Lock'd - Winterswijk

4.89 van 5 sterren (56 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

5 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Hangover en Sleepover in Lockd Winterswijk
Sleepover: leuke en spannende escape room met goeie puzzels, vol verrassingen en technische trucjes. Verhaal zit goed in elkaar en de aankleding van de ruimte is top. Uitdagende room, haalbaar binnen de tijd.

Hangover: je wordt volledig meegenomen in het verhaal door het prachtige decor. Afwisselende puzzels en leuke onverwachtse gebeurtenissen. Helaas net niet binnen de tijd gehaald.

Kortom, beide kamers zijn echte aanraders!
11 mrt 2018
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escape room
De sleepover gespeeld; uitdagende puzzels met leuke technische effecten en goede begeleiding. Vriendelijke en enthousiaste heren bij ontvangst; prima sfeer! Mogelijkheid om voor/na de room nog iets te drinken.
26 feb 2018
4.33 ( 4.33 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke, diverse en spannende escape room
Heel veel variatie zowel in puzzels als in ruimtes. Ik vond het ook spannend tussendoor door alle effecten, erg gaaf! Wel wat kleine doorgangen tussen de ruimtes.
18 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Supertof
Na de Hangover, gisteren ook de Sleepover gedaan. Door het enthousiasme van de eigenaren is ook deze kamer echt een fantastische beleving. De sfeer, het verhaal en de puzzels lopen naadloos in elkaar over. Inmiddels hebben wij 13 kamers gedaan, en deze staat zeker in de top 3, samen met de Hangover. Wie had gedacht dat logeren bij opa en oma zo spannend kon zijn..
17 sep 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Heel leuk!
Super leuke escaperoom om te doen met je vrienden, heel gevarieerd en uitdagend!
7 dec 2016
4.33 ( 4.33 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Ik heb met 3 collega's deze Lock'd Room meegemaakt - helaas is het ons niet gelukt om te ontsnappen. We hebben er ten volle van genoten - de spelletjes en puzzels waren origineel en uitdagend en de aankleding van de kamers authentiek. De prijs/kwaliteit verhouding was goed en de locatie is heel centraal dus daarna is het makkelijk om het centrum in te gaan om verder te genieten.
16 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 7 keer een escape room gespeeld. )
Topper!
Echt een supergave avond gehad in deze escape room! Heb er inmiddels al een aantal gedaan, maar deze blijft verreweg mijn favoriet! Ontvangst was enthousiast en uitleg gewoon goed. Veel gelachen met mijn groep en van de ene verbazing in de andere gevallen. Niet gehaald dus ;) Lekkere koffie gehad, ????! Echt een aanrader voor jong en oud! Zelfs voor mensen met claustrofobie, want je kunt er altijd uit tijdens het spel. Deze moet je gewoon eens gespeeld hebben, of je nu een fanaat bent of gewoon iets leuks wilt doen op een druilerige dag!
16 aug 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super!
Escaperoom Winterswijk is een super leuke escaperoom. Een echte aanrader. Mooi gemaakt. Veel nadenken en veel doen. Spannend tot het eind.
8 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Beste escaperoom tot nu toe!
Supertof om deze te doen, goed verhaal, goed in elkaar gezet, aandacht voor beleving.top!
6 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk
We zijn met 6 man gaan spelen, was wel moeilijk en helaas niet gehaald maar personeel was top!
2 jun 2016
4.00 ( 4.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ervaring
Erg leuk en veel pixels op te lossen. Fijn om het met meer mensen te kunnen doen. Zo kun je van ieders expertise gebruik maken. Je moet wel creatief kunnen denken. Was wel erg spannend. Een aanrader
29 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Onze eerste ervaring met een escape room, meteen helemaal enthousiast! Leuk verhaal, goede puzzels, mooie aankleding en afwerking. Wij gaan n.a.v. deze escape room er zeker nog eens 1 bezoeken!
29 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
vrijgezellenfeest
Hele gave escaperoom om te doen. Mooie ruimtes, goed verhaal en goed in elkaar gezet. Echt een aanrader! Ook de service was top, geel knap gedaan!
25 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige morgen
Na een heerlijke bak koffie werden wij opgesloten en kon het ondsnnapen beginnen .
Dankzij mijn slimme vrouw en kinderen met veel kennis en mijzelf niet uit te sluiten hebben wij een prachtige ontsnapping tot stand gebracht.
Bij het openen van de laatste deur
Werden wij opgewacht door de dames en dat alles nog binmen de tijd was geweldig.
Zeker een aanrader voor het helle gezin .
Nogmaals bedankt voor de geweldige morgen.
25 mei 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke orginele escaperoom
Met zijn vijven ontsnapt uit de escape room. Zeer leuke room waar door middel van lichten tips gegeven kunnen worden zodat je niet uit het spel raakt. Goede verhaallijn!

Leuk verhaal en zeer geschikt als familie-uitje. Voor mijn ouders was het de eerste keer en ook voor hun zeer geslaagd!!!
10 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fantastisch!
Mijn eerste ervaring met een escape room, maar ik vond het geweldig!
Een goed opgezet verhaal met een spannende wending. Helaas op 4 minuten na niet geslaagd om binnen een uur weer buiten te staan....
Echt uitdagend dus.
Een aanrader!!
3 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nieuwe verslaving
Gisteren voor het eerst naar een escape room geweest en wat was dat een gave ervaring! Een erg leuks gastvrouw , goede locatie en het waren pittige maar goed oplosbare opdrachten!
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Nieuwe ervaring
Erg leuke escaperoom, leuk ontvangst met interesse voor de groep en erg leuke puzzels.
29 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Eerste keer escaperoom en wat is dit supergaaaaf! Jammer dat we nu al weten hoe we eruit moeten komen, anders hadden we hem graag nog eens gedaan.. Aanrader!
29 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Helemaal te gek
The Hangover was onze eerste escape room.
Vreselijk leuk om te doen, heel mooi in elkaar gezet,helaas net niet gehaald.
Voor ons smaakt deze waanzinnige ervaring naar meer,The Hangover is een absolute aanrader.
29 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Gaaf!
Unieke escaperoom. Weer heel anders dan degenen die ik eerder heb gedaan!
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk!
De leukste escape room tot nu toe! Vriendelijk personeel, puzzels van een goed niveau en een aantal verassende elementen! Met vier personen zeker goed te spelen! Wij konden zelfs nog op het allerlaatste moment reserveren!
27 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Vriendelijk, enthousiast personeel. Verrassende elementen en complexe puzzels! Kortom een super gave ervaring. Ik ga zeker vaker escape rooms bezoeken!!
25 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geniaal!
Mijn derde escaperoom en absoluut de beste tot nu toe!! Creatief, verrassend en uitdagend. Een goed verhaal en geweldig uitgezet! Van iedere minuut genoten
25 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
In 1 woord: awesome!
Deze zit heel goed in elkaar.
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Zeer verrassend en gave room!
Wij hebben de kamer met 7 personen gespeeld. Persoonlijk vond ik dat te veel en heb ik hierdoor veel dingen niet mee gekregen.

Neemt niet weg dat 'the room' geweldig goed in elkaar zit.

Echt fantastisch gedaan!

Veel denk werk en verbandenleggen.
21 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring
Wat een goed verhaal en wat is het verhaal een geweldig totaalplaatje wanneer alle puzzelstukjes gevonden en opgelost zijn.van begin tot eind zit je helemaal in het verhaal en het is me geen moment gaan vervelen. Goed werk!
21 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuk uitje!
Een tijdje geleden met klasgenoten van de Pabo naar de escape room in Winterswijk gegaan. Het inleidend verhaal is al geniaal. Daarnaast zit je al direct in het verhaal. Alles klopt en is uitdagend. Ze hebben goed werk neergezet!
21 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Suoer gaaf
Mijn eerste escape room en wat een ervaring. Super mooi ingericht, leuk en spontaan personeel en echt een uitdaging.
20 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Super vriendelijke mensen, erg leuke ontvangst.

De escaperoom is absoluut de moeite waard!
Zit leuk en goed in elkaar.
Helaas niet ontsnapt, maar wel een super leuke dag gehad.
20 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom
Na aardig wat escaperoom gedaan te hebben Is dit toch wel één van de beste escaperooms die ik gespeeld heb.
17 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super gaaf!
Al meerdere escape rooms gedaan. Maar deze was tot nu toe de leukste, echt een super ervaring. Het is voor iedereen goed te doen, heeft een goed verhaal en super aankleding! Wij waren met 5 personen en dat ging heel goed.
10 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
leuke uitdaging
Goeie ontvangst, duidelijke uitleg. Hoewel we als groentjes niet wisten wat ons te wachten stond is het gelukt om uiteindelijk binnen de tijd de zaak te ontrafelen. Mooi in elkaar gezet, echt een aanrader!
6 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Heel tof!!
Echt super tof! Een hele leuke ervaring, goede, afwisselende puzzels en een leuk, spannend verhaal! Zeer goed ontvangst op een mooie lokatie.
6 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super ontsnapping!!!
Wat een super leuke escape room! Het is een goed verhaal met vele verrassingen! We hebben er enorm van genoten EN net gehaald (nog 5 seconden over). Aanrader!!!
5 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super spannend en goed in elkaar gezet!!
Mijn eerste en nog lang niet laatste ervaring met een escaperoom. Deze was erg spannend, en goed in elkaar gezet! Met in totaal nog 5 andere vriendinnen geprobeerd te ontsnappen. Er waren leuke puzzels en raadsels binnen.. Helaas net niet optijd kunnen ontsnappen..
4 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super
Erg leuke ervaring! Super veel plezier gehad met mijn vriendinnen. De opdrachten zijn leuk, soms wat moeilijker maar daardoor is het juist de moeite en het geld waard! De adrenaline werkte daarna nog goed door!
28 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
escaperoom Winterswijk
Was echt een super ervaring. Super vriendelijk personeel en super goed geregeld!
27 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Waauww wat gaaf!!
We komen net terug van een geweldige escape room in Winterswijk lock'd.

We waren nog nooit in een escape room geweest, het was voor ons allemaal nieuw en wisten niet wat ons stond te wachten stond. Nu gaan we zeker nog verder in Nederland kijken.

We raden het iedereen aan om hier heen te gaan. Super gaaf en super mooi verhaal waar je door heen gaat.
21 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super uitje
Super gave escaperoom.
20 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Gave kamer!
Dit was mijn 1e keer een escaperoom, maar ik vond hem super gaaf!
Ik zou hem iedereen aanraden!
20 mrt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige escaperoom!
Deze escaperoom was fantastisch in elkaar gezet!
De puzzels waren goed te doen en toch een echte uitdaging.
Kortom zeker een aanrader!
20 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super, nieuwe hobby erbij!
Vorige week mijn eerste escape room ooit gedaan en ik wil meteen weer een volgende doen. Super leuk hoe je in het verhaal wordt gezogen en de puzzels zijn ook goed. Jammer dat ik 'm niet nog een keer kan doen, want de leuke onverwachte elementen in het spel maken het nóg leuker.
20 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Wát een avontuur!
Afgelopen maand in de escaperoom in Winterswijk geweest. Het ontvangst begon al goed, erg mooie locatie in een bedrijfsverzamelgebouw. Leuke sfeer. Escaperoom zelf was geweldig. Leuk ook dat je gedwongen wordt om je in het verhaal in te leven, omdat je het anders niet op kan lossen. Leuke puzzels en prachtig ingericht. Laat je verrassen!
16 mrt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Super voor elkaar!
Super gave afwisselende room met diverse puzzels, prachtige ruimtes. Vriendelijk ontvangst en inleiding. Het hints-systeem had misschien iets creatiever kunnen zijn, maar voor de rest: Super!
1 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Lock'd is een mooie, creatief uitgedachte escape room. Er is een leuk verhaal uitgewerkt en de puzzels, aanwijzingen en raadsels sluiten aan bij het verhaal. Het ontvangst, uitleg en de afsluiting waren prima: vriendelijk en enthousiast personeel. Leuk om te doen, zeker een aanrader!
12 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Ik ben een enorme fan van escape rooms. Na een aantal teleurstellende escape rooms was dit gelukkig zeker het geld waard! Telkens weer werd je verrast en kwam er een nieuwe wending. Je hebt echt het gevoel dat je in een film speelt en zelf de hoofdpersoon bent.
Echt een aanrader!
12 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Beste escape-room die ik ooit gespeeld heb!
Ik heb tot nu toe al 3 escape-rooms gespeeld, maar deze is ver uit de leukste, je weet niet wat je kunt verwachten, je wordt keer op weer verrast! We werden helemaal meegesleept in het verhaal
12 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
wauw wat een ervaring en een verassende wending!!
Leukste escape room tot nu toe. Veel leuke puzzles en verassende wendingen, echt een aanradar. Erg leuke personeel lekker vlot en gezellig. Zet je schap want het is echt een avontuur.
12 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
De leukste tot nu toe!
Ik heb al verschillende escape rooms bezocht in Nederland, maar dit is toch zeker de mooiste!
Een continu gevoel van spanning en een verrassende wending. Een echte aanrader!
8 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
super gaaf, vol verrassingen
Wat een goed opgezette escaperoom is dit!! Het verhaal was gaaf en alle puzzels zaten super in elkaar. Hele verrassende elementen.
Leuk om te doen met familie of een vriendengroep. Een echte aanrader.
31 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!!
Dit is echt de leukste escape room die ik ooit heb gespeeld! Leuk verhaal, de opdrachten zijn goed te doen, verassende elementen en een hele mooie, goed afgewerkte escape room!
16 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Frustrating
Dacht dat ik heel slim was , maar dat viel
Vies tegen ...
15 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Lock'd Winterswijk
Super leuke en mooie escape room! Met verassende elementen!
14 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Heel gaaf!
Erg gave Escape Room, goed doordacht, interessante verhaallijn en zeer goed ingericht. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam!
22 dec 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lock'd - Winterswijk
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super mooi ingericht met veel verrassingen!
Hele mooie Escape Room. Gave inrichting met verrassingen, veel tijd aan besteed. De puzzels zijn divers en de verhaallijn is goed!