Locks en Keys Tilburg

4.56 van 5 sterren (48 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

27 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de Bank, voor de echte slimmeriken
met 7 personen hebben wij "de Bank" gespeeld. Een erg leuke kamer waarbij je een binnen een uur moet inbreken bij een bank en zoveel mogelijk spullen moet stelen. Een goede activiteit voor teambuilding, zeker richting het einde is stressbestendigheid heel belangrijk.
20 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Leuke groepsactiviteit
We hebben deze kamer met zijn 7e gespeeld, in plaats van ontsnappen moet je eerst de bank zien binnen te komen. Er wordt veel samenwerkingsvermogen van je gevraagd en dit houdt het spannend. Al met al een hele geslaagde avond en zeker een aanrader
17 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Inbreken in plaats van ontsnappen
Deze escape room is anders dan een 'normale' escape room. In plaats van ontsnappen uit een kamer moet je nu eerst inbreken in de bank, en zorgen dat je binnen een uur weer buiten bent met zoveel mogelijk geld. Samenwerking is erg belangrijk, zo moet je een opdracht puur o.b.v. communicatie uitvoeren. Al met al erg veel plezier gehad met z'n zevenen!
14 mrt 2018
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
De bank was een leuke ervaring, zo veel mogelijk geld stelen uit de bank was erg spannend, veel leuke puzzels en opdrachten die uitgespeeld moeten worden. Echt een aanrader dus.
28 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Boshut 17 móet je gedaan hebben.
Locks&Keys is een wat kleiner bedrijf met drie hele sfeervolle kamers. Ze zijn enorm gastvrij en zorgen er heel goed voor dat de escaperoom die je speelt een topervaring zal zijn. Boshut 17, de engste kamer van Nederland is mijn favoriet. De schrikeffecten, de puzzels, het verhaal en vooral de aankleding van deze kamer zijn fenomenaal! Echt een aanrader voor iedereen.
24 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Het Geheim van Schrobbelèr: sfeervol, mooi en gemoedelijk!
Het geheim van Schrobbelèr is de derde kamer die we bij Locks&Keys in Tilburg gespeeld hebben. Wat ons vooral aan deze kamer beviel, is de sfeer die door alle spellen en het interieur wordt overgebracht. Het is weer een hele andere kamer dan Boshut 17 en De Bank, maar dat maakt de kamer des te leuker. Samenwerking is hier zeker vereist en het is mooi te zien dat uiteindelijk samen naar de oplossing wordt toe gewerkt. Ook deze kamer is een grote aanrader voor jong en oud!
24 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Boshut 17: spanning, uitdaging en samenwerking!
Nadat wij escape room De Bank bij Locks&Keys hadden gespeeld, besloten wij om later ook de andere kamers, waaronder Boshut 17, te spelen. Boshut 17 zit vol met spannende opdrachten en vergt veel samenwerking. Als horrorliefhebber zijnde heb ik genoten van deze kamer en de anderen waarmee ik de kamer heb gespeeld, hebben deze kamer ook als zeer uitdagend ervaren! De effecten en manier van spelen ben ik nog nergens anders tegengekomen en ik zou deze kamer dan ook aan iedereen aanraden. Qua kwaliteit ben ik weer erg te spreken over Locks&Keys en wij komen zeker nog een keer terug!
24 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
De Bank: spannend, uitdagend en vooral heel leuk!
Met vier man hebben wij escaperoom De Bank gespeeld bij Locks&Keys in Tilburg. Eén van ons had hem al een keer gespeeld, maar vond hem zo leuk dat hij hem nog een keer wilde doen met ons. Het was inderdaad een hele positieve ervaring, van begin tot eind! Wat mij het meeste beviel was de mogelijkheid om de kamer nog een keer te spelen, zelfs als je hem al een keer gespeeld hebt. Er zijn namelijk zoveel spellen dat je ze nooit allemaal tegelijkertijd kan spelen. Ook is het extra uitdagend om te spelen wetende dat er een echte jackpot met echt geld te winnen is. Helaas is het ons niet gelukt deze kluis te kraken, maar wij zullen het in de toekomst zeker nog eens proberen!! Al met al was het duidelijk één van de betere kwaliteit escaperooms in Nederland!
12 apr 2017
3.33 ( 3.33 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
geheim van Schrobbelèr gevonden
Mijn 3e escape ervaring. Goed ontvangst en een toffe kamer. Wel eentje met heel veel slotjes en cijfercodes. weinig techniek maar dat mag de pret niet drukken.
18 feb 2017
4.33 ( 4.33 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
okidoki
Het geheime recept van Schrobbelèr, wie wil die nou niet?
Kamer zit goed in elkaar, veel verschil in puzzels.
Aan sommige puzzels was te zien dat deze vaak werden gebruikt, geeft sporen hoe deze op te lossen. Enige verbeterpunt hier is dat een aantal "voorwerpen" (om spoilers te voorkomen) ververst mogen worden.
5 feb 2017
4.00 ( 4.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Ga de uitdaging aan! :)
Leuk thema! :) We zijn met z'n viertjes op zoek gegaan naar het recept van Schrobbelèr. Én gevonden! :) De Escape Room zit goed in elkaar met leuke puzzels. De ontvangst is vriendelijk en ongedwongen.
30 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top escape room
Net uit de escaperoom de schrobbeler gekomen. Zit goed in elkaar, leuke puzzels en een fijne locatie om met kinderen te doen! Ontvangst en begeleiding ook super op deze locatie. Aanrader..doen!
4 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Schrobbeler - leuk!
Een mooie kamer met heeel veel puzzels. Een leuke variatie aan opdrachten en genoeg te doen, zodat je niet op elkaar staat te wachten. Het thema is mooi doorgevoerd in de kamer, en super leuk dat als je het niet binnen een uur red, je de kamer sowieso af mag maken! Wij hebben de kamer zonder hints gespeeld (op ons verzoek) en in 53 minuten gehaald. Dus zeker een aanrader voor ervaren spelers. Er zitten weinig tot geen technische puzzels in of special effects, maar er is wel veel sfeer. Dus hebben het niet heel erg gemist ofzo. Verder een goede ontvangst en leuk dat je evt. wat na kunt borrelen.
20 nov 2016
3.67 ( 3.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De bank!
Op 19 november escaperoom De Bank bezocht. Het ontvangst was prima. Lekker een drankje aan de bar gedronken terwijl we aan het wachten waren tot de kamer gereed zou zijn. We kregen een uitleg over de bedoeling van de kamer. Bedoeling is dat je een bank overvalt en ook nog eens het echte geld mee kan nemen uit deze kamer. Zodra we in de kamer waren zijn we te werk gegaan om zo snel mogelijk de kluis te openen. Ik wil niet veel verklappen maar het is zeker leuk dat we nog eens deze kamer kunnen bezoeken. Na afloop nog even op de foto geweest met onze buit. Helaas niet de echte jackpot gevonden. Maar de kamer is voor herhaling vatbaar!
20 nov 2016
4.00 ( 4.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Room: de bank
Een andere kamer dan normaal, dit keer een bank overvallen!
Super leuk concept en gadgets.
Super toffe wendingen, alleen is het wel erg pittig de jackpot te behalen.
1 sep 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige bankroof!
De bank is een superleuke escape room die leuk is voor jong en oud! De escape room is spannend, omdat je in een uur zo veel mogelijk geld van de bank moet zien te roven. Je kunt zien dat er erg goed is nagedacht over alles in deze escape room. Je moet goed als team samenwerken om iets te bereiken in deze escape room. Er hangt een goede sfeer in de escape room en het personeel is erg vriendelijk! Ik raad iedereen aan om deze escape room te spelen!
31 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Super gave bankroof
Wat was dit een gave escape ervaring. Of eigenlijk ervaringen, want we hebben de bank al twee keer gespeeld. We waren met een groep van 6 personen, wat eigenlijk wel een prima aantal was omdat de kamer niet heel erg groot is (oppervlakte) maar is er is wel genoeg te doen! Wat ik een van de belangrijkste dingen blijf vinden aan een escape room is sfeer en daarbij is de bank een schot in de roos. Je zit helemaal in de spannende bankroof door geluid, uiterlijk van de kamer en de verschillende obstakels die je door moet komen. De puzzels zijn daarnaast uitdagend en origineel. Wat ik ook super vind is dat je deze kamer eigenlijk onbeperkt kan spelen omdat het gaat over het geldbedrag wat je steelt en niet de daadwerkelijke ontsnapping. Tot slot is het personeel heel erg gezellig en enthousiast! Zeker een aanrader!
30 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Goed in elkaar gezette escape room!
Wij zijn met een groep van 5 en hebben al
meerdere escape rooms gedaan. Afgelopen keer hebben we de schrobbelaer kamer gedaan in Tilburg! Wat echt een aanrader is! Deze kamer zit goed in elkaar! Verder leuke ontvangst hal en een gezellige medewerker!
30 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Ontvangst geweldig!

Na de 1e keer weten ze al wie je bent als je tijdje later terug komt! Beide kamers gespeeld echt super! Hopelijk komt er snel een nieuwe kamer bij!
21 aug 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke ervaring, voor herhaling vatbaar.
Kamer 'de bank' gespeeld. Een echte uitdaging. Je blijft zin hebben in het spel en gaat je zeker niet vervelen!
Een goede ontvangst, vriendelijk personeel.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Fantastische ervaring!
Zowel de bank als het geheim van Schrobbeler gespeeld, beiden waren ontzettend tof om te spelen. Geniaal hoe de kamers in elkaar zitten. Zeker de moeite waard geweest! Zou de bank graag nog eens komen spelen!!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!!
Kamer "De Bank" gespeeld, een echte uitdaging maar wel een ontzettend leuke! Een erg vriendelijk en gezellig ontvangst, zeker voor herhaling vatbaar!!
14 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Kort geleden het geheim van Schrobbelèr gespeeld, erg leuk thema en alle handen van ons 6en waren hard nodig. Dit maakt het super en uitdagend om te spelen, we hebben na 45 minuten spelen gehaald. Leuk dat iedereen hier de kans krijgt om de kamer uit te spelen in plaats van dat het afgekapt wordt na 60 minuten. Door een dubbele boeking hebben wij deze kamer gespeeld in plaats van de bank welke in eerste instantie hadden gereserveerd, toch heeft deze kamer onze aandacht al getrokken en zullen wij hiervoor zeker terugkomen.
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verreweg de beste escaperoom!!!!
Ik heb veel escaperooms gezien, een echte liefhebber. Maar deze is verreweg de leukste en beste!!!! Super avond gehad met leuk personeel!!
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring! Voor herhaling vatbaar
Wij hebben de Schrobbelèrkamer gedaan, dit was echt super leuk om te doen! Heel origineel en knap in elkaar gezet. Het zijn zeker geschikte puzzels en ook het personeel is heel leuk!
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Uitstekende Escape Room(s)
De Schrobbelèr kamer is een mooie ingerichte kamer, eenmaal binnen kom je helemaal in de sfeer.
De puzzels zitten goed in elkaar en zijn ook nog eens leuk in elkaar gezet!
Het personeel was heel aardig en behulpzaam.
Al met al goeie ervaringen en we komen snel terug om De Kluis te kraken.
8 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super kamers
Beide kamers gespeeld en we hebben het echt heel erg leuk gehad. Ontvangst was goed, puzzels goed, sfeer in de kamers goed.. Al met al, topervaring! Dikke aanrader!
3 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top en verslavend
In 2 dagen beide kamers gehad. De bank kun je vaker spelen en dat is juist leuk! Super verslavend
2 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Haha, we hebben toch gelachen! Er werd de hele tijd geklopt en wij begrepen het niet. Dachten dat het 1 of andere idioot was haha.
De kamer was moeilijk! Wel hebben we ons goed vermaakt. Uiteindelijk ook geen uur over gedaan, maar langer.
Een dag later waren mijn vriend en ik weer teruggegaan naar Locks&Keys. Deze keer gingen we voor 'De Bank'. Die was een partij gaaf! Ik zei nog doodleuk dat we onwijs slechte overvallers waren ???? Bleek dat we het met 2 man nog bovengemiddeld gedaan hadden ook.

Binnenkort nemen we versterking mee. Dat is het leuke aan deze kamer, je kunt hem meerdere keren spelen en zo (hopelijk) steeds beter worden!
28 mrt 2016
2.33 ( 2.33 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De Bank geen aanrader
Leuke en vriendelijke ontvangst samen met de website beloofde erg veel, we kozen voor "de bank" omdat dit op de website heel erg mooi en leuk gepresenteerd werd. Echter in de kamer bleek al gauw dat de werkelijkheid anders was van wat de website ons beloofd had. Om in de kluis te komen was leuk, daarmee was het ook gedaan. Vervolgens puzzels en opdrachten moeten oplossen welke niet te doen zijn, veel reguliere puzzels en niks meer oplossen doormiddel van samenwerken en of in de kamer zoeken naar aanwijzingen. De hoeveelheid puzzels haalde heel het plezier hebben in de escaperoom weg, totaal geen aanrader en heb met een zeer slecht gevoeld de nogal zeer prijzige rekening betaald. Dit heeft niks meer te maken met een leuk avondje uit maar heeft meer weg van zoveel mogelijk verdienen aan de klant en geen goede ervaring achter laten. Heel erg jammer, want de locatie ziet er veel belovend uit!
28 mrt 2016
2.67 ( 2.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Bank, slecht..
Erg leuke, enthousiaste ontvangst.. We speelden de bank, erg jammer dat er vooral hele moeilijke puzzels inzitten en niet echt escappen... De bedoeling is niet om te escapen maar om zoveel mogelijk geld bij elkaar te zoeken door kluisjes in de bank te openen... Veel te veel puzzels, werd op een gegeven moment gek van alle puzzels.. Vond er maar niks aan... Puzzels vooral gericht op sommen en cijfertjes.. Kamerbeschrijving komt niet overeen met de werkelijkheid, erg jammer..
20 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De verdwenen sleutel
Met twee groepen beide escaperooms gedaan. Een geweldige ervaring. "De beste escaperoom van de drie die ik al gedaan heb." volgens een van ons. Na een enthousiaste ontvangst zijn we aan de slag gegaan. Een diversiteit aan clues en opdrachten, waarbij iedereen wel ergens goed in was. We hebben het zelfs voor elkaar gekregen om naast het vinden van aanwijzigingen juist een sleutel te laten verdwijnen. Wel geld gestolen bij de Bankroom maar helaas niet de jackpot binnengehaald.
Kortom, voor herhaling vatbaar.

19 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Wow!
De Bank was een enorm succes. We waren met z'n zessen en hebben ons een uur lang vermaakt. Leuk en divers genoeg om nog een keer te doen! Ontvangst en uitleg was goed.
23 feb 2016
2.33 ( 2.33 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
de Bank viel tegen
Met 7 personen afgelopen weekend de bank gedaan. 1 had al eerder een escape room gedaan, de rest was volledig nieuw.
Locatie ideaal, goed parkeren en prima ontvangst met drankje. De escape room zelf viel wat tegen. Je gaat nl niet echt escapen, maar zoveel mogelijk kluisjes open maken van de bank. We vonden het te veel hetzelfde. Bijna alles was puzzels en weing actie of behendigheid spelletjes. Na de 20ste puzzel heb je het dan ook wel even gehad. Ook jammer dat er maar 3 zaklampen worden gegeven. De andere 4 personen konden dus niet zelfstandig iets uitvoeren of zoeken.
3 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bijzondere ervaring
Een erg unieke ervaring met veel verrassingen. Door de diepgang word je zelf onderdeel van het verhaal. De puzzels waren erg origineel en leuk om samen te werken. Het ontvangst was erg vriendelijk en de uitleg erg fijn. Zeker een aanrader!
29 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
De bank overvallen!
Vanmiddag samen met mijn zus, nichtje, neefje en oom de bank overvallen! Was echt super gaaf om te doen. In het begin even ontdekken wat we precies moesten doen, maar al snel kwamen we erachter hoe het werkte. We hadden allemaal nog nooit zoiets gedaan en daarom was het echt super leuk om eens mee te maken. Wij gaan zeker nog eens terug om de andere escape room te ontdekken en misschien zelf nog wel een keer proberen om de bank te overvallen.

De ontvangst was ook erg goed. Tijdens de uitleg werd de spanning al een beetje opgebouwd. Tot snel!
28 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke uitdagende escaperooms!
Net met twee personen beide rooms gedaan. De bank is een totaal andere beleving dan andere escaperooms en werkt zeer verslavend. De schrobbeler kamer is verrassend! We komen zeker terug
22 dec 2015
3.67 ( 3.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Adrenaline kick 2.0
Voor onze vriendinnengroep de eerste keer dat wij samen een escape room doen (de bank). Super leuke uitdagende puzzels! Echt voor ieder wat wils als je eenmaal binnen bent.
De ontvangst is heel aardig en enthousiast. Groot minpunt was de wc, dus zorg dat je vantevoren gaat!! Wel handig dat er, hoe toepasselijk, kluisjes zijn om je spullen in op te bergen.
Dit is een escape room waarbij je niet echt hoeft te ontsnappen maar daardoor blijven er ook een aantal puzzels onopgelost wat het geheel superverslavend maakt. Onze reactie na 1 uur: mogen we nog een keer??? :)
19 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Bijzonder en leuk!
Het overvallen van de bank is een escape ervaring 2.0. Er is niet één doel, er zijn er tientallen... Met z'n achten hadden we nog veel tijd en hersencapaciteit te kort.
De belevenis en service waren zo goed, dat we meteen maar nog een escaperoom hebben gedaan. Deze was uitdagend en voldoening gevend. Als de nieuwe rooms af zijn, komen wij terug!
7 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Schrobbeler
Het was de eerste keer dat we een escape room gespeeld hebben. Super leuk was het. Gave kamer en opdrachten. Leuk enthousiast personeel. We komen zeker terug voor de andere room
7 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Superleuk
Hele leuke middag gehad. Nog nooit in escaperoom gewwest maar zeker voor herhaling vatbaar! Soms best moeilijk maar uiteindelijk toch gehaald! Hele vriendelijke mensen top middag!!
1 nov 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Schrobbelèr
Het was de eerste keer dat we een escape room hebben gespeeld, maar we zijn er nu al verslaafd aan! Wat een gave kamer hebben ze hier neergezet. De sfeer in de kamer is super, ontzettend veel puzzels en raadsels van goed niveau! Ontzettend veel verrassende elementen erin gebracht, echt klasse! Binnenkomst was prima, gelijk een drankje en een inleiding, gewoon helemaal TOP! We komen zeker terug voor de Bank, we zijn verkocht aan escape rooms en zeker als ze allemaal zo zijn! Ga zo door
26 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
De Bank
De mannen van Locks en Keys hebben met de Bank een hele toffe escape-ervaring neergezet. De opzet om zoveel mogelijk buit te stelen werkt echt waanzinnig goed.
Waar je bij andere escape rooms altijd alles netjes hebt voltooid is dit bij de Bank niet het geval. Ondanks de euforie van een goede buit weet je dat er meer te halen viel en kan je in gedachten nog langer na puzzelen.

De ontvangst was top, de passie spat er bij de makers vanaf en dat zie je terug in de kamer. Door de opzet voelt alles net weer even fris aan. Met ambitieuze en erg gave toekomstplannen is het onmogelijk om niet enthousiast te zijn over Locks en Keys.
25 okt 2015
4.00 ( 4.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
het geheim van schrobbelèr
was onze eerste kennismaking met escaperoom, goed opgezet, goede uiltleg, leuke ontvangst, mogelijkheid tot ontvangen van hints. gezellige middag gehad. opgelost in net onder een uur met wel 2 hints
22 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
topper!
Verrassende kamer (Schrobbelerkamer) heerlijk dat tijd geen issue is. Genieten van het spel en de puzzels. Gastheren zijn top. Superuitje! Veel zin in de andere kamer????
18 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Verrassende kamer
We hebben de Schrobbeler kamer gespeeld. Deze was lastig maar tof dat we door konden spelen voorbij de officiële tijd om zo toch alle puzzels te voltooien. De kamer is verder erg goed afgewerkt, goed sfeertje en vooral heel erg verrassend. Een aanrader!
16 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom
escaperoom zit goed in elkaar, vele verrassingen. Ook dingen welke totaal niet verwacht. Escaperoom met net even iets meer dan anders. Echte aanrader. Leuke puzzels en raadsels!
2 aug 2015
4.67 ( 4.67 /5) Locks en Keys Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top
Erg sfeervol, leuke gastheren. Zit knap in elkaar, erg creatief. Heb al zin in de volgende kamer.