Mobiele escape room

4.98 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

23 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Top
Ik heb pas op de beurs de Mobiele Escape Room gespeeld. Ontzettend gaaf dat er een Escape room op locatie gebracht kan worden! Leuke spellen en personeel!
17 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
escapen op school
Vorige week kwam de mobiele escape room bij ons op de Fontys. Heel leuk dat je in kleine teams toch allemaal kon proberen in de escape bus. Helaas zijn wij niet ontsnapt, maar desalniettemin hebben we een hele leuke tijd gehad.
10 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Heerenveen
Afgelopen dinsdag de mobiele escape room gespeeld in Heerenveen. Wat een bijzondere ervaring! Het verhaal sloot goed aan bij het spel. De inrichting van de escape room is in militaire stijl. De bom helaas niet onschadelijk gemaakt.
7 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Escapen op locatie!
Echt een hele gave truck die is omgetoverd tot een spannende escape room. Had ik nog nooit gezien.. Ideaal om te boeken op locatie. Het waren uitdagende spellen, maar wel erg leuk! Een top middag gehad!
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!!
Heel gaaf dat Fort de Hel een mobiele truck aanbiedt die op locatie een escape room faciliteert. Ik heb een ontzettend leuke middag gehad en heb van veel collega's hetzelfde verhaal gehoord!
3 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf
Een container omgetoverd tot escape room, het was heel tof!
Met 8 mannen gingen wij de strijd aan, het was spannend, lastige puzzels.... Maar onze kalmte heeft ons gered. Een echte aanrader, zeker leuk omdat je de trailer ook kunt huren op locatie.
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom op eigen locatie
Leuk dat je een mobiele escaperoom kunt huren zodat je een escaperoom hebt op een eigen locatie. Iedereen vond het geweldig!
1 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Super om te escapen in een truck. Voorafgaand kregen we een spannend verhaal te horen, waarna de tijd begon te tikken.

Het was de eerste keer dat wij een escaperoom speelde. Naar aanleiding van deze ervaring zullen wij zeker nog eens vaker een escaperoom gaan spelen!

Absoluut een aanrader om op een evenement te plaatsen!
24 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Een gave ervaring gehad! Het thema is geweldig en de room kan naar ieders wensen worden aangepast. De room heeft een mooi, aansluitend verhaal.
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super!
Heel tevreden over deze middag.
Super dat Fort de Hel faciliteert dat deze truck op locatie komt!
Iedereen heeft heel erg genoten van de escape room.

Bedankt!!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader voor een feest!
Een ontzettend gave truck.Heel leuk dat hij gewoon op verschillende locaties kan staan. Hij stond bij ons op het personeelsfeest en iedereen wilde het spel graag spelen! Een echte aanrader.

22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels
De mobiele escaperoom is echt super leuk. Daarnaast is het geweldig dat hij op bijna iedere locatie gespeeld kan worden. Wij vonden de mobiele escaperoom echt geweldig
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top uitvinding
Nog nooit gezien dat iemand een mobiele escape room had die op locatie naar keuze gespeeld kon worden, heel goed idee!! De mobiele escape room hadden wij op een familiefeestje. Erg leuk voor zowel jong als oud, elkaar helpen waar nodig. Echt top!
Iedereen heeft erg genoten van het spelen in de mobiele escape room.
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
middag vol genieten gehad.
De mobiele escape room stond op ons personeelsfeestje. je kon er met 8 man tegelijk in en het was direct een hit. Eigenlijk continu stond er een rij met mensen die de escape room wilden spelen.

Wij zijn helaas niet ontsnapt, net op een aantal minuten tijd is het niet gelukt. De spellen waren qua uitdaging moeilijk, maar niet té moeilijk. Ik heb heel erg genoten en zou het iedereen aanraden.
16 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Super leuke ervaring! Een keer iets anders op een evenement, kies dan voor deze mobiele escaperoom, en gegarandeerd zijn er heel veel bezoekers die er gebruik van maken.
Zelf hebben wij ook in de rij gestaan om te kunnen spelen.

Echt een aanrader!

p.s. Wij hebben het gehaald! Nu is het de taak aan jullie....
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Wat een leuke escaperoom is dit!
De escaperoom kan worden ingezet op bijna ieder evenement of feest, absoluut een aanrader!

De mobiele escaperoom kan ook worden ingesteld op een andere tijd en is daarom leuk voor verschillende evenementen.
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Stoer
Wat een gaaf ding is die truck! Een mooi en aantrekkelijk verhaal voor je naar binnen mag en dan start de tijd.... Heel spannend, je staat echt onder druk door de tijd die afloopt. heel leuk om eens gedaan te hebben.
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Militair Museum
Hele leuke ervaring opgedaan met escape room mobiel bij het Nationaal Militair Museum.
7 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Gelukt!! Wij hebben de bom onschadelijk gemaakt....jeeej...goed gedaan Rob, Peter & Esmé!!
6 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kasper
Gaaf thema, lekker stoer en leuke puzzels en raadsels. Het voordeel is dat het spel op maat gemaakt kan worden, tijd is instelbaar, spellen kunnen naar wens gemaakt worden en de trailer kan overal neergezet worden in Nederland. Heel cool!!
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super cool
Wij hebben met onze kinderen gespeeld (jongens) ze werden helemaal in het verhaal mee genomen waardoor het extra spannend werd. Wij raden hem iedereen aan.
13 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onwijs goed
Wat een ontzettend goede escaperoom. Ook omdat hij bijna op elk soort evenement of locatie neergezet kan worden.
Zeker een aanrader voor een groot bedrijfsfeest of een evenement.
12 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Woow!
Wat een ontzettend leuke en mooie escaperoom is dit zeg! vooral het verhaal wat er allemaal omheen wordt verteld, dat zorgt ervoor dat je goed in het spel komt nog voordat je begint
10 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
TOP!
Wat een geweldige escape room is dit! Zeker een aanrader voor andere om deze te gaan spelen
4 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
De mobiele escape room is echt een super toffe escaperoom. Ook omdat hij op bijna elke locatie gespeeld kan worden!
28 sep 2016
4.33 ( 4.33 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Voor de tweede keer een escape room gedaan, de rest van mijn 6 collega’s was het de eerste keer. Iedereen kwam er razend enthousiast uit binnen het uur. Zeker aanrader in de vorm van team building of gewoon als uitje!!
17 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mobiele escape room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Wat een ontzettend gaaf ding is die escape room mobiel zeg, stoer en echt een uitdaging om de bom onschadelijk te maken. Zo handig dat deze escape room op verschillende locaties kan staan echt een uitkomst.