Lot66

4.86 van 5 sterren (24 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

20 mei 2018
4.33 ( 4.33 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie toegankelijke kamer
De ontvangst en uitleg waren super en het zit op een leuke locatie waar je nog veel meer leuke dingen kan doen.
De kamer zelf was mooi aangekleed en zat goed in elkaar. De grote plus was dat je hem met veel tegelijk kan doen en niet op elkaar staat te wachten. Ook de puzzels waren leuk en alles goed in thema. Enige tip zou zijn om wat meer met het tweede deel te doen.
7 mei 2018
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Supertof en origineel
Topervaring met toffe, afwisselende puzzels. WE waren met een groepje met mn familie gegaan, waarbij zowel ervaren als onervaren escaperoom-deelnemers mee waren. Uiteindelijk net weten de kamer op te lossen, met wel een beetje hulp van Mister66. 1 puntje: In de actuele casino puzzelkamer kregen we ook de briefing, dat was wel toffer geweest als dit buiten de ruimte was.
28 feb 2018
4.00 ( 4.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie themakamer
De ontvangst was heel slecht: we hebben meer dan een uur moeten wachten en moesten steeds zelf om informatie vragen (er bleek iets kapot in de kamer). Onze verwachtingen waren daarom laag toen we eindelijk mochten beginnen, maar dat bleek onterecht. Het thema casino is mooi uitgewerkt, de puzzels zijn gevarieerd, lastig en logisch en de manier van hints vragen is heel origineel. We hebben het met een paar seconden over op de klok gehaald!
23 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Dikke pret!
Alle opdrachten waren doordacht en goed in elkaar gezet. De spanning was voelbaar: "Gaan we het redden? Of??? " Shit, we zitten vast: snel een aanwijzing aanvragen. Arggghhh, nog minder tijd!!! Tik tak, Tik tak... Neeeeeee, niet gered! Maar wat hebben we een lol gehad! Top! Een echte aanrader dus!
8 mei 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een echte aanrader voor iedereen
Hele leuke ervaring. Het thema is goed uitgewerkt en de opdrachten en puzzels passen naadloos bij het spel. Er is veel gebruik gemaakt van techniek en dat maakt dat de ruimte vol verrassingen zit. Zowel leuk voor mensen met veel ervaring met het spelen van escaperooms als voor mensen met wat minder ervaring.
15 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Sfeervol en uitdagend!
Erg leuke room met veel verrassende (electronische) verrassingen!

Mijn eerste escape room en een absolute smaakmaker om dit vaker te gaan doen. Bij binnenkomst wordt je al direct in de sfeer van de kamer gezogen..na uitleg door de enthousiaste bedenker konden we aan de slag. 66 (in ons geval 64) minuten lol om alle puzzels op te lossen...leuke uitdagende puzzels zonder onmogelijk te worden voor rookies zoals ikzelf. Getrapte puzzels waren erg leuk net zoals de effecten en sfeer...top!
22 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Casino Heist Lot66
Zojuist de Casino Heist escaperoom uitgetest. Zeer spannend, uitdagende puzzels en leuke ruimte met een perfect thema. Zeker een aanrader!!
20 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Lot66
Erg leuk. Spannende twists!
17 feb 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Toffe kamer!
Erg leuke escape room. Zowel de uitstraling als de puzzels zijn zeker de moeite waard. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt.
Je kan zien dat deze kamer met passie gebouwd is.

Chapeau!
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Knaller!
Het was een toffe escape room, leuk gebruik van techniek! Erg vriendelijk en bekwaam personeel!
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer, wat een geweldige ervaring!
Alles is compleet van de aankleding tot beleving. De kamer is mooi aangekleed, het lijkt wel alsof je echt in een casino staat. De begeleiding is goed en duidelijk. Kortom een super ervaring! Een echte aanrader voor iedereen.
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Maikel Baks
Met zn zessen gespeeld. Wat een mooie escaperoom! Zelden één gezien die zo mooi afgewerkt is. Ook gave techniek. Wij zijn helemaal uit Delft gekomen voor deze escaperoom maar dat was zeker de moeite waarde ondanks dat dit de eerst escaperoom was die we niet gehaald hebben.
21 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Best in town
In Breda en omstreken is deze met afstand mijn favoriet. Prachtig afgewerkte kamer en alle puzzels volledig in thema. Erg originele twists en onverwachte gebeurtenissen door optimaal gebruik van de techniek. Een regelrechte aanrader!
20 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader!
Groep van 7 met veel ervaren Escape-room spelers, echt hele gave room!
14 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke uitdaging!
Verrassende escaperoom en een keer wat anders dan de normale escaprooms.
11 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Lot66 is weer in goede handen
Veel technische snufjes, puzzels zitten goed in elkaar en goede verhaallijn.
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Marleen
Supergaaf!!!!!!
We hebben van tevoren gegoogled op escaperooms in Breda en uit de beschrijving leek deze het leukste en hij was echt erg vet! Mooi uitgevoerd...onwijs leuke puzzels en verrassingselementen. Tot nu toe de leukste die we gedaan hebben ook al hebben we hem niet gehaald.
8 jan 2017
4.33 ( 4.33 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassing na verrassing
Wij hebben deze escape room met zijn 2-en gedaan. Hierdoor werden we uitgedaagd om in 66 minuten de puzzels op te lossen. Je wordt letterlijk van de ene in de andere verrassing meegenomen. Veel afwisselende puzzels met leuke technische snufjes.
Ook tof was dat we na afloop een mooie uitleg kregen van de trotse bedenker. Een escape room waar de passie vanaf druipt.
Kortom: een aanrader!
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!! GAAF!!
Na dat we klaar waren met de Escape Room The Casino Heist waren de woorden onderweg naar huis alleen maar, super, wauw, vet cool. Super Enthousiast!! Alles was behoorlijk technisch opgebouwd! Het was in 1 woord TOP!!
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Supergave escape roo
Heel gaaf! Leuk verhaal, super speciale en technische kamer. Echt een aanrader!! Mensen zijn heel vriendelijk, ontvangst ook heel goed
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Escape room Lot 66
Er waren geen minpunten. Ontvangst was vriendelijk, uitleg was duidelijk. kamer was mooi, en zette je gelijk in het verhaal. Puzzels waren een uitdaging. gelachen en veel samengewerkt !! AANRADER!!
29 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Dit is echt een van de leukste escape rooms in de stad! Ik ging al vaker naar Lot66 om te karten, en vond het echt supergaaf om te horen dat ze een escaperoom gemaakt hadden. Alle techniek is geweldig, en het verhaal is heel leuk!
26 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top escaperoom!
Super leuk! Je word meegenomen in het verhaal, de inleiding is interessant. Vooral de technische dedails maken het een leuke beleving! Zeker weten een aanrader!
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lot66
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Vette ervaring
Wij hebben al meerdere escaperooms gespeeld. Dit was absoluut één van de leukste...zeker in Breda. Veel mooie effecten en leuke puzzels.