Keymasters Geleen

4.79 van 5 sterren (8 recensies)
Schrijf zelf een recensie
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's

Uw e-mail is wel éénmalig nodig voor bevestiging van uw recensie, maar wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Wanneer heeft u deze escaperoom gespeeld?
De speeldatum is ter voorkoming van spam.

Hoeveel escaperooms heeft u in totaal gespeeld?

Lees ons recensiebeleid alvorens u klikt op opslaan.

30 mei 2016
5.00 ( 5.00 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Voor jong en oud een belevenis
Wat hebben wij met 2 groepen tussen 10 en 65 jaar genoten. Begeleiding was formidabel en had begrip dat de jongste van 10 jaar het leuk vond om mee te helpen met het bezorgen van de hints.
Wij zullen zeker van de nieuw te bouwen ruimtes ook zorgen dat wij kunnen escapen.
29 apr 2016
4.33 ( 4.33 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Mijn eerste escaperoom
Super leuke ervaring en ik ga weer als er een tweede kamer bij komt. Deze eerste kamer is super spannend; de tijd tikt weg! Dat klopje op de deur .... verrassend ;-) Mijn collega's en ik hebben ervan genoten. Ik ben momenteel een wandelende reclame voor keymasters en hoop gauw die tweede kamer te mogen ontdekken.
28 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 2 keer een escape room gespeeld. )
Super sfeervolle escape room!
Goede ontvangst, mooie aangeklede ruimte en precies de juiste moeilijkheidsgraad. Leuk om te zien hoe het thema 'sleutel' overal in terugkomt. Aanrader voor iedereen, gezinnen tot vrijgezellenfeesten.
26 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 4 keer een escape room gespeeld. )
Erg leuke escape room!
Prachtige sfeer, diverse puzzels en goed begeleid. Zeer de moeite waard voor een zeer goede prijs!
26 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Kan niet wachten tot de volgende kamer!
Mijn eerste escape room: wat een leuke ervaring! Leuke ontvangstruimte waar je welkom wordt geheten door de enthousiaste eigenaren met een drankje. De uitleg is kort en helder zodat je snel kan beginnen waar je voor komt: de escape room! De Oma Jannie escape room is geen makkelijke kamer door de hoeveelheid en verscheidenheid aan puzzels, echt een uitdaging! Ik kan niet wachten om de volgende escape room te doen bij Keymasters!
18 apr 2016
5.00 ( 5.00 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
KeyMASTER
Enthousiaste ontvangst in een relaxte setting. De kamer is zeer sfeervol en doet werkelijk denken aan grootmoeders tijd. Veel leuke twists in de room, het uur vloog voorbij!
26 feb 2016
4.67 ( 4.67 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft 1 keer een escape room gespeeld. )
Oma Jannie
We zijn erg enthousiast en vriendelijk ontvangen. Na een praatje is ons het een en ander uitgelegd over de escape room waarnaar we aan de slag konden!

De room bevat leuke puzzels om aan te werken, ik heb het erg naar mijn zin gehad!

Daarbij konden we ook nog eens in de buurt parkeren, helemaal mooi :)

Aanrader!
14 feb 2016
4.33 ( 4.33 /5) Keymasters Geleen
Prijs / kwaliteit verhouding
Ervaring, sfeer en puzzeltypes
Locatie(mogelijkheden), ontvangst, extra's
(heeft meer dan 10 keer een escape room gespeeld. )
Oma Jannie
Parkeren kan voor de deur.
Verschillende puzzels en sloten maakt het leuk voor jong en oud.
Enthousiasten eigenaren.

We zijn nu al benieuwd naar de volgende kamer ;)