Mission Impossible Breda

4.36 van 5 sterren (15 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

3 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Echt een leuk uitje gehad! Na afloop lekker op het terras , midden in het centrum van Breda. HEt spel zit goed in elkaar.
23 mrt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
2 toppers
Beide Escape Room gedaan op 1 dag , zowel Breda als Tilburg. 1 woord geweldig , de hele dag zat goed in elkaar, met lekker eten , het vervoer alles uit handen genomen. De escape rooms vonden we super!
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
mooie kamer
Geslaagde avond gehad. Leuke kamer met goede spellen. Gaan we zeker vaker doen.
23 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Super
Lat minute gebeld en er werd alles aan gedaan om het door te laten gaan. Leuk spel!!
21 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
erg leuk
De kamer is goed , leuke raadsel, leuk aangekleed en de details kloppen. Erg fijn ook, in de binnenstad, dus op loopafstand van terras, restaurant en vervoer. Top!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topavond
Leuke kamers, ruimtes onder de grond. Goed gedaan.
16 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
niets op aan te merken
Leuke avond gehad, leuke puzzels en borrelplankje gewonnen.
30 jan 2017
4.00 ( 4.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!!!
Zonder hier iets weg te geven hebben we mega originele puzzels gespeeld en was het echt de moeite waard!
Met nog 5:05 op de klok gelukkig weten te ontsnappen.
Tot snel in jullie andere kamer!
24 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellenfeest
Voor een vrijgezellenfeest van een vriendin hebben wij tMission Impossible geboekt , wat was dat geweldig. Zij heeft een leuke tijd gehad en wij ook. Echt een aanrader als je wat origineels wil regelen!
16 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke kamer
We begrepen dat de room een update heeft gehad en wat ons betreft erg geslaagd. Lekker gegeten en escape room gespeeld. Die zat erg leuk in elkaar met als buit een lekker borrelplankje.
5 dec 2016
1.00 ( 1.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geen originele puzzels
Ook ik begrijp de overwegend positieve reacties niet. Mogelijk dat het voor mensen die nog nooit een andere escape room gedaan hebben een leuke ervaring is, maar er zijn echt veel leukere en betere escaperooms. Wat mij het meest tegenviel was dat we erg snel en ongevraagd hints kregen (mede hierdoor hadden we nog een kwartier over aan het einde). Kleine kanttekening daarbij is dat het personeelslid vooraf aangaf dat we snel mee moesten komen omdat ze een strak schema had (ze liep al achter). Dus heb de indruk dat ze met opzet snel hints gaf zodat we eerder klaar waren en zij kon inlopen op haar schema. Kortom: ik zou een andere escaperoom in Breda doen.
1 aug 2016
2.00 ( 2.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
tegenvaller
In de kelder van het restaurant waar t erg vochtig is en stinkt is de escaperoom. Van te voren krijg je uitleg en dan wordt meteen gezegd waar je moet beginnen, wat je moet doen, wat de laatste kluis is etc. De puzzels/ raadsels zelf zijn ook niet allemaal even indrukwekkend. Jammer. Gek ook dat alle andere recensies zo positief zijn. Als dit onze eerste kamer was geweest denk ik niet dat ik ooit nog een andere had willen spelen.
17 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnap Kamer voor een vrijgezellenfeest
Voor een vrijgezellenfeest van een vriendin hebben wij the Escape Room gekozen, wat was dat geweldig. Zij heeft een leuke tijd gehad en wij ook. Echt een aanrader als je wat origineels wil regelen!
28 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een geweldige plek
Een mooie tijd gehad bij the Escape Room! Het is echt een heerlijke bezigheid en we hebben ons met de hele familie goed vermaakt!
19 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Mission Impossible Breda
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wannes uit Oosterhout
Vorige week zijn we met een aantal collega's als teambuildingsuitje naar de Escape XL geweest in Breda. We hebben een leuke middag gehad en hebben the Escape Room tot het einde afgelegd! Het is ons gelukt, bedankt voor de toffe middag!