Locked Amsterdam

4.68 van 5 sterren (20 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

22 apr 2018
3.33 ( 3.33 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Mooie kamer, slecht ontvangst
De escaperoom zat goed in elkaar met volgordelijke puzzels die origineel en leuk waren. Helaas werkte 1 puzzel niet naar behoren en stond er een deur open die dicht had moeten zijn. Kamers wel mooi opgezet met oog voor detail. Ontvangst liet echter te wensen over en personeel was niet vriendelijk.
20 feb 2018
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
The Liebermann Conspiracy
Na onze goede ervaringen met 'The Submarine' hebben we de nieuwe 'The Liebermann Conspiracy' gespeeld als 'betatesters'.
Dit is opnieuw een heel mooie, uitdagende escaperoom, één van de betere die we als ervaren escaperoomers gespeeld hebben.
Dit is wat je krijgt als je creativiteit, technisch vernuft en liefde voor de échte escape-ervaring combineert!
1 aug 2017
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Enorm mooi gemaakt! Een van de beste die ik heb gespeeld! Zeker een aanrader!
24 jun 2017
4.33 ( 4.33 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
The Submarine
Gave room. Ondanks de tips vooraf toch weer vrolijk erin getuind met de aanpak.
Maar: de journalist opgespoord, de bom onschadelijk gemaakt, de wereld gered en dat allemaal binnen de tijd. Het was weer top!
10 apr 2017
4.67 ( 4.67 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Top uitje
Wij hebben gisteren de escape room bij Locked Amsterdam gedaan.
Ze zijn druk aan het bouwen aan 2 nieuwe rooms waardoor de entree wat stoffig is. Karin ontvangt je vol enthousiasme en legt alles goed uit.
De kamer is echt heel erg tof, en spannend!! Goede uitdaging en heel erg leuke tijdsbesteding met vrienden / collega's!
Een absolute aanrader!!
27 mrt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Locked Amsterdam
Eerste ervaring met een escape room, echt een aanrader!
18 feb 2017
4.67 ( 4.67 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Meeslepende escape room
Deze escape room is heerlijk meeslepend; sterk achtergrondverhaal en een ijzersterke immersie wanneer je eenmaal in de kamer bent. De puzzels zijn slim in elkaar gezet draaien goed rondom het maritieme thema van de kamer. Vriendelijke ontvangst en makkelijk te reserveren, zeker een aanrader. Gespeeld met 7 personen en ontsnapt in tijd 55:48.
13 dec 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's 'Locked-Amsterdam'
Door meerdere gasten van onze eigen Escaperoom gewezen op deze Escaperoom. Het zou een mooie kamer met een sterk thema zijn.
Wij met zijn vieren naar Amsterdam om "The Submarine" te spelen.

De ontvangst was hartelijk in een wat matig aangeklede (dit wordt nog aangepakt door de eigenaar) ontvangstruimte. Ons team kreeg van te voren nog wat te drinken aangeboden, dit hebben wij afgeslagen. Wij kwamen immers voor de kamer.

Over de kamer zelf valt heel veel goeds te zeggen;
- Supersterk gethematiseerd
- Fraaie aankleding
- Zeer goede mix van puzzels
- 90 minuten kamer in plaats van 60, (meer tijd voor je geld)

Zijn er ook minpunten?
Tja, als je echt wilt zeuren wel, hier of daar een minuscule klein draadje wat niet weggewerkt is. De ontvangstruimte... Tja, daar kom je niet voor (wij niet in ieder geval).

Tijd: 58:03
Als ervaren Escapers is dit een kamer die met enkele hints in een uur te doen is. De keuze van de eigenaar om de gasten 90 minuten te geven is een hele goede, zo heeft iedereen een goede kans om op tijd buiten te komen.

Overall:
De laatste ster gaat er denk ik ook wel bij komen, voor nu een 4.66.
Onze gasten hebben het juist gehad, dit is een TOP kamer!
We komen heel graag de volgende kamers testen!
20 nov 2016
4.33 ( 4.33 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Persoonlijke top 3 kamer... Verhalend, gevat en uitdagend!
Deze escape room is zo'n gave ervaring (heb voor deze ongeveer 8 kamers bezocht). De verhaallijn, de gevatte puzzels en het oog voor detail maken het echt een vette kamer. Je krijgt 1,5 uur wat afwijkend is van anders kamers en naar mijn mening prima te doen voor beginners, maar ook uitdagend voor de veteranen onder ons. Wij hebben de kamer gespeeld met een groep van vijf, en denk dat de ideale groepssamenstelling 3 tot 6 personen is. Mis deze zeker niet! Speciale complimenten voor de bedenker... Zeer interessant persoon (autodidact en creatieveling) en we kijken uit naar je volgende kamer!

Iets minder sterren voor de locatie en extra's omdat de locatie iets wat afgelegen is en er naast de room eigenlijk weinig is ;)
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal goed
Zo'n leuke avond ! Mooi verhaal, fantastisch aangekleed tot in details. Alles, ook puzzles tot in de puntjes uitgewerkt. Wij waren met gezin met grote jongens (14-16), erg leuk om samen te doen. Eerder al aantal escape rooms gedaan, deze grote aanrader.
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Spannende en prachtig uitgewerkte escaperoom
Wat een fantastische ervaring in deze originele escaperoom over een verdwenen onderzeeër. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en volledig in het thema van de mysterieuze verdwijning. Tijdens de ontvangst door de vriendelijke, enthousiaste gastheer/ontwerper, word je al ondergedompeld in het mysterie en ontstaat er direct een spanning waardoor je gedreven bent om de puzzel op te lossen. De puzzels zijn origineel en de uitwerking is prachtig, aan elk detail is gedacht. Dit is absoluut niet te vergelijken met sommige andere escaperooms waarin je van hangslotje naar cijferslotje gaat. Wat leuk om zo met een groep vrienden samen te werken, waarbij je echt out-of-the-box moet denken, om vervolgens vol adrenaline te ontsnappen!
Ik kan deze activiteit 100% aanbevelen en als je van escaperooms houdt, mag je deze zeker niet missen!
7 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mooi, spannend en uitdagend!
Deze escaperoom is met veel zorg en liefde gemaakt. Aan elk detail is aandacht besteed en dat komt het speelplezier ten goede! We zijn zeer goed ontvangen en het enthousiasme van de gastheer/maker werkte aanstekelijk en droeg bij aan de totaalervaring. Echt een aanrader!
29 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room!!
een geweldig ervaring en wat een mooie escape room!
17 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Veel verrassingen en top service
Geweldige ervaring en top service. Veel verrassingen in het verhaal en je bent continu bezig. Verhaal is erg goed in elkaar gezet. Dankzij de prachtige details is het thema sterk aanwezig. Zeker een aanrader!
16 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Briljant!
Alles klopt aan deze escape room; van begin tot eind ingenieuze puzzels, spanning en sfeer. Nog niet eerder ben ik zo onder de indruk geweest van een escape room ervaring. Als ik een punt van kritiek moet noemen is het dat ik de escape room niet nog een keer kan doen. Aarzel niet en beleef het zelf zou ik zeggen.
24 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Geweldig!
Dit is de leukste escape room die ik tot nu toe gedaan heb! Het verhaal zit goed in elkaar, de afwerking is heel erg mooi gedaan, veel afwisseling qua puzzels en iedereen kan zijn steentje bijdragen. Echt top!
24 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super escape room!
Wij zijn een vrij ervaren groep die al meerdere escape rooms hebben gedaan en dit was zeker de beste! leuke uitdagende puzzels, de kamers tot in details uitgewerkt en goede spanningselementen! Er is aan alles gedacht en ondanks dat wij er al veel gedaan hadden was geen een puzzel of handeling hetzelfde hier. Ook fijn dat je anderhalf uur krijgt dat maakt de prijs/kwaliteit ook in helemaal in verhouding! De ontvangst kamer wordt nog aan gesleuteld maar de sfeer is goed en zeer enthousiast vanuit de beheerder.
29 jun 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Locked.amsterdam rocked!
Erg mooie escaperoom, uitdagende en originele puzzels in een compleet andere wereld. De escape room ziet er niet alleen uit als een filmset, zo voelt het ook! Het verhaal en de sfeer sluiten naadloos aan en de puzzels passen prima in het de setting waardoor deze zeer natuurlijk en 'logisch' aanvoelen.

Mooie van deze escaperoom is dat hij perfect is voor kleinere groepen(2-4 personen). Maar ook voor grotere groepen is de uitdaging er zeker!

De ontvangst door de eigenaren is top! Facilitair is alles aanwezig en wij werden zeer gezellig ontvangen.
Als je voor deze escaperoom kiest kies je voor een mooi en spannend verhaal waar je je in 1,5 uur je helemaal onderdompelt in een andere wereld.
Zeker een aanrader voor nieuwe en ervaren spelers!

24 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Kamer met een goed verhaal
Hele leuke en spannende escape room. Je wordt meegetrokken in het verhaal en alle spelonderdelen passen hier goed bij. Een groot pluspunt vind ik dat je bij deze escape room 90 minuten de tijd hebt. Dit is één van de betere escape rooms en absoluut een aanrader.
26 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Locked Amsterdam
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Originele puzzels en leuk verhaal
Blij dat we er voor gekozen hebben deze escape room te spelen. Kamer zit vol technische originele en uitdagende puzzels. Leuk verhaal een de aankleding maakt het helemaal af. Je ziet dat er veel liefde in zit!