Kings and Queens

4.30 van 5 sterren (9 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

11 apr 2018
5.00 ( 5.00 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Leuk!
Erg leuke escaperoom, leuke en gevarieerde puzzels! Wel jammer dat een van de sloten niet goed werkte; dit heeft ons bijna 10 minuten gekost. We hadden de oplossing namelijk wel goed, maar het slot ging niet open. Mede hierdoor helaas nét niet gehaald.
18 jan 2018
4.00 ( 4.00 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Gezellige middag!
Erg leuke puzzels, met name veel afwisseling (ook qua kennis) en uitdaging. We vonden het ook leuk dat er spellen met elkaar gekoppeld werden en dat er genoeg ruimte was voor iedereen om actief mee te kunnen doen!
12 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Uitdagende puzzels
De escape room heeft uitdagende puzzels, helaas hebben we het net niet gehaald.
De introductie had levendiger gekund. Ook is het jammer dat het boven de speelhal zit waardoor je die geluiden hoort terwijl je in de escape room zit.
5 dec 2017
4.00 ( 4.00 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagd uitjes
Mooie sfeervolle kamer waar niets is zoals het lijkt. Het was pittig maar hebben het net binnen de tijd gehaald.
Wat we jammer vonden was dat er weinig tijd gestoken was in het verhaal er omheen, nu was het wat magertjes.
Na een uur inspanning was het leuk dat we ook nog wat konden drinken om het na te bespreken.
7 nov 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Verrassend
Voor ieder van ons was dit de eerste escaperoom. We hebben er van genoten. Leuke sfeervolle kamer meet uitdagende puzzels. Helaas hebben we hem niet opgelost, daarvoor waren we waarschijnlijk te onervaren. Volgende keer beter.
Dit is zeker een meerwaarde voor Zutphen.
5 okt 2017
5.00 ( 5.00 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Super leuke ervaring
Met 2 groepen deze escape room gedaan. Het was een leuke uitdaging, ene groep heeft het net niet gehaald de andere had nog 19 sec over.

Verschillende puzzels erg leuk.
29 sep 2017
2.67 ( 2.67 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Leuke puzzels, maar weinig verhaal
Leuke puzzels en opdrachten, maar het verhaal en de samenhang was wel mager. M.n. de begeleiding liet te wensen over. Sfeer is erg belangrijk voor een leuke ervaring. Als je een uur fanatiek bezig bent en uiteindelijk niet weet te ontsnappen, is het wel leuk als er iets meer wordt gezegd dan: "de tijd is om". Na doorvragen kregen we nog wel te horen waar we fout waren gegaan, maar een beetje positieve feedback was welkom geweest.
29 sep 2017
4.67 ( 4.67 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Geslaagde avond
We hebben vrijdag een leuke avond gehad in de escaperoom, de puzzel met de gewichten vonden we erg lastig (ook na uitleg achteraf), maar verder waren de puzzels erg leuk en gevarieerd.
Na één tip 5 minuten voor tijd hadden we nog 11 seconden over toen we met de kroon naar buiten kwamen!
Kortom: leuk bedacht en goed uitgewerkt/opgezet.
18 jul 2017
4.33 ( 4.33 /5) Kings and Queens
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 3 keer een escape room gespeeld. )
Wat een fraaie Escape Room...!
Gisteren hebben we hier de Escape Room gedaan en wat is dit een prachtige room! Netjes en fraai gemaakt, leuke, uitdagende puzzels en voor elk wat wils.
De ontvangst en het personeel was goed, netjes en vriendelijk. Dit is echt een aanrader voor iedereen!