Lets Escape Haarlem

4.64 van 5 sterren (30 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

10 feb 2018
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde missie
Erg leuke escaperoom - The shelter. Passende introductie vooraf, mooi opgezet en lastige opdrachten. Met een paar hints wel gelukt om eruit te komen. Binnenkort gaan we ook zeker de Farao ruimte doen!
3 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Fallout Shelter net niet gehaald..
Afgelopen week met de boys de escape room gedaan! Voor ons allemaal was het de eerste keer, het begin was voor ons dan ook best lastig. Gelukkig kregen wij goede tips waar wij mee verder konden zodat wij in de volgende kamers terecht kwamen. Je moet als team erg goed samen werken en dat maakt het onwijs leuk. Helaas hebben wij de escape room net niet gehaald, op naar de volgende escape room!
30 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Piramide van farao Amasis
Leuke escaperoom, met puzzels en raadsels die goed bij het thema pasten. Personeel was enthousiast en het praatje vooraf was duidelijk. Ruime escaperoom, met meerdere kamers. Dankzij de hints, die op juiste momenten werden gegeven, kwamen we op tijd de kamer uit. Daarnaast is de locatie ook fijn, in het centrum van Haarlem.
3 jun 2017
3.00 ( 3.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Redelijke Escaperoom, het was het net niet
Het verhaal er omheen was redelijk, niet echt een gezellige ontvangst. De cijfers op de sloten werkten niet of kregen wij niet open. Alles heel verwarrend, alles deden we door elkaar. Stem was niet duidelijk te verstaan, lange verhalen en in het Engels. Liever stapje voor stapje een opdracht. Er lag ook een hoop rotzooi waar we niets mee hoefden. Stap 3 helemaal gemist. Fijn dat de tijd te zien was, leuk prijsje via Social Deal en een leuk thema. Natuurlijk zijn we niet ontsnapt, heel lang stilgestaan zonder hint te krijgen.
8 apr 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Top kamer!
Met een groep vrienden hebben wij deze kamer gespeeld. Erg leuk, goed opgezet dus absoluut een aanrader!
12 dec 2016
2.33 ( 2.33 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 9 keer een escape room gespeeld. )
Kamer OK, sfeer mwoah
Kamer is wel OK, muziek en countdown houden het spannend, geen hele verrassende elementen.
De ontvangst was een grote afknapper in opslagruimte naast de fietsen van de werknemers, ongeïnteresseerd uitleg op banner laten lezen, geen mogelijkheid tot leuk napraten met een drankje en in no time weer buiten.
15 okt 2016
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Erg leuke kamer, goed in elkaar gezet.
Geluiden en muziek erg leuk!
Locatie verwacht je niet....
1 sep 2016
3.67 ( 3.67 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Aparte omgeving
Het was even zoeken waar we precies moesten zijn, maar na een prima ontvangst meegenomen naar de kamer. De kamer is netjes afgewerkt en de omgeving waarin je je bevind is weer eens een keer wat anders dan andere kamers. We miste ik een sterk intro. De experience tijdens het spelen van geluiden en muziek vond ik erg goed!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Onze Ervaring
Super leuk ervaring bij let's escape Haarlem. Met mijn vaste clupie meiden een dagje naar Haarlem geweest, naast het winkelen en hapje eten hebben wij ook de escape room geprobeerd! Dit was voor ons alle een nieuwe ervaring. Het was echt een gaaf concept en het verbaasde me hoe realistisch het was nagebootst. De puzzels en raadsels waren oprecht heel lastig, daardoor maakte het alleen maar spannender!

Wij vonden het top en raden het iedereen aan XRianne
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Puzzelen
Echt een super moeilijke kamer, wij hadden het er met de meiden heel erg lastig mee. Maar dat maakte het wel heel erg spannend, en uiteindelijk hebben wij hem helemaal zelf opgelost! YESS

Super ervaring en beleving!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kamertje wel hoor!
Zijn met ons voetbalteam geweest, echt een gave ervaring! sommige hadden al eerder escape rooms bezocht en ook die waren zeer enthousiast over het thema en de puzzels. Wij hebben genoten van de atmosfeer, bedankt voor de goede zorgen.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Heel erg goed over nagedacht
Met een groep vrienden hebben wij de escape room in Haarlem uitgeprobeerd. Het thema was zeer creatief bedacht en goed uitgevoerd, wij hadden echt het gevoel dat wij in het verhaal zaten.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Te Gek
Een zeer goed gevormde kamer die het thema goed weergeeft. De puzzels en raadsels zijn van een hoog niveau, waardoor het extra spannend wordt. Zeker een aanrader
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Wat een top kamer
Genoten van de atmosfeer die de escape room uitstraalde. Een super gaaf verhaallijn, waardoor jij je echt waant in de situatie die geschetst wordt. Absolute aanrader voor iedereen.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super Room
Uitje met de boys! Dus hebben wij voor het eerst een Escape Room geprobeerd. Het was een toffe ervaring, ook omdat wij geen idee hadden wat wij konden verwachten. Het was een spannende race tegen de klok, die wij helaas niet hebben gehaald. Toch wel heel erg van genoten.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geniaal
Een absolute aanrader voor de liefhebbers! Wij hebben er erg van genoten en de puzzels en raadsels waren van hoog niveau!
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Super Thema
Echt een hele gave kamer, met moeilijke puzzels. Het thema is goed verwerkt in alle factoren en dat maakt het realistischer. Wij hebben een hele gave ervaring gehad en dit is misschien wel mijn favoriete escape room.
15 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Moet je een keer gedaan hebben!
Voor ons was het de eerste keer in een escape room, het heeft ons heel erg verrast hoe realistisch de kamer was en alle dingen eromheen. De puzzels waren ook van een hoog niveau waardoor je echt het gevoel krijgt dat je het niet gaat redden. Leuk om met een groep te doen!
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
YEAH!
Een escape room die echt uitdagend is! Het verhaal is super bedacht en alles loopt goed in elkaar over. Een echte aanrader!
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
Kamer van het jaar!
Wij zijn met een groep van 5 meiden nu al meerdere escape rooms af gegaan en wij zijn in Haarlem echt heel erg enthousiast geworden! Wij vonden dit echt een super mooie en spannende kamer. De puzzels waren ook van een bepaald niveau, waardoor de spanning niet wegvalt.

Chapeau voor de ervaring en wij komen graag terug wanneer er een nieuwe kamer is!
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Bruut
Met een vrijgezellenfeest de uitdaging aangegaan! Hele gave kamer, voelde net echt. De Puzzels waren van hoog niveau, dat maakte het gevoel van ontsnappen steeds lastiger. Bedankt voor een hele toffe ervaring.
14 jun 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Te Gek
Een zeer realistische ervaring! Het was ook een echte uitdaging om er uit te komen.
24 apr 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Zeer compleet en sfeervol
Zoals het hoort bij een escape room was de ingang moeilijk te vinden. De truc is om je bij de kassa in de winkel te melden. De room zit net buiten de winkel, toegankelijk via een wat rommelig magazijntje. Eenmaal in de kamer is er echter niks rommeligs meer aan. De sfeer in de kamer is perfect, ondersteund door de inrichting en sfeergeluiden. Puzzels passen in het thema en er zitten wat leuke verrassingen in de kamer verstopt. De puzzels zijn goed opgezet, niet te ingewikkeld maar slim denkwerk is zeker nodig. Begeleiding was goed: we hoefden niet om hints te vragen maar deze werden steeds op het juiste moment gegeven om de vaart in het spel te houden. Hoewel we nog tijd genoeg overhadden, was het toch constant spannend.

Een verbeterpunt zou nog zijn om na het spel een leuke teamfoto voor op Facebook te knippen.

Ideale groepsgrootte: 3-4p.
11 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goede sfeer, leuke puzzles
Mooie room. Super sfeer. Leuke thema.
24 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Zeker proberen!
Hele toffe escape-room! Sfeer is goed, aankleding te gek en puzzels heel leuk. We waren met z'n 5en en dat was perfect, je kunt verschillende dingen tegelijkertijd doen zodat iedereen de hele tijd bezig is. Leuke details, tofste kamer die ik heb gedaan!
12 nov 2015
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Escaperoom-Alkmaar bezoekt collega's in Haarlem
Deze escaperoom eigenaar heeft het prima begrepen!
De sfeer is prima, de setting en het 'gevoel' erbij kloppen absoluut, hier is goed over nagedacht.
Wij hebben de kamer met 6 personen gedaan, dit is mogelijk iets te veel van het goede. Als de ruimte/puzzels iets aangepast worden (wat op korte termijn gaat gebeuren) kan het overigens prima met zijn zessen.

De ontvangst gaat verbeterd worden, dit gaat in samenwerking met de Jopenkerk gebeuren. Hierdoor is het ook mogelijk om lekker even voor/na te zitten met je groep.

Al met al weer een leuke kamer in Noord Holland erbij waar wij onze klanten graag naar toe gaan sturen!
7 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Zeker een bezoek waard!
Goed gebruik gemaakt van de ruimte. Leuke puzzels die zeker weer verrassend en vernieuwend zijn. Niet te moeilijk, dus ook heel goed te doen als je voor het eerst een escape room bezoekt! Top gedaan.
31 okt 2015
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
gaaf!
Gave kamer! Puzzels passen goed bij het thema. Je hebt echt het gevoel alsof je de wereld aan het redden bent. De locatie van de kamer is wat lastig te vinden maar de eigenaar heeft ons daar keurig in begeleid. Vriendelijk personeel. Al met al we hebben ons prima vermaakt! Ik kijk uit naar een 2e kamer.
25 okt 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk!
Mooi afgewerkte kamer. Zit goed in elkaar. Puzzels zijn uitdagend en gevarieerd. Ook echt net weer even anders. Leuk thema.
De escape room bevindt zich in Raaks Halle, een grote conceptstore in het centrum van Haarlem. Vanaf de buitenkant, maar ook in de winkel is het niet duidelijk dat de escape room zich daar bevindt. Mag meer aandacht voor zijn, want de escape room is absoluut een aanrader!
25 okt 2015
3.67 ( 3.67 /5) Lets Escape Haarlem
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Spannend & goed!
Het spel begon eigenlijk al vóórdat we daadwerkelijk de kamer inkwamen omdat er al een code gekraakt moest worden om de kamer in te komen. Iets meer aandacht voor de introductie van het verhaal zou fijn zijn geweest. Verder echt een fantastische belevenis. De puzzels waren uitdagend en gevarieerd. De kamer was mooi ingericht. Er was veel te ontdekken en door constante geluiden van oorlog werd het steeds spannender naarmate de tijd verder tikte. Zeker een aanrader.