Lets Escape Enschede

4.68 van 5 sterren (59 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

21 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ontsnapt in 80 dagen
Met een groep enthousiaste beginnelingen op zoek naar de uitgang. Na paar x vastlopen en enkele hints begon t kwartje te vallen en zijn we ontnapt.
Prachtig aangeklede kamers en een aantal erg originele "puzzels". Ik heb nog geen vergelijkingsmateriaal maar daar gaat op zeker veranderen!
30 okt 2017
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Las Vegas
Leuke escaperoom met veel uitdagingen. Op aanraden van een vriend zijn we hierheen gegaan. Ondanks dat het een een uitdagende kamer was, zijn we precies binnen de tijd naar buiten gekomen :)
5 apr 2017
3.67 ( 3.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
kleine teleurstelling
Eerst hebben we gebruik gemaakt van het escape menu, een leuke samenstelling van verschillende gerechten en voor ieder wat wils.

Vol enthousiasme gingen we de kamer Las Vegas in met de dames en de heren gingen een wereld reis maken.
De kamer had veel verschillende soorten puzzels en waren zeker op niveau. Wat wij persoonlijk wel erg jammer vonden is dat je telkens op een dood eind kwam en je niet 100% zeker wist of je hiermee verder moest of niet. Dit werkte na een tijdje beetje demotiverend. Je had veel puzzels wel gevonden en je wist dat je er waarschijnlijk wat mee moest doen, maar we kwamen er niet helemaal uit. De begeleider heeft ons wel eens een tip gegeven, maar was slecht te verstaan en had ook veel tips niet gegeven had ze later gezegd.

Nog volle moed waren we bezig met de kamer toen ineens de begeleidster weer binnen kwam, het was tijd... We hadden wel een idee dat we geen zeeën van tijd meer hadden, maar niemand wist precies hoeveel tijd we nog hadden.

Met een sippe sik liepen we door (een beetje vervallen halletje) terug naar het restaurant. Daar hebben we uitgebreid kunnen nabespreken, toen kwam de eigenaar even bij ons kwam staan. We waren erg kritisch en vertelde dat we sommige puzzels wel erg lastig vonden en vooral één puzzel had amper kunnen vinden (gaf de dame die ons begeleide ook toe, slecht 1/4 ontsnapt uit deze kamer.) Waarop de eigenaar dood leuk zei dat hij zelf een hekel had aan escape rooms en dat hij deze kamer juist ontzettend makkelijk vond. Hier stonden wij met z'n allen een beetje van te kijken. Een rare uitspraak vonden wij. Geef je zeker geen fijn gevoel nadat je niet ontsnapt bent.

Al om al hebben wij een ontzettend leuke avond gehad en hebben we heerlijk gegeten, maar de escape was ons een beetje tegengevallen, maar misschien waren wij ook wel te kritisch. Kijk maar wat jullie met onze feedback willen doen!
18 mrt 2017
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 8 keer een escape room gespeeld. )
Mooie ervaring!
Gisteravond deze escaperoom gespeeld. We werden gewaarschuwd dat hij best moeilijk was, zeker met maar 4 man, maar het is ons toch gelukt te ontsnappen. Het zijn mooie puzzels, die niet geheel lineair gespeeld hoeven te worden, zodat je met meer mensen tegelijk bezig kan zijn, maar de puzzels rollen wel heel mooi in elkaar door. Het thema is leuk uitgewerkt en we werden goed begeleid (2 hints gehad). Na afloop een lekker bittergarnituurtje om bij na te kletsen. Top avond!
9 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke kamers
Met een groep van 13 man, twee verschillende escape rooms gedaan bij Let's Escape in Enschede. De kamer Ground Control To Major Tom, was te doen en daar zijn we uiteindelijk binnen de tijd uitgekomen. De kamer Las Vegas Hilton was moeilijk, maar erg leuk. Hier zaten super mooie/creatieve puzzels/raadsels tussen die het lastig maken om te ontsnappen, het is ons dan ook niet gelukt (op één puzzel na). Van de escape rooms die ik heb gedaan, was dit zeker de leukste en meest uitdagende.
5 jan 2017
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escaperoom
Door gebruik te maken van een studentenactie is het ook voor deze groep betaalbaar. Leuk en een super mooie goed in elkaar gezette escaperoom.
25 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top!
Leuke ontvangst. Duidelijk uitgelegd. De escaperoom was ook erg leuk. Al meerdere escaperooms gedaan. Maar deze sprong er wel uit!
20 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Jules Verne was een mooie reis!
Met zijn vieren in de Jules Verne kamer geweest. Verhaal is goed aangekleed dus vanaf seconde 1 zit je in de ontsnapping. Pittige kamer maar met logisch denken en puzzelen goed uit te voeren. Leuke opdrachten / puzzels. En wij zijn binnen 80 dagen teruggekeerd van onze reis. Met een grote glimlach uit de kamer gekomen. Mooi dat je direct na afloop beneden een drankje kunt doen in het café. Aanrader!
1 dec 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Een superleuk internationaal bedrijfsuitje!
Wij waren met een groot gezelschap en hadden dus 2 keer over 3 kamers gereserveerd. Toen de eerste groepen in de kamers waren, zaten de overige drie groepen in CP eetcafé een drankje te nuttigen met een bittergarnituur en een nootje op tafel. Gezellig bijkletsen, prima geregeld. Nadat alle groepen klaar waren stond er een heerlijk buffet klaar, prima gegeten voor een betaalbare prijs! Leuke kamers, goede opdrachten en enthousiaste verhalen!
Niet alle groepen waren er op tijd uit, maar dat mocht de pret zeker niet drukken! Een aanrader!
20 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Viva Las Vegas!
Wij hebben met zijn zessen de Las Vegas escaperoom gedaan. Een toffe kamer met leuke en originele opdrachten! Erg creatief! Wij zijn er op tijd uitgekomen. Dankjewel voor deze leuke ervaring!
19 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige room
Absolute aanrader deze room. Ontzettend spannend en uitdagend! Jammer genoeg niet gehaald. Enige 'tip' denk niet té lastig! Succes
13 nov 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Reis om de wereld in 80 dagen
Goede en duidelijke uitleg en een hele leuke kamer!
24 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk familie uitje
Met 5 personen net op tijd uit de kamer kunnen ontsnappen. Leuke opdrachten, hersenbrekers en een goed verhaal. Echt een aanrader voor jong en oud!
10 okt 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
In 80 dagen rond de wereld; nieuwe verslaving
Met z'n 4en de kamer: in 80 dagen rond de wereld gedaan. Voor ons alle 4 de eerste keer. Op het begin was het wel zoeken naar waar te beginnen en wat te doen. Door de hints en het oplossen van 1 puzzel, kwam je steeds verder en meer in het spel. Uitdagend en érg verslavend.. De ontvangst bij het eetcafé vond ik eigenlijk het enigste minpunt, voor ons wat onduidelijk en zoeken of we wel goed waren.
7 okt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Goed geregeld
Voor bedrijfsuitje naar Lets Escape geweest met 24 personen, verdeeld in 5 groepen. Leuke puzzels en genoeg uitdaging. Goede combinatie met Central Park voor een buffet vooraf en borrel achteraf. Alleen maar positieve geluiden!
12 sep 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verslavend
De uitleg was heel duidelijk en de puzzel was superleuk om te doen en zat erg goed in elkaar! Alleen de slotjes draaiden soms wat lastig.
We kunnen niet wachten om de andere kamers te doen!
7 jul 2016
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Hele leuke ervaring
Afgelopen zaterdag voor het eerst een escaperoom-ervaring gehad en wat was het leuk! het was mijn vrijgezellendag en was zo een leuk begin om het saamhorigheidsgevoel te vergroten. Prachtig opgezette kamer waar we (helaas) net te laat uit kwamen.
1 jun 2016
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Las Vegas: Uitdagend en afwisselend
Allereerst: de puzzels waren super, er is genoeg afwisseling en niet bespaard op het materiaal. De slotjes en kluis gingen echter erg moeilijk open waardoor we steeds in contact stonden met iemand buiten de kamer die ons moest bevestigen dat we wel de juiste code hadden maar dat we het slot anders moesten gebruiken. De aankleding had ook nog iets uitbundiger gemogen. Maar verder was het top! We hebben een erg leuke avond gehad met elkaar en er nog lang over doorgepraat bij CP
30 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Bachelorparty Las Vegas
Voor mijn vrijgezellenfeest deze escape room gedaan. Hadden de groep in tweeen gesplitst. Las Vegas was een erg leuke kamer (was voor mij de eerste, maar zeker niet laatste keer in een escape room). Ontzettend inventieve puzzels, en erg leuk om te doen.
30 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellenfeestje met Jules Verne
Ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje in twee groepen een kamer gespeeld. Voor sommigen eerste keer, anderen hadden al vaker gespeeld. Voor ongetekende was het een debuut en dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Ontvangst in Eetcafe CP is prima geregeld, de entree brengt je direct in de juiste sfeer, kamer is heel mooi opgezet. Prima te doen met 6-7 man.

Leuke puzzels, na een tijdje begint de logica en 'hoe-werkt-dit' kwartje te vallen. De afwisseling, de mogelijkheid om in kleine groepjes, met samenwerken te puzzelen en te doen was echt heel cool.

Uiteindelijk ook nog ontsnapt in een goede tijd. Volgens mij was iedereen erg enthousiast. Ik ga zeker die andere kamers ook nog een keer spelen.
8 mei 2016
4.00 ( 4.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 6 keer een escape room gespeeld. )
In 80 dagen rond de wereld; Leuke kamer!
Deze kamer gespeeld met een groep die bijna allemaal voor het eerst speelden, erg leuke kamer. Puzzels zijn opvolgend, en niet heel ingewikkeld. Leuke kamer om mee te beginnen. Logica van puzzels is soms best simpel, dus oplossing was snel gevonden. Erg leuk dat je wordt ontvangen in een café en nadien nog even lekker kunt nazitten onder het genot van wat lekkers ;) Ontvangst was leuk, erg gericht op de ervaring van iedereen.
30 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke eerste escaperoomervaring
Het was ons eerste escaperoom ervaring. Erg leuk, uitdagend , goed opgezet en belangrijker nog we zijn ontsnapt. Complimenten aan de bedenkers en bouwers van de kamer.
16 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ingenieus
Hoe verzinnen ze het!
(Nog een broer)
15 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
broers
Het was voor mij de eerste keer, leuk, verrassend, moeilijk.
15 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Topamusement, 80 dagen in een uur
Met zes broers waarvan het merendeel gepensioneerd de reis om de wereld in 80 dagen bij Lets Escape in Enschedé gespeeld. Hoewel het ons (net) niet lukte om op tijd te ontsnappen (blijven letten op alle details!), hebben we er enorm veel plezier aan beleefd. Een aanrader!
29 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Let's Escape - Las Vegas room
Wij hebben gisteren de Las Vegas room gespeeld. Een kamer met een leuk thema en veel originele en verschillende puzzels. We hebben ons prima vermaakt, de tijd vloog voorbij, maar hebben het wel gered.
Daarna lekker een hapje gegeten in Eetcafe CP.
28 mrt 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Lets Escape Enschede
Goed ontvangen door het personeel van Let's escape, daarna begeleid naar de ingang. We deden de around the world in 80 days kamer. Leuke kamer, het begin was alleen een beetje rommelig maar konden snel goed beginnen. De tijd vloog voorbij, dat is opzicht al een compliment. We zijn er uiteindelijk op tijd uitgekomen. Kamer is aan te raden, en onthoud... niks is wat het lijkt ;-)
15 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
onwijs leuk gehad!!!
wij hebben met onze vriendengroep 2 escaperooms gespeeld. mannen gingen naar de las Vegas kamer en de vrouwen deden de reis om de wereld in 80 dagen. we hebben erg genoten, serieus gespeeld, maar vooral ook erg gelachen. in het begin spannend afwachten wat er gaat gebeuren, daarna alles proberen op te lossen. vooral goed kijken en luisteren. daarna heerlijk geluncht, smaakte erg lekker!! we gaan het zeker nog een keer doen!!! bedankt voor de gezellige middag!!!
13 feb 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Een reis om de wereld met ontzettend veel plezier!
Gisteren een top avond gehad! Met 6 meiden de escape room van Jules Verne ingestapt... Fanatisme, heel veel plezier, denkwerk en verbazing zijn toch wel de sleutelwoorden van de avond! Missie niet volbracht, maar dat mocht te pret niet drukken! Op naar de volgende escape room!
7 feb 2016
4.00 ( 4.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ground Control to Major Tom
Super ervaring. In het begin gingen we als een raket met de puzzels maar toen toch even minder scherp en dat kostte ons veel oxygen. Helaas is onze mission niet gelukt en eindigden we Lost in Space. We gaan zeker nog een keer terug voor een andere kamer.
23 jan 2016
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke avond
De escaperoom beleving was heel erg leuk. De puzzels waren erg uitdaging en gevarieerd. Op het nippertje niet gered maar wel vaak overwinningen gevoeld door het oplossen van onderdelen. Geslaagde ervaring.
18 jan 2016
4.00 ( 4.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Ground Control To Major Tom
Met vier personen Ground Control gespeeld op zaterdagavond om 21:00 uur. We waren ruim op tijd en werden ontvangen in Central Park. De begeleider (ik geloof Jelmer) gaf uitleg in de kroeg aan twee groepen en dit was wat jammer. Het was niet onze eerste Escape Room, dus we wisten wel wat de bedoeling zou zijn.

Eenmaal in het voormalig studentenhuis aangekomen, konden wij ook snel aan de slag. Kluisjes zijn daar voor handen. Beter was geweest als hier een ruimte ingericht zou zijn voor de uitleg.

De Room zelf was uitstekend aangekleed, helemaal in het thema. Voor ervaren spelers is er wel een kanttekening te plaatsen, dat het redelijk recht toe, recht aan is. Met een groep van vier personen zit je ongeveer aan de max. Er is niet zoveel ruimte en de kamer leent zich qua puzzels er niet echt voor.

De aankleding van de kamers was uitstekend, je had echt het Mars-gevoel. Als er een hint werd gegeven, werd ook niet teveel verklapt. Al met al een goede kamer. Ook het contact (via WhatsApp voor- en achteraf) was prima. Ook leuk was dat je een bittergarnituur kreeg aangeboden.
10 jan 2016
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Rond de wereld
Wij hebben een super leuke avond gehad. Helaas niet op tijd uit de kamer gekomen. Maar wat was het leuk! De puzzels waren lastig maar als je je verstand gebruikt zijn ze goed op te lossen. Tip: luister goed naar de instructies! Het is zeker een aanrader. Wij gaan het sowieso nog een keer proberen bij een andere kamer!
17 dec 2015
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top
Erg leuke escape room. Was de eerste keer dat ik een escape room bezocht, maar kom zeker terug om de andere(n) te spelen!
13 dec 2015
4.00 ( 4.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ground control to major Tom
Ontzettend leuke Escape Room met interessante wendingen. Zeker de moeite waard!
16 nov 2015
3.67 ( 3.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuke en uitdagende escape room
De room heeft leuke verrassende wendingen. Het was onze eerste escape room , helaas niet binnen de tijd volbracht, maar zeker de moeite waard
2 nov 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Let's escape Enschede - Reis om de wereld in 80 dagen.
De locatie: Boven een kroeg en in de binnenstad van Enschede. Ontvangst aldaar door een enthousiaste man, Tom. De kamer: Een reis om de wereld in 80 dagen, naar het boek van Jules Verne.
Gastheerschap: Een blijde verteller en geïnteresseerd persoon. Warme ontvangst en begeleideng naar de kamer. De humor die uitgestraald wordt, beloofd wat voor de kamer. De entree roept wat vraagtekens op, waar komen we in godennaam uit? Ook mooi: ook speelbaar in Duits en Engels.
Instructies: Uitleg naar ervaring van de spelers. Deze was duidelijk, kort en bondig en we werden in het verhaal gezet. Tijdens het spelen zo nu en dan een hint, wat erg fijn was.
Kamer: De kamer is mooi ingericht, detaillistisch. Brengt je naar een verlangen van reizen met weinig luxemiddelen en veel geld. De kamer straalt pracht en weligheid van vergaande glorie van een oude reiziger uit. Verrassende puzzels met denkwerk en verhaaltechnisch juist! Na 78 dagen waren we terug!

Kortom een hele middag vol: plezier, uitdaging, elkaar beter leren kennen in tijden van stress, blij worden en lang napraten over de sfeer, de opdrachten/puzzels en strategie bedenken voor de volgende kamer.
27 sep 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader
Let's Escape is absoluut een aanrader om naar toe te gaan. Naast het feit dat Tom een 'keigoede' gastheer is, hebben wij ons zeer vermaakt tijdens de 'reis om de wereld in 80 dagen'. Er zit echt een verhaal in, elke handeling die je moet verrichten sluit dus ook logisch aan op de voorgaande. Het was een verrassend en spannend uur! Binnenkort gaan we de andere kamer(s) uitproberen.
24 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Let's escape
Het wes een fantastische ervaring, goed doordachte puzzels, goed uitgewerkt en een heel mooi verhaal.

We hebben net met 15 sec over weten te behalen!
23 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 5 keer een escape room gespeeld. )
Around the world in 80 days
Belofte maakt schuld, dus ook kamer 2 binnenstebuiten gekeerd. Deze zit vooral qua puzzels en combinaties nog beter in elkaar dan de space shuttle kamer. En is ook weer heel anders dan de andere kamers die ik tot nu toe bezocht heb. Je moet goed opletten en er zijn een paar valkuilen waar je in kunt trappen die ervoor zorgen dat je volledig de kluts kwijt bent. Scherp blijven dus!
23 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Ground control to major Tom
Ik weet niet zeker wie er meer lol heeft gehad: major Tom aan de ene kant van de porto achter de beeldschermen, of wij aan de andere kant in de space shuttle, maar het was in elk geval een goed bestede zondagmiddag! En nog op tijd terug op aarde ook ondanks dat er enkele deelnemers de escape room verwarden met "wie is de mol". De puzzels waren uitdagend genoeg om er even goed over na te moeten denken, maar wel te doen. Subtiele hints van Tom werden afgewisseld met flink kritisch commentaar op het moment dat we de boel aan het verzieken waren, wat de interactie erg leuk maakte. Wij gaan die andere kamer daar ook snel doen.
11 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Ground control to Major Tom
Hele toffe kamer, zit allemaal supergoed in elkaar! We zijn al aan het overleggen wanneer we de andere kamer ook gaan bezoeken :)
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Toffe ervaring!!
Dit was mijn eerste ervaring met een Escape Room, maar ik ga zeker weer!!
Leuke ontvangst waarna een duidelijke uitleg volgde. We hadden 2 mensen die al eens eerder een escape room hadden gedaan, maar voor de rest was het de vuurdoop.

Het was een uitdagende room (ground control to major Tom), maar we hebben het gered!
Wat vooral erg leuk was, was dat Tom ook reacties gaf op dingen die er gezegd werden onderling. Dit maakte de sfeer ontspannen maar er werden geen tips weggegeven!
Na onze ontsnapping werden we nogmaals meegenomen de room in om alle punten door te nemen. Tom liep alles stap voor stap met ons door waarbij er natuurlijk her en der wat punten uit werden gehaald waar we de mist in gingen, maar ook de pluspunten werden benoemd. Dit alles ging uiteraard weer gepaard met een goede dosis humor.
Na alle feedback werd ons een bittergarnituur aangeboden bij Central Park, waar we uiteraard ons avontuur nog even heerlijk onderling hebben besproken.

Ik ben nu al benieuwd naar kamer nr 2!! Let's Escape!
7 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en uitdagend!
Leuke uitdagende kamer met leuke originele aanwijzingen die je motiveren verder te zoeken. Een aanrader dus.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagend, maar goed te doen!
Erg leuke ontvangst gehad, daarna een duidelijk uitleg over hoe een escaperoom werkt. Voor mij de eerste keer dus fijn dat het zo goed uitgelegd werd.

In de room zelf genoeg uitdaging, maar met een beetje logisch nadenken kom je er goed uit. Na die tijd gezellig na kunnen borrelen.

Erg leuke room, leuk ontvangst & begeleiding.
7 sep 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuk en uitdagend!
Afgelopen weekend voor het eerst kennis gemaakt met een escape room (en met succes)! Ik zat met mijn groepje in de 'ground control to major Tom'. Vooraf werd duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was en Tom wist het verhaal goed over te brengen.
De aankleding van de escape room maakte de beleving extra goed. De opdrachten om codes te kraken waren uitdagend, waardoor soms een kleine hint nodig was.
Het was grappig om te merken hoe je overal iets achter gaat zoeken. Tom keek en luisterde mee en reageerde hier en daar op onze acties. Dit werkte op onze lachspieren en maakte ons nog fanatieker.
Wat erg leuk was, was dat Tom ons na die tijd opnieuw mee de escape room in nam om ons te vertellen wat er goed en fout ging (met de nodige humor).
Na de feedback werd ons een bittergarnituur aangeboden in café central park, zodat we er met de groep nog over konden napraten.
Al met al een super ervaring en een aanrader om eens te gaan doen! Ik ben in ieder geval benieuwd naar de andere escape room van Let's escape.
6 sep 2015
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Vrijgezellig
Vandaag kennis gemaakt met Let's Escape.. Wat een ervaring! Allen erg enthousiast, zeker ook over onze gastheer Tom! We hadden 1 iemand die al veel vaker een escaperoom had bezocht, maar ook zij had nog nooit zo'n unieke en gave ervaring gehad.. Een echte aanrader! Bedankt Tom namens ons!
15 aug 2015
4.33 ( 4.33 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Around the world in 80 days
Heb nu 3 escaperooms gehad. 2/3 was het thema echt ontsnappen, spanning etc, maar deze was uniek in zijn soort. Je wordt in het verhaal van Jules Vernes gezogen en moet door het verhaal te volgen en alle landen te bezoeken de kamer verlaten. De tijd vliegt voorbij.

Veel unieke twists, decoys en andere dingen om het verhaal spannend te houden
12 aug 2015
4.00 ( 4.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Erg spannend en voor herhaling vatbaar!
Een mooie uitdagende kamer met veel uitdagende en leuke puzzels. Nadat het uurtje vliegensvlug voorbij gaat krab je je achter je oren en vraag je je af wat je gemist hebt want je wil zo graag alles oplossen. Er leuk en we gaat dit zeker vaker doen!
9 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Aanrader!
Afgelopen week ben ik voor het eerst in mijn leven in een "Escape Room" opgesloten. Er werd van tevoren gelukkig goed uitgelegd hoe het allemaal in z'n werk zou gaan en wat de bedoeling was. Toen hebben we dus een uur opgesloten gezeten en dat was een onwijs leuk en uitdagend uur! Een uur en één minuut om precies te zijn, we hebben het dus net niet gehaald maar eigenlijk maakte niemand dat wat uit. Ik kan me nu nog verwonderen over hoe mooi alles in elkaar zat, en hoe alles precies op elkaar aansloot. Hele leuke Escape Room, ik ben een ervaring rijker!
7 aug 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Terug op aarde een ervaring rijker!
Mijn eerste en zeker niet laatste ervaring met Let's Escape. Na een heerlijk drankje en gastvrije ontvangst in de bar onder de escaperoom door gastheer Tom hebben wij (2 volwassenen en 2 kinderen 14 en 16 jaar) uitleg gekregen wat een escaperoom inhoud en wat de spelregels zijn. Vervolgens zijn wij opgesloten en hebben alle 4 een fantastisch uur beleefd daarbij af en toe ondersteund door een hint. Actieve en interactieve spelelementen en mooie staaltjes techniek sluiten haarfijn op elkaar aan. Ondanks de hints hebben we het net niet gered maar dat deerde niemand. We komen alle vier zeker terug voor de andere kamer!
29 jul 2015
5.00 ( 5.00 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Top-attractie!
Ground Control to Major Tom gespeeld, en het thema is erg mooi doorgevoerd. Ik heb me verwonderd over het aantal verschillende puzzels en hoe alles samenhing. Duidelijk heel goed over nagedacht en heel mooi uitgevoerd. Zeer de moeite waard!
En ook nog op een mooie locatie midden in de binnenstad.
27 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Back to Earth
Bijna waren we weer terug op aarde... Bijna. Onder leiding van Tom hebben we met ons team ons uiterste best gedaan. Gave puzzels hebben we opgelost. Mooi gemaakt ook! Roelien heeft nog wel wat last van de ruis op de hulplijn ;-). Ernst is blij dat één van z'n talenten op waarde werd geschat en Bart vraagt zich nog steeds af wat maakte dat we zolang op Mars waren.

Aanrader!
De andere kamer gaan we vast ook nog doen...
25 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Geweldige ervaring!
Met 4 vrienden de Ground Control to Major Tom room gespeeld, vanwege ons internationaal gezelschap in een Engelstalige versie. De kamer en het verhaal zitten erg goed in elkaar, met een spannende sfeer en uitdagende puzzels om de benodigde clues te vinden. Mooie manier om erachter te komen hoe goed je een team vormt met je vrienden!
Al met al een super leuke middag gehad, en dankzij de goede locatie in het centrum konden we onze ontsnapping direct vieren op een nabij gelegen terrasje. Een aanrader!
25 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
2 super leuke rooms
Erg leuke avond gehad. Dit was de eerste keer dat ik een escape room speelde. We hebben beide rooms gespeeld. Ze waren allebei erg leuk, met veel leuke en uitdagende puzzels. De rooms zijn compleet verschillend, dus het is echt de moeite waard om ze beide een keer te doen. De rooms liggen in het centrum van Enschede. Nadat je ontsnapt bent, is er genoeg in de buurt te doen.
21 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Een unieke sfeer
Ik heb beide escape rooms in Enschede gespeeld. Vanaf het moment dat je de kamers betreedt maak je onderdeel uit van het verhaal. De puzzels zijn erg uitdagend en origineel. Vooral de major Tom kamer heeft een erg unieke sfeer.

Jammer dat ik ze nu al ken anders had ik ze zeker nog een keer gespeeld. Ik kan het iedereen aanraden.
20 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verbazingwekkend!
Met 4 vrienden voor het eerst de beleving aangegaan. Oude Markt is een vast stekkie vanwege mijn werk in de lokale horeca. Een team intern bij elkaar krijgen was dan ook makkelijk.

Met de moeilijksheid graad van de pubquiz (zelfde eigenaar) in ons achterhoofd werden we toch overrompeld met wat er moest gebeuren. Na een korte poos als een kip zonder kop lopen kwamen wij door de puzzels als team uit. De spanning die we daarbij kregen was fenomenaal.

Aankleding was geweldig. Al merk je dat men nog druk in aanbouw en verbouwing is. Misschien juist daarom extra leuk vooral als wij voor de volgende kamer nog gaan.

Prijs is net zoveel als een leuk avondje uit met vrienden dus absoluut niet door tegenhouden. Daarnaast is lekker happen of borrelen gewoon in de buurt.
19 jul 2015
4.67 ( 4.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Spannend en uitdagend
Met 5 vrienden 2 escape rooms gedaan. Beide rooms waren zeer mooi aangekleed en overal was goed over nagedacht. De puzzels liepen mooi in elkaar over en zijn zeer afwisselend (zeker niet uit een puzzelboekje).
De locatie is ook perfect, echt midden in de binnenstad van Enschede !
19 jul 2015
3.67 ( 3.67 /5) Lets Escape Enschede
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super ervaring!
Vorige week voor het eerst een escape room gedaan met 5 vrienden. Echt een avondje totaal iets anders, uitdagend, spannend en verrassend. Locatie natuurlijk perfect, midden in de stad bij de kroeg om de hoek. Heb al zin in de andere kamer!