Locked Tilburg

4.62 van 5 sterren (27 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

14 dec 2017
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Perfecte organisatie en leuke sfeer
Bedrijfsuitje met 19 personen verdeeld over 3 kamers. Nadien lekker eten verzorgd door Beans & Bites in de ontvangstruimte.
Planning op de dag zelf is flexibel nadat een aantal collega's afgemeld hebben.
Escape room The Game waar ikzelf in speelde was erg leuk. Gaandeweg vind je je weg door de puzzels en kom je steeds dichterbij de uitgang.
Enthousiast personeel, goede uitleg en zeker aanbevolen als bedrijfsuitje.
17 okt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
the game
Zeer leuke kamer en brengt je terug naar het gevoel van bordspellen spelen. Puzzels zitten goed in elkaar en zijn logisch opgesteld. Je kunt met meerdere mensen tegelijk bezig zijn met verschillende puzzels, dus hoeft op het begin niet per se alles in opeenvolgende stappen doen.
Locatie en ontvangst/uitleg ook prima geregeld.
16 sep 2017
4.00 ( 4.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Super prijs/kwaliteit verhouding. Fijn ook in egels kan zodat onze vriend uit peru ook mee kon doen. Vriendelijk personeel
21 aug 2017
4.33 ( 4.33 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Secret Sister Society + The game
Moeder en dochter, 44 en 16 jaar. We gingen voor 1 kamer, maar enthousiast en 'in the flow' ter plekke besloten er nog een 2e achteraan te plakken.
Karlijn (de eigenaresse) heeft ons enthousias en gastvrij ontvangen. We hebben beide kamers gehaald (de 1e met 3 minuten extra tijd). Voor moeder was dit de 8e kamer, voor dochter de 4e.
Er zaten puzzels in die we in andere kamers nog niet hadden gezien, dus dat was erg leuk
21 mei 2017
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Heineken
Zit zeer goed in elkaar. Leuk. Bij Locked twee kamers gedaan (ook Pink Panter). Spanning is hoog, maar mag van mij een graadje moeilijker. Met bij beide kamers nog meer dan kwartier op de klok. Beide kamers zijn zo ingericht dat je vrij snel je eerste succesje hebt, maar daarna wordt het ook even behoorlijk pittig. Haalbaar zonder hints te krijgen. Goede samenhang en de ruimte is erg leuk. Bijzonder leuk aan deze room was dat de groep in het begin wordt opgesplitst in twee kleine cellen, maar dat je de spelers in de andere cel nodig hebt om zo uit de cel te ontsnappen en in de volgende kamer komt, daar blijkt niet alles wat het is. Puzzels zijn uitdagend en haalbaar zowel voor beginner als gevorderd.
19 feb 2017
3.67 ( 3.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Heineken escape
De Heineken escape zat goed in elkaar. Teamwork is erg belangrijk. zeker in het begin als je gescheiden begint. Daar is het wat spannender. De kamer is absoluut niet eng, en speelbaar voor bijna iedereen die een dit niet voor het eerst doet. Type puzzels was van hetzelfde karakter als de meeste, daarin weinig vernieuwend. Ook het Heinekenthema kwam lichtjes naar voren, had wellicht nog iets meer in de puzzels verwerkt kunnen worden.

Een aanrader voor beginners tot ervaren escapers.
19 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heineken escape
Hele leuke escape room, veel puzzels en verborgen aspecten!
31 jul 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch
Zeer leuke en uitdagende escape room. Goede prijs kwaliteit en erg gastvrij ontvangst. Fantastische ervaring.
14 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Recensie Escape Room
Inmiddels hebben we the heineken escape en the bomb gespeeld, beide kamers gehaald en we vonden ze erg leuk en uitdagend, puzzels waar je goed bij na moest denken en zeker the heineken escape was een leuke ervaring daar het verhaal goed werd nagebootst. Wij zijn zeker van plan nog terug te komen voor de pink panther.
3 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Top Escape rooms!
Ik heb op deze locatie alle drie de rooms gedaan die ze hebben.

The Pink Panther **: mijn eerste escape room ever! Groep van 4 man, dit vond ik de minst leuke kamer die ze hebben.

The Bomb ****: Groep van 4, leuke kamer waar genoeg te ontdekken is.

The Heineken escape ***** :groep van 4. Dit vond ik de aller leukste kamer. Helaas kan ik niet verklappen waarom, want dat moet je zelf echt gaan ervaren.

Al met al leuke rooms die zeker de moeite waard zijn!
De ontvangst is ook gezellig en je word aangemoedigd om te ontspannen.

Ook zijn ze bezig, op een andere locatie, aan 5!! nieuwe kamers, dus hier kijk ik enorm naar uit.
10 apr 2016
4.00 ( 4.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Met kinderfeestje (leeftijd 11) de Heineken Ontvoering gedaan. Prima bevallen. Kinderen heel enthousiast. Goed begeleid, beetje extra tijd :) en daar waar nodig ff een tip zodat ze het helemaal "zelf" opgelost hebben.
Absolute aanrader en we gaan zeker zelf nog een keer én van de andere kamers proberen
25 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super goede service
Een zeer goede en vriendelijke ontvangst door een energieke jongedame. Kamer was erg goed, je begint apart dus dat is wel heel gaaf! Wel jammer dat de ruimtes heel erg gehorig zijn en je andere mensen in een andere kamer hoort spelen. Verder echt een topkamer! Wij speelden The Heineken Escape.
28 feb 2016
3.67 ( 3.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Pink panther
Superleuk. Eerste keer escaperoom als verjaardagscadeau. Mooi huis,beetje verstopt. Entree niet bijzonder, maar de kamer was superleuk om te doen. Net op tijd eruit gekomen. Zeker de moeite waard.

Doe nog iets aan de entree,dat mag wel. Erg benieuwd naar de andere twee kamers!
27 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Locker Tilburg
Ik ben daar geweest met een teamuitstapje. Dat is echt de moeite waard om te doen. Leuk om met collega's het spel te spelen. Ik had me laten indelen bij Bomb.
De locatie was zondermeer goed. En een after-escapeborrel was ook mogelijk. Dat heb je dan ook wel verdiend!
26 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
super ervaring
De heineken escape room was een echte uitdaging. Geweldige opdrachten. Was erg leuk!!
21 feb 2016
3.33 ( 3.33 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Goede puzzelmix, geen verhaal
De ingang laat zich al lastig vinden. Locked is een beetje weggestopt achter een braakliggend terrein, de entree heeft weinig allure. De medewerkers heetten ons enthousiast welkom in de krappe ontvangstruimte. Jammer dat er drie groepen tegelijk startten, dat was erg druk. Wat erg jammer was, was dat de room (the bomb) geen verhaal kent. De sfeer in de kamer is matig: het geheel zag er rommelig en slecht afgewerkt uit. De puzzels waren leuk en er was voor iedereen wel iets te doen. Enig teamwork was vereist. Qua originaliteit sprongen de puzzels er niet echt uit. Voor ervaren spelers is de room goed te doen, had wat moeilijker gemogen. Voor beginners wellicht perfect.

Gratis koffie of thee met wat lekkers naderhand, goeie service.

Ideale groepsgrootte: 4 personen
21 dec 2015
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goede 1e Escape Room
Locatie was goed te vinden en mooi om te zien. Ontvangst en uitleg was goed (enthousiaste eigenaren). We hebben 'Locked' gedaan. Veel puzzels in de kamer, dus iedereen kon tegelijkertijd iets doen. Onderhoud was goed en puzzels leuk om te doen. Helaas net niet op tijd eruit omdat we de laatste puzzel niet op tijd door hadden. 61 minuten, leuk dat we 'm wel mochten afmaken.
9 okt 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een aanrader
Geweldige sfeer en goed ontvangst. Eigenaren zijn erg enthousiast. Goede begeleiding tijdens de spellen/goed ontvangst en alles mooi vormgegeven. Spellen voor iedere leeftijdscategorie, met verschillende thema's. Heel erg bedankt!
12 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ook geweldig voor kinderen
Als feestje hebben onze dochters samen met hun vriendinnen (leeftijd 13 jaar) de Heineken Escape van Locked gedaan. Ze vonden het geweldig en spannend. Het was voor hen de eerste keer en ze hebben genoten van alle puzzels en de manieren waarop ze moesten samenwerken. Ze hebben dan misschien geen toptijd weggezet, ze hebben heel veel lol gehad.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Heel gaaf om te spelen! Leuk dat er 3 kamers zijn, wij zijn 2 keer geweest en komen zeker nog een keer terug voor de 3e kamer.
De Heineken kamer is onze favoriet!
Ontvangst vooraf en achteraf was ook heel gastvrij onder het genot van een kopje koffie of thee wat bij de prijs zat inbegrepen.
6 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Ik had nooit gedacht dat een Escaperoom iets voor mij zou zijn, echter niets is minder waar. Ik heb de Heineken escape gespeeld en het was van het begin tot het einde een grote belevenis. Spanning, lol met elkaar en vooral een goed gevoel dat ik zoiets ook kan. Met het ontvangst merk je meteen dat er bij Locked mensen zijn die hart voor hun escaperoom hebben en er zelf van genieten dit te doen. Een heerlijk bakje koffie om nog even bij na te kletsen. Ik kan niet wachten om ook de andere kamers te gaan spelen. Ik zou zeggen doen, zelfs al denk je dat het niets voor je is.
6 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk
Erg gaaf! Beste escaperoom waar ik ooit geweest ben!
Leuke gasten, erg gastvrij:)
6 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
gaaf
Geweldige rooms. Uitdagend en afwisselend.
Goede thematiek en uitnodigend tot samenwerking.

Hier spreek je nog lang over na, en zorgt voor "een dit smaakt naar meer " gevoel.
29 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Wij speelden de Pink Panther, deze is echt SUPER! Een van de betere die wij tot nu toe gespeeld hebben!
29 jun 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend
Het was een geweldige escaperoom, ook met een grote groep is iedereen druk bezig en heb je alle mankracht nodig om puzzels op te lossen, info te delen en verder te kunnen. Heel verassend, leuke effecten, lekker spannend gemaakt. Zeker een aanrader!
16 mei 2015
5.00 ( 5.00 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
Toppers!
Wat een geweldige kamer. Alles zat goed in elkaar, het wordt echt gerund door mensen met een passie voor escape rooms. Dit zorgt ervoor dat het niet zo commercieel is en dat de kamers goed doordacht zijn. Aardig personeel, lekker kopje koffie na de tijd en nog een beetje nakletsen. En dat voor een goede prijs. Dit is onze favoriet!
10 mrt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Locked Tilburg
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
leuk voor kleinere groepen
Leuke ervaring. Leuk voor gezinnen en de wat kleinere groepen. Aardige mensen die dit duidelijk met veel plezier runnen. Wij komen zeker nog een keer!