Logic Locks Amsterdam

4.51 van 5 sterren (23 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 aug 2017
3.00 ( 3.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Beetje teleurgesteld
Het thema is mooi doorgevoerd: de kamer ziet er prachtig uit. Wel veel klassieke cijfersloten en weinig vernieuwend. Hints met briefjes onder de deur door is wel een beetje afgezaagd.. Inmiddels zon 17 escape rooms gedaan, maar deze haalt de top 10 echt niet. Weinig spanning, adrenaline of bijzondere puzzels. Jammer, want de voorafgaande e-mails en hoge score in het algemeen beloofden veel goeds.

Betaald parkeren, wel voor de deur. Zon €3 voor 2 uur.
8 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring!
Wat een goede escape room! Aandacht voor details, verassend, spannend en een meeslepend verhaal. Uitdagende puzzels en een vriendelijke gastheer.
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal geweldig!
Het was zeer interessant! Ik had hiervoor nog nooit een escape room bezocht, maar dit was erg indrukwekkend. Zeker een goede ervaring! De kamer was sfeervol ingericht en voelde erg mysterieus.
27 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Het was super leuk! Bepaalde momenten waren best stressvol en spannend, zeker toen het eind van het verhaal naderde! Het verhaal was precies goed gebalanceerd met het spel zelf: het was goed genoeg uitgedacht om het te kunnen volgen, maar je raakte niet afgeleid door de details. Ook was de kamer zelf prachtig om te zien! De sfeer van het verhaal was duidelijk terug te zien in de kamer, waardoor het verhaal nog meer begon te leven en het spel nog leuker werd!
8 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
awsome fun , so much attention to details
By far the best Room I've seen so far. the ambient, storry and interrior showed alot attention to detail.
I had a fun tim (as did my three friends)
23 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Tjongejonge
Jammer dat we (5 man) niet nog langer konden genieten van de inventieve puzzels, maar hoi!: voor de eerste keer binnen de tijd! Oefening baart blijkbaar nog steeds kunst. Maar dit was wel een supergave room.
Heel gevarieerd, goed verhaal, af en toe scary. De locatie was een beetje ehm... nah ja, maar eenmaal in de room was dat niet meer van invloed. En Coby was een prima host.
17 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Een geweldige ervaring en een super ruimte. Er kamer is een grote uitdaging met leuke en afwisselende puzzels. Dit is op dit moment een van de een van de beter kamers die we hebben gespeeld alles in tot in de puntjes uitgewerkt. Er staat niets in de kamer dat er niet bij hoor. Echt een aanrader! Doe mee en laat je meeslepen in de wereld van Eliza's heart
26 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Indrukwekkende kamer
Afgelopen dinsdag deze kamer gedaan met 5 vrienden. Erg leuke verrassende kamer! Meer dan de moeite waard! Ik durf zelfs te zeggen, een van de betere kamers in Nederland! Hij is alleen niet goedkoop, maar wel heel goed in elkaar gezet????????
3 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Een van de mooiere escape rooms in Nederland
Toppertje weer deze keer, in Amsterdam bij Logilocks. Opdracht in deze escape room is het mysterie rondom Elizabeth Leeuwenhart op te lossen. Prachtig ingeleid door een filmpje om in de sfeer te komen. De escape room zelf is helemaal in sfeer aangekleed en geen enkel object is zonder reden geplaatst. Uitdagende puzzels, goede samenwerking gevraagd en enorm domme instinkers (a la 'dat we dat niet zagen!'). Wow, deze escape room klopt op alle nivo's!! Hele goede aanrader!
26 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Tweede kerstdag gebruikt voor onze eerste ervaring met een escape room. Super leuk en spannend om te doen. We bleken geweldig goed samen te kunnen werken en waren na 3 kwartier ontsnapt. Echt een aanrader deze kamer met geheimen. .....
21 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Veel stof tot napraten in de kroeg!
Dit was onze eerste escape room ervaring, en het smaakt absoluut naar meer! We waren met 5 personen, meer lijkt mij iets te veel, dan loop je elkaar in de weg. Gelukkig was er iemand bij met enige ervaring, anders waren we denk ik niet zo ver gekomen. De ontvangst bracht ons meteen al in de stemming, de room was heel sfeervol. Het verhaal is mysterieus en spannend, maar nooit te eng. We hebben erg genoten.
16 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top ervaring!
Erg leuke ervaring. Zeer goed uitgedacht en een mooie mix van moeilijke en makkelijkere raadsels. Echt een aanrader!
6 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk verhaal, mooie kamer en leuke puzzels
We waren met een groep van vijf personen, en we wisten onszelf allemaal goed bezig te houden in deze, mooi aangeklede kamer. Leuke puzzels! Dit was onze eerste escaperoom en het was een hele leuke ervaring!
28 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Excellent challenge!
Bijzondere sfeer, goed verhaal, veel wisselende spelletjes, die allen ook echt zonder hints opgelost kunnen worden, maar niet te makkelijk zijn! Ontzettend leuk uurtje gehad binnen in de kamer.
28 jul 2015
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Veel te doen
Nu twee escape rooms gespeeld, en wat me nu opvalt is dat deze erg veel puzzels heeft voor je geld. Er waren nauwelijks dode momenten, er waren altijd zo veel puzzels waar je tegelijk aan kon werken dat we met z'n vijven geen seconde rust hadden. Fijn! Tel daar bij op dat je tijdens het puzzelen ook nog een verhaallijn aan het volgen bent, en je hebt een echt hele mooie ervaring.

Laat je niet afschrikken door het lege schoolgebouw/clubhuis waar het in zit, de kelder (waar de escape room in zit) is mooi vormgegeven en zeker de moeite waard.
27 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
te gekke dag
Het was een toffe ervaring. Je moest samenwerken. Puzzels oplossen. Het was voor mij de eerste escape room ervaring. Maar ben meteen verslaafd. Jammer dat ik niet meteen nog een keer kon.
De locatie was wel uit de richting. Maar aan de andere kant kun je iets verderop weer gratis parkeren. Vriendelijk en enthousiast ontvangst.
21 jul 2015
4.33 ( 4.33 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige kamer
Logic Locks heeft met Eliza's Hart een hele mooie kamer.
De puzzels worden ondersteund door een stuk verhaal en dat maakt voor mij de ervaring af.

De ontvangstruimte was redelijk basic, maar daar zijn we eigenlijk amper geweest.
De ontvangstruimte voordat je de kamer ingaat, waar je nog wat speluitleg krijgt, die is dan wel weer heel er mooi en goed geregeld.
De kamer zelf is mooi, goede, afwisselende en uitdagende puzzels en een leuke spanning door verhaalelementen.
Ik kan deze kamer aan iedereen aanraden.
18 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super
Fantastisch!
18 jun 2015
3.67 ( 3.67 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Zeer goede kamer
Met een team van collega's van onze eigen Escaperoom en wat vrienden deze kamer gedaan. De ontvangstruimte (welke :) ) was niet al te best. Hierdoor was de verwachting van de kamer meteen ook een stuk minder dan dat we aankwamen.
Gelukkig was het in de kamer een heel stuk beter geregeld; goede puzzels, een mooi thema en een goed niveau!
De verlate start en de ontvangstruimte was ik snel vergeten, keep up the good work!!!!
17 jun 2015
4.00 ( 4.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 10 keer een escape room gespeeld. )
verrassend
Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten bij deze locatie. Aangekomen ging ik nog meer twijfelen. Vreemde ontvangst ruimte maar goed we waren nieuwsgierig naar de kamer. En wat voor kamer. Hartstikke gave mooie goede kamer. Ontzettend leuke puzzels van hersenkrakers tot doe dingen. Mooie mix. Absoluut een aanrader!
27 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Goed verhaal en leuke kamer!
Erg goede ervaring gehad in de escape room. De gastvrouw was erg enthousiast en leidde ons goed het verhaal in. De kamer was mooi aangkleed en de puzzels waren lastig maar wel op te lossen. Overal een kamer waar goed over nagedacht is!
30 mrt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Beste bedrijfsuitje ooit!
We hebben met ons team Logic Locks gespeeld en het was waanzinnig!! Na een zeer vriendelijk ontvangst werden we naar een andere wereld begeleid; van Elizabeth Leeuwenhart, een ontdekkingsreizigster van de vorige eeuw. De kamer was sfeervol, de puzzels origineel en verassend, net als het verhaal. Een top ervaring die ik graag nog eens zou willen meemaken..

Er waren veel mogelijkheden om extra's te boeken: we hebben een nabespreking met een organisatie psycholoog gehad en een heerlijk diner genoten. Een echte aanrader.
26 mrt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Logic Locks Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Uitzonderlijke kwaliteit!
We hadden al een aantal kamers achter de rug en dachten het meeste wel gezien te hebben. We waren dan ook zeer aangenaam verrast door de hoogstaande aankleding, kwaliteit, originaliteit en uitvoering van deze escape room! Ondanks de van het centrum verwijderde ongebruikelijke locatie kunnen we deze escape room niet genoeg aanraden. De puzzels waren origineel en uitdagend, de atmosfeer slokte ons volledig op en waren meermalen verrast door onverwachte wendingen! Zonder twijfel onze beste ervaring met escape rooms tot nu toe!