Mission Room

4.89 van 5 sterren (12 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

4 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke escape
voor de eerste maal escaperoom gedaan. Deze was superleuk met meerdere kamers en leuke puzzels. Zeker voor herhaling vatbaar. Makkelijk te bereiken. Super ontvangst door een leuke vriendelijke dame
5 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Hoge prijs, maar gave effecten
Met 3 personen speelden wij 'Café Voorburg' na er veel positieve reviews over gelezen te hebben.
De kamer sleept je meteen mee in het verhaal, alle aankleding en details kloppen. Er ging een technisch dingetje mis met de muziek, maar dit werd gelukkig snel door de gastvrouw (erg alert!) rechtgezet voordat het echt irritant werd. Hints kwamen op de goede momenten en het is ook fijn dat je er zelf om kunt vragen. Er zitten gave technieken in de kamer die wij nog niet eerder gevonden hadden. Ook een fijn pluspunt is dat er een extra puzzel toegevoegd kon worden omdat we wat meer ervaren escapers zijn.

Het is, voor een bedrag van 115 euro (oef, dat deed pijn aan mijn portemonnee!), wel een beetje jammer om na zo'n 40 minuten weer buiten te staan. Maar laten we het er gewoon op houden dat dat komt omdat wij zulke goede escapers zijn ;)
4 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Teambuilding
Ontzettend gaaf in elkaar gezet! Met 11 vrouwen 2 kamers gespeeld. Soms moeilijke puzzels maar iedereen kan mee brainstormen en op die manier kom je er uit! Veel variatie. Prettig ontvangst, mogelijkheid om nog wat te drinken vooraf of achteraf. Prima te bereiken met fiets, auto of ov. We komen als de 3e kamer klaar is vast terug!
25 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Boeiend avontuur
Binnen 5 minuten maak je deel uit van het avontuur dat zich gaandeweg ontvouwt met zeer uiteenlopende uitdagingen en een spannende verhaallijn. Gezellige borrel achteraf.
17 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wat een super leuk uitje om met elkaar te doen!!
De eerste keer dat we dit als gezin deden. Vooraf was de verwachting nog wat wisselvalling en ook het enthousiasme om het te gaan doen. Maar de ontvangst was erg vriendelijk en meteen op het gemak gesteld. Goede en duidelijke uitleg over wat er staat te gebeuren zonder te veel te verklappen. Met z'n vieren de 'kamer' in en puzzelen maar. Wat een lol hebben we gehad. Zeer goed samen gewerkt en gepuzzeld. We hebben er van genoten. Alle twijfel die er was of het wel leuk zou zijn is meteen weg en dit was de eerste maar zeker niet de laatste. Erg leuk om te doen met het gezin, maar ook leuk om met vrienden of collega's te doen. Na de escape nog even napraten over hoe je het gedaan hebt en wat je misschien nog gemist hebt. Zeer vriendelijke gastheer!
super leuke ervaring.
14 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Erg goede beleving! Leuke en originele puzzels! Achteraf nog gezellig na kunnen praten. Deze room is een echte aanrader!
21 aug 2017
4.33 ( 4.33 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Eerste ervaring escape room
Niet eerder een escape room gedaan dus kan moeilijk vergelijken. Een zeer persoonlijk ontvangst op een zeer goed bereikbare plek in Voorburg. Een leuke escape room die prima te spelen was met twee pubers van 14 en 15. Iedereen kon actief meedoen. Met (wat) hulp van hints wisten we net op tijd te ontsnappen en achteraf veel oh jaaa dat had ik zelf ook kunnen bedenken. Zeer mooi en in detail aangekleed. Je voelt de passie die de eigenaar heeft voor dit fenomeen. Ik blijf het een hoop geld vinden voor een uur spelen maar al met al was het echt een ontzettend leuke ervaring.
14 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Hele gave Escaperoom!
Wat een geweldige escaperoom! Heel leuk thema, lastige maar leuke puzzels, mooi decor en geweldig enthousiaste gastheer! Met heel veel passie gemaakt! Ben benieuwd naar de nieuwe escaperoom van deze gastheer die nog in de maak is! Ook de smsjes die je krijgt als bevestiging, herinnering, tip voor parkeren en de link naar de foto die aan het eind gemaakt is, zijn top!
12 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Super gezellige ontvangst, Escaperoom in kroegstijl met meerdere ruimtes. Opdrachten en puzzels zijn super leuk met heel veel elektronische hoogstandjes. Een gezellig avondje in de kroeg met je vrienden( innen), familie of collega's? Dan is dit de Escaperoom een musthave to br done. We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug
4 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig! Verrassende! Super gave escaperoom!!
Makkelijk bereikbaar zowel met ov als auto. Leuke ontvangst ruimte. Wij waren met 6 vrienden en vonden het geweldig. Er waren zoveel verschillende puzzels, raadsels, zoekopdrachten en maakopdrachten. De afwisseling maakt deze escaperoom zoveel unieker dan andere escaperooms waar we zijn geweest en het toetje is het sfeertje van de escaperoom. Absoluut een aanrader!!!!
2 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een topervaring
Al veel escaperooms achter de kiezen maar deze is echt top
Verrassend , spannend , vernieuwend . We waren er met twee volwassenen en twee kids van 14. We hebben genoten van het verhaal en de doordachte raadsels. Echt een aanrader ????????????????????????????
2 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Room
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Vetste escape room ooit!
Gezellig ontvangst in een soort Bistrootje. Gratis Parkeren. Met zijn 5en gingen we de kroeg binnen, wat hebben we gelachen zeg! Erg leuke puzzels. Het was echt meesterlijk. Erg jammer dat we niet nog een keer kunnen gaan haha.. Ik raad hem iedereen aan! Veel dingen gezien die ik nog nooit had gezien bij Escape rooms.