Mission Escape Nijmegen

4.10 van 5 sterren (20 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

18 jun 2018
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Complete kamer met veel toffe elementen!
Hebben met vaderdag met het gezin de Museum Robbery escape room gedaan die uitstekend is bevallen! Maximaal aantal escape rooms gespeeld was 4 binnen ons gezin. Heel leuk aangeklede kamer, de puzzels hadden verschillende moeilijkheidsgraden en waren heel goed uitgedacht. Ontvangst waw ook gezellig, zijn hartstikke goed en leuk geholpen.
Top escape room!

P.s. Poltergeist kamer al veel eerder gedaan, ook echt een aanrader!
15 apr 2018
1.67 ( 1.67 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
niets bijzonders
Dna zou een van de nieuwere kamers te zijn maar is weinig vernieuwend. puzzels zaten redelijk in elkaar. Echter doordat bij een vd puzzels een weegschaal blijkbaar ook andere eenheden kent waren wij vastgelopen op deze puzzel. 20 min tijd weg....

daarbij verwacht je met nieuwe kamers gewoon meer, bij deze kamer zijn een aantal aspecten uit de vorige kamer dr. lev hergebruikt.

Voor mij viel t erg trgen. zeker door de fout in de puzzel.
8 jan 2018
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend!
Wij hebben de DNA escape room gevolgd met 7 gezinsleden. Echt een aanrader! Veel puzzels, sloten en verrassende ontwikkelingen. De ontvangst was echt goed, zeer enthousiast en een goede uitleg. Gewoon doen!
8 jan 2018
4.67 ( 4.67 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
The Museum Robbery
Onze 4e escape room, en de 2e van Mission Escape is weer een feest. Origineel dat je hier niet alleen moet ontsnappen maar ook iets moet stelen. Natuurlijk veel sleutel- en cijfersloten, maar de sleutels en codes zijn meestal zeer origineel verborgen. Veel nieuwe puzzelmethoden gezien. Superaardige spelleiding, die ons na afloop gewoon de tijd gunt om in de room de puzzels met elkaar te bespreken. Top!
26 nov 2017
4.00 ( 4.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
The museum robbery
Netjes leuk onderhoudend toch moeilijk en niet luguber. Leuk dat kinderen vanaf 12 ook dit kunnen doen. Niet te schrokkend en mooi opgezet.
19 nov 2017
4.33 ( 4.33 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Poldergeist! Geweldig
Een fantastische nieuwe kamer. Veel verrassende effecten, na veel kamers bezocht te hebben was dit veruit de beste!
5 mrt 2017
3.33 ( 3.33 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Secret Agent Room
Pittige kamer, die qua uiterlijk wel een opknapbeurt kan gebruiken, maar met de puzzels is helemaal niks mis. We waren met z'n vieren en dat was een mooi aantal voor deze kamer. Team van ervaren en onervaren mensen; we hebben allemaal lol gehad en op het nippertje hebben we ontdekt wie de spion was. Sympathieke begeleiding.
7 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Secret agent
Mijn eerste escape ervaring. Leuke kamer met verschillende puzzels. Helaas was er iets niet gesloten waardoor spelplezier iets minder was. Maar daardoor ook wel weer gehaald. De host leek haast te hebben en niet echt geontresseerd. Goede locatie midden in de stad.
14 jun 2016
3.00 ( 3.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Kamer had helaas wat gebreken, en door deze materiaalpech helaas niet gelukt om te escapen. Sommige puzzels daar en tegen waren wel van hoog niveau en leuk om op te lossen. We hadden eigenlijk het laboratorium gereserveerd maar ook daar was materiaalpech, zal het een met het ander te maken hebben? Als materialen in orde zijn zeker de moeite waard!
2 mei 2016
1.00 ( 1.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dr. Lev, tegenvallend
Zojuist thuisgekomen van mijn eerste escape room ervaring: Dr. Lev Pasted. Uit mijn omgeving hoorde ik veel positiefs over escape rooms, en op uitnodiging mocht ik het vandaag dan ook eens beleven. Ik zag er bijzonder naar uit!

Eenmaal aangekomen was er al wat discussie binnen onze eigen groep over waar we onze spullen gingen laten. Meestal zijn er kluisjes, maar vandaag niet.

In de kamer zelf was het ook weinig uitnodigend. Sommige puzzels vond ik mooi gevonden, maar anderen waren compleet onduidelijk, zelfs na de uitleg achteraf.

Het was erg tekenend dat één van onze teamleden al binnen de eerste tien minuten had besloten om maar op de aanwezige bureaustoel de tijd uit te zitten.

Ik hoop dat toekomstige ervaringen beter in elkaar zitten.

2 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Wat een teleurstelling is Dr. Lev Pasted!
Zojuist thuis van 'Poltergeist', waar we een prima escape-ervaring hebben opgedaan. De kamer zat goed in elkaar en ook de aankleding was dik in orde
20 mrt 2016
4.00 ( 4.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Erg tof
We hebben de spionnenkamer gedaan. Net gehaald. Hij zat goed in elkaar. Leuke elementen en verrassende puzzels. De kamer leek al veelvuldig te zijn gebruikt. Wat kleine reparaties zijn wel nodig.
6 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
dr. lev
Hele goede escape room, erg origineel.
5 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Echt vet!
Super spannend. We hebben echt genoten van het lab van Dr.Lev
Als je binnenkomt denk je van : O, is het dit.
Maar wat er daarna allemaal gebeurd.
De ene verbazing na de andere! Echt een aanrader!
Net gehaald met behulp van wat cryptische hints.
Na afloop loop je zo het centrum in voor wat na te praten.
23 jun 2015
3.33 ( 3.33 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Twee totaal verschillende kamers
Heb inmiddels beide kamers van Mission Escape bezocht. De locatie midden in de stad is geweldig!

De wachtruimte is niet sfeervol, maar goed het draait natuurlijk om de kamers. Helaas was de laboratorium-kamer van dr. Lev niet veel beter. Vooral de afwerking van de ruimte was slordig, uitstekende spijkers, gaten in de muur met daarachter opslagmateriaal. De puzzels waren best oké maar deze kamer viel tegen.

Dat maakt het contrast met de Secret Agent room des te groter. Deze ruimte is bij binnenkomst mooi ingericht en past goed bij het thema. De kamer herbergt verrassingen op praktisch ieder vlak en de puzzels zitten goed in elkaar. Ook de moeilijkheidsgraad van de puzzels was een stuk beter ( lees: moeilijker ) dan de laboratorium kamer.

De Secret Agent room is erg tof, het lab van Dr. Lev niet bepaald.
14 apr 2015
4.33 ( 4.33 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Hele leuke avond gehad!
Super leuk avond gehad bij Mission Escape Nijmegen. Locatie is top, het spel dat wij mochten spelen was heel goed in elkaar gezet en we waren bijna zover dat we eruit konden! Goede verhouding qua tijd en hints en duidelijke hints, maar niet te duidelijk. Spel is redelijk moeilijk, uitdagend en leuk dat het niet te makkelijk is! Zeker een aanrader!
10 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
dr. Lev
Echt super! Spannend. Mooie samenhang. Echt een aanrader.
9 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
een echt toffe ervaring
Was echt super, geweldig genoten met de vrienden.
Had niet gedacht dat het zo veelzijdig en misterieus zou zijn.
Een echte aanrader voor groepen die willen werken aan teambuilding want je moet echt samenwerken als een team.
8 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Dr. Lev Pasted
Een ontzettend gave ervaring. Ik had eerlijk niet verwacht dat het zo spannend zou zijn. Uren daarna was ik er nog over aan het nadenken. Een aanrader voor iedereen die houdt van een uitdaging!
8 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Mission Escape Nijmegen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Dr. Lev Pasted
Was super! Hele toffe kamer met een mooie verrassing in het spel. We hebben het op het randje gehaald, wel met wat hulp. Goed ontvangst, je kan in de wachtkamer gewoon fris of thee pakken.