons, 2 of which never did a room.
We had a nice introduction after which we were let in to the room.

The setting is great (as on the picture), tho it might be a bit spartan at times, they balance it well to support the puzzels.
I won't go into details, but the way you escape from this room is a nice change on the regular getting the key.

If i'd change anything, I'd make the 'journal' more authentic and make have some 'lighting' effects on certain triggers to add to the atmosphere :)
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Extremely realistic
Definitely the most advanced escape room out of more than 10 I've played. The interior is made extremely realistic, at some stage it felt like we are completely disconnected from the world outside. Having played my first escape room 3 years ago it is great to see how the concept is evolving. Puzzles are getting way more technological and the process itself much more interactive. Double thumbs up!
28 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Divers
USSR gespeeld, diverse puzzels, erg leuk! Kamer is aan de ene kant kaal en helder verlicht, maar voor sommige (slechtziende) is dat heel wenselijk ten opzicht van mysterieuze donkere kamers. Muziek wel heel hard en irritant, maar dat was express ????. Wij hebben gespeeld via Groupon, dus mooie prijs, maar normaal betaal je daar per persoon en dat is fijn, normale prijzen. Locatie is midden in binnenstad, maar wij konden voor de deur parkeren gelukkig. Wel lekker dicht bij terrasjes enz. Ontvangst was heel vriendelijk en enthousiast.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
Erg origineel, geen cijfer sloten! Zeer verrassende effecten. Absolute aanrader! Meerdere kamers gedaan en deze staat in de top 3.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Real back to USSR
For someone born in the USSR it is fun by itself being inside this escape room. Many old school things from Soviet Union times and very old school soviet music. Puzzles are very mixed, different level of difficulty and very different mechanics. I think for 2 people it is not easy to win, we barely made it on the last minute which added to the adrenaline levels. Will be back for the second room soon!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Exciting escape!
I got the change to play both escape rooms. First a play Back to USSR, which I thought was a really classical escape room, with lots of puzzles. Then I played Judgment Day, and it was really fun!!! It is super dynamic, you feel you are inside a movie. The scenario is amazing. Definitely one of my favorites!!!!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Advanced
Advanced escaperoom met een aantal lastige puzzels erbij. Goeie extra/speciale effecten erbij om het verhaal extra diepgang te geven. Beste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld.
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
AMAZING
Today we did both of the rooms. First the USSR room, we had a lot of fun playing this room! Very nice puzzles and different then others.
After that we played Judgement day. In one word WOW!! We can't stop talking about it. And this was our 52th room we've played. This is beyond amazing and it is really like your're in a movie. Best escape room we have played ever (and we did a lot!)
And you will get 20% off if you play both of the rooms!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Unbelievably realistic
This game is unbelievably realistic. It is like getting inside a movie where you have to act yourself. And you have to be quick, it is just getting more dynamic when you think you are almost done. Very memorable experience!