My Escape Club

4.96 van 5 sterren (144 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

12 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
mooi room
Leuke ervaring! Vriendelijk ontvangen, leuk spel en goed bedacht! De aankleding en het thema vond ik heel erg leuk. Ook over het personeel ben ik zeer positief. In thema en erg vriendelijk en behulpzaam.
11 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Great Fun!
It was lot's of fun! The puzzles were great and really well done. Very friendly staff and interesting location with a neat history.
9 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Back to...
We did the USSR scientist room and it was fun challenging. Clever clues and surprises. Attentive and helpful host and really made the experience great with his talking with us after we finished.
8 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Awesome room!
I had a great time in Judgment day escape room. Tested all our knowledge and puzzle skills. We were a little slow at it but had a great time. The game master was very helpful.
7 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room
Leuke activiteit! De kamer zelf is verrassend origineel op vele puzzels. Er is genoeg te zoeken en vinden om een team van 6 mensen continu bezig te houden. Erg leuk als je van raadsels houdt!
7 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
leuk en spannend
Het was een fantastische ervaring! Goede puzzels en raadsels. Kamers zaten goed in elkaar met een goede inkadering.
7 dec 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
TOP!
Zeer leuke escape room! Uitdagende en zeer afwisselende puzzels voor zowel beginnende als gevorderde spelers. Top, doe zo verder zou ik zeggen.
28 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Oh yea!
Excellent time! The room was fantastic and very challenging but not too much. We did use some hints. The staff was nice. The escape was a blast. Very good scenario!
27 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
heel toffe escape room
Enkel door teamwork raak je eruit: mooie decors, best pittige puzzels, plezant verhaal.Super spannend mega awesome zeker doen!
27 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Dit is wat een Escape Room moet zijn
Zeer leuk en goed opgevat. Toffe puzzels, niet te moeilijk met heel wat verrassende elementen.
25 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Overall cool activity!
I love this activity! Interesting and intriguing…. It makes you use skills while spending time with friends. Had a great overall experience!
23 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Awesome family time
It was an absolute pleasure coming to the escape room with my family. Our helper guy did a great job setting it up the situation and helping us when we needed a hint. Good puzzles and props.
22 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Erg gave Escape Room, goed doordacht, interessante verhaallijn en zeer goed ingericht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!
22 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Good fun!
Great place to visit and use your brain to successfully accomplish the mission. Great room design. Fun for all ages and abilities.
21 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Great for bday
Celebrated a friend’s birthday by doing the Escape Room. The puzzles you have to solve are challenging enough but not frustrating. It was a fun activity and the hour went by fast.
19 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geat first experience
This was my first escape room experience. We played the Judgment Day room which was very challenging. Well set up and non-stop action. Game master was especially patient and helpful with our group.
19 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke
Super leuke ervaring. Een verrassende escape game met een zeer origineel en inventief basisconcept. De puzzels waren goed doordacht. We hebben ons erg vermaakt.
17 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heel creatief
Uniek en creatief concept. Ook het fysieke concept was een aangename mix!
16 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Great experience!
The room is well designed with one theme and difficult enough to fulfill the one hour's time, that's why it is 75 minutes game. Really awesome experience!
13 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Good time with friends
This place really gets your brain muscles to flex. I really enjoyed spending some good old quality time with friends I haven't seen in a long time. Staff is also very thorough and fun to talk to :)
12 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room
Het hele spel is fantastisch uitgedacht en in elkaar gestoken. Super ontvangst, prachtige constructie, nog uren nagenietplezier. Zeer fijne ontvangst en ludiek fotomoment na de activiteit
11 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ontdekkingstocht
Het was een super fijne ervaring! Mooie locatie, straffe uitdaging en sympathieke eigenaar!
10 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke activiteit
We speelden hier drie kamers. De raadsels waren tof gevonden. De inkleding van de kamer was meer dan perfect. Het is een echte uitdaging om te kunnen ontsnappen uit 1 van deze kamers.
8 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
A good time
It's fun, fascinating and exhilarating. We participated in The Curse and it was everything I ever hoped it would be. The clues were challenging, but not impossible. They made perfect sense, and many times resulted in an WOW moment! Job well done.
7 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Perfecte teambuilding
Dit was een fantastische ervaring! We deden dit als een teambuilding. De vriendelijke begeleiders nemen je vanaf je toekomt mee in hun golf van enthousiasme. Je kunt je even helemaal afsluiten van de buitenwereld en meer dan een uur van de ene in de andere verbazing vallen. Heel wat ervaring, beleving en amusement verzekerd!
6 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
We had an amazing experience from start to finish
Our entire group loved the experience. The Curse is challenging room and fun. The staff were super friendly and professional.
1 nov 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Nice and interesting
The atmosphere was nice and the rooms were interesting. Everyone participated and found clues and figured out puzzles. Our game master did an awesome job. It’s really appreciated how he gave us clues that just put us on the right track and we still had to work to get out so it was really a lot of fun.
26 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Judgment day aanrader
Heel leuk uitgewerkt spel met een inkleding die volledig klopte. Afwisselende uitdagingen gedurende het spel. Verschillende vaardigheden worden aangesproken. Voor heel ervaren spelers is het misschien iets minder uitdagend, maar zeker even leuk.
25 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Mooie escape room
Een goed verzorgde escape room met prettige ontvangst ruimte. Het was spannend, uitdagend en erg leuk om mee te maken.
25 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Judgment day
We had a great time! It was interesting to see our group dynamics. It was thrilling, it incorporated old school and new school lock technology, and had a very cool theme.
24 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Goede escaperoom
Heel goede escape room. Originele verhaallijn, goede techniek en goed uitgedacht. De challenges waren uitdagend en niet voor de hand liggend, maar wel op te lossen.
24 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en goed bedacht
Erg leuk concept, de kamer zit er netjes en goed afgewerkt uit. Goede puzzels met een ruim scala aan technische snufjes! Vriendelijke uitbaters en leuke inrichting
23 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
very exciting!
The clues were challenging and this made it fun for our entire group. We really enjoyed working together and sharpening our problem solving skills!
23 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
What a great time!
Our group had an awesome time here! It was a perfect balance of challenging and fun, and game master provided a perfect amount of help when we asked for hints.
22 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Intrigerend Verhaal
Een fijne ervaring! Het was een leuke opdracht. Spannend achtergrond verhaal en een mooi decor. We hadden een hele leuke middag.
21 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Perfect
Spannend, het uur vliegt voorbij. De raadsels en aanwijzingen zijn een uitdaging, maar voor onze groep goed oplosbaar. De aard van de raadsels was vrij divers en samen met het vinden van de aanwijzigingen vraagt het om diverse kwaliteiten, dus leuk voor team building.
20 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Good job!
Great fun. Intense sometimes. Fun for a group and different levels of challenge. Great staff! We made the time limit and found the clues ;)
16 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuke ervaring
Leuke ervaring. Puzzels waren moesten op verschillende manieren uitgezocht worden. Echt iets origineels, om van de dagelijkse sleur af te geraken...
15 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mind boggling fun
We did USSR last year, and returned this year to do the Judgment day. We felt very pleased with ourselves when we managed to escape without even one clue. But this time...It was a bit harder, but not to much (probably need to say we are not experienced team), all of us got something to do. The clues were ingenious and logical and the ambience was totally great!
14 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Great birthday
We enjoyed celebrating a birthday with an escape room game. Challenging, engaging, and perfect for our group of friends!
14 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend
Mooi uitgewerkte escape room met leuke puzzles. Het was een leuke, spannende opdracht. En de begeleiding was heel aardig
12 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Great escape room
Really wonderful game and scenario! Great puzzles and different kinds of clues. It was a bit hard for us but I guess it's because we are not experienced team
11 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Creative and challenging
Had a fantastic time! Our hint giver was superb and I felt like I was in Terminator movie and had to save people and world! It was only 2 of us, so we had a lot of “work” to do =)
10 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Winners!!!!
Loved it! We did the Judgment Day room and had a lot of fun working together to figure out how to escape, definitely glad we did this!
10 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Absolute aanrader
Wat was dit leuk! Mooi uitgewerkte escaperoom met leuke puzzels. Gewoon een goede escape room, mooi aangekleed, goed in het thema gebleven. Ook over het personeel ben ik zeer positief.
9 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Excellent
This was an amazing experience! A very awesome escape room overall. The setting is pretty realistic and immersive.
8 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Prima kamer, mooi aangekleed
De kamer is wel tot in de details uitgewerkt en erg mooi ingericht. Het verhaal sluit goed aan bij de aankleding van de kamer en de details zijn goed uitgewerkt. De puzzels zijn zeer divers.
1 okt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super cool!
Nice place to spend a weekend. We had an enjoyable time even when we asked for a clue at one point. Friendly staff and immersive puzzles made our game awesome. Thanks a lot!
28 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Spannend achtergrond verhaal en een mooi decor
Leuke escape room in een mooie werfkelder. De escape room heeft een mooie thematische aankleding, en erg uitdagende puzzels! Echt een heel leuk uitje om met een groepje vrienden/familie te doen. We hebben het echt heel erg naar onze zin gehad!
27 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Wat was dit leuk!
Een erg leuke escape room met een goed verhaal. Juiste balans tussen spanning, intelligentie, actie, puzzel!
26 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Beautiful and creative escape room
Such a cool escape room! I was amazed by the detail of the room and puzzles. We also appreciated for help hihih, that was quit complicated =)
21 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring
Wat een geweldige ervaring was dat! Deze zit ontzettend goed in elkaar, leuke puzzels in een logische volgorde. De kamer zit vol met verrassingen en is daardoor een top-kamer! Personeel is zeer vriendelijk, achteraf een leuke nabespreking en we zien uit naar jullie volgende kamer
21 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Toffe room!
Challenging escape room, but super cool! We had come up with so many intricate and complex puzzles that took a good amount of thinking. Awesome space setup and cool story line.
20 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Goede puzzels
Alle puzzels zijn goed onderhouden, en alle electronica werkte goed! Veel variatie aan puzzels, goed verhaal eromheen en niet te makkelijk of te moeilijk!
19 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Exciting and puzzling
We did the Judgment Day room as a couple and loved it! The puzzles were fun and not too hard, though the time pressure really made it exciting.
18 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
An amazing hour!
Awesome game! Starting with an introductory video we got in the mood right away. The atmosphere in this room (lights, decoration, soundtrack, effects, props) is absolutely great. Even though we had a few suspenseful moments, it was great to see all of us work together to solve the puzzle and be able to escape the room. The room master was nice as well, she helped us a lot!
18 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Cool!
Great escape rooms! We have played here twice and both episodes were interesting. The overall objective and ways interesting riddles just made it more fun. It really immersed us in the experience. We had an awesome time!
16 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Great team building experience
What a good team building activity! The room was great with a lot of puzzles and props. Quite challenging and entertaining. All of us enjoyed
14 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
We escaped!
We loved this adventure.The location was easy to find, and the staff was great! Our group had great ideas in solving the mystery. What fun we had!
12 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Great time, great puzzles
Great time we had at The Curse. The puzzles were tough enough that we had to work to solve them but never so hard that we couldn't figure them out given enough time. The host was nice, gave us a hints when it was necessary. Really fun with a big group.
12 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Wat was dit leuk
Het was fantastisch. De sfeer die hier is neergezet is ongeëvenaard. Unieke omgeving je waant je in een andere wereld. De puzzels zijn uitdagend en divers. Echt lastig was ie en helemaal anders maar echt ook weer zo geweldig.
10 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Nice family activity
I went to the escape room with my family. It was so fun getting to find all the clues and solve the puzzles together. Good activity and nice host!
8 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
We got out
Had a great time-tested building event. The room master was very polite and make sure we had the best experience there. This was exciting and fun filled hour!
7 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch ervaring
Mooie escape room. Absoluut interessant met leuke puzzels. Fantastische ruimte die doordacht is uitgewerkt.
7 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Team fun
We had an amazing time in USSR room. It was fun, exciting and all of us had something to do at the same time. It was really interesting to see who worked in what way. It was a novel experience.
5 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Leuk, origineel verhaal. Veel verschillende soorten puzzels, toffe inrichting van de kamer. Super gaaf!
4 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Judgment day - super toffe escaperoom
Al veel escaperooms gedaan maar deze springt er echt uit. Het hele verhaal en de beleving zijn super! Veel diverse puzzles en technische dingen.
3 sep 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Spannend
Het was super leuk, maar wel moeilijk! Positief en gastvrij ontvangst. Goede inrichting in de kamers.
31 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Good cooperative fun
Fun for groups and highly original concept. Great for all skill levels!
31 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Goede puzzles
Super dagje uit gehad. Nou, het is in 1 woord samen te vatten: avontuur!! We hebben ons heel erg vermaakt, de puzzels zitten goed in elkaar, passen bij het thema en zijn niet herhalend.
31 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Spannende kamer
De hele kamer is prachtig ingericht. De puzzels waren uitdagend met een mooi thema. Mooie ervaring en leuk personeel!
31 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Fanatastic!
Exciting, challenging, fully immersive, and great time! Went here with a group of friends. Everyone left with a smile and wanting to come back again asap!
31 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring
Zeker de moeite waard om een keer te spelen! Het komt aan op teamwork; zeer geschikt voor een teamuitje of familieuitje!
28 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
EPIC FUN
An amazing time. Very creative room and puzzles. The story was clear and engaging and all of the puzzles were fun and challenging!
28 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring
Helemaal te gek! Een Escape Room waar echt alles klopt, aankleding, sfeer, verhaal en een paar unieke verrassingen!
24 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Tons of fun
Team work, heart racing, pure excitement. Intellectually stimulating. Staff was very friendly and informative. I played with coworkers, also a great bonding activity with friends I think.
24 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Mind challenging game
Did this room escape with 5 friends and I must say it was pretty fun. It's not overly complicated but it definitely needs collaboration within the group. A few of the puzzles were challenging but not hard. Nice ambience and puzzles according the scenario.
23 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Awsome adventure
Such a great concept! Great detail in everything. Staff was great and helpful.
23 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend en uitdagend
Leuk om als personeelsuitje te doen. Goede ontvangst, slimme puzzels die moeilijk zijn maar niet hopeloos moeilijk. De mix van spanning en adrenaline gaf bij iedereen een echte kick! Bedankt voor de goede zorgen.
21 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Absolute blast
Had a really great time and a great adventure! The puzzles kept us challenged without losing the idea of just having fun. I must admit we were impressed.
21 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Realistic and immersive
We had such an awesome time. The puzzles were unique, and our game master was amazing at helping us when we needed help. The ambience, sounds and props making the game feel realistic and immersive.
20 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wat een avontuur!
Sfeer is werkelijk geweldig.Super kamer met toffe effecten en goed opgebouwde spanning. Er zaten ook een aantal hele mooie puzzelelementen in. Wie van escaperooms houdt moet hier zeker een bezoek aan brengen!
20 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Fun challenge
Went with a group of friends recently and had a great time. We had an absolute blast. Good teamwork and hours of hysterical discussion/analysis afterward.
19 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Een super leuke ervaring
De locatie is top waardoor je echt meegenomen wordt in het verhaal. Ik vond het een goed verhaal met leuke opdrachten, voor herhaling vatbaar
18 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Great fun group experience
Nice room and puzzles! It was intense and immersive. Despite of our small and inexperienced team we did it in time (thanks to lovely room master) and enjoyed a lot!
17 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heerlijk sfeervol puzzelen
Goede puzzels, moeilijk maar niet ondoenlijk. Mooie aankleding en precies wat je verwacht van een “huis met black magic”. Ook het personeel is heel aardig en enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.
16 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Super leuke ervaring.. Leuke puzzels! Divers, uitdagend, mooie techniek, en goede opbouw.
15 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Cool!
Een erg leuke Escaperoom met leuken uitdagende doe en denk puzzels en leuke verrassingen. Ook het personeel is erg Enthousiast!
15 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Wauw!!
De nieuwe escape room ( THE CURSE ) geprobeerd, leuke puzzels, niet makkelijk maar toch binnen de tijd kunnen ontsnappen.
8 aug 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Nice adventure
Nice challenges, from start to finish. Super friendly staff. The escape room itself was loads of fun and super creative. Great way to build togetherness and teamwork in the family or with friends !
31 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Exciting, challenging, & intense
WOW! My favorite so far. I'm not super smart with the puzzles, but this had enough different ways of thinking that i could be helpful! physical (not difficult) and mind..and creepy..perfect
31 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig verrassend!
De escaperoom was echt super gaaf. Veel verschillende soorten puzzels, toffe inrichting van de kamer. En met name de vele technische "snufjes" die in de kamer zijn gebruikt, maken de kamer erg origineel!
31 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring
Alles in de kamer is tot in de puntjes uitgedacht. Puzzels niet te makkelijk maar wel te doen en goed over nagedacht!
29 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Tof
De escaperoom was echt super gaaf. Veel verschillende soorten puzzels, toffe inrichting van de kamer. En met name de vele technische "snufjes" die in de kamer zijn gebruikt, maken de kamer erg origineel!
27 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke
Super leuke beleving. Toffe puzzels en speciale effecten maakten de duivel krachten echte. De medewerkers en eigenaars zijn super gastvrij en vriendelijk.
27 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
Cool!
Great place to challenge your mind, but also learn useful skills like teamwork and trust when you are trying to solve intense puzzles.
24 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Amazing!
That was amazing! We all had a great time, and the production quality of the room was brilliant. Thanks a lot to nice host as well!
22 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Mission completed
We saved humanity! Great experience. Theming was hilarious & clue giving perfect. We escaped with just a few minutes to spare! Thanks a lot to my team, if it was just me, I never would have gotten out!!
16 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Fully Immersive
Such a great fun! We played the scary room and that was really immersive adventure. There are different types of puzzles here for all kinds of thinkers. Quite difficult some of the riddles so the room will be good for experienced teams.
12 jul 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Awesome
The Curse room was just great! Tricky yet accessible. Fantastic ambiance. And helpful staff!
30 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Won!
I loved it! It was intense finding all the clues but we had a great time...and we escaped! Planning to visit Judgment day as well
30 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Yeah! Old school!
So nice adventure. This room is like an old school episode, but really cool because of puzzles. Everyone pitched in and worked on different areas, but we were all aware what the others were doing. So if we found something, we knew who the clue might go to. We did it in time and without hints
29 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Exiting
Excellent escape room for me and my friends. This place is very fun and have you thinking really hard. Escaped in last minute!
27 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Impressive
We booked the Judgment Day room and love it. So much so we went back soon for The Curse room. Both excellent fun and totally different. I can’t say which one I like more, but the second one was more difficult, probably because of devil forces =)))
27 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Nice mysterious room
Visited for birthday with friends. Didn't know what to expect (that was our first time at this company) but very good escape room they have. I really like the wooden interior design and all of black magic props. Would like to try the other episodes here but with less hints next time =)
23 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Bday activity!
Celebrated a friend’s birthday by doing the new room. The puzzles you have to solve are challenging enough but not frustrating. It was a fun activity and the hour went by fast.
23 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Great game!
Judgment day is cool! Really thrilling experience with helpful staff and challenging puzzles. The puzzles were difficult enough to feel like an achievement when we escaped but not too hard.
21 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Black magic is everywhere
The room is located nearby Heineken experience, quite easy to find. Game was challenging, but we got out just in time. I really enjoyed the atmosphere of devil forces and black magic. Go with an open mind as anything is possible when you are inside the room.
17 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Judgment Day
We played Judgment day room with team of 3 people. Puzzles are not difficult but real-life. That made this game logic for us, so we did it without hints. Also we like rooms with different spaces like this. Effects and sounds were good. 5 out of 5.
16 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Amazing room the curse
We played the Curse for the first time visiting Amsterdam for the weekend. It was so much fun! I would definitely recommend it.
14 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
The Curse
We played the Curse. It’s a new escape room and it’s our top room at this moment. It was pretty challenging for us to solve all puzzles. And it will be difficult to play for beginners, but experienced players will love it. Fully immersive.
14 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Cool escape room!
Challenging escape room, the technique gives a totally different dimension to escapes. Nice puzzles to keep it exciting. I'm not going to tell you much because that ruined your experience =)
12 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
High-quality episode
We played Judjment day. High-quality escape room with many technical features. Real teamwork is needed to get out of this. Fun puzzles and nice hostess who brings the story with a lot of passion and afterwards also had a nice conversation. It is also the small details that provide the tension and the feeling that you are really in the story.
8 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Amazing escape rooms
Played Judgment Day and The Curse on the last week. Both rooms are amazing! Strongly recommened to escape room lovers.
8 mei 2018
2.00 ( 2.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
amateurish
We played Back to the USSR and were not particularly impressed. The puzzles were nice enough, but the whole set-up was a bit amateurish. It felt very "home-made" with laminated print outs on the wall, a model made with cheap ply-wood, on a table that mustn't be moved, but is not secured, and diary entries that were printed out and stuck in a book. Just not very authentic or immersive. The Russian music was too loud and distracting. Would not recommend.
24 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
goed bedacht
wat een sfeer is hier neergezet! de puzzels zijn niet moeilijk. gelukkig maar, want zo hadden we de tijd om rustig rond te kijken en te genieten van deze escape. Echt super gaaf.
27 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Voor herhaling vatbaar
Judgment Day - wat gaaf gedaan, de sfeer is zo goed neergezet. Geen cijfersloten en alles computer gestuurd. Wij komen zeker nog een keer terug voor USSR!
4 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
awesome
What an awesome place!! The escape room Judgement Day is phenomenal experience for all. I would highly recommend this as a corporate outing of fun with friends. Our host was wonderful. She wanted us to have a great time and be successful. Thanks for the good time!
1 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Back to the USSR
Voor een erg goede prijs kregen we een erg leuke set puzzels die allemaal anders zijn, wat het leuk en creatief houdt. Ik had misschien iets meer Russisch in het thema van de kamer verwacht, maar dit nam niks van de lol weg. Prima te bereiken en genoeg plekken in de buurt om achteraf na te praten met een drankje. Zeer geslaagd voor 2 personen en zou de andere escape room graag ook eens proberen.
27 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Exciting!!
Just got back from a great afternoon. The Escape Room was an amazing team building event! A lot of fun and it demanded teamwork. Our guide was great, and immediately helped us all "step into" the game. The room was very well done, interactive, and full of surprises. First half hour went very quickly. Great fun and would definitely recommend for people looking for something different.
11 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Judgment Day
Never been to quest rooms before, but that evening we were bored and wanted try something new for a change. Frankly speaking I didn't expect to enjoy this much.
Location was perfect - center. Host was accommodating - good instructions. We had a brilliant time, excellent challenges good for working as a team and lots of fun. Recommended!
7 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Judgment Day
Judgment Day was massive fun. We were enjoying all the way through the game. Hints available if needed. Loved it.
20 jun 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
beste ervaring
Spannend vanaf het begin. Leuke puzzels, niet te moeilijk of te makkelijk. Zeker de beste ervaring op het gebied van Escape Rooms tot nu toe.
7 jun 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Enthousiast
Back to USSR escape room gedaan met 4 vrienden. Bijzonder hoe de groep gaandeweg het spel steeds fanatieker werd. Goede puzzels en hulpmiddelen maar voor ons helaas niet voldoende om binnen het uur te ontsnappen. De eigenaren/begeleiders zijn enthousiast, zowel voor als na het spel, wat het nog net even wat extra geeft. Zeker aan te raden!
31 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
samenwerking
Back to USSR - super spannend. Echt wel lastig!
Enorm leuk als een puzzel opgelost is en samenwerking is echt nodig hier.
28 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
De kamer zag er mooi en gedetailleerd uit. Leuke puzzels en veel zoek en denkwerk. Bovendien zijn de medewerkers vriendelijk en gastvrij. Fantastische ervaring!
16 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
prachtige kamer
Mooiste escape room die ik tot nu toe gespeeld heb! Gave kamer, veel te doen. Veel leuke, verschillende puzzels die samenwerken vereisen. Echte aanrader.
28 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
leuke ervaring
Was een onwijs leuke ervaring. Mooie puzzels waarbij techniek een grote rol speelt. Supermooie locatie.
16 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Super gave escape room
Zeker niet mijn eerste escape room maar wel de beste die ik heb gezien. Een leuk verhaal en een echt doe-kamer! Veel emotie en veel bewegen.
14 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Exciting
The way this escape room is built is simply amazing. It gives a feeling you are in a real bunker on a real military mission. It's been the best hour we've spent in a while, actually more than a hour. It took us 68 minutes to complete. Superb experience.
12 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Back to USSR
Erg leuk en best pittig. Je moet goed nadenken om de puzzels te voltooien. Als je niet snel genoeg bent krijg je hints. De service was prima: enthousiast, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.
22 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer
Geweldige kamer en begeleiding. De spanning was vanaf het begin flink opgevoerd en de puzzels waren uitdagend en afwisselend. Dankjewel voor deze ervaring!
21 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Loved it
Judgement Day is just a blast. I was really surprised, very positively surprised. Not just puzzles, quite some physical action and collaboration tasks. I want more!!!
11 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top
We hebben met vier dames de judgement room gedaan en we hebben echt in een deuk gelegen van elkaar. De room is echt fantastisch en zit zo goed in elkaar, het houdt maar niet op! Echt spectaculair!
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Beste escaperoom ever!
Zeker de moeite waard om te bezoeken, beste escaperoom die ik heb gedaan, hoge technologische ontwikkelingen. Hele verhaal was ook super cool! Je zit er met je gedachten helemaal in!
6 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Great room
Went here with 4 persons, 2 of which never did a room.
We had a nice introduction after which we were let in to the room.

The setting is great (as on the picture), tho it might be a bit spartan at times, they balance it well to support the puzzels.
I won't go into details, but the way you escape from this room is a nice change on the regular getting the key.

If i'd change anything, I'd make the 'journal' more authentic and make have some 'lighting' effects on certain triggers to add to the atmosphere :)
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Extremely realistic
Definitely the most advanced escape room out of more than 10 I've played. The interior is made extremely realistic, at some stage it felt like we are completely disconnected from the world outside. Having played my first escape room 3 years ago it is great to see how the concept is evolving. Puzzles are getting way more technological and the process itself much more interactive. Double thumbs up!
28 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Divers
USSR gespeeld, diverse puzzels, erg leuk! Kamer is aan de ene kant kaal en helder verlicht, maar voor sommige (slechtziende) is dat heel wenselijk ten opzicht van mysterieuze donkere kamers. Muziek wel heel hard en irritant, maar dat was express ????. Wij hebben gespeeld via Groupon, dus mooie prijs, maar normaal betaal je daar per persoon en dat is fijn, normale prijzen. Locatie is midden in binnenstad, maar wij konden voor de deur parkeren gelukkig. Wel lekker dicht bij terrasjes enz. Ontvangst was heel vriendelijk en enthousiast.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Origineel
Erg origineel, geen cijfer sloten! Zeer verrassende effecten. Absolute aanrader! Meerdere kamers gedaan en deze staat in de top 3.
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Real back to USSR
For someone born in the USSR it is fun by itself being inside this escape room. Many old school things from Soviet Union times and very old school soviet music. Puzzles are very mixed, different level of difficulty and very different mechanics. I think for 2 people it is not easy to win, we barely made it on the last minute which added to the adrenaline levels. Will be back for the second room soon!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Exciting escape!
I got the change to play both escape rooms. First a play Back to USSR, which I thought was a really classical escape room, with lots of puzzles. Then I played Judgment Day, and it was really fun!!! It is super dynamic, you feel you are inside a movie. The scenario is amazing. Definitely one of my favorites!!!!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Advanced
Advanced escaperoom met een aantal lastige puzzels erbij. Goeie extra/speciale effecten erbij om het verhaal extra diepgang te geven. Beste kamer die ik tot nu toe heb gespeeld.
19 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
AMAZING
Today we did both of the rooms. First the USSR room, we had a lot of fun playing this room! Very nice puzzles and different then others.
After that we played Judgement day. In one word WOW!! We can't stop talking about it. And this was our 52th room we've played. This is beyond amazing and it is really like your're in a movie. Best escape room we have played ever (and we did a lot!)
And you will get 20% off if you play both of the rooms!
6 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) My Escape Club
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Unbelievably realistic
This game is unbelievably realistic. It is like getting inside a movie where you have to act yourself. And you have to be quick, it is just getting more dynamic when you think you are almost done. Very memorable experience!